En toen was het voorbij...

31-08-2014 22:27 26 berichten
Alle reacties Link kopieren
Oke... Ik weet niet goed wat ik hiermee wil. Vooral mn verhaal kwijt denk ik...



Ik heb heel lang gescharreld met een man die keer op keer mn hart brak. Heeft ongeveer 3 jaar geduurd voordat ik het weer aandurfde om me weer voor een man open te stellen.



Uiteindelijk kwam een vriendin van me met Tinder. Gewoon voor de fun. Alleen leerde ik iemand kennen waar het echt mee klikte. Na een tijdje (na 1,5 maand chatten) sprak ik met hem af. Vraag me niet waarom, maar na 2 dates twijfelde ik aan hem... Of hij wel echt oprecht was... Kwam misschien ook door mn vorige ervaring... Anyway, toch doorgezet en uiteindelijk zijn we toch verder gegaan. We noemden het vorige week: "het begin van een relatie". Echter, na dit uitgesproken te hebben werd hij afstandelijker... Begon smoesjes te verzinnen om onze date van deze week maar steeds weer uit te kunnen stellen. Terwijl hij elke week wilde afspreken (voor mij hoeft dat in het begin niet echt). Afgelopen donderdag kwam hij met het zoveelste smoesje. Toen heb ik aangegeven dat ik niet meer aan het lijntje gehouden wilde worden. Hij wilde zo graag afspreken en nu deed hij raar. Dus heb ik hem gezegd dat ik hem geef wat hij wilt. Naar mijn gevoel is dat vrijheid... Hij wist dat ik vrijdag naar het ziekenhuis moest en hij heeft tot op heden niks meer van zich laten horen...



En dat steekt... Hij was juist degene van ons 2 wat erg klef was en ik dacht echt dat hij anders was... En nu dit.



Je zou zeggen gevalletje: Is alleen op sex uit... niet dus, want zodra er een condooms bij kwam kijken, werd zn erectie weer slap (met orale sex nooit problemen gehad). Hij gaf aan dat hij stress had en het daardoor kwam (hij is werkeloos).



Vriendin zegt dat ik blij moet zijn dat ik niks meer hoor omdat: a: op seksueel gebied het niet lekker ging (orale sex wel) en b: hij absoluut geen kinderen wilt maar eerder een strakke auto. Ik heb juist wel een kinderwens. Zij geeft aan dat ik geen energie hierin moest stoppen omdat het op ten duur toch mis zou gaan lopen... Misschien is dat ook wel zo en ik ben een nogal koppig persoon dus ik ga ook geen contact meer opnemen met iemand die zo doet, maar het steekt wel. Hoe kon ik weer erin trappen? Was hij ook een player? Of schaamt hij zich voor zn "probleempje"? Gaf hij wel om me zoals het op mij overkwam?



Ik word zo onzeker hiervan. Wat doe ik toch steeds verkeerd? :(



Moest het even kwijt...
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom je er zo down om bent

Hij wil geen kinderen, jij wel

Hij is niet geweldig in bed

En hij laat niets horen?



Dan is het toch klaar, next of ben ik nou raar?



Als ik na 1 date zou horen dat mijn date een kinderwens heeft stop ik ook met daten

Ik wil ze namelijk pertinent niet
Luister nou maar gewoon naar wat ik zeg!
Alle reacties Link kopieren
Hoezo "steeds weer verkeerd"? Daten is toch altijd een beetje proberen, aftasten, en vaak kom je tot de conclusie dat het 'm niet gaat worden. Maar dat geeft toch niet?



Het gaat fout en jij zit gelijk op de kast. Maar dat maakt het daten wel een heel "ding". Ik zou toch wel een beetje proberen te relaxen.



En dat hij een player is, tsja, ik weet niet hoor. Ben jij het kwetsbare bloempje die mannen pas mogen plukken als ze hun riddertest hebben afgelegd? Of kun je er zelf ook een beetje van genieten?
Alle reacties Link kopieren
Luister naar je vriendin. Die kent jou het beste en wat zij je aanraadt klinkt ook mij en anderen hier voor me heel redelijk.

Dit dekseltje past niet...
Ja ja, nu weet ik het wel!
Alle reacties Link kopieren
Meid, wat fijn. Je bent van m af.

Volgens mij wilde je graag dat t zou lukken/werken en vind je t

moeilijk afstand te doen van dat idee.

Aan hem mis je namelijk niks.
Alle reacties Link kopieren
Met steeds verkeerd bedoel ik dat als ik me dan uiteindelijk open stel, blijkt het weer zo een foute vent te zijn. Ben absoluut geen bloempje, maar uiteindelijk wilt iedereen toch iemand tegen het lijf lopen waarvan je denkt, ja, dit is het. Nog geen week geleden hadden we zoiets van: ja, dit is het begin van een relatie. Het is dus serieuzer dan alleen daten. Nog geen week erna dit?



Ik weet dat ik zo moet denken, bekijk het, en dat doe ik ook (op bepaalde momenten) wel. Maar aan de andere kant steekt het toch... Wellicht juist omdat ik nu me meer openstelde? Iets wat ik normaal niet snel doe... zucht... word gek van mezelf :/...
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Je moet alles gewoon nog leren; het leven is één lang leerproces. Ik zou me er niet druk over maken.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Je zoekt ze ook wel op. Tinder...tja..dan weet je toch al genoeg.

De kans dat je daar een serieuze man ontmoet is zo ongeveer nihil.

Internetdaten kan best succesvol zijn, maar dan wel een betere site en niet het laagdrempelige Tinder waar het om de seks gaat.
Klinkt als een slappe L*L, wees blij dat je er van af bent!
Hallo, dit is Tinder he. Meer vrijblijvend wordt het niet. Je had aan het begin al het gevoel dat er iets niet klopte, niet voor niets dus. Beter naar luisteren volgende keer.



En trouwens, hij kan best alleen op seks uit geweest zijn, alleen kan ie het niet met condoom.
Alle reacties Link kopieren
Je hebt een negatieve ervaring gehad met een ex, die keer op keer jouw hart brak. Dat is iets dat je moet verwerken. Het betekent niet dat je de volgende keer gelijk in de hemel belandt. Helemaal met Tinder en datingsites loop je echt risico dat je rare eigenheimers tegenkomt, mannen die niet weten wat ze willen, mannen die toch nog even verder willen rondkijken. Op relatiegebied zijn mannen net zulke draaikonten als vrouwen.



Neem dit, het is gebeurd, die man is echt niet jouw droomman. Ga met jezelf aan de slag!
Alle reacties Link kopieren
Tinder is meer gewoon voor de fun. Lekker vrijblijvend mensen kunnen ontmoeten.



Nadeel is dat jan-en-alleman mee kan doen. Waardoor de kans op serieus contact heeeeeelllł erg klein is.



Dus denk niet dat het steeds aan jou ligt. Je zoekt via Tinder wat verre van serieus is. Succes kan wel maar kans is nihil.
Alle reacties Link kopieren
Nou ja, tinder was voor mij ook just for fun. Totdat hij contact met me opnam. Hij gaf aan op zoek te zijn naar iets serieus. Ik gaf aan dat ik niets zocht maar eerder "ik zie het wel" houding had. Was dus niet echt zoekende of desperade. Vind het gewoon zo vreemd hoe een en ander loopt nu... :/ En ook dat het me meer doet dan ik dacht... ;/
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Ik was ook zo hoor, alles geloven wat ik wilde geloven en de signalen negeren. Deze vent sprak wat betoverende woorden uit en jij nam ze aan voor waarheid. Ik denk niet dat jij je openstelde voor hem maar meer naïef bent geweest. Daarnaast verwacht je te veel in een te korte tijd. Laat deze man gaan, werk aan je naïviteit en wees voorzichtig met alles maar geloven.
Alle reacties Link kopieren
quote:misspatrice schreef op 01 september 2014 @ 13:54:

Nou ja, tinder was voor mij ook just for fun. Totdat hij contact met me opnam. Hij gaf aan op zoek te zijn naar iets serieus. Ik gaf aan dat ik niets zocht maar eerder "ik zie het wel" houding had. Was dus niet echt zoekende of desperade. Vind het gewoon zo vreemd hoe een en ander loopt nu... :/ En ook dat het me meer doet dan ik dacht... ;/Lees dit eens terug. Jij wilt iets en je laat je van je oorspronkelijke doel wegleiden. Waarom besloot je mee te gaan in wat hij wilde? Volg je wel vaker wat een ander voorstelt?
Alle reacties Link kopieren
[quote]Sensy12 schreef op 01 september 2014 @ 14:15:

[...]





Lees dit eens terug. Jij wilt iets en je laat je van je oorspronkelijke doel wegleiden. Waarom besloot je mee te gaan in wat hij wilde? Volg je wel vaker wat een ander voorstelt?[/quote



Ik leerde hem kennen en vond hem leuk. Dus ja, dan groeit iets. Lijkt me normaal?



Ben ook zeker niet naïef. Loop hem ook niet na. Snap van mezelf alleen niet waarom ik meer van hem verwachtte?
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Je verwachtte meer omdat hij die verwachting bij jou heeft gecreëerd door te zeggen 'dit is nu een beginnende relatie' Ik geef aan dat je hem wellicht te snel op zijn woord hebt geloofd en niet hebt afgewacht of wat hij zei ook gemeend was. Nu baal je daarvan want hij trekt zich zonder pardon terug.
Alle reacties Link kopieren
quote:Sensy12 schreef op 01 september 2014 @ 14:27:

Je verwachtte meer omdat hij die verwachting bij jou heeft gecreëerd door te zeggen 'dit is nu een beginnende relatie' Ik geef aan dat je hem wellicht te snel op zijn woord hebt geloofd en niet hebt afgewacht of wat hij zei ook gemeend was. Nu baal je daarvan want hij trekt zich zonder pardon terug.juist. Als hij dat toch niet meende, waarom zoiets zeggen? Hmmzzzz
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Geen idee. Ken wel meer mensen die liegen om wat voor reden dan ook. Heeft me in ieder geval geleerd om niet klakkeloos alles aan te nemen. Maar ben je nu wat wijzer voor wat betreft je verdriet?
Alle reacties Link kopieren
Inmiddels is hij weer op tinder.

Zoekt de volgende dame en verteld haar dat hij iets serieus zoekt.

Hij weet inmiddels als geen ander hoe veel vrouwen daarmee zijn in te pakken.



Hij speelt via tinder. En daar is het ook voor bedoelt.

Beetje flirten, beetje plagen, beetje uitdagen en spelen. Misschien beetje seks. Maar NIET serieus.......



Ga met tinder voorzichtig om. Flirten is okey, maar bescherm jezelf voor een teleurstelling.
Alle reacties Link kopieren
Hmm verdriet is een groot woord. Snap hem gewoon niet. Ben meer waard dan hoe hij met me omgaat ;).
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Verdriet is ook een groot woord :-) Gelukkig hoef je voor je eigenwaarde deze man niet te snappen. Eens trouwens met Rob, behoed jezelf voor onnodige teleurstellingen. Op naar de volgende hopelijk wel leuke date!
Alle reacties Link kopieren
quote:misspatrice schreef op 31 augustus 2014 @ 22:59:

Met steeds verkeerd bedoel ik dat als ik me dan uiteindelijk open stel, blijkt het weer zo een foute vent te zijn. Ben absoluut geen bloempje, maar uiteindelijk wilt iedereen toch iemand tegen het lijf lopen waarvan je denkt, ja, dit is het. Nog geen week geleden hadden we zoiets van: ja, dit is het begin van een relatie. Het is dus serieuzer dan alleen daten. Nog geen week erna dit?





Steeds? Dit is toch pas de 2e man? Het kan zijn dat je over 10 jaar en 100 dates verder pas iemand treft die het gaat worden, maar het kan ook de volgende date zijn.



En ja, mensen kunnen zomaar ineens niet meer verliefd zijn, daar hoeft hij geen player of foute man voor te zijn, en het ligt ook niet altijd aan de ander.



Zeker in het begin kan dat gevoel heel snel wegebben. Hartstikke klote als jij de partij bent die nog wel gevoel heeft, maar die pijn gaat weer weg.



Misschien speelde de stress wel een verkeerde rol. Daten kan dan een leuke afleiding zijn, maar je maakt niet altijd de verstandigste beslissingen als je niet lekker in je vel zit - je wilt immers dat vervelende gevoel zo snel mogelijk kwijt raken.



En luister naar je vriendin! Dat geen kinderen willen was een dealbreaker geworden. Als jullie over 2 jaar uit elkaar waren gegaan omwille van die reden, was de pijn veel erger geweest. En dan had je 2 jaar slechte seks op de koop toe genomen;).



Dus de volgende date op tijd ondervragen naar kinderwens en goed in zijn vel zitten;)!
Alle reacties Link kopieren
Hij was niet de 2e man waarmee ik date. Heb daarvoor een paar relaties en scharrels gehad. Hopelijk toch niet nog 100 :p lol.



Voor nu ben ik er klaar mee. Ga me lekker op mn vakantie richten. Iets wat me waarschijnlijk meer hoogtepunten zal geven dan hij deed ;).
Carpe Diem!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nog nooit een positief verhaal gehoord over Tinder, nog nooit!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven