Contact Zwolle e.o. 25-35 jaar

01-08-2014 17:26 8 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,



Ik zou graag met iemand van rond mijn leeftijd/woonplaats in contact willen komen om leuke dingen te gaan doen.



Dit kunnen dingen zijn zoals winkelen, terrasje pakken, dagjes weg, naar festivals, sauna, schoonheidsspecialiste, cabaret, hightea, bowlen, bioscoop, strand e.d. Maar er zijn ook dingen die ik graag een keer gedaan wil hebben omdat het me leuk lijkt..Dit kunnen dingen zijn zoals klimmen, mozaïeken, een handlezing oid, naar een dansshow maar zou ook graag andere nieuwe dingen willen leren/ervaren.



Ben jij ook iemand die een leuke vriendschap wil opbouwen, tijd voor elkaar wil vrij maken en leuke (nieuwe) dingen wil doen, stuur me dan een berichtje



Liefs
Ik weet iemand waar je kan bipsgips-mozaïeken!
Alle reacties Link kopieren
Eerst maar eens kijken of iemand anders dat ook leuk vind Stora. Maar mocht het ervan komen dan zal ik contact met je opnemen
quote:swissie1986 schreef op 01 augustus 2014 @ 20:00:

Eerst maar eens kijken of iemand anders dat ook leuk vind Stora. Maar mocht het ervan komen dan zal ik contact met je opnemen , je bent iig geen zure viva gleuf! Hulde!
Alle reacties Link kopieren
Haha had je een andere reactie verwacht dan? ?
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nog geen reacties gehad... Nieuwe poging! Wie lijkt het leuk om gezellige dingen te ondernemen?
Alle reacties Link kopieren
Yes, me! (Wat leuks doen, bedoel ik dan en dat hoeft niet persé een bilafdruk te zijn 😄). Ik ben 30, single, woon ong. 20km van Zwolle af.
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,



Dat lijkt me leuk, nieuwe dingen proberen en kijken of er een vriendschap mogelijk is. Die bilafdruk sla ik ook even over, haha.

Ik ben 27 jaar en woon in de omgeving die jij noemt. Ik vind veel dingen leuk om te doen, misschien een idee om elkaar te mailen? Mijn mail is Zwaantje1234567@gmail.com. (Ik weet alleen zo even niet of de Z met een hoofdletter is of niet)



Lijkt me leuk iets van jullie te horen,

Groetjes Zwaantje

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven