Opwindend: mijn vrouw met een andere man

07-07-2009 13:01 283 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo dames en heren,



ik ben Nick, ben achter in de 30 en getrouwd met een zeer aantrekkelijke vrouw.



Mijn verhaal: ik vind het zeer opwindend om mijn vrouw te zien zoenen, strelen en sex te zien hebben met andere mannen. Mijn vrouw gaat daar gelukkig in mee en we gaan zo af en toe dan ook eens naar een PC en spreken ook af bij mannen die we via advertenties leren kennen voor triosex.



Als ik mijn vrouw bezig zie met een andere man windt mij dat enorm op. Ik doe zelf wel mee, het is niet zo dat ik alleen toekijk. Verder is er ook geen sprake van onderdanigheid of wens tot vernedering of zoiets.



Als we naar een PC gaan heeft mijn vrouw geen gebrek aan aandacht en zijn er altijd wel mannen (maar ook vaak genoeg vrouwen) die sex met haar willen. Ik vind dat prima en mag dan graag kijken en meedoen. Ik geniet er enorm van als ik haar zie genieten van sex. En ik geniet dus ook als zij geniet van de sex met anderen dan ikzelf.



Ik heb nu enkele vragen:



-zijn er mannen die deze gevoelens ook hebben of vrouwen die een partner hebben met dergelijke gevoelens en hoe gaan jullie daar mee om?

-ik vraag me af waar mijn gevoel vandaan komt. Ik ervaar het zelf als een gevoel van trots dat er mannen zijn die mijn vrouw aantrekkelijk vinden. Dat merk ik ook als ik met haar op straat loop. Je zou zeggen dat het dus niet "nodig" is dat mijn vrouw sex heeft met anderen om mijn gevoel van trots te voeden. Waarom dan toch die sex?

-ik zie in onze situatie geen gevaar omdat we van elkaar precies weten wat we er van vinden en hoe we er mee om gaan. Maar ik ben benieuwd of een onafhangkelijk iemand hier misschien anders over denkt. Soms bekijk je van veraf situaties anders dan van dichtbij?

-aansluitend op de vorige vraag: kennen jullie dergelijke situaties waarbij het verkeerd is gelopen en hoe kwam dat dan?



Het is niet zozeer dat ik erkenning zoek of mijn situatie ervaar als een probleem. Ik denk er wel vaak over na en mijn vrouw en ik praten er ook over maar ik wil nu ook wel eens weten wat anderen hierover denken. We bespreken onze situatie niet met familie en/of vrienden maar willen (mijn vrouw leest mee) hierover graag met andere mensen van gedachte wisselen en ons leek dit forum hiervoor een goede start.



Denk gerust hardop. Iedere bijdrage aan dit "gesprek" om het maar zo te noemen, is welkom.



Nick
Alle reacties Link kopieren
quote:Bof_kont schreef op 07 juli 2009 @ 15:27:

Ik vind het leuk om over te praten. Maar dat doen we toch niet zo snel met familie en vrienden. Al denk ik niet dat die zo bekrompen reageren als sommigen hier

Groll zal het zo ook waarschijnlijk niet tegen zijn/haar broer zéggen . Maar nog steeds denken ...





Maar ik ben nog steeds benieuwd ; op wat voor reakties hoopten jullie ? Naar mijn mening is wat jullie doen een variant op , of een neefje van swingen . In veel gevallen vinden de echtparen het ook leuk om te zien dat de ander geniet .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Misschien is het parenclubtopic wat voor je?
Bofkont, blijf gewoon jezelf er zijn al zoveel anderen.......in mijn ogen die je niemand kwaad.

Iedere dag lees je wel iets over mishandeling, doodsteken van mensen en ook dieren, walgelijk !

Dan lees ik liever dit als al die gruwelverhalen !

Ik heb een hekel aan oordelen en veroordelen als je iemand niet kent !



Groeten Leeuwenwelp.
Alle reacties Link kopieren
@groll: doe effe normaal en niet zo gefrustreerd



@Bof_kont / Nick:

In mijn ogen is dat niet helemaal abnormaal, ik deel die gevoelens (soms), maar dat is ook omdat dat bij ons wederzijds is. Mijn vrouw kan er ook van genieten als ik een (bi) vriendinnetje van haar verwen, zo ook ik als een (overigens vaste) vriend van ons haar lekker een beurt geeft, terwijl ik meekijk of meedoe.



Ik heb doe gevoelens meestal in trioverband en (weinig maar) soms als zij eens alleen uit gaat daten. Het is dan wel een dunnnnn lijntje tussen geile trots en jaloezie hoor....



Dat is tevens de reden waarom het bij anderen wel eens misloopt. Ik heb dat twee keer bij anderen zien gebeuren.



1x bij een stel waarbij hij impotent was door medicijngebruik, en het goed vond dat een andere man zijn vriendin verwende. Hij trok (leuke woordspeling) dat toch niet, en uiteindelijk zijn ze er mee gestopt. Ze zijn nog wel bij elkaar overigens....



1x bij een stel, die sex gebruikten als lijmmiddel voor hun (eigenlijk al lang) stukke relatie. Dat wekte totale en agressieve jaloezie op, en hun relatie er (mede daardoor) stuk gelopen.



Ik denk (en spreek uit eigen ervaring) dat als je eigen relatie solide is, jij dit opwindend vind, je het niet te vaak doet en er allebei van geniet, je niet zo'n weirdo bent als sommigen je alhier typeren....



enjoy it
Alle reacties Link kopieren
quote:RichyRich schreef op 07 juli 2009 @ 15:42:

je het niet te vaak doet ....







Hoevaak is vaak ?

Wat is té vaak ?

En waarom zou vaak niet goed zijn ?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:Groll schreef op 07 juli 2009 @ 14:29:

Als mijn man het opwindend zou vinden om mij te zien vrijen met een andere man dan was hij voor mij man- en partner-af.Mee eens...Anderen mogen doen wat ze willen, als dat nu eenmaal hun belevingswereld is... Maar ikzelf zou het niet appreciëren. Wil dat mn man zo trots is op me, en zo van me houdt, dat hij het nooit zou willen, mij delen met iemand anders. En dat heeft niets met egoïsme te maken, je dingen delen tot daar aan toe, maar een vrouw is geen ding :D
Alle reacties Link kopieren
quote:bruinoog schreef op 07 juli 2009 @ 14:38:

Tja, het is niet mijn straatje...Zolang je er niemand mee schaadt ga dan vooral je gang. Zolang jullie beiden er tevreden en blij mee zijn doet het er toch niet toe wat anderen vinden.Ook mee eens. Het is absoluut niet mijn straatje, ook niet stadje en zelfs niet mn landje
Alle reacties Link kopieren
Op wat voor reacties we hopen? Stellen die dit herkennen en hoe zij hier mee omgaan. Wij gaan naar PC's of spreken af met een man. Misschien zijn er stellen die dit anders in de praktijk brengen. En we willen wel eens weten of er misschien mensen slechte ervaringen hebben. Of mensen die hierin misschien verder gaan dan wij. Ik stel me voor dat je dit bv in een rollenspel nog wat verder kan doorvoeren. Misschien komen er stellen hier die dat doen. Verder heb ik bepaalde gedachte bij waarom ik het opwindend vind om mijn vrouw met een andere man te zien. En ik wil eens weten welke motivatie / gedachten andere mannen hebben die het net als ik opwindend vinden om hun vrouw met een ander te zien.



Wij voelen ons er prima bij in ieder geval. En het is natuurlijk wel zo dat wij vele malen meer sex one-on-one hebben dan met een andere man er bij. Wij zien dat als een welkome aanvulling op ons verder uitstekende sexleven.
Alle reacties Link kopieren
@blijfgewoonbianca:



Ik bepaal dat niet voor anderen natuurlijk, maar ieder zijn meug...



Voor ons is niet te vaak dus 'af en toe' en dat betekent meestal een paar keer per jaar zonder planning (de situatie en bijbehorende geilheid bepaalt). Met te vaak bedoel ik dat je eigen partner (veel) vaker door een ander wordt geneukt en dat je zelf bijna niet meer doet.



Dat zou niks voor mij zijn. Als het jouw, of iemand anders' kick is, leef je vooral uit.... Maar ik denk niet dat dat 'gezond' voor je relatie is.



Voor ons geldt de belangrijkste reden dat we sex met anderen als een bijgerecht zien, en niet als het hoofdgerecht...
Alle reacties Link kopieren
Ok , duidelijk welke kant je op wilt .

kiezen jullie samen zo'n man uit ? Of kies jij voor haar , of kiest zij en heb jij veto-recht ?



( jullie doen niets met stellen , begrijp ik ? )
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
@Bof_kont:



In jouw laatste posting geef je zelf het antwoord op je 'vraag' ....

Daarmee kom je zeker over, en lijk je niet te twijfelen op wat jullie doen....



Enjoy it zou ik zeggen....
Alle reacties Link kopieren
@BGB: die vraag van 15.58 is niet voor mij neem ik aan?
Alle reacties Link kopieren
@Bianca: we kiezen samen. Maar dat is meer bij het beoordelen van reacties op advertenties van mannen die een trio met ons willen. In een PC gaat dat wat anders. Als een man met mijn vrouw begint te vrijen en zij stemt toe kijk ik het even aan. Als blijkt dat de man me tegenstaat dan geef ik bij mijn vrouw aan dat ik wil stoppen. Dat doen we dan ook.



In PC's is het vrijwel altijd met stellen eigenlijk. Alleen gaan we in PC's (nog) niet all the way. Ik doe, mits gewenst, wel wat met andere vrouwen maar heb daar niet heel erg behoefte aan. Ik kan heel goed zonder. Bovendien vind ik het prettig om naar mijn vrouw te kijken terwijl ze bezig is. Of ik hou me ook bezig met mijn vrouw.



@RichyRich: nee hoor, ik twijfel zeker niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:RichyRich schreef op 07 juli 2009 @ 16:04:

@BGB: die vraag van 15.58 is niet voor mij neem ik aan?Wel zo leuk als jij hem ook beantwoordt .. klap maar uit de school hoor
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
@BGB: LOL



Geen moeite mee, met reageren...



Dat wisselt sterk, maar in de meeste gevallen doen we dit (cuckold-achtige) spelletje alleen met bekenden. Dan is er geen sprake van keuren of afkeuren, maar meer van de momenten. Zoals een moment verleden week, waarin zij heet thuiskomt van haar werk, doordat ze heeft sms'en met onze huisvriend (zo noem ik m maar even). ik moedig het dan graag aan dat ze er iets mee doet en geef dan alle vrijheid. Ik kan achteraf erg genieten van de verhalen. Dit is van haar naar mij toe wederzijds bij mijn svt'je...



In het enkele geval dat we een externe sexpartner (m/v, maar meestal m) zoeken, keuren we samen, zowel op add, als irl. Haar stem weegt het meest, maar zij zal niet daten als ik dat niet leuk vind. Dat is omgekeerd ook zo overigens...



En jij dan?
Alle reacties Link kopieren
quote:RichyRich schreef op 07 juli 2009 @ 16:16:





En jij dan?Ik date nooit alleen , maar wel in alle vormen .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het zelf ook leuk om te zien (maar vriendjes wilden nooit, of het kwam er niet van). Mij moeten ze sowieso delen seksueel, maar emotioneel niet.



Al ga je samen kantklossen, al speel je samen een scene uit bedroevend slechte romantische komedies na, al ga je samen op triangelles, al kies je samen een seksvorm uit waarbij beiden zich goed voelen.....het is een manier van iets samen graag doen en dus intiem zijn met elkaar?
Alle reacties Link kopieren
quote:Digitalis schreef op 07 juli 2009 @ 16:21:

het is een manier van iets samen graag doen en dus intiem zijn met elkaar?Ja, wel voor ons in elk geval .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Da's een hele sterke.... Sexueel wel delen, maar emotioneel niet.... Ik druk dat meestal uit in het grote verschil tussen lust en liefde....



Overigens is samen sexen en/of delen toch stukken leuker dan bowlen op de Wii hoor





(By the way, voor forumkenners: wanneer mag ik zo'n leuke lijfspreuk onderaan mijn postings zetten?)
Alle reacties Link kopieren
Dat mag nu hoor , moet je even naar je eigen profiel gaan .( mijn viva , helemaal bovenaan deze pagina )
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Zelf ben ik vreselijk monogaam en van de vanille-porneau met de gordijnen dicht enzo maar ik kom de term die opgaat voor de voorkeur van Bof_Kont nog niet tegen hier: cuckolding.



Als ik het goed schrijf, moet je daar eens op Google-en, TO.



@Richy, in je profiel kun je eea wijzigen.
Alle reacties Link kopieren
@BGB & Tia Dalma: Thanks, gewoon overheen gekeken



@Tia Dalma: zie mijn post van 16.16, waar ik over cuckolding sprak.



Ik ben overigens eens door een stel uitgenodigd om dat te komen doen als 'Bull' (sowieso het woord al). Vond het idee geil en aantrekkelijk, zo ook de dame van het stel. De ideeen en eisen er omheen werden echter zo 'extreem' dat dat niet doorgegaan is, ik heb afgezegd.....
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het ook echt heerlijk als mijn vrouw door een andere kerel genomen wordt... en vooral daarna lekker roeren in de piemelpap van mijn voorganger.
Alle reacties Link kopieren
Lijkt me prima als jullie het samen eens zijn.

Mij zelf lijkt het niks maar ik vindt het prima voor een ander, jullie zijn samen er gelukkig mee.
Alle reacties Link kopieren
quote:Tia Dalma schreef op 07 juli 2009 @ 16:33:

Zelf ben ik vreselijk monogaam en van de vanille-porneau met de gordijnen dicht enzo maar ik kom de term die opgaat voor de voorkeur van Bof_Kont nog niet tegen hier: cuckolding.



.



Dat is toch écht heel anders dan hoe TO het met zijn vrouw beleeft .

Cuckolding is wél van de vernedering en het niet meedoen enzo .
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven