Niet genoeg bevredigd!

23-08-2013 00:21 127 berichten
Alle reacties Link kopieren
Goedenavond luitjes,



Ik zou graag met jullie mijn kant van het verhaal laten lezen. Ik voel me niet genoeg bevredigd...



Mijn vriend en ik zijn 2,5 jaar samen waarvan 1 jaar samenwonend.

In het begin ging alles goed, ook op seksgebied. Tot ongeveer een jaar geleden de oninteresse toesloeg vanaf zijn kant. Ik mag hem graag, en ben nog helemaal verliefd op hem. Hij ook op mij, dat geloof ik. Alleen is het probleem vooral dat hij vaak moe is door zijn werk. Een tijdje geleden is hij begonnen met zijn nieuwe baan, die enorm veel energie vergt. Dat begrijp ik ook allemaal best, maar elke keer weer word ik erbij betrokken. Want kijk, ik ben pas 18 en qua seksgebied was hij de eerste jongen waar ik echt het bed mee deelde. Ik vind seks helemaal leuk en wil het dan ook wel regelmatig doen. Maar helaas, hij niet. Hij is 23 jaar en ik vind het eigenlijk helemaal niet normaal dat hij maar weinig zin heeft. 1 á 2 keer in de week hooguit, máár dan moet hij wel zin hebben, anders gebeurt het nog niet. Ik vind dit ontzettend jammer.. Ik hoef echt niet elke dag seks. Maar om de dag of in ieder geval 4 keer in de week vind ik toch wel een goede richtlijn. Vaak als ik aanstalten maak dat ik zin in hem heb,  merkt hij de hints niet, of zegt weer ruw dat ie geen zin heeft. Of nog erger, zijn penis word slapper tijdens het pijpen. Ik vind dit zo erg dat ik hem vraag wat ik verkeerd doe. Dan zegt hij dat ik niks verkeerd doe maar dat hij er ook niks aan kan doen. Ik kan wel janken als dat gebeurd. Want ik krijg toch het gevoel dat ik mijn eigen vriend niet eens opgewonden krijg, of dat hij mij gewoon een vette afknapper vind. Ik heb al heel vaak geprobeerd om met hem te praten over wat ik nou zo vervelend vind. Maar dan zegt hij alleen maar dat ik ook alleen maar aan mezelf kan denken, dat ik maar eens in zijn schoenen moet staan. Ik weet het, hij werkt hard, maar ik ook. Daarnaast volg ik nog een opleiding en doe het huishouden altijd. Hem zul je nog geen stofzuiger vast zien pakken. 'S avonds als hij thuis komt staat het eten voor hem klaar en zijn kleren worden gewassen. Wil hij voetbal kijken, dan respecteer ik dat. Wil hij weg, hij gaat maar. Ik snap niet dat hij kan zeggen dat ik alleen maar aan mezelf denk. Want ik denk alleen maar aan hem. Of dit of dat wel goed komt... Maar dan wil ik ook mijn stukje ontspanning en dat vraag ik dan aan hem. Maar hij wijst mij af. Ik hou ervan om te knuffelen, om hem bij me te voelen als ik ga slapen.. Maar hij gaat met de rug naar me toe liggen of raakt mij niet eens aan. Ik baal er zo ontzettend van dat ik als 18 jarige al een seksleven heb van een jarenlang getrouwd stel. Ik beb ten einde raar hoe ik nu nog tot hem door kan dringen. Ik hou van hem, wil hem niet kwijt, maar ik weet ook niet of ik dit nog jaren lang zo kan volhouden...



Greetz!
quote:tweety95 schreef op 23 augustus 2013 @ 01:21:

[...]





Hoe jij naar mijn relatieprobleem kijkt, en hoe ik naar mijn relatieprobleem kijk, zit nogal wat verschil in. Alles wat ik zeg spreek jij tegen, dus heeft het ook weinig zin om nog in discussie te gaan ;)

Dus iemand mag je niet tegenspreken want?



Je hebt een topic geopend om inzichten te krijgen over je relatie toch? Of wil je bevestiging dat je vriend een lul is en jij een prinses die slecht behandeld wordt?
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:20:

[...]



Ik zie uit jouw berichten nergens wat jij doet. Ik lees alleen maar wat je vriend moet doen. Dus waar is dat stuk van het "samen er aan werken?"

Waarom moet hij willen dat jij happy bent? Jij zou moeten willen dat jij happy bent en de enige die daar verantwoordelijk voor is ben jij. Hij moet er voor zorgen dat hij happy is. Een relatie is geen symbiose. Het zijn twee individuen.

In hoeverre maak jij hem happy? Hij is moe en hoeft geen 4 keer per week seks. Hij vindt twee keer per week genoeg. Maar hij MOET van jou vier keer per week want dat vindt JIJ normaal. Waar is hier het stuk waar jij hem gelukkig maakt?



Het hele wie maakt wie waar gelukkig mee is bijzaak.

Feit is dat vriend het best vind zo, vriendin vind het niet best zo.

Er is geprobeerd erover te praten. Antwoorden zijn gegeven.

Wat wil Vriendin?

Zo doorgaan of niet.

Uit berichten maak ik op dat ze niet gelukkig is met de situatie, dus moven.
quote:babbous schreef op 23 augustus 2013 @ 01:25:

[...]





Het hele wie maakt wie waar gelukkig mee is bijzaak.

Feit is dat vriend het best vind zo, vriendin vind het niet best zo.

Er is geprobeerd erover te praten. Antwoorden zijn gegeven.

Wat wil Vriendin?

Zo doorgaan of niet.

Uit berichten maak ik op dat ze niet gelukkig is met de situatie, dus moven.Ja maar dat ben ik met je eens. Als jij vindt dat je partner niet voldoet moet je wegwezen. De kans is alleen heel groot dat wanneer je verwacht dat een ander je gelukkig gaat maken, er nooit iemand aan deze verwachting zal voldoen. Zo werkt het namelijk niet
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:23:

[...]



Dus iemand mag je niet tegenspreken want?



Je hebt een topic geopend om inzichten te krijgen over je relatie toch? Of wil je bevestiging dat je vriend een lul is en jij een prinses die slecht behandeld wordt?Dat klopt, daarvoor heb ik het geopend. Maar jij trekt al je conclusie over mijn doen en laten voordat je ook maar iets verder in het verhaal zit. Ik zet in het verhaal neer wat mij dwarszit. Daarop concludeer jij dat ik alleen maar met mezelf bezig ben, terwijl ik onze relatie wil laten werken. Ik ben degene die hier nu advies vraagt aan jullie. Meneer ligt lekker boven te slapen.
Tweety, heb je nu al die quote gevonden waarin je wordt uitgekafferd door mij? Als je zulke beschuldigingen uit moet je ze wel kunnen aantonen, anders is het laster
quote:tweety95 schreef op 23 augustus 2013 @ 01:29:

[...]





Dat klopt, daarvoor heb ik het geopend. Maar jij trekt al je conclusie over mijn doen en laten voordat je ook maar iets verder in het verhaal zit. Ik zet in het verhaal neer wat mij dwarszit. Daarop concludeer jij dat ik alleen maar met mezelf bezig ben, terwijl ik onze relatie wil laten werken.Jij wil vooral dat hij verandert zodat jij niet meer ontevreden bent, dat is wat anders.
Alle reacties Link kopieren
Ik lees hier gewoon over een standaard man en een meisje met te veel verwachtingen Twee keer per week is heel normaal hoor. Zeker als je over de ergste verliefdheid heen bent. En heel druk bent met je werk en zo. (je vriend)



Zou me er niet zo druk over maken en niet al te veel huishoudstertje spelen. Lekker je eigen ding doen en seks hebben als het uitkomt. In de tussentijd laat je je vibrator knallen.
Volgens mij denkt TO dat minder seks betekent dat zij faalt. Zij wil dus het gemiddelde opkrikken om zo tegen haar eigen inferioriteitgevoelens in te gaan. Zo lang dat kwartje nog niet gevallen is....
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:22:

[...]





Ik vind dit nogal vaag, geef eens een voorbeeld van gedrag dat jij niet graag ziet? En wat bedoel je met communiceren? Iedereen communiceert, altijd. Niet communiceren bestaat niet.



Natuurlijk communiceert iedereen, de hele dag door.

Als ik het heb over communiceren binnen een relatie dan heb ik het over gesprekken voeren over de relatie. Over de leuke dingen en de minder leuke dingen.

Zoals je zelf aangaf bestaat een relatie uit twee individuen. Met allebij hun gedachte, meningen, gedragingen.

Het geeft niet als deze ver uit elkaar liggen maar op sommige punten kan je elkaar tegemoet komen.

En daar communiceer je dan over. (is niet heel onlogische toch?)



Gedrag wat ik niet graag zie: Het gevoel van je partner niet serieus nemen.
quote:babbous schreef op 23 augustus 2013 @ 01:37:

[...]





Natuurlijk communiceert iedereen, de hele dag door.

Als ik het heb over communiceren binnen een relatie dan heb ik het over gesprekken voeren over de relatie. Over de leuke dingen en de minder leuke dingen.

Zoals je zelf aangaf bestaat een relatie uit twee individuen. Met allebij hun gedachte, meningen, gedragingen.

Het geeft niet als deze ver uit elkaar liggen maar op sommige punten kan je elkaar tegemoet komen.

En daar communiceer je dan over. (is niet heel onlogische toch?)



Gedrag wat ik niet graag zie: Het gevoel van je partner niet serieus nemen.Je beschrijft geen gedrag, je beschrijft een interpretatie. Hoe weet jij dat jouw vriend je niet serieus neem. Beschrijf eens wat hij dan doet, hoe hij kijkt of staat of wat hij dan zegt. En zeg mij dan hoe jij zeker weet dat dit gedrag betekent dat hij je niet serieus neemt
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:28:

[...]





Ja maar dat ben ik met je eens. Als jij vindt dat je partner niet voldoet moet je wegwezen. De kans is alleen heel groot dat wanneer je verwacht dat een ander je gelukkig gaat maken, er nooit iemand aan deze verwachting zal voldoen. Zo werkt het namelijk nietIk denk dat wij het in deze discussie wel met meer dingen eens zijn alleen dat er dingen verkeerd begrepen worden ;)
en Babbous, gesprekken voeren is leuk, maar niet iedereen is daar even goed in hè? De vraag is of een gesprek wel de juiste methode is om aan je relatie te werken.
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:39:

[...]





Je beschrijft geen gedrag, je beschrijft een interpretatie. Hoe weet jij dat jouw vriend je niet serieus neem. Beschrijf eens wat hij dan doet, hoe hij kijkt of staat of wat hij dan zegt. En zeg mij dan hoe jij zeker weet dat dit gedrag betekent dat hij je niet serieus neemt



Interpretatie zou het zijn als ik het alleen voelde.

Feit is dat dit gewoon ook aan de orde was. Dus gedrag.

Kom je op het stukje communicatie.
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:40:

en Babbous, gesprekken voeren is leuk, maar niet iedereen is daar even goed in hè? De vraag is of een gesprek wel de juiste methode is om aan je relatie te werken.Het gesprek is niet de methode. Het gesprek gaat vooraf aan de methode, want hierin kun je (mits beide partners dit willen) bespreken hoe gaan we hieraan werken.
Alle reacties Link kopieren
Kan heel goed zijn dat TO niet goed communiceert, hè. Ik weet het eigenlijk wel zeker...



En TO, heeft hij jou gevraagd om het hele huishouden alleen te doen? Het eten klaar te hebben staan? Mag jij nooit iets op TV kijken?? Het lijkt er een beetje op dat jij denkt dat je alles voor hem doet en daarom op seksgebied moet krijgen wat JIJ wilt. Nou, zo werkt het niet.



En dan ga ik heel onaardig zijn en je vertellen dat je eerst wat (levens) ervaring op mag gaan doen en dan praten we wel verder.
TO dit stukje uit je OP vind ik intrigerend:

Of nog erger, zijn penis word slapper tijdens het pijpen. Ik vind dit zo erg dat ik hem vraag wat ik verkeerd doe. Dan zegt hij dat ik niks verkeerd doe maar dat hij er ook niks aan kan doen. Ik kan wel janken als dat gebeurd. Want ik krijg toch het gevoel dat ik mijn eigen vriend niet eens opgewonden krijg, of dat hij mij gewoon een vette afknapper vind



Jij voelt je dus verantwoordelijk voor het feit dat hij zo moe is dat hij niet opgewonden kan zijn. Jij denkt dat jij iets verkeerd doet. En jij kan wel janken, zeg je. Maar wat is er nou helemaal aan de hand. Hij is moe, hij heeft geen zin. Big deal.

Jij maakt er alleen van dat het aan jou ligt, en dus moet hij wel want hij moet bewijzen dat hij om je geeft en dat jij belangrijk bent, o jee, wat een druk, en hij was al zo moe, en ja hoor, daar zakt sjakie in en daar heb je stront aan de knikker want nu gaat ze janken. Zie je niet in dat het in dit stukje tekst alleen maar om jou en je onzekerheid draait. Jij wil bevestiging en je denkt dat je dat krijgt door seks te hebben en dus maak jij ervan dat niet seksen betekent dat je niet aantrekkelijk bent. En dus ga je allerlei trucjes uit de kast halen om dat tegendeel te bewijzen. Waar in dit verhaal draait het om je vriend en zijn gevoel?
quote:babbous schreef op 23 augustus 2013 @ 01:41:

[...]





Interpretatie zou het zijn als ik het alleen voelde.

Feit is dat dit gewoon ook aan de orde was. Dus gedrag.

Kom je op het stukje communicatie.Welk gedrag, je beschrijft geen gedrag. Je zegt: dat hij mij niet serieus neemt, maar dat is geen gedrag dat is jouw gedachte. Gedrag is: hij kijkt me niet aan of hij zegt dat ik een dikke zeug ben of hij slaat me of hij doet me na. Dat is gedrag.
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 01:45:

TO dit stukje uit je OP vind ik intrigerend:

Of nog erger, zijn penis word slapper tijdens het pijpen. Ik vind dit zo erg dat ik hem vraag wat ik verkeerd doe. Dan zegt hij dat ik niks verkeerd doe maar dat hij er ook niks aan kan doen. Ik kan wel janken als dat gebeurd. Want ik krijg toch het gevoel dat ik mijn eigen vriend niet eens opgewonden krijg, of dat hij mij gewoon een vette afknapper vind



Jij voelt je dus verantwoordelijk voor het feit dat hij zo moe is dat hij niet opgewonden kan zijn. Jij denkt dat jij iets verkeerd doet. En jij kan wel janken, zeg je. Maar wat is er nou helemaal aan de hand. Hij is moe, hij heeft geen zin. Big deal.

Jij maakt er alleen van dat het aan jou ligt, en dus moet hij wel want hij moet bewijzen dat hij om je geeft en dat jij belangrijk bent, o jee, wat een druk, en hij was al zo moe, en ja hoor, daar zakt sjakie in en daar heb je stront aan de knikker want nu gaat ze janken. Zie je niet in dat het in dit stukje tekst alleen maar om jou en je onzekerheid draait. Jij wil bevestiging en je denkt dat je dat krijgt door seks te hebben en dus maak jij ervan dat niet seksen betekent dat je niet aantrekkelijk bent. En dus ga je allerlei trucjes uit de kast halen om dat tegendeel te bewijzen. Waar in dit verhaal draait het om je vriend en zijn gevoel?De spijker op zijn kop!!!!
quote:babbous schreef op 23 augustus 2013 @ 01:44:

[...]





Het gesprek is niet de methode. Het gesprek gaat vooraf aan de methode, want hierin kun je (mits beide partners dit willen) bespreken hoe gaan we hieraan werken.Hier begrijp ik al helemaal niks van. Waar heb je het over? Wat bedoel je met methode?
Alle reacties Link kopieren
Mensen, ga slapen
Alle reacties Link kopieren
quote:tantejo schreef op 23 augustus 2013 @ 01:44:

Kan heel goed zijn dat TO niet goed communiceert, hè. Ik weet het eigenlijk wel zeker...



En TO, heeft hij jou gevraagd om het hele huishouden alleen te doen? Het eten klaar te hebben staan? Mag jij nooit iets op TV kijken?? Het lijkt er een beetje op dat jij denkt dat je alles voor hem doet en daarom op seksgebied moet krijgen wat JIJ wilt. Nou, zo werkt het niet.



En dan ga ik heel onaardig zijn en je vertellen dat je eerst wat (levens) ervaring op mag gaan doen en dan praten we wel verder.



Haha nee, dat heeft hij niet gevraagd. Maar ik ben hier komen wonen en ik beschouw het dan ook als mijn huis. Als hij elke dag rond 6 uur thuis komt, zorg ik ervoor dat het eten klaar staat, dit omdat ik zelf dan ook graag wil eten. Ik doe het huishouden verder, omdat hij degene is die het niks kan schelen. Ik wil niet een zooi leven met overal viezigheid, dus dan ben ik degene die dat opruimt.

Het is niet zo dat hij moet doen wat ik wil, maar ik zou wel willen dat hij mij daarin probeert tegemoet te komen. Ik zou graag vaker willen, dit alleen omdat ik het als een ontpannings- en intiem momentje zie van de dag. Hij wil het gewoon niet horen dat ik het wel erg vind, en staat op dit moment gewoon niet open voor een eventuele verbetering, al zou dit alleen maar 1x vaker zijn, het is een begin. Maar hij doet nonchalant, en wil het laten zoals het nu is. Terwijl ik daar helemaal niet blij mee ben.
Alle reacties Link kopieren
Jij wilt 3 keer per week, en voelt je ontevreden als je vriend dat niet wil.

Hij wil 2 keer per maand, en vindt het niet prettig als jij vaker aandringt.



Wie gaat zich naar wie voegen?



Je zegt dat je hem gelukkig wil maken. Dat doe je waarschijnlijk door hem in zijn waarde te laten. Dat je dan zelf ongelukkig bent is een worsteling die je zelf zult moeten doorkomen. Je kunt de ander niet veranderen.



Jullie hebben een verschillende belevingswereld. Je ervaart het als een probleem, hij niet. Dat is niks nieuws in relatie-land. Door die verschillen kun je je eigen gevoel wel op tafel leggen, maar hij zal het misschien niet begrijpen. Wat hij ervaart het zo niet.
TO je zegt: Ik snap niet dat hij kan zeggen dat ik alleen maar aan mezelf denk. Want ik denk alleen maar aan hem





Jij denkt niet alleen maar aan hem, kijk maar eens naar je eigen tekst:

- ik vind het eigenlijk helemaal niet normaal dat hij maar weinig zin heeft

- om de dag vind ik een goede richtlijn

- ik vind dit zo erg

- ik kan wel janken

- ik krijg het gevoel dat ik mijn eigen vriend niet opgewonden krijg

- of dat hij mij een afknapper vindt

- hij werkt hard, maar IK ook

- ik volg een opleiding en doe het huishouden

- ik wil mijn stukje ontspanning

- ik wil hem bij me voelen als ik slaap

- ik baal van mijn seksleven

- ik weet niet of ik dit nog jaren kan volhouden





Ik, Ik, Ik, Mij
Alle reacties Link kopieren
quote:tantejo schreef op 23 augustus 2013 @ 01:50:

Mensen, ga slapen Ga ik nu doen.. Trusten peepz.
Alle reacties Link kopieren
Door te communiceren met elkaar kom je erachter of je gedachte gewoon een loopje met je nemen of dat de persoon in kwestie je echt niet serieus neemt.



Ik heb geleerd te communiceren vanuit de ik vorm. Het gevoel bij jezelf te houden. Omdat je immers niet weet of je gevoel klopt en je zo iemand niet aanvalt.



Ik leg mijn gevoel op tafel. Meneer luisterd, gaat er niet op in maar gooit meteen vanalles aanvallend in de jij vorm terug.

Ik geef nogmaals aan waar ik mee zit.

Meneer vind het allemaal maar onzin en gaat er de spot mee drijven, nonchelante opmerkingen maken, tv zitten kijken.

Vervolgens geef ik aan dat ik op dat moment het gevoel heb dat hij me niet serieus neemt.

Waarop geantwoord word: Klopt.



Hoppa, hier heb je interpretatie, het gedrag en de conclusie.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven