Mode & Beauty alle pijlers

harsen of epilator

22-07-2014 14:08 11 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben op zoek naar ervaringen.

Ik hars soms mijn haren op mijn benen echter heb ik het idee dat die wax strips lang niet alles meenemen en het spul eraf vegen vind ik ook een gedoe. Het is niet iets wat je even snel tussendoor kunt doen.



Nu hebben ze ook epilators maar ik vraag me af is dit pijnlijker dan harsen omdat bij harsen je veel tegelijk doet en bij epileren is het meer 1 voor 1. Waarvan worden de benen gladder?



Ik ben aan het twijfelen om een epilator te kopen maar vind het zonde geld als ik het daarna niet gebruik vandaar dat ik wat ervaringen ermee zoek.



Tevens ook een vraag wat zou een goede epilator zijn maar niet al te duur.
Ja, is pijnlijker dan harsen. Met harsen trek je het er in één beweging van af, met de epilator ga je langzaam over je benen.

Bedenk het maar.
Ik heb een epilator en qua pijn valt het wel mee. Eerste paar keer doet best zeer, gaat steeds beter. Na gebruik zien mijn benen er niet uit, rode bultjes all over en dat duurt wel een paar uur voor het weer weg is. En het neemt veel tijd in beslag. Ik merk toch dat ik gewoon nog vaak het scheermes even pak, dan ben ik in 5 minuten klaar. Epilator doe ik er toch zeker wel een half uur over om alles weg te krijgen. En hij mist regelmatig een haartje dus ik doe het heel langzaam zodat hij het meeste in 1 keer meepakt.
Alle reacties Link kopieren
Ik liep ook tegen dat probleem aan en na zeven jaar harsen heb ik een epilator gekocht. De Braun Silk Epil volgens mij. Pijn doet het niet vind ik. Of je kunt eventueel laten harsen bij de schoonheidsspecialiste.
Alle reacties Link kopieren
ik vind schoonheidsspecialiste dan weer te duur worden. Leuk voor een keer maar niet om dat met regelmaat te doen.



Ik heb op de achterkant van mijn bovenbeen donkere dikke haartjes zitten de rest van mijn bovenbenen gewoon blonde haren. Deze haartjes krijg ik met harsen niet weg kan het dan niet goed strak trekken. Gaat dit dan beter met een epilator.
Alle reacties Link kopieren
Ik epileer heel mijn lijf. Het kost veel tijd en lekker zal het nooit worden, maar ik vind het vele malen fijner dan scheren (en bijbehorende teruggroeijeuk!!! AARGH).



Achterkant bovenbenen epileren zal gewoon goed gaan, ook als de huid niet strak getrokken wordt. Doet dan wel iets meer pijn.
Ik vind het absoluut niet pijnlijk, maar ik epileer ook al sinds begin pubertijd ( en alles, benen, bikinilijn, oksels).



Wel jammer vind ik de altijd aanwezige rode plekjes op mijn benen.
Alle reacties Link kopieren
Epileren is veel pijnlijker dan harsen. Als je het harsen goed doet krijg je steeds minder pijn.
I'm Doing Me
Alle reacties Link kopieren
ik vind harsen niet echt pijnlijk vind het alleen irritant eigenlijk. Vandaar dat ik wat anders zoek ik vind ze alleen nogal duur om zomaar even te proberen.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb vroeger geepileerd. Echter was ik er niet kapot van. Ik doe me laten harsen bij iemand. En soms gebruik ik nog een ladyshave erbij.
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb vroeger een epileerapparaat gehad en dat vond ik vervelend pijnlijk. Ik ben nu een tijdje aan het harsen met van die strips en vind het ideaal. Om de week even bijwerken. Maar ik loop idd tegen het probleem aan dat ie niet alle haartjes mee neemt.



Ik zit te twijfelen of ik voor die paar haartjes toch een epilady haal, voor een paar haren is het wel te doen. Maar dan dus de combinatie, niet alleen epileren.
The past may be in tatters
But today is all that matters

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven