Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Digi
Welkom op de pijler Digi. Op deze overzichtspagina kun je terecht met vragen over alles dat met automatisering, games, computers, tablets, digitale tv en mobiele telefonie te maken heeft.Heb je problemen met de hardware of software van je computer of laptop? [break]Wil je weten welke smartphone of digitale fotocamera het meest geschikt is voor jouw persoonlijke gebruik? Praat mee, stel vragen of help anderen door hun vragen te beantwoorden.

Pagina's staand en liggend in 1 document, hoe?

12-06-2010 21:01 6 berichten
Link kopieren Quote
Is het mogelijk om in 1 word-document (Word 2007, Nederlandstalig) een paar liggende pagina's in te voegen? Ik krijg ze alleen óf staand óf allemaal liggend. Ik kan het het natuurlijk ook in een ander document doen maar da's onhandig ivm pagina-nummering.Thx!
Link kopieren Quote
Ja, sectie einde doen, nieuwe sectie ander papierformaat en weer sectie eindigen.
Link kopieren Quote
Als je de pagina instelling verandert, kun je ook aangeven op welk deel van het document je die instelling wilt hebben. Als je daarbij zegt 'vanaf dit punt' en na de pagina's die je liggend wilt hebben de pagina weer instelt op staand met 'vanaf dit punt', hoef je geen sectie eindes te gebruiken ( ik zou nl. zelf niet weten hoe ik dát zou moeten doen...).Succes!
Link kopieren Quote
wijnands schreef op 12 juni 2010 @ 21:01:

Ja, sectie einde doen, nieuwe sectie ander papierformaat en weer sectie eindigen.
Dit inderdaad.
Link kopieren Quote
Sectie einde invoegen in Word 2007:

Naar de tab Pagina-indeling gaan

Menu: EindemarkeringenEn dan kiezen, als je een bestaand document hebt, zijn de doorlopende sectie einden waarschijnlijk het gemakkelijkst.Let er wel op dat je bij je pagina-nummering instelt dat hij doornummert vanaf de vorige sectie, geldt ook voor andere kop- en/of voetteksten.

Controleer dat dat even door de kop-tekst en/of voettekst op de eerste pagina van een nieuwe sectie aan te klikken.
Er zijn momenten waar je intens van geniet, tel die momenten en je leeft!
Link kopieren Quote
Gelukt!!! Dankje dames!

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven