Opwindend: mijn vrouw met een andere man

07-07-2009 13:01 283 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo dames en heren,



ik ben Nick, ben achter in de 30 en getrouwd met een zeer aantrekkelijke vrouw.



Mijn verhaal: ik vind het zeer opwindend om mijn vrouw te zien zoenen, strelen en sex te zien hebben met andere mannen. Mijn vrouw gaat daar gelukkig in mee en we gaan zo af en toe dan ook eens naar een PC en spreken ook af bij mannen die we via advertenties leren kennen voor triosex.



Als ik mijn vrouw bezig zie met een andere man windt mij dat enorm op. Ik doe zelf wel mee, het is niet zo dat ik alleen toekijk. Verder is er ook geen sprake van onderdanigheid of wens tot vernedering of zoiets.



Als we naar een PC gaan heeft mijn vrouw geen gebrek aan aandacht en zijn er altijd wel mannen (maar ook vaak genoeg vrouwen) die sex met haar willen. Ik vind dat prima en mag dan graag kijken en meedoen. Ik geniet er enorm van als ik haar zie genieten van sex. En ik geniet dus ook als zij geniet van de sex met anderen dan ikzelf.



Ik heb nu enkele vragen:



-zijn er mannen die deze gevoelens ook hebben of vrouwen die een partner hebben met dergelijke gevoelens en hoe gaan jullie daar mee om?

-ik vraag me af waar mijn gevoel vandaan komt. Ik ervaar het zelf als een gevoel van trots dat er mannen zijn die mijn vrouw aantrekkelijk vinden. Dat merk ik ook als ik met haar op straat loop. Je zou zeggen dat het dus niet "nodig" is dat mijn vrouw sex heeft met anderen om mijn gevoel van trots te voeden. Waarom dan toch die sex?

-ik zie in onze situatie geen gevaar omdat we van elkaar precies weten wat we er van vinden en hoe we er mee om gaan. Maar ik ben benieuwd of een onafhangkelijk iemand hier misschien anders over denkt. Soms bekijk je van veraf situaties anders dan van dichtbij?

-aansluitend op de vorige vraag: kennen jullie dergelijke situaties waarbij het verkeerd is gelopen en hoe kwam dat dan?



Het is niet zozeer dat ik erkenning zoek of mijn situatie ervaar als een probleem. Ik denk er wel vaak over na en mijn vrouw en ik praten er ook over maar ik wil nu ook wel eens weten wat anderen hierover denken. We bespreken onze situatie niet met familie en/of vrienden maar willen (mijn vrouw leest mee) hierover graag met andere mensen van gedachte wisselen en ons leek dit forum hiervoor een goede start.



Denk gerust hardop. Iedere bijdrage aan dit "gesprek" om het maar zo te noemen, is welkom.



Nick
Alle reacties Link kopieren
Wij spreken nooit af met een stel eigenlijk. Het gebeurt wel dat we tegen een stel aanlopen in een pc of meer recent op thuisparties. Het heeft nooit tot problemen geleid dat mijn man niet zo ver ging. Hij kan ook binnen mijn gestelde grenzen een vrouw laten genieten.



Ik merk trouwens wel dat ik op thuisparties geneigd ben mijn man meer vrijheden te gunnen. Komt omdat ik de vrouwen daar een beetje ken. In een pc zijn het total strangers en dan ben ik toch wat moeilijker.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat je je niet af moet vragen hoe anderen er over denken etc... al begrijp ik je interesse/nieuwsgierigheid wel... Ik zou zeggen geniet er gewoon van! Ik heb hier zelf geen ervaring mee, wilde dat mijn man zo dacht, maar hij begrijpt dat dus niet. Have fun!
Alle reacties Link kopieren
Ik ken meer vrouwen die zo zijn lookatme, toch bedank ik dan liever dan dat ik bij godgratie toestemming krijg. Ik heb gewoon liever vrouwen die hun man vrij kunnen laten.



Ik heb dat 1 keer aan een vrouw uitgelegd dat ik niet relaxt met een man lig als ik contant moet afvragen of dit nog wel kan en dat niet te ver gaat,= steeds om mijn schouder kijken, laat dan maar. Ik zei haar dat ik niet op haar man uit was maar hooguit een avond/moment wilde genieten met hem.



Achteraf bleek ze er veel aan gehad te hebben en moet steeds horen dat ze dankzij mij er nu zo anders instaat. Ik zelf heb amper gevoel gehad wat te hebben aangereikt, het gaat me niet om dat stapje verder dat ik mag doen, denk je nu echt dat ik blij wordt dat ik iemand man wel mag pijpen? Ik ga dan liever naar een man die een vrouw heeft die hem maar ook mij vertrouwd en dat los kan laten.



Nu zou ik alles mogen maar voor mij is het spanningsveld dan ook over. Ik vind de eerste keren spannend maar als ik mensen goed ken verdwijnt dat voor mij en wordt het meer gezellig en vriendschappelijk.



Lookatme die vrouwen zijn er toch niet om je man af te pakken, ze vinden hem hooguit leuk en spannend en willen er een moment mee genieten, maar hem niet mee naar huis nemen.



Het was voor deze vriendin een eye opener en ze is me er dankbaar voor, ze kan nu het meer loslaten en haar man kan gewoon van andere genieten zonder dat ze er boven op moet zitten.



Ik zeg niet dat dat voor jou ook zo uitpakt maar bedacht me dus wel dat ik het vaker meemaakte met vrouwen die zelf de vrijheid kregen maar die lastiger konden geven. en om eerlijk te zijn ik hoef dan al niet eens meer wat met zon man, voelt voor mij zo gespannen en geforceerd. Laat maar dan.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
Helemaal met je eens Doddie. Ik ben ook niet bang dat mijn man me laat zitten voor een ander of iets dergelijks. Verstandelijk kan ik het ook prima handlelen als hij iets zou doen. Het is mijn gevoel wat dan opspeelt. Misschien moet ik leren dat gevoel een plek te geven. Want ergens vind ik ook dat hij gewoon zijn gang moet gaan en moet genieten.



Andere kant is dat hij er ook niet echt behoefte aan heeft om veel met andere vrouwen te doen. Daardoor gaat dat leren om mijn gevoel een plek te geven ook een lang verhaal worden denk ik zo.
Alle reacties Link kopieren
als je man dan ook nog eens niet zo nodig hoeft dan denk ik helemaal "waar maak je je druk om" er is geen 1 reden je zorgen te maken, maar het zal voor jou dan wel vervelend voelen.



Als je dat zelf vervelend vind vraag je dan af waar het in zit het zou nl ook voor je zelf leuk zijn dat je andersom ook van hem kan genieten MOCHT het al een keer gebeuren.



als je het niet vervelend vind laat het dan los aangezien je een man hebt die ook kan genieten als jij die vrijheid hebt.



een ander vrouw kan niet genieten als het er zo gespannen aan toe gaat (of ze moet genieten van jouw jaloerse gevoelens maar ik kan me daar niets bij voorstellen en die moet je de lol al zeker niet gunnen) die geniet van wat er ontspannen mogelijk is. En dat kan jouw man ook zonder argusogen in de rug aangeven aan haar.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb er de afgelopen dagen eens goed over nagedacht en het er ook over gehad met mijn man. Door het "weekendje weg" (zie ook het topic met die naam) ben ik ook al wat anders gaan denken (en voelen) over sex van mijn man met een andere vrouw. En wat ik ook heb meegenomen in mijn gedachtengang is het feit dat ik er totaal geen moeite mee heb en er zelfs van geniet als mijn man sexuele handelingen verricht met een man.



Om een lang verhaal kort te maken: ik denk dat ik nu ook kan genieten als mijn man geniet van / met een andere vrouw. Dit gezegd hebbende tegen mijn man zei hij wederom geen behoefte

te hebben aan sex met een andere vrouw maar hij vindt wel, net als ik, dat het wat extra opties biedt vwb ons swingersbestaan. We hebben dan ook besloten ons wat meer die kant op te gaan begeven binnenkort.



Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan mijn overdenkingen, onze gesprekken en onze beslissing.



Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Alle reacties Link kopieren
Nu ht nog in real ervaren, maar soms groei je vanzelf naar iets toe waar je eerst van dacht iets niet te kunnen blijkt later heel anders te kunnen voelen.



Mooi om van je te lezen look
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
Hoi Nick,

Het is een beetje laat om al de reactie van jouw forum te lezen. Maar ik zit met een probleem. Mijn man heeft dezelfde gevoelens als jou en spoor mij aan om sex te hebben met andere mannen. Ik weet niet zogoed wat ik ermee aanmoet. Ik hou ontzettend veel van mijn man en zal het absoluut niet geil of opwindend vinden om hem met een ander bezig te zien. Ik zal er alleen maar verdrietig van worden. Ik begrijp niet dat hij die gevoelens wel heeft en twijfel vreselijk of onze relatie nog bestaat uit wederzijdse houden van. Het doet me wel goed te lezen dat blijkbaar meer mannen deze fantasie hebben. Maar als je van iemand houdt, is het toch helemaal niet geil om een ander ermee bezig te zien?
Alle reacties Link kopieren
voor jou is dat blijkbaar niet geil en jij koppelt dat aan een gemis gevoel van houden van omdat dat bij jou zo zou werken, maar het topic doorlezen laat al zien dat dat geen regel is. Er zijn mensen die at geil vinden en geloof het of niet, toch houden van hun partner.

Die zien dat houden van meer buiten hun zelf, ze vinden het fijn te zien dat hun partner geniet en dat hoeft niet persee alleen met hun zelf die vinden uit liefde dan fijn dt hun partner het zo naar zijn zin heeft
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
@Tineke1975: ik denk dat je conclusie voorbarig en wellicht zelfs verkeerd is. Ik denk dat je het moet zien als een vrijheid die je krijgt van je man: hij heeft er geen probleem mee als je vrijt met een andere man. Uiteraard wel met zijn medeweten en waarschijnlijk ook waar hij bij is. Het is aan jou wat je doet met die vrijheid.



Ik kan me voorstellen dat het wat rauw op je dak valt als je man je zoiets verteld. Maar wen

aan het idee, denk er over en praat er over met

je man. Zo is het met mij ook gegaan. Eerst hoefde het voor mij ook niet. Ik had genoeg aan mijn man en moest er niet aan denken iemand

anders te betrekken bij iets zo moois en intiems dat, vond ik, alleen van ons samen was. Later

ben ik er over na gaan denken en vond ik het een interessante gedachte worden. Nog later fantaseerde ik er over en nog weer later zei ik

tegen mijn man dat ik het misschien toch wel eens wilde proberen.



Toen heeft het nog een tijd geduurd voordat we een advertentie in een blad durfden te zetten dat we op zoek waren naar een man voor een trio.



Ik wil maar zeggen dat je zoiets niet op één avond hoeft te beslissen. Nogmaals: denk en praat er over. Is het niet jouw ding dan zal je man dat waarschijnlijk wel accepteren en is het ook goed.



Twijfelen aan jullie liefde voor elkaar door wat je man heeft gezegd is denk ik niet nodig en zo moet je het ook niet benaderen denk ik. Mijn man houdt heel veel van mij en ziet mij heel graag genieten. Ook van sex met andere mannen. En door sex te hebben met andere mannen geniet ik ook en door dat genot samen te delen hou ik eigenlijk alleen maar meer van mijn eigen man.
Alle reacties Link kopieren
anoniem_115354 wijzigde dit bericht op 09-11-2010 05:27
Reden: Alle reacties zijn te vinden in zoekmachines....
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Groetjes terug R!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb precies hetzelfde gevoel, ik zou gewoon heel graag mijn vrouw samen met een andere leuke gast een hele avond willen verwennen. Ik wil haar zo graag echt laten genieten maar zelf durft ze het gewoon niet aan en zegt ze altijd nee terwijl ik wel aan haar kan zien dat het haar opwind. Er zijn genoeg vrienden van me waar ik erbij op mijn gemak kan voelen alleen is zij als de dood dat de situatie vervelend kan uitpakken. Ik heb ook vaak zitten denken aan een parenclub maar daar heb ik zelf geen prettig beeld van en zij vind dat al helemaal niets. Laatst was er ook nog een club op tv zei ze en er waren allemaal ouwe vieze mensen in kleine donkere kamertjes. Wij zijn beide begin 30 en zien er goed uit, ik wil natuurlijk wel dat het ook een aantrekkelijk iemand is, het liefste een ander leuk stel waar je een gekke avond mee kan hebben. Bij een stel weet je tenminste dat ieder weer lekker met zijn eigen partner zonder problemen vertrekt. Maar ja waar vind je die en hoevul je het in
Alle reacties Link kopieren
quote:ergnieuwschierig schreef op 14 november 2010 @ 19:27:

Ik heb precies hetzelfde gevoel, ik zou gewoon heel graag mijn vrouw samen met een andere leuke gast een hele avond willen verwennen. Ik wil haar zo graag echt laten genieten maar zelf durft ze het gewoon niet aan en zegt ze altijd nee terwijl ik wel aan haar kan zien dat het haar opwind. Er zijn genoeg vrienden van me waar ik erbij op mijn gemak kan voelen alleen is zij als de dood dat de situatie vervelend kan uitpakken. Ik heb ook vaak zitten denken aan een parenclub maar daar heb ik zelf geen prettig beeld van en zij vind dat al helemaal niets. Laatst was er ook nog een club op tv zei ze en er waren allemaal ouwe vieze mensen in kleine donkere kamertjes. Wij zijn beide begin 30 en zien er goed uit, ik wil natuurlijk wel dat het ook een aantrekkelijk iemand is, het liefste een ander leuk stel waar je een gekke avond mee kan hebben. Bij een stel weet je tenminste dat ieder weer lekker met zijn eigen partner zonder problemen vertrekt. Maar ja waar vind je die en hoevul je het inVolgens mij zijn er mogelijkheden genoeg van pc tot aan gericht daten...
Alle reacties Link kopieren
zo'n stel vind je op diverse swingerssite;s, maak daar een profiel aan en zo leg je contacten met andere stellen die dit ook doen.



Daar vind je vaak ook aantrekkelijke single heren die je kunt benaderen voor een trio (of single vrouwen)



Je hebt swingersnederland, sdc, swingers2 enz
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
als je wat jongere aantrekkelijke stellen zoekt heb je een ruimer aanbod op sdc (swingers date communitie) wel 1 van de duurdere site;s maar hier vind je de stellen over de hele wereld (dus evt ook op vakantieadressen) en het hogere lidmaatschap maakt ook dat je er minder fakers treft.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
quote:lookatme schreef op 01 november 2010 @ 08:19:

@Tineke1975: ik denk dat je conclusie voorbarig en wellicht zelfs verkeerd is. Ik denk dat je het moet zien als een vrijheid die je krijgt van je man: hij heeft er geen probleem mee als je vrijt met een andere man. Uiteraard wel met zijn medeweten en waarschijnlijk ook waar hij bij is. Het is aan jou wat je doet met die vrijheid.



Ik kan me voorstellen dat het wat rauw op je dak valt als je man je zoiets verteld. Maar wen

aan het idee, denk er over en praat er over met

je man. Zo is het met mij ook gegaan. Eerst hoefde het voor mij ook niet. Ik had genoeg aan mijn man en moest er niet aan denken iemand

anders te betrekken bij iets zo moois en intiems dat, vond ik, alleen van ons samen was. Later

ben ik er over na gaan denken en vond ik het een interessante gedachte worden. Nog later fantaseerde ik er over en nog weer later zei ik

tegen mijn man dat ik het misschien toch wel eens wilde proberen.



Toen heeft het nog een tijd geduurd voordat we een advertentie in een blad durfden te zetten dat we op zoek waren naar een man voor een trio.



Ik wil maar zeggen dat je zoiets niet op één avond hoeft te beslissen. Nogmaals: denk en praat er over. Is het niet jouw ding dan zal je man dat waarschijnlijk wel accepteren en is het ook goed.



Twijfelen aan jullie liefde voor elkaar door wat je man heeft gezegd is denk ik niet nodig en zo moet je het ook niet benaderen denk ik. Mijn man houdt heel veel van mij en ziet mij heel graag genieten. Ook van sex met andere mannen. En door sex te hebben met andere mannen geniet ik ook en door dat genot samen te delen hou ik eigenlijk alleen maar meer van mijn eigen man.



Wat een leuk stukje Lookatme. Ik vind het interessant om te lezen hoe het kan lopen.

Je schrijft dat jij het in eerste instantie een afschuwelijke gedachte vond maar er gaande weg anders over ging denken.

Waar ik benieuwd naar ben is, na hoeveel tijd je uiteindelijk toch de eerste stap heb gezet.
Alle reacties Link kopieren
quote:Groll schreef op 07 juli 2009 @ 14:33:

Wil je graag aan de kant worden gezet, door anderen overtroefd, wil je je vrouw zien als een loops teefje die door iedereen mag worden gedekt - de psych mag 't zeggen.



En dan de vraag nog van wie je kinderen eigenlijk zijn

Het is niets voor mij iig, maar ieder zn ding zolang je je partner maar met respect behandelt en je goede afspraken erover maakt.
Alle reacties Link kopieren
quote:kereltje schreef op 23 november 2010 @ 08:44:

[...]





Wat een leuk stukje Lookatme. Ik vind het interessant om te lezen hoe het kan lopen.

Je schrijft dat jij het in eerste instantie een afschuwelijke gedachte vond maar er gaande weg anders over ging denken.

Waar ik benieuwd naar ben is, na hoeveel tijd je uiteindelijk toch de eerste stap heb gezet.



Nou "afschuwelijk" is wat te sterk hoor



Hoelang dat geduurd heeft weet ik niet maar volgens mij wel een jaar of drie. Eerst dacht ik er helemaal niet meer aan. Op een gegeven moment (ik weet de aanleiding niet meer, volgens mij een pornofilm waar een trio in voorkwam) leek het me wel wat. Maar vond ik dat het meer een fantasie moest blijven waar ik dan wel eens over nadacht / fantaseerde. Weer later zei ik tegen mijn man dat ik het misschien toch wel opwindend zou vinden. Vanaf dat moment hadden we het er wel eens over. Ook in praktische zin: wat voor type ik dan wilde, hoe we dat zouden aanpakken.



De volgende stap was de beslissing om een advertentie te plaatsen. Maar eerst foto's nemen om die bij de advertentie te kunnen zetten. Dat heeft ook weer een tijdje geduurd. Toen de advertentie gezet, reacties afwachten, een schifting maken. En dan afspreken. Eerst om kennis te maken. En uiteindelijk vonden we er eentje waar het wel mee klikte en is hij met ons mee gegaan. Dat was eigenlijk niet wat we afgesproken hadden maar het idee kwam spontaan op bij mij en we waren het er beiden mee eens.



De eerste keer was het niet echt een succes. Dat kwam omdat mijn man en ik toch niet helemaal goed duidelijk hadden gemaakt wat de verwachtingen waren. Maar toen we dat goed hadden uitgesproken is het vanaf toen eigenlijk alleen maar goed verlopen. We hebben nooit problemen gehad, geen jaloezie, alleen maar heel erg genoten.
Alle reacties Link kopieren
zo'n opmerking "En dan je afvragen van wie je kinderen zijn" vind ik zo kortzichtig, als of je in vruchtbare periode als je samen kinderen wil met jan en alleman onveilig gaat vrijen in een open relatie!



Ik ken swingers met die wens die bewust een time out nemen en een periode monogaam worden uit zekerheid voor alles.Of die ondanks condoom, gebruik ook nog letten op het feit dat de date partners gesteriliseerd zijn.



Vraag je zo iets eens af in monogame relatie's! Ik denk dat daar meer kindertjes van andere vaders geboren worden dan in open relatie's. vreemdgaanders doen het zelden veilig en ongelukjes veel vaker opgelost door de mond te houden.
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
@Lookatme



Bedankt voor je uitvoerige toelichting hoe het bij jullie is gelopen.

Wij hebben het ook regelmatig besproken waarbij mijn vrouw aangeeft er nog geen behoefte aan te hebben.



We gaan regelmatig naar een PC of erotische party en hebben verder een goed sexleven. Maar....de fantasie om haar met een andere man te verwennen blijft steeds boven komen. Ik heb beloofd om er niet steeds weer over te beginnen. Ik wacht maar rustig af en heb stille hoop dat het er ooit eens van komt.
Alle reacties Link kopieren
als je de wens hebt komt die in vervulling of zal er alles gebeuren zodat je het zou kunnen ervaren, is mijn mening ;)
Alle reacties Link kopieren
Hoi, ik ben Arjan



Ik ben een man van een stel (ik 38, mijn vriendin 39).

Wij ziijn inmiddels ruim 8 jaar bij elkaar.



Ik vond het erg leuk jouw topic te lezen, ik heb nl. exact dezelfde gedachten sinds een jaar of 2.

Mijn fantasien begonnen over partnerruil en dat ik dus mijn vriendin met een andere man bezig kon zien, terwijl ik zelf ook lekker bezig was met een andere vrouw. Deze fantasie ging vooral over een vriendenstel van ons.

Langzamerhand ging ik me steeds meer focussen op het gedeelte dat ik mijn vriendin met een andere man kan zien vrijen.



Op een gegeven moment ben ik gaan "vissen" bij mijn vriendin. Zoals bijv.: doe je het vaak met jezelf als ik er niet ben en waar fantaseer je dan over? In het begin was ze wat terughoudend om dit te vertellen. Maar door het rustig aan te pakken en er zo nu en dan op terug te komen is ze steeds meer open hierover geworden.

Ondertussen vertelde ik haar ook mijn fantasien over partnerruil en trio met een man erbij. Tijdens de sex gingen we ook fantaseren over andere man(nen) en pr.

Ongeveer een half jaar geleden hadden we het er weer over en toen heeft ze heel expliciet toegegeven dat als ze zichzelf vingert ze meestal over andere mannen fantaseert. Volgens haar zijn dit meestal "mannen zonder gezicht". Maar ze fantaseert dus wel over andere mannen en soms wel over 2 of 3 mannen tegelijk.



Ze lijkt nu steeds meer aan het idee te wennen dat zij dit opwindend vind, maar ik dus ook en dat ze zich er niet voor hoeft te schamen.

Sinds een paar maanden heb ik wat nieuws geprobeerd: een rollenspel. Ik vertel haar dan een verhaal (bijv. over een massage van een man die ik voor haar geregeld heb) en onder het verhaal doe ik bepaalde dingen uit het verhaal (strelen en zoenen) en op een gegeven moment doe ik dan net of ik iemand anders ben (bijv. een masseur). Ik heb dan een andere naam en het sexspel gaat dan verder tussen haar en "die ander" Ze komt dan klaar bij de gedachte dat zij met iemand anders bezig is en beiden vinden we dit heel opwindend.



Ik weet niet of dit ooit echt ertoe gaat leiden dat zij met een andere man zal vrijen, maar dat zien we wel.

Kort geleden hebben we het ook over vreemdgaan gehad en hoe we beiden daarop zouden reageren. Ik heb haar verteld dat ik dat echt niet erg zou vinden, maar dat ik het dus heel graag wil weten.



Voorlopig vind ik het leuk en spannend hierover te fantaseren, na te denken en over te praten met mijn vriendin.

En zij dus ook.

Maar ik hoop zeker dat het eens gaat gebeuren.
Alle reacties Link kopieren
Welkom Arjan!



Bij ons is dat ook zo gegroeid doormiddel van er open over te fantaseren.



Totdat hij eruit gooide dat hij het echt wilde en ikke dus ook....
Alle reacties Link kopieren
Beste Nick,



Je bent niet alleen met die gevoelens. Ik herken me er helemaal in.

Alleen wil mijn vrouw er niet in meegaan. Ook niet in de fantasie. Mijn vrouw is 15 jaar heleden eens verlieft geweest op een ander. Ze heeft er niets mee gedaan. Ze kwam heel opgewonden terug van een vakantie uit India. Ze wilde het liefst de hele dag vrijen. Nu niet meer.Ze komt nooid meer klaar. Ik vroeg haar laatst of ze klaar zou komen als ze toen met hem naar bed was geweest. Ze zei "ja ik denk het wel" Dat wond me enorm op. Ik zou haar het liefst bezich zien met een groot geschapen jonge man.



Volgens mij zijn dit soort gevoelens eigenlijk primitieve instinkten uit een ver verleden. Kijk, de menselijke geest is het gevolg van twee miljoen jaar evolutie. In deze relatief korte tijd is ons ontzaggelijk complexe brein geëvolueerd. Er is in die periode veel geexperimenteerd tussen twee uiterste materiagaal tot patriagaal. Bij matriagale experimenten komen in uiterste gevallen samenlevingen voor met orgies (denk aan bonobo's) Dit bevorderd de communicatie van de soort. De mens is een dier gespecialiseerd in communicaite. Patriagaal bevoorderd leiderschap. Iets wat sommige van ons ook hebben. Deze periode zij geweldadiger. Instinkten als geldingsdrang maar ook verlegenheid en schaamte worden er door bevoorderd.

Er zijn meer voorbeelden van dergelijke instinkten die een evolutienair voordeel op kunnen leveren. Denk aan gangbang waar eenden aan doen. Als een woerd een andere woerd ziet paren wordt hij bloed geil. Een vreemde combinatie van primitive instinkten kan in oorlogs situaties naar boven komen. (Vul dit zelf maar in...) Vergeef me de vergelijking. De natuur houd zich nu eenmaal niet bezich met ethische kwestisch.

Dat dit gedrag bij onze voorouders veel is voorgekomen staat wel vast. Kijk maar naar je eigen penus. Er zit een rand aan die geen enkel dier heeft. Die is bedoeld om het zaat van een andere man uit haar vagina te pompen. Als je klaar komt stop je met pompen anders zou je je eigen zaat uit de vagina van je geliefde pompen.



Nick er is niets mis met je. Je bent gewoon een mens en als jij en je vrouw er van kunnen genieten is het toch goed.



haha

Benerniet (om te gluren mischien)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven