Man met voorliefde voor vrouwenkleding wat vinden jullie?

19-08-2010 13:27 460 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi dames (en wellicht ook heren).



Ik ben een voor het oog een doodgewone gezonde Hollandse vent van 38 jaar, gehuwd, zonder kids

Ben al 14 jaar met mijn meisie en samen heel gelukkig.



Ik ben dol op verzorgde vrouwen die supervrouwelijk gekleed zijn en dan maakt mij het echt niet zo veel uit of degene wat stevig of superslank is, uitstraling is veeeeel belangrijker!!!



Al sinds mijn jeugd (vanaf 8 jaar) ben ik dol op het zien van vrouwenbenen in mooie kousen en uit pure nieuwschierigheid trok ik toen voor het eerst stiekem een panty van mijn moeder aan...

Sinds die tijd is het zeg maar behoorlijk uitgebreid



Mijn moeder heeft het wel ooit vermoed, denk ik. Maar dat kan ik haar niet meer vragen. Tijdens de pubertijd merkte ik dat ik er ook seksueel opgewonden van ging raken en had sinds die tijd in meer en mindere mate de behoefte om met mezelf te spelen gekleed in het lekkere stofje...



Na mijn 18-e tegelijk met het eerste echte vriendinnetje gaf ik wel aan dat ik het supersexy vond staan bij vrouwen en verzweeg natuurlijk mijn fetish. Stiekem bleef het verlangen maar ik heb het tot mijn huidige relatie weten weg te stoppen.



Na het eerste jaar met mijn huidige vrouw durfde ik alles eruit te flappen en zij vond het wel apart eigenlijk. Ik had eindelijk het lef om af en toe kousen te dragen en zelfs om de liefde te bedrijven terwijl ik ze aan had. Ze had er totaal geen moeite mee, ze stimuleerde het zelfs nog door me eens een keer in wat dameskleding op te tuigen als vrouw.



Toen was het hek van de dam, ik raakte er enorm opgewonden van als ik dameskleding mocht dragen en besloot om stiekem wat mooie spullen van de juiste merken in de juiste maten te kopen (lang leve het web).



Dit begon met mooie Wolford kousen, later de prachtige body`s en niet veel later volgden de eerste rokjes en zelfs laarzen en pumps. Inmiddels heb ik een hele garderobe van de mooiste Wolford lingerie (geen BH`s, daar heb ik niks mee) en kleding, vele mooie laarzen en wat pumps...



Kousen en body`s kan ik wegmoffelen onder mijn normale kleding en soms als ik zeker weet dat mijn vrouw het kan handelen trek ik een rokje aan met bijpassend schoeisel.

Ik zorg er natuurlijk wel voor dat ik volledig onthaard ben en dat ik er niet uit kom te zien als miss Doubtfire...

Een pruik, make-up en nepborsten zijn ook niet aan mij besteed, ik vindt de kleding gewoon veel lekkerder en mooier zitten om mijn (al zeg ik het zelf) uitstekende lichaam.



Uiteraard hebben we hier wel de nodige discussies over gehad. Ik ben 100% hetero en natuurlijk heeft mijn vrouw af en toe wel haar twijfels over mijn ontwikkelde fetish, vooral ik nu af en toe iets verder ben gegaan. Uiteraard weet verder niemand van mijn fetish en soms schaam ik me ook diep als ik mezelf achteraf zo bezig zie



Wat vinden jullie hiervan en hoe zouden jullie hier mee omgaan???
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zelf een fetish die ik lang als ietwat bezwaarlijk heb gezien maar die eigenlijk nog vrij mild is. Ik vind mannen in leer (liefst een leren jack, niet zo´n hele leren outfit, dat vind ik weer helemaal niks ) vaak opwindend, maar ik zou zelf ook graag wat leren kleding dragen (niet tijdens de seks) omdat ik prettig aan vind voelen.

Voor mij is er een onderscheid tussen gewone seks en de fetish. Gelukkig weet ik inmiddels dat ik ook zonder fetish kan. Op het moment dat ik er vrede mee sloot merkte ik dat het ook meer naar de achtergrond verdween.



Een man met vrouwenkleding, daar zou ik erg veel moeite mee hebben. Ik sta voor fetishes open zolang ze uitvoerbaar en esthetisch zijn, maar er zijn uitzonderingen.

Ik zou me denk ik te pletter schrikken als ik mijn vriend in vrouwenkleding zou zien.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat je een erg goede vrouw hebt, die je accepteert zoals je bent. Je mag wel in je handjes knijpen.

Bij mij zou je het toch moeilijker hebben.
Alle reacties Link kopieren
Kan nu wel heel modern zeggen dat alles kan in een relatie, maar ik zou het er toch moeilijk mee hebben. Toch vind ik dat als je een goede relatie hebt, alles bespreekbaar moet zijn. Zou mijn relatie er niet gelijk voor stopzetten, maar kan nu niet zeggen of ik het zou kunnen accepteren op de langere termijn en dat heeft meer ermee te maken dat het mij totaal niet opwindt als een man er zo bijloopt. Wat Cateautje zo heel mooi verwoorde, ook mijn valluiken klappen dan dicht en zou het moeilijk vinden om het los te koppelen van een sexleven
Alle reacties Link kopieren
ik vind er weinig van, het is heerlijk als je jezelf kan zijn bij je partner.Koop je ook weleens 2 setjes (voor jezelf en partner).





Persoonlijk zou ik denk ik niet opgewonden raken van mijn partner in een jurk of vrouwen lingerie, maar misschien went het; in de liefde is alles mogelijk.
Esthetisch is natuurlijk zo subjectief als iets.



Ik krijg al een lachstuip bij het idee.
Alle reacties Link kopieren
Ik snap ook niet zo goed waarom dit zo;n totale afknapperd zou zijn voor veel vrouwen. Als hij verder nu gewoon heel lief is, dat moet zo;n fetishje toch kunnen, zolang het niet de spuigaten uitloopt... en dat doet het niet zoals ik lees, eens in de maand, en af en toe een hele poos niet. Dat is toch niet heel vaak ofzo??



Ik zou ook mee uitzoeken, leuk om zo'n geheimpje te hebben samen??



Enne... liever dat mijn man zich eens in de maand in mooie kousen en een rokje hult, dan een vent die me eens in de maand de kamer door mept!
Alle reacties Link kopieren
TO, ik ben wel blij voor je dat je het kunt uiten in je relatie. Je kunt wel aan ons vragen wat wij ervan van vinden, maar het belangrijkst is dat jij er gelukkig mee bent.
Alle reacties Link kopieren
quote:Murdoch schreef op 19 augustus 2010 @ 14:07:

Esthetisch is natuurlijk zo subjectief als iets.



Ik krijg al een lachstuip bij het idee.Ik weet dat esthetiek subjectief is. Zelf bedoel ik ermee dat ik kleding opwindend vind staan die je ook als normale kleding kunt dragen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Cateautje schreef op 19 augustus 2010 @ 13:42:



Overigens, waarom ga je niet gewoon in kilt, in plaats van al die verkleedpartijtjes.



Een kilt is bij uitstek een mannenkledingstuk....



Verder zou ik me in het dagelijks leven niet storen aan deze fetish. Maar opgewonden zou ik beslist niet gaan worden als ik mijn man met kousen en lingerie in mijn bed moest verwelkomen. Hoe mooi hij zijn benen ook had geschoren.
Eensch met nachtspook, 1000x liever dit als enige afwijkinkje (zo mag ik het toch wel noemen?) Dan een man die me gebruikt als simulatieapparaat om porno op te kijken.
Alle reacties Link kopieren
quote:Cateautje schreef op 19 augustus 2010 @ 13:42:

Als mens zou ik er niet op afknappen, maar sexueel wel. Ik moet er niet aan denken dat mijn partner bij me in bed ligt met kousen en lingerie, dan slaan spontaan mijn valluiken dicht.





Zo denk ik er ook over.

Maar leuk dat jij en je vrouw hier naar tevredenheid mee om kunnen gaan.
Alle reacties Link kopieren
Elke dag in een kilt lopen lijkt me nu ook weer niks...ik heb een eigen zaak in een sector die een behoorlijk macho-imago heeft en ja ik hou wel van mooie (dure) spulletjes



Heb best wel vrouwelijke trekjes:

Haat sport op tv.

Kijk graag naar Gooise vrouwen.

Gek op winkelen.



Maar ook mannelijke:

Ben soms best vuil in de mond.

Helemaal lijp van alles waar een motor in zit.

En hou helemaal niet van langdurig gedreutel om niks.
Alle reacties Link kopieren
quote:[message=6904725,noline]Nachtspook schreef op 19



Enne... liever dat mijn man zich eens in de maand in mooie kousen en een rokje hult, dan een vent die me eens in de maand de kamer door mept!Nou, liever allebei niet. Niet als ik seks moest hebben met hem in die outfit tenminste.
@Artpiraat: okay, dat begrijp ik, maar die scheidslijn is helemaal niet zo duidelijk als je erover nadenkt.
Alle reacties Link kopieren
ik zou er heel erg aan moeten wennen, maar vooral omdat mijn man enorme gespierde voetbalbenen heeft en zo breed en gespierd is als een gorilla.....ik denk niet dat er pantys bestaan in zijn maat hahahahahaa, en die combinatie is gewoon lachwekkend in mijn ogen.....als je nou eens een stel mooie slanke benen hebt waar menig vrouw jaloers op word zou ik nog met je gaan shoppen ook;)
Alle reacties Link kopieren
Ik kijk ook samen met mijn man naar gooische vrouwen... we liggen dan helemaal in een deuk hahahaha
Alle reacties Link kopieren
ik vind het ergens wel aandoenelijk en vooral ook stoer dat een vent echt uit durft te komen voor zoiets.... hoeveel mannen zouden er wel niet zijn met een of andere fantasie of fetish die ze niet uit durven spreken tegenover de partner??



Ik zou er wel respect voor hebben denk ik....
Alle reacties Link kopieren
quote:gekkemies schreef op 19 augustus 2010 @ 14:13:

Elke dag in een kilt lopen lijkt me nu ook weer niks...ik heb een eigen zaak in een sector die een behoorlijk macho-imago heeft en ja ik hou wel van mooie (dure) spulletjes



Heb best wel vrouwelijke trekjes:

Haat sport op tv.

Kijk graag naar Gooise vrouwen.

Gek op winkelen.



Maar ook mannelijke:

Ben soms best vuil in de mond.

Helemaal lijp van alles waar een motor in zit.

En hou helemaal niet van langdurig gedreutel om niks.Zoals ik al schreef; een kilt is een mannenkledingstuk. Er is niks vrouwelijks aan een man in een kilt of belted plaid.



Van mijn man(die overigens een aantal weekenden per jaar een belted plaid, de voorloper van de kilt draagt), wordt regelmatig gedacht dat hij homo is, hij heeft ongeveer dezelfde trekjes. Houdt van winkelen, kijkt graag vrouwenseries en kan uren teutelen. Maar hij heeft een mannenberoep bij uitstek en houdt ook van gemotoriseerde voertuigen. Hij ziet er ook allesbehalve vrouwelijk uit, van hem kun je met de beste wil van de wereld geen fatsoenlijke vrouw maken.
Alle reacties Link kopieren
quote:Murdoch schreef op 19 augustus 2010 @ 14:15:

@Artpiraat: okay, dat begrijp ik, maar die scheidslijn is helemaal niet zo duidelijk als je erover nadenkt.



Mannen in vrouwenkleding zou ik dus persoonlijk weinig esthetisch vinden.

Ik heb een "fetish" die zich beperkt tot de grenzen van het "draagbare". (Allemaal heel persoonlijk )



Ookal zou ik denken "laat een man doen waar hij gelukkig mee is", dan zou mijn automatische reactie bij mijn eigen vriend in vrouwenkleding er een zijn dat ik het toch schokkend vind.



Maar ontopic> Ik denk dat een fetish pas problematisch is zodra het een obsessie wordt. Als het alle tijd in beslag zou nemen en intimiteit in een relatie in de weg komt te staan.
Ik zou het tegelijkertijd afschuwelijk en lachwekkend vinden en de relatie onmiddellijk beëindigen, hoe leuk je verder ook bent.



Voor mij is sex iets tussen twee mensen die elkaar lekker/leuk vinden en ik zou altijd het gevoel hebben dat het meer om de fetish gaat dan om ons als personen.
quote:Nachtspook schreef op 19 augustus 2010 @ 14:08:



Enne... liever dat mijn man zich eens in de maand in mooie kousen en een rokje hult, dan een vent die me eens in de maand de kamer door mept!Ik mag toch hopen dat er meer keuzes zijn . Doe mij dus maar een man zonder fetish die ook nog leuk en lief is.
Alle reacties Link kopieren
Het leven bestaat ook niet altijd uit twee extremen. Als een man zich echt mannelijk kleedt wil dat nog niet zeggen dat hij vrouwen slaat
Alle reacties Link kopieren
quote:Artpiraat schreef op 19 augustus 2010 @ 14:21:

[...]





Mannen in vrouwenkleding zou ik dus persoonlijk weinig esthetisch vinden.

Ik heb een "fetish" die zich beperkt tot de grenzen van het "draagbare". (Allemaal heel persoonlijk )









Ik hou juist wel van mannen in "vrouwenkleding", maar dan weer niet op de manier die gekkemies beschrijft, dat zou ik juist weer een enorme afknapper vinden. Maar een goede androgyne man of metroman die genoeg fashion sense heeft om items uit vrouwen collecties te dragen en er dan toch mannelijk uit te zien, ja, daar hou ik wel van. Maar dan heb je het over het algemeen over mannen die héél zelfverzekerd zijn en vooral ook héél mooi zijn, of over celebrities en modellen. (Denk aan David Beckham of Jean Paul Gaultier ofzo). En dan gaat het ook om de mode als "fetish", niet om seks.



Van de fetish van gekkemies zou ik opdrogen, van een man die een van mijn tops aantrekt omdat hij bedacht heeft dat een slankgesneden shirt met een diepe V-hals weleens heel leuk zou kunnen staan op zijn mannenlijf krijg ik het juist warm.
Am Yisrael Chai!
Alle reacties Link kopieren
Bewondering dat jouw vrouw hier geen probleem mee heeft. Ik val op mannen en dus niet op mannen in vrouwenkleding. Ik zou dat dus niet kunnen, zeker niet seksen met zo iemand!



Iemand zei: Wij als vrouwen in mannenkleding....broeken zijn allang niet meer alleen maar mannenkleding hoor....de lange broek is allang geintegreerd als vrouwenkleding en speciaal voor vrouwen gemaakt.



Rokken/jurken e.d. zijn echt gebaseerd op vrouwenlijven...
Alle reacties Link kopieren
quote:fashionvictim schreef op 19 augustus 2010 @ 14:31:

[...]





Ik hou juist wel van mannen in "vrouwenkleding", maar dan weer niet op de manier die gekkemies beschrijft, dat zou ik juist weer een enorme afknapper vinden. Maar een goede androgyne man of metroman die genoeg fashion sense heeft om items uit vrouwen collecties te dragen en er dan toch mannelijk uit te zien, ja, daar hou ik wel van. Maar dan heb je het over het algemeen over mannen die héél zelfverzekerd zijn en vooral ook héél mooi zijn, of over celebrities en modellen. (Denk aan David Beckham of Jean Paul Gaultier ofzo). En dan gaat het ook om de mode als "fetish", niet om seks.



Van de fetish van gekkemies zou ik opdrogen, van een man die een van mijn tops aantrekt omdat hij bedacht heeft dat een slankgesneden shirt met een diepe V-hals weleens heel leuk zou kunnen staan op zijn mannenlijf krijg ik het juist warm.

moet ik meteen aan b scott denken







en ja dit is een man

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven