Geen zin in seks

22-06-2014 21:41 14 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb geen zin in seks. Ik word wel nat, maar geestelijk zit het ergens mis. Echter ik kom er niet achter wat het is, ik denk al nergens over na, ik probeer te denken dat het fijn is. Voor mijn vriend is het wel frustrerend aangezien hij wel de behoefte heeft.



Ik heb gelezen dat het door de pil kan komen, maar ik denk niet dat dit bij mij het geval is omdat het opeens is gekomen.



Als we eenmaal bezig zijn dan gaat het wel, maar om eenmaal te beginnen vind ik zwaar.



Wie o wie heeft de oplossing?
Alle reacties Link kopieren
Dat is mooi shit. Al lang een relatie? Toen ik een lange relatie had, was mijn zin op den duur ook weg. Af en toe een keer seks voor zijn lol, als vrouw 'bof' je maar met het vaak toch wel nat worden dan... Pas toen ik na een ruime 15,5 jaar iemand anders in mijn bed had, kwam ik erachter dat de seks met mijn ex gewoon uber saai was. Wist ik veel, hij was mijn eerste (relatie vanaf mijn bijna 16 jaar, kwamen kids en het werd een sleur). Dus misschien tijd om er wat meer spanning in te brengen? Andere plekken, speeltjes, dirty talk, etc?
Alle reacties Link kopieren
De relatie is nu n half jaar, dus niet bepaald lang. Maar ik had voor mijn relatie hier ook al last van. Al was dat natuurlijk toen geen probleem.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou stoppen met de pil zeker overwegen om te kijken of het verschil maakt.
Alle reacties Link kopieren
Hmmm, een half jaar is idd niet lang genoeg om in een sleur te zitten. Idd kan stoppen met de pil helpen, dat is bij sommige vrouwen een echte libido killer.
Alle reacties Link kopieren
Met de pil stoppen is geen optie, ik ben zeer onregelmatig ongesteld dan en heb hevige buikpijn. Ook is dit ontzettend vervelend omdat ik voor mijn sport vaak een witte wedstrijdbroek aan heb en ik daar liever geen ongesteldheid in wil tegenkomen.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb eens gehoord dat sex met een zwarte man erg gezond moet zijn
abcdefg
Alle reacties Link kopieren
Ik heb niks met zwarte mannen, helaas dus
Alle reacties Link kopieren
Maar als je je seksueel niet aangetrokken voelt tot je vriend, dan is het toch overduidelijk?



Ik snap niet wat het probleem is.



Luister naar je lichaam. Die zegt: geen zin in deze kerel.
Alle reacties Link kopieren
Het is niet specefiek tot hem, maar tot iedere andere. want voor de rest heb ik me nog nooit zo goed bij iemand gevoeld en zou ik hem voor geen goud kwijt willen..
Alle reacties Link kopieren
Ik zit zelf aan de andere kant van dit probleem. Mijn vriendin heeft niet vaak zin. Vorig week na een lekkere vrij partij zei ze letterlijk "Aaaah ik vergeet altijd hoe leuk het eigenlijk is."



En je zegt zelf, als je eenmaal aan de gang bent is het leuk. Ik heb wel eens een quote gelezen van een seksuoloog, die zei "zin moet je soms gewoon maken". Misschien jezelf toch beetje overtuigen er lekker voor te gaan, en wanneer je bezig bent heb je het lekker naar je zin.



Als je tijdens de seks ook nog steeds denkt van "mwah", is er toch iets anders aan de hand.



Probeer ook eens iets nieuws? Speeltje? Op het tapijt?
Alle reacties Link kopieren
Stop alsjeblieft met deze pil en neem een andere.

Voor mij ging een wereld open. Ik hou nu van seks sinds ik niet meer de pil slik. Een andere pil kan al een heel verschil maken.

Ik herken mezelf in jou verhaal. Nog meer tips: kijk porno van te voren, lees iets waar je geil van word, koop sexy lingerie etc. Geloof me seks hebben lokt naar meer seks.

En heb vooral seks als je rust hebt in je hoofd (werk, huishouden, te last zijn allemaal factoren die je libido verpesten).
Wauw, ik heb echt precies het zelfde probleem. Mijn man en ik zijn vier jaar bij elkaar op alle fronten zit het meer dan goed maar de seks is shit. We hebben het soms 1 keer in de maand soms 3 maar dat is het ook wel. En we hebben het er vaak over, rustig, boos, verdrietig op alle mogelijke manieren.



We nemen ons dingen voor en beloven elkaar beterschap. Maar het komt er gewoon nooit van! Nou ben ik een maand geleden gestopt met de pil.. op aanraden van vriendinnen en omdat we over kinderen na denken.



Ik merk het wel.. ik werd al opgewonden door het scrollen van alle topics haha! Ik bal nu dat ik nog op mijn werk ben, had liever thuis geweest ;)



Misschien wil je het niet ivm sporten maar ga anders naar de huisarts en vraag of zij iets weet?! Andere pil? Andere vorm van anticonceptie?



Succes!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven