Dit is Minder van Tinder

05-01-2014 20:22 3227 berichten
(of andere datingsites) Hebben jullie dat ook? Dat je na een halfuurtje swipen zo afgeleid word door de dusdanig slechte profielfoto's dat je niet eens meer denkt aan de persoon erachter?



Bij mij gaat het ongeveer zo:



- met hele grote pot bier

- in fout carnavalskostuum

- met wazige -ik ben gevoelig uitdrukking- en huisdier

- kijkt uit over landschap, je ziet alleen z'n rug

- heef duidelijk zijn vriendin eruit geknipt, zie nog een oorbel

- nog zo'n amateur DJ

- 10.000e selfie in de (rommelige) badkamer

- heeft pas photoshop/snapseed ontdekt

- is dat zijn baby?

- zoveelste foto van man met opgesloten tijger, het liefst zogenaamd in staart bijten

- de strand foto, liefst springend of een vage perspectief trucage.., kijk nu lijkt het net of ik de zon vastheb!



naar links!



Dan zit ik mentaal te turven, een paar foto's verder kan ik dan weer een categorie toevoegen: de spiegelende zonnebrillen dudes...



Niet dat er iets mis is met bovenstaande dingen, maar ik zie ze zo vaak herhaald dat ik me afvraag of er ergens een cursus profielplaatjes is geweest die ik heb gemist



hoe prik je daar doorheen? Moet je dat willen? Ben ik de enige?
Alle reacties Link kopieren
Ze mogen me dan ook wel wat foto's appen. Dan hebben ze maar mijn 06, ik denk dat dat wel losloopt.



Bij die ene heb ik gewoon gezegd dat hij toch niet mijn type was, en hem bedankt voor het contact. Daar reageerde hij heel netjes op.
Alle reacties Link kopieren
whaa update van mijn kant...



Ik wist waar hij werkte, Hij zei dat ie zijn facebook account pas had gewist.

Ben dus via facebook op zoek gegaan naar zijn werk.. waren een paar collega's die daarbij stonden. Hij dus niet...

Via een collega dus bij hem op zijn account weten te komen...

En ja hoor... is getrouwd en heeft 2 kinderen (hij zei dat ie dus gescheiden was en 1 kind had....)



Spreekt me net via de app weer aan (net weer begonnen met rijden) en gelijk gevraagd waarom ie me geblokkeerd heb (tja de reden weet ik natuurlijk nu wel)... zijn antwoord was... er is iets niet goed gegaan en zie het net pas (tuurlijk....)



Ik laat hem nu nog even in de waan dat ik niks weet. Mocht hij van de week in de buurt zijn en aanbieden om af te spreken ga ik er al te graag op in en ga hem er dan mee confronteren... (lichaamstaal zeg meer dan een appje waar hij over kan nadenken hoe hij zich eruit kan lullen)... of ben ik nou erg gemeen bezig...



Nu schiet er wel door mijn hoofd heen om zijn vrouw op de hoogte te brengen... wie weet met hoeveel dames hij nog meer bezig is ... maar is dat aan mij om dat te doen? (heb dus haar nam via facebook en kan haar dus een berichtje sturen)

Wat zouden jullie doen?
WAT een enorrrrme zak hooi en dan druk ik me nog zwakjes uit.



DIT (niet geschikt op de nuchtere maag en voor de teergevoeligen onder ons maar ik vind dit plaatje meeeer dan geoorloofd)
Alle reacties Link kopieren
die foto Grumpycat..... Heb er smakelijk om moeten lachen.



was er nog maar net achter van zijn fb... en propt 5 minuten later appte die... is dus nog net vers dat ik het dus zelf weet....

eerste reactie bij mij was gelijk..... ik wist het... zat goed met de onderbuikgevoel dat er iets niet klopte.



ben het zelf even aan het laten bezinken. weet wel dat ik hem er irl ermee ga confronteren.... (zoveel leuker van via de app)
Ja ik zou van dit soort gekonkel ook spontane trek krijgen om deze kansloze kutviool een enorme loer te draaien. Want je gaat mij niet wijsmaken dat hij dit niet ook bij anderen flikt. Je zal er maar mee getrouwd zijn!!! Kun je ook zien met wie hij getrouwd is? Ik weet het, verspilde energie enzo je zou hem het beste gewoon kunnen blokkeren en negeren maar ik vind dat dit soort mannen een koekje van eigen deeg verdient.
Alle reacties Link kopieren
ja ik heb een naam van zijn vrouw via zijn facebook... zowel bij hem als bij haar staan volop gezinsfoto's op...



Normaal gesproken zou ik ook zeggen blokkeren en weg ermee. Grote kans dat ie dan toch weer verder gaat....

Maar wil hem er zeker mee gaan confronteren
Fotootje van zijn whatsappjes maken en naar vrouw sturen.
Alle reacties Link kopieren
Das een goeie..

Doe ik wel nadat ik hem er zelf mee geconfronteerd mee heb.
Zorg dat je bewijs hebt dat hij het niet erop kan gooien dat jij jaloers maakt. Heb je toevallig hem ook nog in je Tinder staan? Dan kan je foto van zijn Tinderprofiel erbij doen en dan kan ie zich er niet meer uit lullen lijkt me...



Straks gaat ie zielig doen en jou als aanstichtster betitelen daar zie ik hem zo voor aan als ik dit zo lees.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb sinds een paar dagen als ik eventuele matches zie dat er vaak al een hartje of een kruis doorheen de foto staat...

wat is dat?



Ik dacht eerst dat met een hartje ze mij misschien gekozen hadde3n, maar klik ik ook op het hartje verschijnen ze toch niet in mijn rijtje met matches
Alle reacties Link kopieren
Vlekkebeest, wat een lamzak, maar eerlijk: ik vind het best triest om het tegen zijn vrouw te gaan vertellen. Het is niet jouw zaak, jij kent de man amper.



Morgen heb ik mijn eerste date. Mijn eerste date ooit. Met mijn ex (4,5 jaar) was ik voordat we een relatie kregen gewoon vrienden. Nooit een eerste echte date gehad. Heeft iemand nog tips?
Tja ik zou het toch wel erg graag willen weten als vrouw zijnde dat mijn man een stuk vreten is. En wat die man betreft ... Wie zijn billen brandt... arrogant stuk vreten dat hij denkt met zijn doorzichtige smoesjes effe een wip buiten de deur te kunnen scoren. Ga dan lekker naar de hoeren als je vrachtwagen chauffeur bent kloppen die toch wel op je cabinedeur maar hij neuqt liever gratis buiten de deur denk ik.
Ja mijn tip is om het niet als een date te zien, makkelijker gezegd dan gedaan maar zo is het bij ons ook gegaan we hadden gewoon zo iets van we gaan gezellige avond ervan maken en go with the flow. Daten...de gruwel. Niet iedereen is daarvoor in de wieg gelegd. Ik zou proberen niet teveel te focussen op of je jezelf met hem als bejaarde al op een bankje ziet zitten hand in hand. Of gelijk stressen als het driekoppig strijkkwartet ontbreekt. Heb gewoon een leuke avond en ontspan.
Alle reacties Link kopieren
stuur de vrouw de link van deze topic?
Dan wel er ff bij vermelden 'zie bladzijde 106'
Alle reacties Link kopieren
Amelie... het is niet mijn zaak maar als ik een vriend/man/gezin zou hebben en hij heeft scharrels rond lopen zal ik ook blij zijn als ik op de hoogte wordt gesteld. Wie weet hoe lang hij hier al mee bezig is
Alle reacties Link kopieren
Ook populair onder vrouwen (leeftijd >=35+

* Geen profiefoto maar wel..

* Een schoen / voet / tatoeage

* op de foto omhelsen haar ex (en is zgn een 'vriend').

* met de rug gekeerd, en verre landschap

* met de tong uitsteken.

* gek doen tong + haar 3 krozen.

* tegeltjeswijsheid ipv profielfoto.



Populair profielfoto's (leeftijd 18-30)

* Gekke bek, bijvb grote ogen maken.

* stilfoto springend op het strand op (verre tropisch eiland)

* groepsfoto gekke bek

* groepfoto feestend met cocktails

* badkamer selfie incl. tandenborstel zichtbaar



of;

* ongewoon mooi koppie + halfblote tieten --> is reclame voor haar pornosite.
Initieer, creeer, ontdek, verken, ervaar, deel, en geef door
Alle reacties Link kopieren
Ik zei het je ook al in dat andere topic vlekkebeest: gewoon laten. Het stikt van dit soort kerels. En je weet helemaal niet hoe de relatie met zn vrouw is. En de messenger krijgt vaak geen lof.



Serieus, kies voor je zelf, en vergeet m. En geloof in karma.
Alle reacties Link kopieren
Ik breek even in. Als het mijn vent was zou ik het willen weten. Ik denk dat je haar er een plezier mee doet, ze verdient beter en kan dan zelf kiezen of ze hem dumpt en voor beter gaat. Meningen verdeeld dus.
Alle reacties Link kopieren
@ vlekkebeest; Wel doen, ik ben er ook vooooor!

Al was het maar omdat dit soort lamzakken anders verder tindert en dat is niet tof voor andere tindervrouwen.



Dus fb met die vrouw en stuur inderdaad bewijsmateriaal mee.

Mag ze zelf weten wat ze met die info doet.



@ imogen; whooop whoooopp!! :-)



@amelie; veel plezier!



@ iedereen, mijn situatie is nog steeds ingewikkeld. Zodra er zich duidelijker ontwikkelingen voordoen, zoals bijvoorbeeld een minder saai weekend, breng ik jullie weer smeurigjes op de hoogte
Lorem Ipsum
Alle reacties Link kopieren
Hallo iedereen!

Ik ben hier nog eens voor een update! (Lang geleden, ik weet het, ik weet het).

Maar date waarover ik vertelde is heel erg leuk!

We hebben elkaar nu al regelmatiger gezien, ben bij hem blijven slapen en alles was geweldig!

Had nog weel niet de indruk dat hij mij even leuk vond als ik hem, dus heb ik maar mijn stoute schoenen aangetrokken en hem gevraagd hoe hij dit ziet. Ik wil uiteraard nog geen 'relatie' of het toch niet zo noemen, maar wil wel weten waar ik aan toe ben (lees ervaring van men vorige date).

Dus hij gaf aan dat hij mij heel leuk vind en er wel potentieel een relatie in ziet, maar dat hij niet te snel wil gaan (prima voor mij). In zijn woorden: Als ik bij jou ben heb ik heel veel plezier en een fijne tijd, dan wil ik er ook alles aan doen om je blij te maken. Maar ik heb ook veel tijd voor mezelf nodig (driedubbel prima voor mij). Ik ben een hele tijd single geweest en wil dus nu niet te snel gaan want kan al die verplichtingen dan nog niet aan. En dan zei ik hem dat ik dat 100% begreep en zelf ook nog niet toe ben aan een 'relatie' waarbij we heel de tijd bij elkaar zijn.

Ding is dat als we samen zijn het allemaal fijn en spontaan is, we het echt geweldig hebben... Maar vanaf de 'date' voorbij is, ik niet zoveel meer van hem hoor en het lijkt alsof hij het allemaal zo niet echt meent.

Dus heb hem dan gezegd dat we elkaar gewoon beter moeten leren kennen langzaamaan. En dan zei hij dat hij gewoon niet zo goed weet wat hij wil...

We hebben hier wel een open en eerlijk gesprek over gehad en heb hem nadien ook nog gewoon gezien.

Uiteindelijk zien we wel wat het wordt, ik loop zelf ook niet te hard van stapel, kan ook nog niet zeggen op dit moment 'Dit is hij!'. Maar dat we het leuk hebben samen is een feit!

Ik wil het zelf ook rustig aan doen, maar hoop af en toe op iets meer bevestiging dat hij het ook leuk vind samen.

We zien dus wel.



(Hopelijk niet te lange update en ik hoop ook dat de situatie duidelijk lijkt)



Liefs, Veeceetje
Alle reacties Link kopieren
Een update van mij, is alweer even geleden:



Heb eigenlijk geen leuke matches'/gesprekken meer.



Meneer 1 id. van de baan, hij is san t daten met iemand uit z'n buurt



Verder nog een tindermsn op whatssapp maar gesprek loopt niet heel erg soepel.



Misschien sta ik er ook niet echt voor open hoor en ligt het aan mij, mars hoor ook vrij weinig vsn hem
Alle reacties Link kopieren
Bij mij is het echt dramatisch nog op het moment



Wanneer komt er nou weer eens een leuke voorbij!
Alle reacties Link kopieren
Hier mijn date gehad. Het was wel gezellig, maar niet geweldig.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven