Wellness op Schiermonnikoog/De Wadden?

16-10-2013 15:45 13 berichten
Alle reacties Link kopieren
Binnenkort ga ik lekker uitwaaien op de Wadden, waarschijnlijk Schiermonnikoog. Nu lijkt me heerlijk om dan ook te relaxen met bad/sauna/massage enzovoort.. en aan leuke huisjes met een bad, lijkt het te ontbreken. Wie heeft er tips voor Wellness op Schiermonnikoog of een ander waddeneiland? Met name bad en sauna zou superfijn zijn. Misschien weet iemand zelfs een relaxed hotel waar je je ook kunt vermaken als je alleen bent? Ik ben benieuwd, bedankt alvast voor het meedenken!
Het leven is te kort om er niet van te genieten.
Op Ameland zit Klein Vaarwater, die hebben volgens mij van dat soort Wellness-dingen.
Edit: mss is dit iets voor je TO:

http://strandresortschier.nl/verhuur/
Op Ameland heb je Spameland. Hoort bij een bungalowpark.
Alle reacties Link kopieren
Dank mensen! Strandresortschier kwam ik inderdaad tegen, ziet er een beetje kil uit, maar wel netjes en waarschijnlijk precies van alle gemakken voorzien. Ervaring ermee? Spameland kende ik nog niet, zou ook zomaar wat kunnen zijn. Ik heb gelukkig nog even.. nu al zin in zo'n relaxweek!
Het leven is te kort om er niet van te genieten.
Op Texel heb je wellnesshotels.
Alle reacties Link kopieren
In elk geval al een tegenvaller ontdekt; ze rekenen 60 euro schoonmaakkosten bij wellnessresort Schier! Ben benieuwd of je daar bij zo'n resort onderuit kunt... anders is een huisje met losse wellness ergens veel aantrekkelijker!
Het leven is te kort om er niet van te genieten.
http://www.landal.nl/nl-n ... schiermonnikoog/vitamaris



Hier zijn wij enkele jaren geleden geweest. In een nieuw appartement, die zijn echt heel mooi. Je betaalt er dan ook wel flink voor. Beneden heb je een klein zwembad en een ruimte met sauna's. Ik vond het er heerlijk!
Dropje, dan heb ik nog wel wat leuke tips voor je, op Ameland.



http://www.zeevantijd.nl/hotel.html



http://www.tbadhuys.nl/

Dat is in Nes, 't grootste dorp van Ameland, vind ik altijd het gezelligst in herfst/winter.



Of een hotel met een eigen sauna en hottub in een ander dorpje op Ameland: is wat rustiger in najaar.



http://www.hoteldolores.nl/wellness.php
Alle reacties Link kopieren
Oe, Mallebeppie en Roodpaars, wat heeeerlijk klinkt dat allemaal! Goeie tips, ben jullie dankbaar. Wordt nog moeilijk kiezen zeg... terwijl ik 't eigenlijk al een beetje opgegeven had en bijna een huisje had geboekt zonder bad. Vind de prijzen van Landal niet eens tegenvallen en Ameland is ook een fijn eiland! Heb alleen voorkeur voor Schiermonnikoog, omdat ik daar nog nooit geweest ben. :-) We'll see, nog ff lekker verder researchen en tips en ervaringen blijven welkom natuurlijk.
Het leven is te kort om er niet van te genieten.
Alle reacties Link kopieren
Op Schiermonnikoog zijn twee massagesalons, en in Hotel Duinzicht zit een sauna waar je ook als niet-gast gebruik van kan maken (tegen betaling uiteraard). Ik weet niet meer wat het kost, want wij zijn uiteindelijk niet gegaan, maar als je toch op Schier uitkomt kan het een idee zijn.



Zie hier voor wellness links op Schier.



Als je eventueel naar Borkum uit zou willen/kunnen wijken, dan zit daar wel een groot sauna complex: Gezeitenland. Minder mooi eiland imho, maar wel grote sauna en evengoed waddenzee



Edit: Oh ja, je kan op www.op-schier.nl ook je weekend zoeken, en dan huisjes selecteren op aanwezigheid van bad en/of sauna.
Graag gedaan Dropje!
Alle reacties Link kopieren
Ondertussen heb ik al bijna Landal Vitamaris geboekt! Het luxe 2-persoonsappartement. Ziet er echt goed uit allemaal Mallebeppie, echt top, want zonder jou had ik hier dus echt nooit aan gedacht!



Enne.. m'n volgende vakantie wordt nu dus Ameland! Dat snappen jullie, ook heerlijke faciliteiten zeg.. heb er zin in! De smaak goed te pakken..! Jammer eigenlijk, dat ik ook af en toe gewoon moet werken..
Het leven is te kort om er niet van te genieten.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven