Anale seks vs vaginale seks, wat vinden de mannen?

12-04-2013 08:48 177 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wat vinden mannen van anale seks v.s vaginale seks? Wat is het verschil in gevoel? Wat is opwindend (er)? Etc.

Zomaar nieuwsgierig hiernaar..
quote:NYC schreef op 25 april 2013 @ 00:00:

Ik denk meer dat Robert bedoelt dat pijpen en beffen "vies" is in die zin dat je er met je nuchter verstand geen aangename voorstelling van kunt maken, maar dat het iets is dat prettig kan zijn tijdens "het spel der liefde?"

Ik denk dat met name pijpen en beffen veel beter te vergelijken zijn met anale seks dan jouw eerdere reisvoorbeelden. Orale seks wordt nu vaak in één adem genoemd met vaginale seks, maar die vorm van seksualiteitsbeleving heeft óók al een eeuwenoude traditie en heeft óók via porno een meer algemene aanvaarding gekend. Ik kan me nog levendig de vele "Hij wil niet beffen", "Zij wil niet pijpen" en "Ik slik niet" topics herinneren jaren geleden, nu is dat een zeldzaamheid geworden want oraal is nu zo goed als normaal. Het "vies" argument verdwijnt naar de achtergrond.



Hetzelfde aanvaardingstraject geldt voor anaal: niemand is verplicht, noch man noch vrouw maar het kàn iets toevoegen indien je bereid bent in die richting te experimenteren èn je het na de eerste schroom en vooroordelen toch lekker blijkt te vinden en van daaruit experimenteer je weer verder.



Dat is gewoon met àlles zo: ook een bdsm'er gaat niet van de ene dag op de andere in de touwen hangen met tepelklemmen en dies meer. Als je maar nieuwsgierig genoeg bent dan probeer je het en bevalt het niet, dan niet. Maar bevalt het wel dan heb je iets extra om elkaar te plezieren.
Maar aan de daad gaat neem ik aan wel lust en/of nieuwsgierigheid vooraf? Of het nu gaat om pijpen, beffen, anaal of bdsm?
Ik denk vooral nieuwsgierigheid, je eigen vooroordelen onderkennen en bereid zijn die vooroordelen in vraag te stellen.



Nieuwsgierigheid wordt opgewekt omdat je erover hoort, leest of ziet. Wat je niet kent kun je immers niet missen. Of je het aanvaardt of overweegt hangt af van je eigen creativiteit, morele overwegingen, aansporing door partner en publieke aanvaarding.



Zelf heb ik er heel lang over gedaan vooraleer ik anaal overwoog. Het homofobe argument speelde daarin een rol, opportuniteit ook want je moet het niet alleen op een gegeven moment zelf willen maar ook een partner treffen die er niet weigerachtig tegenover staat. Maar mijn belangrijkste reden ertegen was dat ik nogal op grote netheid gesteld ben en daarom scoorde het idee van contact met faecessporen niet bepaald hoog op mijn verlanglijstje. Wat mij over die drempel heeft geholpen is het feit dat mijn vriendin vegetarisch is, ik bespaar jullie de details maar dat is voor mij belangrijk.
Alle reacties Link kopieren
Snap die mensen ook niet die het over poep hebben.

Of er een berg stront op je bed ligt en je penis helemaal bruin.

Heel misschien een enkele keer een stukje van 1mm.

Goh zeg, er wordt wel meer geknoeid.

Ik snap de taboe ook niet want het bestaat langer dan pijpen, beffen. Grieken, Egyptenaren enz. Moslims doen ook gewoon vaak anaal aangezien anders de vrouw zwanger raakt en ze maagd moet blijven voor het huwelijk. Een moslim zal ook niet beffen aangezien dit onrein is. Eigenlijk hebben ze nog gelijk ook. Als ik moest kiezen dan is anale sex minder smerig.



Maar goed het is een keer wat anders. Misschien helpt dit wel om minder vreemd te gaan.
Maar je penis in een drol steken, lijkt je dat dan wel lekker Robert? Of denk je dan ook: Gatverdemme...
Alle reacties Link kopieren
Dat voel je niet hoor. Weet niet of jij er een sensor heb in hangen?



Misschien moet je het toch eens doen bij je vriendin.

Of mag je niet?????



ps als je drol in je endeldarm zit dan moet je poepen en dus naar de wc gaan.
@ Geve: Maar de mate waarin mensen nieuwsgierig zijn is verschillend. En ik denk dat -zeker op seksueel gebied- er een soort positieve nieuwsgierigheid moet zijn voor je ergens aan begint, of dat nu om een tongzoen gaat of om anale seks.



Ik begrijp wel wat mensen bedoelen hoor, met: pas als je hebt meegemaakt wat het is kun je zeggen of je het lekker of vies vindt, maar ik denk als er bij beide partners al niet eens de positieve nieuwsgierigheid is, wat heeft het dan voor zin om grenzen te verkennen, op ontdekkingstocht te gaan? Het moet denk ik wel echt voortkomen uit de eigen wens (of toe willen geven aan de wens van een partner) om te experimenteren op seksueel gebied. Ook omdat ik denk dat er heel veel is dat anders tegenvalt.
quote:robert036 schreef op 25 april 2013 @ 16:52:

Dat voel je niet hoor. Weet niet of jij er een sensor heb in hangen?



Misschien moet je het toch eens doen bij je vriendin.

Of mag je niet?????



ps als je drol in je endeldarm zit dan moet je poepen en dus naar de wc gaan.Ik heb geen penis en mijn vriendin heeft gelukkig dezelfde mening als ik. Wij duwen niks in elkaars poepgaatje.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend wil enkel anaal, wordt er niet goed van. Hij is een billenman zegt ie dan.
quote:NYC schreef op 25 april 2013 @ 16:55:

@ Geve: Maar de mate waarin mensen nieuwsgierig zijn is verschillend. En ik denk dat -zeker op seksueel gebied- er een soort positieve nieuwsgierigheid moet zijn voor je ergens aan begint, of dat nu om een tongzoen gaat of om anale seks. Heb jij helemaal gelijk in. Als we het spectrum bekijken van handelingen die in een seksuele context kunnen plaatsvinden, dan is het aanbod overweldigend. Via internet is alles te vinden en vaak ook tot in de kleinste details uitgelegd, dus het is niet het gebrek aan informatie wat maakt dat niet iedereen zich aan alles waagt. Vanuit ons voorstellingsvermogen kunnen we ons inbeelden of bepaalde seksuele handelingen voor ons aantrekkelijk lijken of niet, het zelf ondervinden is niet per se noodzakelijk. Waarom sommigen ervoor kiezen om iets te proberen en anderen niet ligt zuiver in de persoonlijkheid. Daarbij worden keuzes vaak intuïtief gemaakt en pas achteraf in een logisch lijkend jasje gestoken.
Alle reacties Link kopieren
Toch vraag ik me dan af hoe de hetero heren die erg van de anale sex zijn denken over het derde gat, die van een gozer. Die is toch wezenlijk niet heel erg anders dan die van de vrouw?
Sterker nog, een man zal anale stimulatie misschien nog prettiger vinden dan een vrouw omdat de prostaat daar vlakbij zit.

Mijn vrouw en ik doen af en toe anaal, zo eens in de twee jaar op een regenachtige zondagmiddag in november.
Alle reacties Link kopieren
Idd, maar ik bedoelde eigenlijk de heren onderling. Iemand merkte eerder al op dat sommigen anale seks bij een vrouw geweldig vinden maar tegelijkertijd homo seks vies vinden. Het zal ongetwijfeld wel tussen de oren zitten wat uiterlijk gezien is het verschil niet enorm groot. Wat hoekigere vormen en een zak er onder dat is het dan wel. Het zal me niks verbazen dat er meer biseksuelen heren zijn dan dat ze durven toe te geven.
Alle reacties Link kopieren
quote:colorbox schreef op 22 juni 2013 @ 00:31:

Idd, maar ik bedoelde eigenlijk de heren onderling. Iemand merkte eerder al op dat sommigen anale seks bij een vrouw geweldig vinden maar tegelijkertijd homo seks vies vinden. Het zal ongetwijfeld wel tussen de oren zitten wat uiterlijk gezien is het verschil niet enorm groot. Wat hoekigere vormen en een zak er onder dat is het dan wel. Het zal me niks verbazen dat er meer biseksuelen heren zijn dan dat ze durven toe te geven.Los van de discussie of en wie er bisexueel is, het verschil in aanblik tussen een zwaar behaarde mannenkont inclusief uitstekende delen is mega t.o.v. een vrouwenkont met beduidend minder prominent uitstekende delen. Als jij dat verschil niet ziet, maakt het voor jou dus niets uit. En ja, hetero, homo of bi zit uiteraard tussen je oren, dat is de essentie van gevoelens lijkt me.
*do not underestimate the power of stupidity*
quote:mind_game schreef op 22 juni 2013 @ 00:42:

[...]





Los van de discussie of en wie er bisexueel is, het verschil in aanblik tussen een zwaar behaarde mannenkont inclusief uitstekende delen is mega t.o.v. een vrouwenkont met beduidend minder prominent uitstekende delen. Als jij dat verschil niet ziet, maakt het voor jou dus niets uit. En ja, hetero, homo of bi zit uiteraard tussen je oren, dat is de essentie van gevoelens lijkt me.Niet elke mannenkont is zwaar behaard.
Alle reacties Link kopieren
quote:colorbox schreef op 22 juni 2013 @ 00:31:

Idd, maar ik bedoelde eigenlijk de heren onderling. Iemand merkte eerder al op dat sommigen anale seks bij een vrouw geweldig vinden maar tegelijkertijd homo seks vies vinden. Het zal ongetwijfeld wel tussen de oren zitten wat uiterlijk gezien is het verschil niet enorm groot. Wat hoekigere vormen en een zak er onder dat is het dan wel. Het zal me niks verbazen dat er meer biseksuelen heren zijn dan dat ze durven toe te geven.



Dit heeft toch helemaal niets met elkaar te maken? Een man kan je ook pijpen, misschien zelfs wel beter en meer kennis van zaken, maar daar zit ik ook niet op te wachten. Seks is een totaalbeleving en niet slechts het uitvoeren van een reeks handelingen, en daar hoort een voor jou aantrekkelijke sekspartner bij.

Overigens heb ik niets met anale penetratie, behoudens een vingertje op zijn tijd. ( gevend en nemend )
Alle reacties Link kopieren
quote:mind_game schreef op 22 juni 2013 @ 00:42:

[...]





Los van de discussie of en wie er bisexueel is, het verschil in aanblik tussen een zwaar behaarde mannenkont inclusief uitstekende delen is mega t.o.v. een vrouwenkont met beduidend minder prominent uitstekende delen. Als jij dat verschil niet ziet, maakt het voor jou dus niets uit. En ja, hetero, homo of bi zit uiteraard tussen je oren, dat is de essentie van gevoelens lijkt me.Klopt, persoonlijk maakt het voor mij inderdaad niet uit. Ik vind beide aantrekkelijk. Maar aangezien de vraag niet over seksuele oriëntatie gaat maar meer over de lust voor één van de twee vrouwelijke ingangen, vroeg ik me als zijstraatje af in hoeverre de lust voor het anale (van de hetero mannen die van anaal houden) het verschil van geslacht kan overstijgen. Zonder gelijk de stempel homo of bi er op te plakken. Want qua uiterlijke vorm, de oervarianten buiten beschouwing gelaten, zijn er ook mooie mannelijke exemplaren die echt niet voor de vrouw onder doen.
Alle reacties Link kopieren
quote:colorbox schreef op 21 juni 2013 @ 20:36:

Toch vraag ik me dan af hoe de hetero heren die erg van de anale sex zijn denken over het derde gat, die van een gozer. Die is toch wezenlijk niet heel erg anders dan die van de vrouw?

Toch wel. Ik beschouw mezelf niet als homofoob, maar seks met een man lijkt me helemaal niks.



En het gaat niet alleen om dat gat, maar ook om het lijf wat er omheen zit.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vrouw wil geen anale seks,

ik wil het heel graag eens proberen.

Maar ben absoluut geen homo!

Wie helpt mij?

[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 05-07-2013 11:07
Reden: Hengelen
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ha Boris!

Wil je "geholpen" worden?

Dan moet je ff bij de huisarts langs gaan voor een verwijskaart. Misschien wil je vrouw wel met je mee voor geestelijke ondersteuning.

Succes!
Okal willen ze het nog zo graag anaal is een no go!
Alle reacties Link kopieren
quote:hans66 schreef op 13 april 2013 @ 23:15:

Maar ik heb - zoals ik al zei - niets met anaal, en ik doe dat ook niet met DVPs. En bij het rimmen moet de anus brand- en brandschoon zijn en in de verste verte niet ruiken. Het probleem dat ik met anaal heb, is dat ik niet kan zien of de DVP daar schoon is, en zij kan het zelf ook niet zien. Aan de buitenkant kan ik het wel zien, dus dan zou ik wel kunnen gaan rimmen.



Kan ik me iets bij voorstellen ja.

Hoewel, de endeldarm reinigt zichzelf, net als een vagina. En mits de endeldarm leeg is, is het daar binnen dus 'schoon'.

Het grootste deel van de tijd is daar ook geen ontlasting aanwezig.



Voor alle zekerheid een keer spoelen met een anale douche en/of als vrouw zijnde even een vinger inbrengen voor de daad als controle maakt de kans echt nihil dat er luchtjes of restjes meekomen.
Diana banana weet alles!
quote:badmeester schreef op 07 juli 2013 @ 18:09:

Diana banana weet alles!En dat is best wel handig, toch?
Ja een alternatieve carriere als almanak ligt voor t oprapen!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven