single parents, deel 22

13-01-2014 19:34 3108 berichten
Hey, we moesten een nieuw deel openen.

Bij deze
Ik heb mijn functioneringsgesprek nog steeds niet gehad. whahaha, waarschijnlijk durft hij het nu niet aan (want er zal niet veel positiefs van mij komen nu..) Jij hebt in elk geval laten weten wat je wilt, dat is altijd goed. Maar echt duidelijkheid is er nog steeds niet, toch?

Lekker naast de deur, een training zover in Belgie!

Het is al echt herfstig weer ineens he..hier net ook onweer en regen nu. Maar toch gaan de temperaturen weer omhoog zag, dus misschien ook nog even uitstel van executie? Vandaag wel lekker mijn korte dag gehad, heerlijk hoor, na een paar van die lange dagen.
Ik mijn vrije dag gehad vandaag. Maar zo voelt het niet. Mijn moeder is vanmorgen gebeld door de oncoloog. Ze heeft door de tumor in haar rug een vernauwing, en die moeten ze opereren. Dat is wel een heftige ingreep, aangezien alle zenuwbanen er doorheen lopen. Dit is alles wat we nu weten. Maandag horen we meer.

Pff dat is toch weer een tegenvaller.

C is nog niet thuis, ook niet leuk. Hij belde even voor zessen, toen moesten ze nog gaan rijden en ws nog wat eten onderweg. Nou ja, hij zal zo wel komen.

Gelukkig zoonlief wel relaxed vandaag. Uit school is hij kinderpostzegels gaan lopen hier in de straat.
He bah Dolphine, dat is even rot nieuws en schrikken. en wat vervelend zeg, dat jullie dan pas na het weekend iets meer hierover gaan horen. Pfff, niet leuk dat C. er dan niet was, juist op dit soort momenten zou dat zo fijn zijn...maar ja, daar kan hij natuurlijk ook niets aan doen. Sterkte meid.
Ze moet maandag om 12:15 bij de orthopeed zijn, die gaat vertellen hoe de operatie er uit gaat zien, Aansluitend een afspraak bij de oncoloog. Dus ik zal maar vrij nemen maandag zodat ik mee kan.

Vandaag een paar kinderen heel blij kunnen maken met schoenen, jassen en kleren. En een knuffel voor de kleintjes?.

Altijd leuk, blije kinderen.

Morgen ook nog wat spullen weg brengen.

Het weekend hebben we zaterdag een housewarming en zondag gaat C met zoonlief naar monsterjam in Arnhem. Blij dat ik dit jaar niet mee hoef, is toch meer een mannending.
Yeah, het weekend is begonnen. Ik ben er aan toe na alle perikelen van afgelopen week. Vandaag nog druk geweest op werk. Maar ging lekker.

Ben blij dat ik met de voetjes op de bank zit.

Zoonlief had een vriendje die heeft meegegeten. Daarna zijn de jongens gaan zwemmen.

Morgen wel weer op tijd uit de veren. Zoonlief moet om 8:15 verzamelen. 9:00 voetballen.

Ik kan me nu al verheugen op zondag, gewoon ff lekker een dagje het huis voor mezelf. Heerlijk even.....
heerlijk he, weekend! En het wordt nog lekker weer ook..

Fijn dat je zondag lekker voor jezelf hebt en dat C. dan met je knul op stap gaat. die rust heb je ook wel even nodig denk ik, maandag weer een enerverende dag voor jullie.

Sterkte morgen, weer zo vroeg op...Mijn knul zondag de laatste wedstrijd van het seizoen.
wauw, dat was een geweldige dag he, voor je knul!

Super zeg, zoveel gescoord en ook nog meespelen met de grote jongens..Als hij de voetballerij trouw blijft gaat hij het misschien wel ver schoppen! heerlijk weer ook vandaag he! Ik ben maar eens braaf geweest en heb de koelkast aangepakt. Dat was al zo lang geleden. Nog wat huishoudelijke taakjes, maar niet te veel.

veel plezier op de housewarming (of is dat al geweest) en morgen lekker genieten van een luie zondag..
Housewarming was 's middags. Heerlijk buiten in de tuin kunnen zitten. Zoonlief vond er niet veel aan. Er waren wel andere kinderen, maar allemaal kleintjes. Haha hij is zijn vriendje gaan opzoeken en lekker gaan voetballen.

Hij had echt een superdag gisteren, nog voordat hij scoorde was hij eigenlijk al de beste van het veld. Zijn coach kwam al vragen wat hij gegeten had die ochtend😃. Toen mocht hij daarna ook nog een helft meespelen met de grote jongens. Dat vond hij helemaal stoer natuurlijk. En het viel me niet tegen. Hij liet zich niet intimideren.
Ja, het was superlekker weer he! Jammer genoeg viel dat vandaag wel een beetje tegen, wel warm trouwens, maar nat nu..

Hoe waren de gesprekken bij de specialist? Is het nu duidelijker geworden? Ik hoop zo voor jullie dat het ondanks alles toch nog een beetje meevalt..
Nou Scarlet het valt niet mee.

Ze wordt binnen nu en 4 weken geopereerd aan haar rug. De 3 aangetaste wervels worden vast gezet met pinnen en opgevuld met een soort cement. Dit om de rug te stabiliseren en te verstevigen.

Daarna wordt de rug bestraald.

Wat de lever betreft, maandag start ze met hormoon therapie. Slaat dit niet aan dan gaat ze chemo krijgen.

De operatie is zwaar en heftig. 3 tot 6 maanden revalidatie. Daar bovenop nog bestraling en eventueel chemo. Wordt een zware periode dus.

Vandaag school van zoonlief ingelicht, hij is nogal wiebelig namelijk door dit alles. Kunnen ze een beetje rekening met hem houden.

Vanavond informatie avond groep 8 gehad.

Ik merk dat ik zelf ook wat wiebelig ben, is ook niet zo gek natuurlijk.



Op mijn werk een gesprek met de leidinggevende van het Dorpsteam gehad. Ik zie het namelijk helemaal niet zitten om in zo'n Dorpsteam te gaan zitten met allemaal mensen die niks met de jeugdzorg hebben. Was een goed gesprek. Ik maak deze pilot af en ga dan terug naar mijn werkgever.

Toch vond ik het heftig gisteren en vandaag. Heb hoofdpijn en moet alles even verwerken denk ik.
Vanmorgen al de oproep gehad. Vrijdag om 9:00 uur melden bij de opnamebalie.

We gaan een spannend weekend tegemoet hier.
Och Dolphine, wat een k*t berichten.

Wat een zware tijd gaan jullie tegemoet. Geen wonder dat je je wiebelig voelt, het is ook nogal niet wat om te verwerken.

Kan C. je goed steunen in deze periode? En laat je het toe?

Fijn dat je zo'n goed gesprek hebt gehad over je werk. Dat is dan tenminste een ding wat geregeld is en waar je je niet druk meer over hoeft te maken. Helaas heb je geen invloed op de ontwikkelingen bij je moeder en kun je alleen maar het beste ervan hopen. Heel veel sterkte meid.
Dank je wel Scarlet. Ik voel niet zo veel steun van C. Hij vraagt wel wat hij moet doen, maar uit zichzelf voelt hij het niet aan. Ik moet overal om vragen en daar heb ik moeite mee.

Ik ga morgen even naar kantoor, kijken hoe de sfeer daar is.

Morgenochtend ook even met zoonlief mee naar school.



En verder ben ik eigenlijk momenteel alleen maar moe. Ga ook maar proberen te slapen zo.
Dat is erg lastig, zo'n vent..maar helemaal kwalijk nemen kun je het hem ook niet..tuurlijk willen we het liefst dat ze dan uit zichzelf weten hoe wij ons voelen en daar dan naar handelen, maar waarschijnlijk vindt hij dat heel lastig. Maar ik kan me zo goed voorstellen dat je er moeite mee hebt om steeds maar te moeten aangeven wat je wilt/bedoelt. Heb je nog wat kunnen slapen afgelopen nacht? Ik had vanmorgen een erg spannende date met mijn scharrel van bijna 30 jaar geleden..mocht je wat afleiding willen, wil ik er wel iets over kwijt hoor..:D

Hug voor jou!
Ik was vanmorgen al om 5 uur wakker. Ben er ook maar uit gegaan en heb mijn boek gepakt.

Ook naar kantoor gegaan vandaag, had ff behoefte aan mensen om me heen, dat was wel prettig.

We laten het gewone leven maar zo veel mogelijk doorgaan, morgenavond komt pleegzoon ook gewoon.

Ik heb ze wel ingelicht, en de keus bij hem gelaten, maar ik kreeg vandaag een berichtje van hem dat hij toch maar komt.

Dat is goed, ook voor zoonlief.

Natuurlijk mag je je verhalen vertellen, ik ben zeer benieuwd naar jouw date..... vooral nu je verteld dat het spannend was, dus vertel, vertel.....
Een spannend weekend voor jullie..Is je moeder nu ook vandaag gelijk geopereerd, of gebeurd dat ergens in de komende dagen?

Moeilijk lijkt me, zoveel mogelijk proberen door te gaan met de normale dingen, terwijl je hoofd en hart nu toch eigenlijk elders zijn..maar ja, het leven gaat natuurlijk ondertussen ook door..rot altijd, zoiets..

hahaha, mijn spannende date! :D Nou, die was echt best wel spannend ja! Ik zal maar wel vast verklappen dat hier totaal geen potentie of toekomst in zit hoor..De man in kwestie heeft nl een relatie. Dus eigenlijk shame on me (en hem natuurlijk ook, meer nog zelfs), maar ik wilde deze kans niet laten lopen, om te kijken hoe het nou een beetje met de gevoelens zit.

Na ons eerste contact via fb echt heeeel veel pb'tjes over en weer gestuurd, over van alles gekletst, ook over vroeger natuurlijk. Het klikt gewoon weer. Eigenlijk wilden we elkaar wel zien, maar omdat hij een heel populair eetcafe heeft hier in de stad, is het voor hem natuurlijk erg lastig om ergens incognito heen te gaan. En het contact was eigenlijk al weer zo veranderd dat we haast wel wisten dat het niet bij een gewone ontmoeting zou blijven. Pff, dat klinkt raar he...maar soms heb je dat he, dat het gewoon vonkt zeg maar. Hij werkt ontzettend veel, elke ochtend (behalve maandag en dinsdag) tot 5.00 uur, in het weekend 's middags alweer naar de zaak, het is lastig om af te spreken. We zouden vorige week maandagavond een stuk gaan wandelen langs het water (hahaha, hoe romantisch..) maar toen ging het regenen. wat een pech. + dat ik het op het laatst toch ook wel weer een beetje eng begon te vinden..wat nou als ik hem zo leuk zou vinden dat ik verliefd op m zou worden..waardeloos toch! Dat is toen niet doorgegaan.

Ik begin natuurlijk elke ochtend heel vroeg en hij werkt tot heel laat (of vroeg, het is maar net hoe je het bekijkt..), vandaar donderdag 's morgens afgesproken in de zaak. heeeeel vroeg dus. Pff, dat ik dat gewoon gedáán heb! Maar ik was dat geëmmer een beetje zat en wilde ook weten hoe het nou zat met die (soms verwarrende) gevoelens van mij. Heel lief: hij had op een bovenverdieping (de zaak heeft 3 verdiepingen) kaarjes neergezet, al een wijntje ('s morgens vroeg!), muziekje..erg romantisch. Nou ja...het was errrrrg leuk. Maar ik ben er wel vrij zeker van dat ik niet verliefd ben. Dat geeft toch weer een stukje rust, haha. Ik vind m wel heel lief, leuk en lekker hoor, maar het is (denk ik, tenminste) meer lust dan wat anders.

Wat natuurlijk ook best leuk is :D

Geen idee hoe en of dit verder gaat, vaker gaat gebeuren of wat dan ook, het was erg leuk en lief en we hebben beide genoten (en het heeft zeker álles goed gemaakt van 30 jaar geleden, toen we beiden nog jong en eh...onervaren waren..whoehahaha)

He, er gebeurt tenminste weer es wat...LOL

Fijn voor je knul ook, dat pleegzoon gewoon komt (of er al is ondertussen). Voor hem ook lekker wat afleiding.

Sterkte meisje!
Woehaha Scarlet, wat stoer van je dat je dat gewoon gedaan hebt. Beetje spanning in je leven. En ach je hebt geen relatie, dus aan niemand verantwoording schuldig.



Mijn moeder is al geopereerd ook. Vanmiddag rond half 12 hebben we d'r richting ok gebracht. Vanmiddag om 15:15 belde ze zelf vanaf de uitslaapkamer al naar mijn vader. De chirurg belde een half uur later. Ik was met mijn vader rond 5 uur in het ziekenhuis. Toen was ze al weer terug op haar kamer en goed aanspreekbaar. Operatie is geslaagd. Ze hebben de 3 aangetaste wervels vast gezet. Niet hoeven opvullen, want het bot is sterk. Dus echt verzakt door de uitzaaiingen. Daar is gelijk een biopt van genomen. Pas als daar de uitslag van komt, over een week of 2 kunnen ze de verdere behandeling gaan bepalen.

Ze moet nu 6 uur plat liggen. Morgen mag ze met behulp van de fysio al een beetje mobiliseren.
Wat fijn dat dit in elk geval al achter de rug is en dat het goed gegaan is. Ook fijn dat het bot sterk is, dat is dan tenminste nog een positief punt. Ik hoop dat ze niet heel veel pijn zal hebben na de operatie. De komende weken zullen dus ook weer erg spannend zijn, tot de uitslagen van de biopt bekend zijn. Eerst maar hopen dat ze goed herstelt van de operatie.

Moet je knul nog voetballen vandaag? Het belooft weer een prachtige dag te worden..gisteren was helemaal geweldig he.

Ik hoop dat je er nog een beetje van kunt genieten.
Knul moest idd voetballen. Vroeg al weer. Ze moesten tegen de koploper, helaas verloren met 7-2. Hij heeft zelf nog wel gescoord.

Mijn moeder al aan de telefoon gehad. Ik ga vanmiddag met zoonlief er naar toe. Ze voelt zich redelijk, had ontbeten, alleen niet zo veel geslapen. Als het goed is mag ze vanmiddag van het infuus af en met hulp van de fysio even uit bed.

Het is prachtig weer, ik zit lekker in de tuin met een stapel tijdschriften. De wasmachine draait. Gisteren al de boel aan kant gemaakt. We maken er maar even een rustig weekend van. Ff bijkomen van alle beslommeringen.
Fijn dat je gisteren ook nog van het heerlijke weer hebt kunnen genieten. Vandaag ziet het er wel heel anders uit he!

Hoe was het met je moeder toen jullie er gisteren waren?

En je knul weer gescoord, wat een topper is dat!

Gaan jullie vanmiddag nog naar de wedstrijd van jouw en mijn cluppie? Gezien de historie denk ik niet dat wij dit gaan winnen, hahaha. Maar het zou wel leuk zijn natuurlijk

Hier niet veel gaande..gisteren ook lekker genoten van het weer en buiten gezeten. Pff, had nog een akkefietje met bol.com, maar het is uiteindelijk prima opgelost. Mijn knul had een bureaustoel bij ze besteld. Maar hij is natuurlijk best lang en het bleek dat de stoel voor hem niet hoog genoeg, zijn lange benen zaten in de weg. Dus dat ding moest terug. Op de site van Bol stond dat, wanneer het pakket was afgeveleverd via Post NL, je het ook weer kon meegeven aan de besteller wanneer hij een ander pakje kwam afleveren. Via de site van Bol kon je een retouretiket printen, dat moest je dan op de doos plakken, gratis.

Vond ik al een beetje raar, want die postbode die dan een ander pakje komt brengen, weet toch helemaal niet dat hij ook iets moet meenemen? maar goed...het staat er, dus het zal wel..

Gisteren kwamen ze een ander pakje brengen en ik het verhaal vertellen, nou, mooi dus niet he! Besteller wist van niets, dat dat kon. Balen dus, ik Bol later bellen, blijkt het helemaal niet zo te zijn, je moet het zelf terugbrengen naar het postkantoor. tja, 23 kilo, formaatje gasfornuis zeg maar, dat gaat niet achter de fiets he...bovendien..waarom staat het dan op de site! Ik kwam niet tot op een oplossing met die gast aan de telefoon, hij begreep allemaal wel dat het erg lastig was en excuus blablabla, maar een oplossing boden ze niet. via mail een klacht ingediend. Want dit betekende voor mij dat ik het pakketje via Post nl moest laten ophalen, wat dan 15 euro zou gaan kosten. Nog diezelfde middag werd ik gebeld van iemand van Bol, nu wordt het pakket woensdag opgehaald door UPS, hebben ze nu bij wijze van uitzondering een afspraak voor gemaakt. Nou ja, ik ben er natuurlijk blij mee, maar ben nu eigenlijk verder vergeten dat het feit dat het verkeerd op de site staat natuurlijk ook nog aangepakt moet worden. Misschien ga ik dat nog even doen..

Gedoe weer. Verder een beetje chatcontactjes met S. (jeweetwel), wat voornamelijk prikkelend is..haha, maar wel leuk.
Het gaat goed met moeders. Mijn vader ging gisteren met zoonlief even een ijsje halen. Voor haar hadden ze er ook 1 meegenomen en die heeft ze lekker opgegeten.

Heb haar vandaag aan de telefoon gehad en ze mag misschien morgen of dinsdag al naar huis. Ze kan en mag natuurlijk nog niks, maar het is altijd fijn om thuis te zijn.

Haar zus was er vanmiddag en nu mijn vader, dus ik had een dagje vrij af om met de knullen iets leuks te doen. Lekker naar het zwembad geweest met ze. C is nu pleegzoon weg brengen.

Morgen is zoonlief vrij ivm studiedag. Hij moet morgenochtend naar de Ortho. Gaat nu boven ook slotjes krijgen. Daarna met de stad in voor een winterjas.

Ben benieuwd of ze morgen al naar huis mag. Wordt het voor mij wel druk omdat ze nog niks kan en mag, maar in ieder geval niet meer naar het ziekenhuis heen en weer.
Dat zou fijn zijn zeg, als ze weer lekker naar huis mag.

Gaan jullie ook nog andere (extra) hulp regelen, of heeft ze daar geen recht op, omdat er nog familie is die eventueel kan bijspringen? Dat wordt dan zeker druk voor jou, maar je broers zullen toch ook wel iets doen? Hoe was het bij de ortho?
Joepie, mijn moeder is gisteren eind van de middag naar huis gekomen. Mijn broertje was bij haar en mocht haar meenemen. Dat is natuurlijk heel fijn. Ik doe nu de was/ strijk en ik kook deze week. Mijn schoonzus doet het huishouden samen met mijn vader. Mijn andere broer is nog 2 weken in Thailand op vakantie, dus die doet niet veel nu.

Ik kook gewoon voor ons en dan voor 2 personen meer, is dus niet zo veel extra werk.

Ze heeft vandaag contact met de huisarts gehad, die komt over 2 weken langs om de hechtingen eruit te halen. Ook gaat ze fysio aan huis krijgen. Verder heeft ze geen recht op thuiszorg. Mijn vader helpt 's morgens met douchen en aankleden.

Mijn knul heeft gisteren ook zijn slotjes boven gekregen. Dat ging vrij vlot. Vandaag heeft hij wel last, geeft toch druk op zijn tanden, maar het gaat goed.

Vandaag had ik een gesprek op school. Hij doet het tot nu toe goed. Werkhouding en motivatie zijn positief, kanjer.....

Ze leerkrachten denken aan dezelfde middelbare school als ik voor hem, fijn om op 1 lijn te zitten daarin.

Lekker doorgaan zo dus.
Wat een fijne berichten! Heerlijk dat je moeder thuis is.

ja, dacht ik eigenlijk al, dat ze geen recht op thuiszorg zou hebben..ze zijn streng he.

en je knul gaat ook lekker, ook fijn en belangrijk én dat geeft een stukje rust, dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wat voor school hebben jullie op het oog?

Vandaag lekker een dagje vrij, nou ja, eigenlijk min of meer gedwongen, omdat ze dat pakket van Bol.com kwamen halen, maar toch lekker. Lekker in huis gerommeld, bedden verschoont, boodschappen gedaan. Hachee gemaakt, lekkerrrr.
Ik wil hem graag naar een kleinschalige vmbo hebben. Hij zit op kader niveau. Hier een kilometer of 8 verderop zit een vmbo die een speciale sportklas hebben. Daar zie ik hem wel tussen. Hij zelf gaat het ook steeds leuker vinden. Wij hebben hier in het dorp ook een scholengemeenschap. Daar gaat volgens zoonlief iedereen heen, dus dat wil hij ook. Voordeel is dat het dicht bij huis is. Nadeel dat ze een leerhuissysteem hebben, dus erg zelfstandig. Ik zie mijn knul liever in een wat gestructureerdere omgeving. En wat extra uren sport kunnen geen kwaad voor hem. Maar ja hij moet er natuurlijk zelf ook achter staan.

We hebben gelukkig nog tijd om verschillende scholen te bezoeken.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven