Lijf & Lijn alle pijlers

Cambridge 500 - we gaan ervoor!

13-01-2014 18:35 3004 berichten
Alle reacties Link kopieren
We hebben deel 1 helemaal vol-gecambridged, dus gaan we hier verder!



Dit topic is voor iedereen die het Cambridge dieet volgt. Vragen, tips, tricks, aanmoedigingen, frustraties: allemaal welkom!



We zijn ons allemaal bewust van de nadelen van dit dieet, dus goedbedoelde waarschuwingen hoeven niet.



Succes iedereen!
Only dead fish go with the flow.
Alle reacties Link kopieren
Hallo!

Ik heb me aangemeld op Viva voor deze thread Ik heb zo (20.00) mijn eerst afspraak bij een cambridge consulent en ik hoop morgen te starten!

Het lijkt me fijn om wat steun aan elkaar te hebben bij het afvallen! Ik weeg op dit moment 105 Kg, en ben 1.74cm, ik wil graag naar de 80kg sowieso, misschien daarna nog later, maar dat zie ik dan wel! Ik ben erg benieuwd naar vanavond!
Everything's not lost..
Alle reacties Link kopieren
Ik had in het vorige topic ook al aangegeven weer opnieuw te gaan beginnen. Heb donderdag een afspraak met mijn consulent en begin vrijdag of maandag, even overleggen met haar!
Nog lekker bezig met de shakes , a.s woensdag afspraak met consulent.
Alle reacties Link kopieren
Hoi sannenas, hoeveel geld ben je ongeveer kwijt aan dit dieet en is dit dieet wel ok voor heel veel kilo's ? Wat gebeurt er als je daarna weer normaal gaat eten?
Alle reacties Link kopieren
Ik wil ook graag meer weten. Het klinkt zeker interessant.



De nadelen snap ik. Mijn stofwisseling is echter toch al naar de klote inmiddels (lang verhaal), ik kom momenteel al aan van 1000 kcal per dag.



Ik vind het echter wel duur, dus overweeg het zelf te doen mbv potten shake en bouillon (de tuinen heeft veel soorten te koop).
Alle reacties Link kopieren
Ik begin morgen! Ik heb van alle shakes een zakje (: Iemand een aanrader om mee te beginnen morgen?
Everything's not lost..
Www.cambridgeweightplan.nl



50euro per week gemiddeld
Alle reacties Link kopieren
Ik ben zelf pas op dag 4, dus nog een groentje, weet ook niet alles ;)



Het kost idd ongeveer ¤ 50 per week. Je kan de shakes alleen via de consulente kopen. Als je op je streefgewicht bent, ga je onder haar begeleiding afbouwen van de shakes en opbouwen naar een (nieuw) normaal eetpatroon. Als je weer terug gaat naar je oude patroon heb je grote kans dat alles er binnen no time weer aan zit.

Ik heb hier op het forum een aantal mensen gelezen die niet hebben afgebouwd en die zijn weer terug bij af, belangrijk dus, dat afbouwen.



Mijn consulente is zelf 40 kilo afgevallen met CB. En daarna nog eens ruim 10 door levensstijl te veranderen. Ze is nu orthomoleculair voedingsspcialist en doet heel erg puur eten en zo, hoop dat ook van haar te leren.



Succes!
Only dead fish go with the flow.
Alle reacties Link kopieren
Fijn een nieuw topic! Niet steeds 175 pagina's doorscrollen!



Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie het weekend goed doorgekomen?



Bij mij is het prima gegaan! Niets gesmokkeld. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar mijn 2e weegmoment.



Ik vroeg me af of de tomatensoep bij jullie ook zo vreselijk korrelig is.. Of maak ik hem gewoon verkeerd aan?
Hallo allemaal, ik wil me ook aanmelden hier. Heb morgen intake bij consulente en start woensdag! Ik ben erg benieuwd en eerlijk gezegd ook wel zenuwachtig. Wil ongeveer 25 kilo kwijt dus ben wel even bezig denk ik. Hebben jullie tips qua smaken, welke goed te doen zijn? En na hoeveel weken mag je een eetweek inlassen? Succes en leuk om mee te lezen.
Daantje even achterkant vh zakje lezen. Volgens mij maak je die anders dan de andere soepen
Alle reacties Link kopieren
quote:felientje79 schreef op 13 januari 2014 @ 22:25:

Hallo allemaal, ik wil me ook aanmelden hier. Heb morgen intake bij consulente en start woensdag! Ik ben erg benieuwd en eerlijk gezegd ook wel zenuwachtig. Wil ongeveer 25 kilo kwijt dus ben wel even bezig denk ik. Hebben jullie tips qua smaken, welke goed te doen zijn? En na hoeveel weken mag je een eetweek inlassen? Succes en leuk om mee te lezen. Best toevallig, ik bengin morgen en wil ook ongeveer 25 kg kwijt!
Everything's not lost..
Nou appelkers, kunnen we elkaar mooi motiveren toch! Over 6 weken gaan we een weekje op vakantie en dan hoop ik ongeveer toch wel zon 10 kilo kwijt te zijn en dan bijv eetweek in te lassen. Maar goed, laten we eerst maar s gewoon beginnen.
Alle reacties Link kopieren
"Ik wil jullie allemaal even heel veel succes wensen!



Ik volg zelf het Cambridge 800 dieet omdat ik het belangrijk vind iedere dag met mijn gezin te eten. Ze zeggen dat je dan minder snel afvalt maar ik heb dit 3 jaar geleden ook gedaan en ben toen in 5 maanden 25 kilo kwijtgeraakt. Nu in verband met ziekte en bevalling weer begonnen afgelopen donderdag en zaterdagmorgen was ik alweer 2,1 kilo kwijt. Dit keer wil ik echter maar 15 kilo afvallen.



Mocht je het eten echt missen overweeg dan de overstap naar 800. Het vergt discipline om niet meer te eten als mag maar je mag echt veel, blijft kauwen en kunt op een feestje ook nog eens een klein verantwoord hapje nemen. Groente mag altijd dus dat is makkelijk alleen probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen want het is dan welliswaar gezond snacken/snaaien het blijft snacken en snaaien
Alle reacties Link kopieren
Oh beter!! Scheelt een hoop gescroll!! Ik ben het weekend ook goed doorgekomen en moet morgen wegen. Ff vraagje... Eten jullie ook suikervrije kauwgum? Mijn consulent zegt dat je dan uit ketose kan gaan.... Grrrrr!!!
Ooitslank je kan van die heerlijke blaadjes kopen voor ik meende een euro. Je hebt ze in pepermunt smaak en in koffie smaak. Beide erg lekker. Die kan je op de tong leggen en dan smelten ze, Dat is tegen je vieze adem. (die je dus hebt/krijgt wanneer je in ketose zit)

Ik nam af en toe wel eens een kauwgompje of een smint , wanneer ik bv een bespreking heb. Moet er niet aan denken dat mensen mijn vieze adem dan ruiken.

Ik geloof niet dat je van ene keer kauwgom of smint uit ketose raakt. Maar dagelijks gehele dag door lijkt mij niet verstandig.

Ook heeft het kauwgom kauwen weer te maken dat je je eetlust opwekt , omdat je dan een signaal naar je hersenen stuurt dat t wil kauwen en dus de link met gewoon normaal eten gaat leggen. Het heeft dus niet puur met alleen ketose te maken maar ook uit bescherming voor jezelf.





Vanmorgen voor het douchen op de weegschaal gestaan , dus naakt en zag ik 79,0 op mijn weegschaal. Oke het is s morgens en naakt dus niet een hele juiste graadmeter wanneer ik morgen naar consulent ga. Maar het was wel even een blijkmakertje om onder de 80 te zijn.

Betekent nu rond de 4,5kg eraf in 1 week.
Alle reacties Link kopieren
heee ladies happy new topic
De beste stuurlui, zitten op het Viva forum.
Alle reacties Link kopieren
@Sprokkelientje, zijn bij jou alle verloren kilo's er nog af?





Ik heb net mijn eerste shake gehad, banaan en ik vond hem best lekker! Had de shakes stiekem erg vies verwacht.
Everything's not lost..
Appelkers , er zijn er maar een paar die ik niet lekker vind. En vergeet niet dat sommige in t begin erg lekker kunnen zijn (of heel vies) en na bv 8 weken het geheel om kan draaien.



Welke je niet lekker vind , bestel je dan volgende keren gewoon niet weer.



Banaan vind ik alleen lekker met die mouse er door en in de koelkast. Gewoon zo de banaan drinken vind ik erg smerig.
Alle reacties Link kopieren
Yeah! Een nieuw topic.



Ik zit nu zelf op dag 12. Ik heb het soms best zwaar. Maar ik weet waar ik het voor doe en dat is die 15 kilo eraf!



Momenteel drink ik alleen nog maar de bosvruchten en cappuccino shakes. De rest krijg ik niet meer weg. Ook de soepen waren de eerste week erg lekker, maar krijg ik nu niet meer naar binnen.



Vandaag me shake verdeeld over de hele dag en straks mag ik er weer 1.

Daarbij drink ik ook super veel water, dus dat helpt wel.

Donderdag heb ik mijn 2e weegmoment en dan hoop ik er ongeveer 6/7 kilo af te hebben.



Waar ik wel demotiverend van werd is van vanmorgen. Stond op de weegschaal en 2 kilo aangekomen. Gelijk contact gezocht met consulent maar die zegt dat ik vocht kan vast houden of iets. Hele dag speelde het door me hoofd heen. Hoop donderdag dus op een verrassend resultaat. Ik ga ook niet meer op mijn weegschaal. Dit is erg demotiverend als je denkt dat je juist goed bezig bent.



Vanaf volgende week aan de repen, mij te benieuwen!
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,



Ik ben op 27 december begonnen met Cambridge500!

Pfff wel een heftig dieet hoor, maar de kilo's die me het meest dwars zaten zijn er al af.



Even voor jullie beeld: ik ben 41, 1.68 m en mijn startgewicht was 72,9 kg. Nu na 2,5 weken weeg ik 67,2.

-5,7 kg in totaal nu dus!



In het verleden Weight Watchers geprobeerd, maar dat gaat zo langzaam!!



Vrijdag mag ik aan mijn eerste eetweek beginnen. Daar kijk ik zoooo naar uit!! Hebben jullie al ervaring met de eetweek?



Succes allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Hee meiden!

Ik overweeg deze maand nog te beginnen met cambridge 500.

Hoe doen jullie het met sporten en wat voor soort sport doen jullie dan?



Ik wil het liefst 20 kilo kwijt maar bij 15 heb ik mijn voorlopige doel gehaald dan..

Al ben ik met 5 kilo momenteel al blij haha.



En hoe zit het met de eetweek?

Is dat niet lastiger dan gewoon door blijven shaken/repen?



Alvast bedankt en succes meiden!!
Alle reacties Link kopieren
Hoi mummy,



Ik sport 6 dagen per week. Bij sommige wordt het afgeraden maar ik heb in goed overleg besloten om er wel bij te sporten. Ik train ook best hard en het is te doen. Het belangrijkste is dat je naar je lichaam luistert.



Mijn reepweek begint donderdag. Ben erg benieuwd. Mijn eetweek stel ik uit. Dit omdat ik denk en hoop ik al op het behaalde gewicht zit en gelijk kan afbouwen. Hoop dat je er wat aan hebt.



Groetjes
Alle reacties Link kopieren
Hoi Mummy,



Ik sport momenteel niet heel veel: 1x per week tennis. Veel sporten wordt inderdaad afgeraden icm CB500. Als je toch veel wil sporten kun je beter CB800 doen denk ik.



Ik ben ook wel benieuwd naar de eetweek. Ik kijk er erg naar uit.

Bij de eetweek gebruik je net als de andere weken 3x per dag een maaltijdvervanger, maar daarnaast mag je ook een maaltijd met 250 Gr. groenten en 100 Gr. kip/kalkoen of witte vis.

Wel ben ik benieuwd of het daarna weer moeilijk is terug te gaan naar alleen de maaltijdvervangers. :-/



Hoi Blond is better,

Ik had deze week mijn eerste reepweek. Ik keek er erg naar uit omdat de meeste mensen de repen lekker vinden. Maar helaas vond ik ze tegenvallen, alleen de peanut crunch vond ik wel gaan. Ik ga het bij de shakes houden en een stuk of 3 soepjes per week.



Groetjes en hou vol allemaal

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven