Mode & Beauty alle pijlers

Fijne sloffen/pantoffels voor werk.

23-09-2014 02:54 14 berichten
Ik zoek fijne warme pantoffels of sloffen voor op mijn werk. Nu zag ik deze: pantoffels en overweeg die te kopen. Maar wellicht hebben jullie nog tips en adviezen? Wat ik graag wil: lekker warm, geen platte zool, goed voetbed en niet van die vieze zweetdingen. Dat ze lelijk zijn maakt niet uit.

PS, ik werk in de zorg, alleen nachtdiensten: vandaar dat ik zoek naar pantoffels.
Als het je om echt lekker warm gaat, dan zou ik eerder kiezen voor een pantoffel die aan de achterkant ook dicht is. En voor extra warm zou ik dan kijken bij merken als Uggs en Shepherd, die met echt schapenwol gevoerd zijn. Zoiets bijv:



http://www.shepherd-pantoffels.nl/sheph ... fels-bosse
Oh ja, Shepherd, daar heb ik ook fijne laarzen van! Dank je Nummerzoveel.
Graag gedaan! En succes, ik hoop dat je fijne sloffen vindt :-)
Ik zou wel gaan voor sloffen met wat steun aangezien je in de zorg zit en waarschijnlijk wel (veel?) moet lopen. Maar die uit het voorbeeld hierboven zien er wel stevig uit.
Ik heb deze van Hush Puppies: http://www.scapino.nl/ima ... 343x343/027460134_01.jpg. Klein hakje, loopt wel zo fijn vind ik. En achterkant dicht is warmer.
Alle reacties Link kopieren
Als je in de zorg werkt dan moet je pantoffel van glad goed afneembaar materiaal zijn. De pantoffel die in de link van je openingspost staat bestaat volgens mij ook in een gladde variant.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou ook voor glad materiaal gaan wat eenvoudig te reinigen is, helemaal in de zorg. Dat materiaal is denk ik wel goed te reinigen maar niet helemaal glad. Ze hebben meer soorten pantoffels in dat model: http://www.pantoffelshopp ... offen/pantoffel-muiltjes/
Alle reacties Link kopieren
http://www.glerups.nl/?gc ... zC2vLssNToqMkKxoCf8bw_wcB



Wel duur....
Let it Bee
Alle reacties Link kopieren




Wel beloven dat je ze nooit bij daglicht aandoet.
Alle reacties Link kopieren
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
Alle reacties Link kopieren
Hahahaha Kees!
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
Alle reacties Link kopieren
quote:Mevrouwdekees schreef op 23 september 2014 @ 10:23:

[afbeelding]



Wel beloven dat je ze nooit bij daglicht aandoet.Deze heb ik een paar maanden gedragen nadat ik aan een hamerteen was geopereerd. Ze lopen heerlijk en de voering is wasbaar. Ze heet Mammoth.
"De cursus rietdekken is afgelast".

"Riet is ziek"
Ik heb een paar Dakota instappers van ugg australia. Die dingen lopen heerlijk en zijn lekker warm. Duur, dat wel (hoewel ik ze nu voor 50 euro bij van assem zie, wel maar 1 kleur) maar echt heel fijn. Nooit zere voeten, geen zweetvoeten, en ik vind ze ook nog wel mooi. Je kan er ook zo mee naar buiten, zien er niet echt uit als sloffen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven