Vunzig Facebook

20-09-2014 08:43 15 berichten
Alle reacties Link kopieren
Misschien ben ik erg onwetend, maar ik vroeg me iets af. De laatste tijd zie ik op Facebook de ranzigste sites voorbij komen waarbij staat dat één van mijn vrienden die geliket heeft. Van porno tot dierenmishandeling tot brandwondenellende. Nu kan ik dat meestal niet plaatsen en denk, dat het een virus is. Aan de andere kant ben ik bang, dat anderen dit soort dingen ook van mij voorbij zien komen tetwijl ik nooit dat soort pagina's like.

Weet iemand hoe dit kan? Of heb ik wellicht echt van die perverse Facebookvrienden?
Alle reacties Link kopieren
Ik zie precies hetzelfde en vraag mezelf of bij mij ook zo is. Een keer wilde ik een link openen (NRC) en ik werd doorgelinkt naar wat een seks pagina bleek te zijn. Jemig, ik schrok mee de pleuris want ik kon niets anders doen dan op OK drukken om verder te kunnen gaan. Tssssssssss. IK weet niet of anderen iets raar bij mij hebben gezien maar voor de volgende keer doe ik mijn telefoon gelijk uit.
Alle reacties Link kopieren
Melden bij Facebook dan worden deze dingen verwijderd
Alle reacties Link kopieren
quote:007washere schreef op 20 september 2014 @ 09:00:

Melden bij Facebook dan worden deze dingen verwijderdMaar verwijderd in welk opzicht? Dat ze niet meer geliket kunnen worden of dat het 'virus' echt verwijderd wordt, als dat het is?
Ik krijg nooit vunzige dingen binnen via facebook. Wel een keer een aardige mevrouw die vriendschap wilde en die een aantal zeer, eeuh, explicite foto's in d'r album had staan.
Alle reacties Link kopieren
quote:zus-en-zo schreef op 20 september 2014 @ 09:03:

[...]



Maar verwijderd in welk opzicht? Dat ze niet meer geliket kunnen worden of dat het 'virus' echt verwijderd wordt, als dat het is?FB verwijderd zulke dingen volledig en laat je dit weten ook.
Alle reacties Link kopieren
quote:ThunderassMan schreef op 20 september 2014 @ 09:05:

Ik krijg nooit vunzige dingen binnen via facebook. Wel een keer een aardige mevrouw die vriendschap wilde en die een aantal zeer, eeuh, explicite foto's in d'r album had staan. Jij werd netjes gevraag.
Alle reacties Link kopieren
Zover ik weet zijn dit sites die eisen dat je iets eerst liked voordat je het kan zien, en zo wordt het dus verspreid. Helaas trappen een hoop (domme) mensen daarin. Bedoel je bijvoorbeeld de turnster die uit haar pakje scheurt?
Alle reacties Link kopieren
quote:Jynta1981 schreef op 20 september 2014 @ 10:13:

Zover ik weet zijn dit sites die eisen dat je iets eerst liked voordat je het kan zien, en zo wordt het dus verspreid. Helaas trappen een hoop (domme) mensen daarin. Bedoel je bijvoorbeeld de turnster die uit haar pakje scheurt?Nee, dat is weer anders. Ik krijg dezelfde melding als wanneer iemand een pagina van een beroemdheid of tv-serie liket. Dus "Kareltje likes Geile Huisvrouwen" en dan de profiel- en achtergrondfoto van die pagina. Maar ik kan me gewoon bij sommige mensen niet voorstellen dat ze dat soort sites echt liken.. En dan ook nog zo openlijk. Ik bedoel, als je dat echt doet, weet je toch dat al je vrienden er meteen melding van krijgen? Kan me niet voorstellen dat dat echt is.. Kan een Facebookaccount niet gehackt zijn zonder dat je het merkt?
Alle reacties Link kopieren
Sommige mensen hebben dat echt niet door. Maar als het vrienden zijn waarbij je het je echt niet voor kunt stellen, kun je het natuurlijk ook aan ze laten weten. Kunnen ze er misschien iets aan doen (of toch wat voorzichter worden )
Alle reacties Link kopieren
Ik snap niet dat zo veel mensen op facebook zitten. Met vrienden kun je op andere manieren contact houden en wat je er ook op zet, hoe onschuldig ook, blijft "eeuwig" zichtbaar op internet en kan later, geheel uit zijn verband gerukt, tegen je gaan werken. Waarom zou je dat in vredesnaam willen?
Time for the real me to emerge, Possum! Get out the gladiolas!
Alle reacties Link kopieren
Ik zie dit soort dingen nooit op facebook.
Alle reacties Link kopieren
Niet herkenbaar; ik kom dit soort dingen ook nooit tegen.
Ik ook niet
Ik ook niet

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven