Minnaar deel 25.

20-07-2014 22:35 3008 berichten
Al 24 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Heb jij een fladderend hart of zit ze vast verankert in je eigen borstkas? Eet, slaap en toiletteer jij met je telefoon of leg je hem ook rustig een paar dagen in de kast?

Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met groot gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen?



Dit topic is bedoelt voor discussie met gelijkgestemden. Voor oordeel en dis-nuances zijn andere topics.



Kanttekening van mij: ik zie graag avatars bij de (vaste) schrijvers. Dan blijven we kleurrijke loeders!
Wijn helpt altijd!

En voor deze ene keer mag je er zelfs een reep chocola bij!
Alle reacties Link kopieren
Wat een goed idee, net al een vette pizza weggewerkt, vanavond mag het!!
MissI wat ontzettend goed van je dat je duidelijk bent geweest naar hem toe! Heel erg knap van je. Ben heel benieuwd wat voor vervolg dit heeft, hoop dat hij goed nadenkt over dit alles. Sterkte vanavond
Alle reacties Link kopieren
Miss, wat een fijn gesprek! Lief ook wel. Haha, vind dat zo'n heerlijk typisch mannending dat hij niet door had wat je voelde.



Maar..... Je wil los laten omdat het te pijnlijk is. En toch mag hij elke dag contact opnemen van jou, enkel als het kort informeren is over hoe de dag verloopt? Klinkt nog steeds heel intens..... dagelijks. Hoe moet je afstand nemen als iemand dagelijks appt. Vertraagt dat niet het nadenken en verwerkingsproces. Just a through.



Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Thanks dymo en krimp. Alleen al alle reacties hier doen me goed!

Krimp, we stonden met elkaar op en gingen met elkaar naar bed, niet letterlijk natuurlijk maar via de app dan. Begon meteen bij opstaan, dan de hele dag door appen en áltijd een welterusten appje ook. Dus we gaan écht flink minderen. Het is al een hele omschakeling naar één of twee appjes op de dag. Eerlijk gezegd vind ik dat al heel wat!
Miss, het went. Echt!



Met 1,5 ging ik van 1000 appjes per dag naar 3-4 per week. En het gaf ook rust en tijd voor mijn dagelijkse bezigheden en mijn belangrijkste prioriteiten: mijn eigen leven.
Alle reacties Link kopieren
Thanks oranje, het zal uiteindelijk idd wennen! En ook weer zo wáár, moet idd mijn eigen leven weer oppakken en de touwtjes in eigen handen nemen. Hoe komen jullie allemaal zo wijs ?
Zelf nadenken helpt zeker ;)



En ik heb hier door mee te lezen veel geleerd. Vooral van Roos, Look en Heidi of juist van de voorbijvliegers die hier een paar weken meeschrijven en dingen zoooo niet slim of handig doen voor zichzelf.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook erg blij hier mee te schrijven...die Rooss, heeft idd mijn ogen geopend, en hoe pijnlijk dat ook even was, ze had gelijk!

Krijg wel weer appjes nu, of het wel gaat, hoe ik me voel...snap het wel, maar heb gezegd dat het goed gaat en hij me echt even met rust moet laten. Zo wordt het lastig voet bij stuk te houden. Zal ik mijn telefoon gewoon uitzetten? Of is dat erg cru??
Alle reacties Link kopieren
Miss, als hij het nog niet kan opbrengen (uit bezorgdheid denk ik) om niet te vaak te appen dan zal ik dat zeker doen uit zelfbescherming. Nog ff en je schatjes zijn weer terug, kan je je lekker op hun richten



Ook ik leer hier een hoop hoor, ben erg blij met dit topic



HZ, ik ben iig blij dat je rationeel wel beseft dat hem ook geluk gegund is. Dat het gevoelsmatig nog anders is kan ik ergens wel begrijpen maar ik hoop dat dat snel veranderd want fijn is dat voor niemand!



Vraagje, wat is KP?



Verder sorry voor het even niets laten horen, mijn werk nam me even teveel in beslag, wat dan als bijkomend voordeel had dat ik minder tijd had om in contact te zijn met mijn gevoelens en dat bracht ff rust. Ben benieuwd hoe het komend weekend gaat.
Alle reacties Link kopieren
Je bent duidelijk genoeg naar hem toe.



Als jij jouw telefoon wil uitzetten, zet je hem uit.



Je hebt naar niemand een verplichting om 24/7 bereikbaar te zijn.



Alle reacties Link kopieren
Ja mis m'n kindjes zo, het is makkelijk en verleidelijk om terug te appen, al was het maar om aan wat anders dan hun te denken. Maar heb nu gezegd dat ik niet meer ga reageren..hoezo afkickverschijnselen??
KP is kinky paradise.



Miss, je mag best even je telefoon uitzetten, misschien voelt het goed voor jou om hem dat even te melden. Ik snap heel goed dat van 24-7 appcontact naar 3 keer per week too much is. Daar komt bij, je wilt hem niet kwijt! Als het goed voelt om dagelijks even te vragen hoe het is, gewoon doen.



Bedankt voor de complimentjes trouwens, ik ga me der bekant van naast de pornopalen stappen!
Miss, wat knap van je! Nu maar hopen dat het een beetje vol te houden is. Hier ook van met elkaar opstaan en gaan slapen maar een paar keer per week gegaan hoor. Ene week meer dan de andere, ene dag meer dan de andere. Maar prima genoeg. Ik kan me ook mede daardoor beter op mijn eigen leven richten. Mijn eigen dingen.



Vandaag echt een klote dag. Gisteren ruzie met man gehad. Weg gegaan, thuis gekomen, gepraat, gaan slapen en vanmorgen begon redelijk. Totdat ik vanmiddag in mijn siesta droomde ovet jager. Ahhh, ik haat dat! Mede omdat we nog niet weten wanneer elkaar weer te zien. Ik heb snel een datum nodig. Tenminste, zo voelt het nu. Wel afleiding gezocht en dat helpt gelukkig wel!



Roos, ik ben zo goed in het in houden van mijn emotie inderdaad. Tijdens de laatste date met jager nog dat ik bijna op janken stond. Maar in plaats van het te laten gaan, inderdaad maar slikken en door gaan.



Maar, je brengt me wel op een idee. Als het er het weekend niet uit komt dan zet ik volgende week even een jank filpje op
Alle reacties Link kopieren
Rooss, jij noemde mij: bah, en ik was gechoqueerd. Ik vroeg me af wanneer ik zo was geworden. Om eerlijk te zijn, dat opende mijn ogen. Ik was eerst boos, dacht wie ben jij om dat over mij te zeggen, maar tien seconden later besefte ik dat je gelijk had. Dus een complimetje is gewoon op zijn plek! Voor je eerlijkheid, die wel hard aan kwam ja . En nee, ik wil hem niet kwijt, zeker niet, maar wel ff pas op de plaats...

Het is rustig op de app nu, zometeen nog een spannende film op tv, dus ik zit goed!
Zo, dames, hier eerste jankbui gehad hoor! Merk dat het nog niet klaar is, maar er is even wat opluchtig! Was ff comleet off topic, maar wel fijn ff.
Alle reacties Link kopieren
Volhouden valt vooralsnog niet echt mee....heb telefoon uitgezet en kijk een film, maar gedachten zijn elders. Tranen gevloeid ook vanavond, huilen lucht normaal gesproken op, maar nu...wat een rotsituatie. Heeft tijd nodig natuurlijk. Jeetje, wist niet dat het zó moeilijk zou zijn. Ben gek genoeg ook boos, rotzak, waarom heb je me dit aangedaan, waarom mocht ik zo dichtbij je komen?? Zoveel emotie, en doet..auww...! Maar gelukkig ken ik mezelf een beetje, komt wel weer goed ook!
Alle reacties Link kopieren
Jane, heerlijk dat het oplucht hier lijkt niks op te luchten!
Miss, ik ben er ook nog niet hoor, maar begin is er en ik kon precies om datgene huilen wat me bezig hield. En dat is niet jager of man. Goed van je dat je je telefoon uit hebt gezet! Het gaat bij jou nu ook even dubbelop denk ik. Je mist hem, je mist je kinderen, je bent alleen, kunt even op niemand terug vallen en dus ga je, in gedachten tegen hem aan schoppen.
quote:missindependent81 schreef op 26 juli 2014 @ 00:16:

Ben gek genoeg ook boos, rotzak, waarom heb je me dit aangedaan, waarom mocht ik zo dichtbij je komen?? Zoveel emotie, en doet..auww...!

Oe, goed dit!

Echt heel goed. Je komt bij je ware gevoel, je hebt een stapje terug gedaan en je ziet niet alleen meer het roze, er komt een stukje zwart bij. Je luiken gaan open, de rook verdwijnt om je hoofd. Ook heel goed in het gebeuren om en rond je scheiding. Relaties... daar horen rauwe emoties bij!



Ja meis ,dat bah die was hardgrondig. Ik vond m ook gemeen maar ik denk, ik schrijf het toch op. Omdat jouw verhaal een stuk bij mij aanboorde schijnbaar. In elk geval werd er op een knopje gedrukt.

En dat jij daar pissed om werd kan ik als geen ander snappen, dat is ook terecht.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het snel beter met je gaat en dat je gauw een manier vindt om van je minnaar te genieten zonder dat het zulke destructieve vormen aanneemt.

Ben je ook bang dat hij door dit stuk afstand om zich heen gaat kijken? Ben je bang jullie intensiteit te verliezen?

Ben je bang hem in het geheel te verliezen?



Jane, je hebt een datum Nodig. Zie je het jezelf schrijven?



Aankomend weekend zou ik eigenlijk een date hebben met een "oude" minnaar. Maar hij zette de rem op het voorwerk en ik schoot in de negeer. Wat moet je anders als iemand zegt niet eindeloos te willen berichten?

Date gaat dus niet door, ik ga lekker met mijn vriendinnetje de boel op stelten zetten.

Jammer voor exminnaar maar wel eigen bult stomme schuld.

Toch?
Alle reacties Link kopieren
Roos, je motto!!
veroordeel wat je ziet, maar wat jij ziet .... ben ik niet


Jah, die las ik op een ons aller bekend sociaal medium en die vond ik té mooi!

Wil je m heb?



Hoe is het met jou? Zijn er dingen opgeruimd tussen jou en LD sinds de laatste meet? Denk je dat er nog enig minnaarschap bij jullie in zit?
Alle reacties Link kopieren
Zo hey, wat posten jullie hier snel; ik kan het nauwelijks bijhouden met lezen.

Om even een antwoord te geven op vragen.

Ja, er was altijd spraken van een nummer 1, 2 & 3. Maar we hebben allebei aangegeven dat niet meer te willen. Voor mijn gevoel kom ik nu ook in een levensfase dat ik niet meer wil 'aanrommelen', maar gewoon degelijk een leven met één iemand op wil bouwen, liefst inclusief kinderen en rust en regelmaat (ook wat werk betreft).



Het probleem is alleen dat ik dat eigenlijk maar met één iemand zou willen en diegene weet het gewoon in alle eerlijkheid niet.

Dus blijft de veilige situatie van het samenwonen bestaan.

En ergens vindt mijn verstand dat heel logisch, want als je al 9 jaar samen bent verdien je het ook om uit te zoeken of er nog voldoende is om er samen voor te gaan en ik vind dat ik daar niks in te eisen heb.

Maar tegelijkertijd weet ik ook dat wij allebei het ultieme geluk bij elkaar gevonden hebben, niet bij andere mensen en dat maakt het voor mij nu even zo moeilijk dat dat aan de kant geschoven wordt. Maar ergens is het ook wel weer goed, want leegtes die er in die relaties waren, zijn altijd opgevuld met andere mensen, met een echte nummer 2, met mij, met nog andere mensen en nu gaat dat een keer niet meer gebeuren. En ik denk dat die leegtes eerst helemaal duidelijk en voelbaar moeten worden, hoe groot ze zijn en hoe ernstig ze zijn, in een situatie waarin ze nu eens een keer niet door andere mensen opgevuld worden, voordat er keuzes gemaakt kunnen worden of dit werkt om mee door te gaan of niet.

Het komende jaar staat in het teken daarvan en daarna gaan we onafhankelijk van elkaar en alleen op wereldreis. En we hebben al gegrapt dat we elkaar dat wel ergens op een tropisch strand per toeval tegen komen, maar het zijn een beetje zure grappen nu.



Nogmaals, ik ga er niet op wachten of het ooit goed komt en ik ga mijn leven niet stil zetten in de hoop dat het kwartje een bepaalde kant op valt, maar ik voel me nu al een paar dagen wel behoorlijk rot hierover en ontzettend alleen in mijn gevoel.



Ladyinred, mooi verhaal en zo herkenbaar!

Je ziet aan de reacties van sommigen dat ze bepaalde dingen afkeuren, maar ik weet nu hoe diep een bepaald gevoel kan zitten en dat als je eenmaal dat gevoel voor iemand hebt, dat je er dan ook nooit meer vanaf komt en dit soort dingen gebeuren.

Iemand zal altijd op nummer 1 komen, hoe je je leven verder ook indeelt, maar een leven alleen met die nummer 1 is ook geen optie.



Missindependent, knap dat je zo van een afstand naar jezelf kunt kijken en met harde kritiek om kunt gaan; respect!
Jij denkt, scheurkalender, dat wij niet weten hoe diep iemand kan zitten?

Juist omdat we allemaal door die diepte zijn gegaan kijken we er anders naar denk ik. De meesten hier kennen het destructieve van intense gevoelens voor de niet-juiste man.

Ik denk dat we allemaal uit ervaring spreken hier.
Alle reacties Link kopieren
Ik hoef je motto niet te hebben, zoals je kunt voorstellen is dat voor mij bijna dagelijkse 'kost'



Met mij gaat het wel goed, ik ben zelf wat betreft contact met LD behoorlijk tot rust gekomen. Onze contact momenten zijn niet zo frequent, maar ik pas er op dit moment bij hem gewoon niet tussen. En ik zie (gelukkig) heel goed waarom niet. Het minnaarschap zit er nog steeds wel in. Dat is nu ook geen gespreksonderwerp. Het zit wel goed, dan hoeft er niet over gesproken te worden.



Ik ben dinsdag bij hem geweest, ik weet nu hoe hij 'woont' maar weet (en heb dat ook ervaren) dat hij er nog lang niet is.
veroordeel wat je ziet, maar wat jij ziet .... ben ik niet

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven