Giantess fetisj

01-10-2014 12:01 26 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal!



Ik ben een man van 30 en ik heb een account aangemaakt om mijn fetisj met jullie te bespreken. Jullie hebben hier vast en zeker al veel voorbij zien komen, maar ik vermoed dat mijn fetisj een positief effect heeft op jullie lachspieren.



De reden dat ik mijn fetisj graag met jullie wil bespreken is dat ik deze nog nooit heb voorgelegd aan mijn partner. Ik heb geen idee hoe ze er op zal reageren en of ze ervoor open staat, voor zover dat kan. Vandaar dat ik graag van jullie wil weten hoe jullie zouden reageren als jouw partner dezelfde fetisj zou hebben. Als jullie reacties overwegend positief zijn, zal ik zeker overwegen de moed te verzamelen om mijn partner in te lichten.



Wat voor vreemde fetisj ik dan wel niet heb? Giantess fetisj. Je hebt die fetisj in verschillende vormen, maar ik vind het opwindend als een vrouw mij laat krimpen tot een formaat van een mier of iets dergelijks. Vraag me niet waarom ik het opwindend vind, ik heb daar geen rationele verklaring voor.



Ter verduidelijking van wat ik bedoel, heb ik hier een link naar een filmpje. Het is voor 'normale' mensen absoluut geen porno.



http://www.dailymotion.com/video/x10emqt



Ik verneem graag van jullie.
Alle reacties Link kopieren
Ik ga je filmpje niet kijken. Maar is dit zoiets als die film 'Honey I shrunk the kids' ofzo? Voel je je thuis in Madurodam?



Ik zou het niet sexy vinden en echt een afknapper. Ik hou van een mannelijke man, niet van een garnaaltje.



Maar ja, ben dan ook best traditioneel.
Alle reacties Link kopieren
Hoi valentina82



Filmpje kijken is niet verplicht. Of het vergelijkbaar is met 'Honey I shrunk the kids' kan ik niet zeggen, maar het komt er wel op neer.



Daarnaast hartelijk dank voor je eerlijke reactie, hoe bang ik ook voor een dergelijke reactie ben.
Maar hoe zie je dat dan voor je, in de praktijk? Fysiek kun je toch niet krimpen? Verder dan een rollenspel gaat het dan toch niet?
Alle reacties Link kopieren
Of je neemt een hele lange vriendin. Of stelten! Worden die dingen nog gemaakt?



Excuus. Je bent oprecht en het werkt op mijn lachspieren. Ik heb geen idee TO. Enige is dit: ik hoop dat mijn partner alles met mij durft te delen. Of ik er aan mee werk, dat is een tweede.
Uhhhh hoe laat ze je krimpen dan?
Deze mevrouw blaast rook op een poppetje...ik snap hem niet helemaal...probeer t te begrijpen.
Alle reacties Link kopieren
Jaja, dat is dus een praktisch probleem waar ik geen oplossing voor heb. Het is en blijft een fantasie, echter een rollenspel zou het wellicht iets levendiger kunnen maken.



Ik betwijfel overigens of ik wel echt zou willen krimpen, zelfs al was dat mogelijk. Voor mij is het puur fantasie.
Alle reacties Link kopieren
quote:emmetje2 schreef op 01 oktober 2014 @ 12:19:

Deze mevrouw blaast rook op een poppetje...ik snap hem niet helemaal...probeer t te begrijpen.Als je op "zet familiefilter uit" klikt dan kom je bij de juiste video.
Alle reacties Link kopieren
quote:valentina82 schreef op 01 oktober 2014 @ 12:18:

Of je neemt een hele lange vriendin. Of stelten! Worden die dingen nog gemaakt?



Excuus. Je bent oprecht en het werkt op mijn lachspieren. Ik heb geen idee TO. Enige is dit: ik hoop dat mijn partner alles met mij durft te delen. Of ik er aan mee werk, dat is een tweede.Dat begrijp ik goed, ik verwacht ook dat mijn partner open en eerlijk tegen mij is. Desondanks heb ik niet zoveel zin om in mijn gezicht uitgelachen te worden waarna ze zich plotseling realiseert dat ik serieus ben.
Ik snap er echt niks van?



Noem me bekrompen, maar ik vind sowieso iedere fetisj raar. Bij voorbaat al.
Alle reacties Link kopieren
quote:vogelkip schreef op 01 oktober 2014 @ 12:27:

Ik snap er echt niks van?



Noem me bekrompen, maar ik vind sowieso iedere fetisj raar. Bij voorbaat al.



Wat begrijp je niet precies? Als je mijn fetisj probeert te rationaliseren, dan is dat verspilde moeite.



Dat je iedere fetisj bij voorbaat raar vindt dat mag je vinden. Ik hoop alleen wel dat als ik het mijn partner vertel, dat zij daar iets milder over denkt.
Hoe kun je nou willen krimpen? En daar opgewonden van worden? Ik bedoel: huh? Krimpen? Dat is net zo raar als dat ik zeg dat ik een boot wil zijn of een glijbaan. Ik snap niet wat seks daarmee te maken heeft. Gewoon echt niet.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het filmpje gezien en ik vind het prima dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft maar hier ga ik toch echt niet warm van worden ik snap ook niet helemaal wat er nou zo leuk/lekker aan is
Alle reacties Link kopieren
quote:vogelkip schreef op 01 oktober 2014 @ 12:37:

Hoe kun je nou willen krimpen? En daar opgewonden van worden? Ik bedoel: huh? Krimpen? Dat is net zo raar als dat ik zeg dat ik een boot wil zijn of een glijbaan. Ik snap niet wat seks daarmee te maken heeft. Gewoon echt niet.Helpt het als ik zeg dat ik het ook niet weet?
Nee.
Alle reacties Link kopieren
quote:sterrenregen schreef op 01 oktober 2014 @ 12:39:

Ik heb het filmpje gezien en ik vind het prima dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft maar hier ga ik toch echt niet warm van worden ik snap ook niet helemaal wat er nou zo leuk/lekker aan isIk weet het ook niet sterrenregen. Maar jullie reacties zijn precies waar ik bang voor ben. Daarmee bedoel ik niet dat ik jullie eerlijke reactie niet waardeer, integendeel. En rationeel vind ik jullie reacties ook heel begrijpelijk.
Als mijn man met een of andere fetisj bij mij aan zou komen zou ik hem niet uitlachen. Maar omdat ik zelf geen zak snap van een fetisj, die zijn namelijk meestal erg vreemd, zou ik er niet aan meedoen. Ik zou niet meer romantisch kunnen sexen maar zou de hele tijd moeten lachen.



Ik vraag me oprecht af waar mensen toch een fetisj vandaan halen. Is dat onverwerkte shit, een wens van vroeger die niet is uitgekomen... vind het maar een raar verschijnsel.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb dus precies hetzelfde als roos, ik ga iemand er niet om uitlachen of afkraken maar er zelf aan meedoen zal ook niet gebeuren. Als iemand nou zegt van ik wil je het graag een keer laten zien wil je het es proberen (mits het natuurlijk niet extreem is of over mijn grenzen gaat) vind ik het best maar dan is het puur om hem een lol te doen en dat zal dan ook niet vaker gebeuren want het is gewoon niet iets waar ik mijn gevoel helemaal in kan laten gaan
kom mensen google: http://en.wikipedia.org/wiki/Macrophilia



Het is dus een puur fantasie vorm (want krimpen gaat nu een maal niet) van dominantie lijkt me.



Om dat het puur fantasie is zie ik niet in waar om je je partner zou moeten in lichten, eerlijk gezegd.
Hoe zo'n grote rol speelt het in je leven?



Wat hoop je te bereiken door het te vertellen? Zou je het graag in je seksleven verwerken?



Heb je nooit hints gegeven in die richting?



Hoe wij reageren zal weinig zeggen over hoe je vrouw zal reageren, jij kent haar, wij niet.



Uitlachen? Hangt er ook vanaf hoe je het brengt denk ik?
Macht is een onderdeel van seks , heel klein zijn misschien een visueel benadering van onderdanig en nietig zijn?

Waarom zou je het vertellen ? Wat verwacht je van je vrouw ? Op welke manier kan ze je tegemoet komen tijdens de seks ?

Wordt je ook opgewonden van normale seks met je vrouw ?
Wat een saai filmpje, er staat een minimannetje bij een enorm stel voeten en thats it.



Ik snap dat het een symbolisch iets is, je wilt je klein voelen tov een vrouw. Je zou dit praktisch kunnen bewerkstelligen door aan haar voeten te zitten, aan haar voeteneind te slapen en je in de rondte te laten commanderen. Sommige mannen vinden het fijn als er een 200 plus kilo vrouw plaatsneemt op hen.



Als je je fetisj op deze manier (filmpje) voorlegt aan je vriendin zal ze er niet zoveel mee kunnen schat ik zo in. Misschien kan je je fetisj praktisch maken? Desnoods door een beetje te gaan rondkijken op BDSM sites?

Ik noem maar wat.

Succes!
Alle reacties Link kopieren
Bedankt allemaal voor jullie reacties!



De praktische kant van fetisj heb ik wel over nagedacht, maar is natuurlijk volstrekt onuitvoerbaar. Ik heb me daar ook bij neergelegd.



Aangezien ik mijn fetisj waarschijnlijk nooit in de praktijk zal brengen en jullie reactie op mijn bijzondere fetisj, heb ik voorlopig besloten om mijn partner niets te vertellen en de fantasie voor mezelf te houden. Ik was sowieso niet van plan het te gaan betrekken in ons seksleven, want ik zou in alle eerlijkheid niet weten hoe en als ik het al wist, dan zou ik niet weten hoe ik het ook voor mijn partner plezierig kan maken.
Alle reacties Link kopieren
Ik zie maar één oplossing: maak haar zwanger. Dan ben je - letterlijk en figuurlijk - opeens een stuk kleiner.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven