BDSM, voor de liefhebbers - deel II

30-10-2010 00:08 3087 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al sinds de oudheid bestaat er op dit forum een 'centraal' BDSM topic. Het vorige topic vind je hier. Het clubje SM-ers is niet zo heel erg groot, dus het lijkt af en toe misschien alsof het een besloten topic is, maar niets is minder waar! Dus wil je meepraten, je hart luchten, gênante vragen stellen of wat dan ook, over welke variant van BDSM dan ook, stort jezelf er in, je wordt met open armen ontvangen.



Voor mensen die wel het waarom willen weten, maar het hóe niet op hun netvlies willen hebben staan en om die reden liever wegblijven uit dit specifiekere topic is het topic Bijzondere voorkeuren: vragen, vooroordelen en discussies misschien een fijnere plek. Mensen met ervaring zullen ook daar proberen je vragen te beantwoorden.



Aangezien de meeste mensen die net komen kijken nog op zoek zijn naar zo veel mogelijk informatie zijn hier wat links naar sites die Viva forummers in het verleden hebben aangedragen:



Wandering Spirits



Dè site bij uitstek voor de beginnende en ontdekkende sub. Je vindt hier onder andere theorie, afbeeldingen, een sublijst en er is een chat.



Ter leeringh:



BDSM info Albany Power Exchange

Angelfire



Ter vermaeck:



www.bdsm-jongeren.net



www.bdsm-35.nl



www.collarme.com



En last but not least, de vakbond der BDSMerts Den VSSM



Klein detail, naast gewone heerlijke geile ranzigheid komen er hier ook een hoop emoties om de hoek kijken. Meer dan in andere topics wordt het hier dus op prijs gesteld als je jezelf even summier voorstelt.



Met dank aan Sprankelend voor de OP.
Alle reacties Link kopieren
Heb je je bdsm verlangens pas binnen deze relatie ontdekt dan? Nee toch? Of had je altijd iemand die je kon toppen vanaf the bottom? Want in dat geval wìl ik niet eens meer met je meedenken jij verschrikkelijk verwend monster #groen.
Alle reacties Link kopieren
quote:sprankelend schreef op 04 september 2011 @ 23:44:

Heb je je bdsm verlangens pas binnen deze relatie ontdekt dan? Nee toch? Of had je altijd iemand die je kon toppen vanaf the bottom? Want in dat geval wìl ik niet eens meer met je meedenken jij verschrikkelijk verwend monster #groen.





De verlangens waren er al ruim voor deze relatie, dat wel. Maar behalve wat onbeholpen iieeuwww-ik-vind-het-eigenlijk-helemaal-niks-pogingen van m'n ex was ik een onbeschreven blad. Met een erg dirty mind en behorend tot de eerste lichting consumenten die in NL op internet waren aangesloten. Dus ideeën en plannen had ik genoeg! Die pas met m'n huidige partner in de praktijk werden gebracht. En hij vindt dat topping from the bottom bloedirritant ondertussen...







Sorry Sprank.... kusje d'r op?
Alle reacties Link kopieren
Mwuhahahaha, kusje d'r op, ja ja, compleet met onschuldig knipperende lange wimpers zeker, daggutnie .



Maar goed, in die periode van halfslachtige pogingen en grote internetconsumptie, waren er toen dingen waarmee je jezelf weer rustig kon krijgen?
Alle reacties Link kopieren
Ladies!



Ik had gehoopt hier een levendige BDSM community buiten FL (e.a.) aan te treffen. Helaas! Heeft het zin om dit topic nog te "uppen", of is het een vroege dood gestorven? Heeft het nog zin om me voor te stellen hier? Ok, halfslachtige poging dan waarbij ik de toehoorder niet ken: 32 jaar, beginnend sub.....



Ben een reguliere forummer hier sinds 2006- uiteraard nu even onder een alias-alias ( geweldig, een dubbele!). Kom eigenlijk nooit op de sexpijler ( niet zoveel interesse in vanille verhalen) totdat ik het bdsmtopic vond! Leek me zo leuk om van gedachten te wisselen met de forumsters die vermoedelijk ook elders in diverse topics mijn vriendinnetjes zijn... maar helaas... J/jullie zijn verdwenen :(
Je kan ook even hier kijken we zijn nog met meer

Nieuwe verlangens, worstelende gevoelens



Heb mezelf ook niet voorgesteld in dit draadje trouwens, en dat terwijl mijn 'zoektocht' ook hier begon een maand geleden (wat gaat de tijd hard!) Ik ben Alynia, 26 jaar. Drie maanden geleden heb ik mijn vanilla relatie verbroken, en na eerst een tijdje niets (moest even niet denken aan een andere man aan mijn lijf whatsoever) merkte ik dat bdsm mij toch heel erg trok, of in ieder geval, dat ik nieuwschierig was toen ik dit topic zag. Ik volgde de links in de OP, en er ging een wereld voor me open, ik ontdekte dat die verlangens/gevoelens/fantasieen die ik had, allemaal hier onder pasten. Afgelopen weekend ben ik naar mijn eerste meeting geweest, twee weken daarvoor had ik mijn eerste spel-ervaring, en ik heb het gevoel dat ik eindelijk mezelf kan zijn.
Alle reacties Link kopieren
Dank je wel Alynia!

Ik kom daar zeker even kijken!
up voor diverse mensen.
Alle reacties Link kopieren
dank je roos
Alle reacties Link kopieren
en nu is ie dus up maar wel een beetje stil nog...



(hoi manmanman en inderdaad bedankt Rooss)
Alle reacties Link kopieren
*meldt zich*



Stil is het idd, al tijden. Maar waar wil je het over hebben melody?
Alle reacties Link kopieren
Misschien heeft iedereen het druk? Ik wel, in ieder geval . En bij mij zakt de behoefte aan dit soort dingen dan altijd een beetje weg. Maar brand los!
Alle reacties Link kopieren
hoi, zelf een 'SM'er in hart en nieren' vanaf mijn 17de, ben nu 43. ben op dit forum nieuw. Denk dat het onderwerp niet zo makkelijk bespreekbaar is, tussen die paar duizend 'vanilla' onderwerp van viva en dat mensen de meer gespecialiseerde fora bezoeken hiervoor.... Maar altijd leuk om hier ook over ervaringen te praten en of info te geven (al weet ik natuurlijk lang niet alles) :-)
Alle reacties Link kopieren
*zwaait naar maenade*



Hoi reno, ook welkom hier..

Ik weet dat vief een beetje lastig doet met hoofdletters in je nick, dus daar kan ik et niet uit afleiden.

Wil je iets meer over jezelf vertellen? Onderdanig of dominant, misschien alleen masochist of gewoon jezelf?

Gewoon dat we even weten waar reno voor staat, praat makkelijker.



Wat mij betreft allemaal gewoon bespreekbaar hier hoor, wat anderen denken....
Alle reacties Link kopieren
*zwaait terug naar zeb*



Er zijn goedlopende topics geweest maar op het moment is het inderdaad een beetje stilletjes. Een paar mensen hebben ook een besloten forum geopend (omdat het niet altijd prettig is om toch wel intieme zaken te bespreken op een plek waar iedereen kan meelezen) maar de laatste tijd kan je daar ook een speld horen vallen. Ben ik zelf ook een beetje schuldig aan . Maar ik ben ook met totaal andere dingen bezig op het moment, ik heb dit stukje van mezelf maar even in de ijskast gezet. Komt wel weer.



Verder heb ik op dit forum eigenlijk nooit meegemaakt dat mensen moeilijk deden over BDSM, maar misschien loop ik daarvoor te kort mee. Hoe dan ook, als je er niets mee hebt kan je dit topic gewoon negeren, dus over het algemeen blijven mensen die er weinig van moeten hebben gewoon weg.
Alle reacties Link kopieren
Eigenlijk heb ik zelf nog wel wat te updaten geloof ik, lang niet geschreven, wel gewoon mijn ontdekkingsreis blijven volgen.



Sinds geruime tijd heb ik een D, ben ik bezit van een vrouw waar ik verschrikkelijk trots op ben.

Voor haar is het nieuw, sterker, ik ken haar al een poosje als sub. Zo'n lief braaf subje....

We ontdekten gelijkertijd dat we sub waren en hebben daar veel over geschreven, we hebben elkaar nooit gezien toen.

Ze heeft al reizende gevonden dat ze geen sub is, ze vroeg me samen verder te reizen met haar aan het stuur.

Ik was verbaasd, had het nooit zien aankomen maar geen haar op mijn hoofd twijfelde over mijn antwoord: laten we vertrekken.

Het lieve brave subje bleek een geweldige D te zijn en de stinkerd wist natuurlijk al al mijn kicks en eigenaardigheden uit de tijd dat we ervaringen uitwisselde over onze sub ontdekkingen.

Ze verbaasde me en dat doet ze nu nog steeds.

Anders dan ik ooit had kunnen denken, soms van een ander niveau of een mix. Versassend en bovenal geil leerzaam.



Ze speelt met me, maar ze wijst me ook, leidt me. Laat me dingen zien, andere invalshoeken. Ik ben haar sub en ze waakt over me, zorgt dat ik beter voor mezelf kan zijn, ze is zuinig op me.

Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze doet het.



Ik heb haar inmiddels nog steeds nooit gezien, niet eens een foto.

Toen ik mopperde en aangaf dat ik moeite begon te krijgen met het feit dat ik haar wilde zien, zei ze me niet te zeuren, ik had haar toch de controle gegeven? Dat wilde ik toch? Nu had ze controle over iets en dan begin ik te mopperen?

Geniet van het nu, enjoy de reis. Later is nu niet belangrijk.

Dat was raak en leerzaam!

Ze zei me haar te vertrouwen en daar doe ik het mee en voor.



Ik denk dat je kunt stellen dat ik aan cyber SM doe, ik heb een virtuele D en ik ben voor haar een virtuele sub.

Inmiddels is dat zo geweldig dat een ontmoeting misschien wel iets mystiek verbreekt of zo, ik zie steeds meer de voordelen van dat stuk macht in haar handen.



Twee jaar geleden had ik nooit kunnen vermoeden dat een internet relatie zo heftig kon zijn. Positief heftig.

Ik ben gehoorzaam aan een paar letters op mijn beeldscherm, letters zonder uiterlijke emoties, zonder geur, klank, beeld, naam en smaak.

En toch gehoorzaam ik wat de letters vertellen, vertrouw op gevoel en instinkt. Het geeft extra spanning die ik heb leren te waarderen.

Maar sec genomen blijven het letters op een beeldscherm.....



Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig of er meer van ons zijn, ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die dit doet.

Iemand?



Gelukkig is ze ook erg van de vrije en relaxed en deelt ze graag, dus ruimte genoeg om verder buiten de deur te kijken.*zwaainaarmooieogen-icoon*
Alle reacties Link kopieren
quote:anoniem3535 schreef op 04 oktober 2011 @ 13:52:

Je kan ook even hier kijken we zijn nog met meer

Nieuwe verlangens, worstelende gevoelens



Heb mezelf ook niet voorgesteld in dit draadje trouwens, en dat terwijl mijn 'zoektocht' ook hier begon een maand geleden (wat gaat de tijd hard!) Ik ben Alynia, 26 jaar. Drie maanden geleden heb ik mijn vanilla relatie verbroken, en na eerst een tijdje niets (moest even niet denken aan een andere man aan mijn lijf whatsoever) merkte ik dat bdsm mij toch heel erg trok, of in ieder geval, dat ik nieuwschierig was toen ik dit topic zag. Ik volgde de links in de OP, en er ging een wereld voor me open, ik ontdekte dat die verlangens/gevoelens/fantasieen die ik had, allemaal hier onder pasten. Afgelopen weekend ben ik naar mijn eerste meeting geweest, twee weken daarvoor had ik mijn eerste spel-ervaring, en ik heb het gevoel dat ik eindelijk mezelf kan zijn..



Het is mij ook inmiddels duidelijk dat mensen in het algemeen te weinig moeite nemen om zich in BDSM te verdiepen. Het heeft een negatieve imago en het wordt te vaak geassocieerd met zware SM. Wat houdt BDSM precies in ? De grens is onduidelijk en anders voor iedereen. In een recente topic las ik dat BDSM begint min of meer wanneer je je vriend(in) vastbindt om er even mee te spelen, te teasen. Soit, BDSM dan. Who cares hoe het heet, als je maar lol hebt !?

Ik heb helzelfde pad als Alynia gevolgd en ook voor mij ging een wereld plotseling open. Ik vind het persoonlijk jammer dat zoveel mensen kritiek hebben op "BDSM" zonder dat ze zelf proberen te begrijpen wat het inhoudt. Want "BDSM" is een breed begrip en kent veel facetten.



Persoonlijk zoek ik via deze topic tips en nieuwe ideeën die ik zelf in de praktijk kan toepassen en/of waar ik verder over kan fantaseren, en ik denk dat meer mensen hetzelfde zoeken.
Alle reacties Link kopieren
Wow zeb, wat een ontwikkelingen. Fijn dat je iemand gevonden hebt met wie het goed voelt. Ik heb er zelf nog nooit van gehoord dat iemand een cyber SM verhouding had, maar dat zegt niet zoveel want ik ben niet bepaald degene met de meeste ervaring hier . Maar als het goed voelt, waarom zou je het dan niet doen?



Alisio, er bestaan natuurlijk een heleboel vooroordelen. Dankzij Sex voor de Buch en dat soort programma's denken mensen dat BDSM-liefhebbers rare, enge mensen zijn die zich in te strakke pakjes hijsen en enge dingen doen. Daarnaast beangstigt het mensen ook, denk ik. Ikzelf vond het in het begin tenminste behoorlijk schokkend dat ik me aangetrokken voelde tot iets wat zo sterk tegen heersende normen inging. Het gekke is dan wel weer dat Fifty Shades of Grey opeens massaal verslonden wordt. Persoonlijk vind ik het onrealistische bouquetreeksbagger, maar blijkbaar raakt het bij veel mensen een gevoelige snaar.



Maar goed, als er iets is wat ik irritant vind dan zijn het mensen die hun eigen idee van BDSM aan anderen opleggen. Als het goed voelt, wat maakt het dan uit hoe je het noemt? En wat maakt het uit als mensen bepaalde dingen wel of juist niet willen doen? Ik vind het jammer als mensen niet ruimdenkend zijn, als je iets helemaal niks vindt betekent dat nog niet dat het fout is.
Alle reacties Link kopieren
heb hier vroeger een tijdje meegeschreven onder een andere nick, tot ik herkent werd. daarna ben ik ook niet meer echt teruggekomen onder een nieuwe nick. Reden was daarvoor dat ik nogal eens in de clinche heb gelegen met mensen, over hoe ik bdsm beleef (wens ooit 24/7, speel zonder stopwoorden, etc.) ik ga zeg maar vrij extreem. Hoewel hier ook veel lieve mensen zijn die het niet afkeurden gelukkig.

Ik heb toen der tijd een D gehad. Nadat dat over was ben ik langzaam aan de scene gaan verkennen, alwaar ik veel lieve mensen heb leren kennen en waar ik ook weer iemand heb leren kennen met wie ik een D/s heb.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
quote:zeb schreef op 02 augustus 2012 @ 20:20:



Ik heb haar inmiddels nog steeds nooit gezien, niet eens een foto.

Toen ik mopperde en aangaf dat ik moeite begon te krijgen met het feit dat ik haar wilde zien, zei ze me niet te zeuren, ik had haar toch de controle gegeven? Dat wilde ik toch? Nu had ze controle over iets en dan begin ik te mopperen?

Geniet van het nu, enjoy de reis. Later is nu niet belangrijk.

Dat was raak en leerzaam!

Ze zei me haar te vertrouwen en daar doe ik het mee en voor.







@Zeb

Bij mij als sub zouden bij mij iemand die niet wil ontmoeten toch wel wat alarmbellen gaan rinkelen. Want er lopen best veel fakers rond.

Maar gezien het feit dat jullie al een contact hebben, ga ik er vanuit dat je wel weet wat je doet. en je kwam op mij altijd verstandig over. Maar ik zou toch wel nieuwsgierig, waarom ze absoluut niet wil ontmoeten.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
quote:lollypopje schreef op 03 augustus 2012 @ 13:17:

Maar ik zou toch wel nieuwsgierig, waarom ze absoluut niet wil ontmoeten.

Daar is geen sprake van, we gaan elkaar wel ontmoeten. Maar zij bepaald dus wanneer.

Ze was er nog niet klaar voor de praktijk, vandaar dat we het virtueel gestart zijn. Dat we elkaar gaan zien is in den beginne al afgesproken en ze speelt graag het spel en vooral geen spelletjes met me.

In deze wereld draait alles om vertrouwen, ik weet het, ik neem een risico.

Maar draait het daar eigenlijk ook niet om? We zoeken en bespelen grenzen, nemen risico's. Deze neem ik er graag bij.



Jammer voor je lollypopje, dat je die negatieve ervaring hier hebt gehad. Uit ervaring weet ik hoe vervelend zoiets kan zijn, ik ben ooit eens voor faker uitgemaakt op WS, wat een heisa. (later bleek dat ik slachtoffer van een catfight was: ik had gespeeld met een vrouw die haar vriendje had "gepikt".

Mensen met oordelen daar zit ik niet meer zo mee, ik doe wat ik doe en wat een ander daar van denkt....

Ik word soms wel eens moe van de ongeschreven regeltjes in deze wereld. Ik doe wat ik zelf wil (althans in die waan vertoef ik graag, natuurlijk bepaald zij), ongeacht moraal, fatsoen en gedragsregels. Het is tenslotte ONS spel. Ook ik gebruik geen stop woord en vind het wereldje eigenlijk te braaf en vooral te netjes voor mij.

Wijze raad, allemaal goed bedoeld, dat wel. Maar mensen die gaan vertellen wat wel en niet? Er is er maar eentje die dat mag en dat is mijn D!
Alle reacties Link kopieren
Helemaal eens zeb. Dat is de enige die wat te zeggen heeft

(met mijn oude nick waren wij het trouwens ook vaak eens )

vertrouwens is idd het allerbelangrijkste. en als het goed voelt tussen jullie is dat ook gewoon erg fijn.



ik zit nu eigenlijk alleen nog op fl. en daardoor wordt toch iets minder vreemd gekeken als je extremere wensen hebt op dat gebied. krijg je soms ook wel commentaar, maar er zijn meer mensen die daar er ook ver in gaan.

Mijn vorige relatie was wel veel heftiger, met regels en structuur. was voor mij toen heel goed, omdat ik niks durfde en toen er in werd gedwongen. Nu heb ik een meer verzorgdende DaddyDom en daarbij ontdekt ik weer heelveel andere fijne kanten.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
wauw... heb ik het even te druk om te forummen en boem, een heleboel discussie ineens. Fijn dat ik niet de enige ben...



Hallo allemaal dus, ik was op zoek naar dit topic omdat ik aan't stuiteren was en ik wilde eigenlijk vooral een beetje lezen maar ach ja, schrijven kan ook wel. Ik ben alleen bang dat het dan weer niet zo interessant is voor jullie want ik ben niet 24/7 onderdanig of anderzins opvallend BDSM minded hoor. Soms is mijn behoefte groot en soms ben ik best saai denk ik.

Ik heb ook nog niet erg veel ervaring om te delen misschien...
Alle reacties Link kopieren
Het is het BDSM-topic mymelody, niet het 24/7-, of opvallende BDSM-topic, dus schrijf maar raak.

En veel ervaring is ook al niet echt belangrijk, als jij denk dat iets hier past omdat het in jouw visie onder BDSM valt, dan is het BDSM, dus goed.

Welkom hier dus, vermaak je al stuiterend!



Ik neem aan dat je sub bent en vrouw. Wil je iets meer vertellen over jezelf en hoe jij BDSM beleeft?

En wat maakt dat je stuitert nu?
Alle reacties Link kopieren
quote:mymelody schreef op 10 augustus 2012 @ 16:48:

wauw... heb ik het even te druk om te forummen en boem, een heleboel discussie ineens. Fijn dat ik niet de enige ben...



Hallo allemaal dus, ik was op zoek naar dit topic omdat ik aan't stuiteren was en ik wilde eigenlijk vooral een beetje lezen maar ach ja, schrijven kan ook wel. Ik ben alleen bang dat het dan weer niet zo interessant is voor jullie want ik ben niet 24/7 onderdanig of anderzins opvallend BDSM minded hoor. Soms is mijn behoefte groot en soms ben ik best saai denk ik.

Ik heb ook nog niet erg veel ervaring om te delen misschien...



Relax, mymelody, wij zijn hier niet allemaal BDSM monsters. Jij bent niet de enige die mild te werk gaat. Zoals Zeb het zegt: er is geen grens voor BDSM en als jij vindt dat het hier past, dan is het prima.

De beste manier om te lezen is om inderdaad zelf een beetje te schrijven over hoe je BDSM beleeft, dan volgen zeker reacties, tips, ......
@zeb, en jij vertelt hier niet dat je zelf min of meer als D wat vragen/ opdrachtjes over het net slingert?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven