Pijpen totdat iemand klaarkomt

12-07-2014 20:02 184 berichten
Alle reacties Link kopieren
Even een vraagje uit nieuwsgierigheid: pijpen jullie je vriend/man vaak totdat hij klaarkomt? Of hoort het pijpen puur bij het voorspel.



Ik vraag het me af omdat ik het zelf eigenlijk nooit afmaak, niet omdat ik het vies vind ofzo, maar omdat ik gewoon zo van de daad zelf houd. Ik vind het 'zonde' van de erectie eigenlijk

Seks eindigt bij mij dus eigenlijk altijd met neuken zelf. Hoe zit dit bij jullie? Maken jullie het vaak af? En voelt het dan alsof je een (deel van) je neukbeurt opoffert voor het oraal genot van de ander? Of boeit dat je niet zo. Of heb je natuurlijk een vent die gewoon door kan gaan



De mannen die ik tegen ben gekomen hadden nooit echt een duidelijke voorkeur voor klaarkomen door pijpen of neuken, maar misschien waren ze gewoon beleefd. Wat vinden de mannen hier over dit onderwerp?
pluk de dag
Alle reacties Link kopieren
Dat heb ik zojuist bedacht.



Onder-danig. Een onderdaan. Iemand die ondergeschikt aan iemand of iets anders. Ondergeschikt zijn aan, minder van belang zijn dan iets of iemand anders

Minder van belang zijn, minder waarde hebben.

Van minder waarde zijn, minderwaardig zijn aan.



Hele logische gedachtegang toch, toch? Of maak ik zo'n rare gedachtekronkel nu?



Ik kan daar trouwens ook van genieten. Alleen als het gepaard gaat met woorden als, oh sletje, ja, pijp mij maar lekker diep, jij slet. Verstik ik in piemel van het lachen, en houdt het feest wel een beetje op.
Wat is er mis met onderdanigheid ?
Je maakt inderdaad een rare gedachtenkronkel, je koppelt ondergeschikt direct aan van minder belang zijn.

Alsof de koning nog koning is zonder werkers. Dat je ondergeschikt bent aan je baas betekend niet dat je minder belangrijk bent dan je baas.

Vaak is het tegendeel waar.



Ik kan me soms best schikken in een ondergeschikte rol maar voel me nooit maar dan ook nooit minderwaardig tov een man.

Als jij dat wel voelt vind ik dat bijzonder sneu voor jou.
quote:emmetje2 schreef op 13 juli 2014 @ 01:41:

Wat is er mis met onderdanigheid ? Als jij ergens kan aanwijzen waar dat geuit wordt zal ik het je vertellen. Goed?
Alle reacties Link kopieren
Inderdaad, maar zo wordt het wel vaak gezien.



Onderdanig wordt in dit topic ook als iets negatiefs neergezet. Een porno image. Waarbij vrouwen gebruikt worden voor het plezier van een man.



Zo hoeft het niet te zijn, maar dat is wat ik lees tussen de regels doorlees in de manier waarop het woord gebruikt wordt. Dat je dat doet, ieuw zo onderdanig. Je mond/gezicht vol laten spuiten.



Eh nee, ik laat mijn mond/gezicht niet volspuiten. Ik maak mijn partner zo gek, dat hij zijn orgasme niet langer meer kan ophouden. En ongecontroleerd en schokkerig over dan wel in mij spuit.



Niet omdat hij mijn vorst en vaderland is, die ik dien. Maar omdat ik mijzelf dien en geniet van zijn genot.
.
anoniem_188528 wijzigde dit bericht op 12-02-2015 23:04
Reden: Vreemde
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
En als antwoord op de vraag van dit topic. Ja als ik de kans krijg. Neuken kan altijd later nog, zoals Roos zegt. Misschien niet een kwartier later, maar zolang hij niet onder een bus loop voordat ik hem wederzie, kan het altijd nog. En verandering van spijs doet eten.



Met mijn huidige partner moet ik helemaal de kans grijpen als die zich aandoet. Dat is net zo'n empaar als dat ik ben. Zelfs de laatste aardbeitjes lopen nog uit tot een handgemeen, waarbij ik hem moet vastbinden en een halve aardbei forcefeeden, omdat hij er zo van geniet als om mij van het laatste aardbeitje te kunnen zien genieten.



Nu zijn aardbeitjes nog minder zeldzaam dan de orgasmes van mijn marathonneuker, dus moet je nagaan wat een strijd dat is.



Ik heb dus maar besloten de verstandigste te zijn, en te genieten van het genot dat hij heeft als hij mij laat genieten.



Klinkt moeilijk is in de praktijk een stuk makkelijker.
Lizzebeest ik kan er geen touw aan vast knopen. Aardbeien?
Ja lekker

.



Jemig, wat een boel woorden zonder iets zinnigs te zeggen...
quote:Rooss4 schreef op 13 juli 2014 @ 00:12:

[...]



Niks!

Ik ben gewoon heul lekker kies gewoon zeer potente mannen! Potentie heeft niets te maken met het feit of die man al of niet nog een keer wil nadat hij is klaargekomen. Hij is ook een mens, namelijk. Ik ga echt niet nog een keer neuken/likken/whatever uitsluitend omdat zij dat wil. Wanneer ik dat wel doe, doe ik dat omdat ik dat wil.
quote:Amand schreef op 12 juli 2014 @ 20:30:

Wie z'n zus?Zo's zus. Het is een tweeling.
Nice
quote:Amand schreef op 13 juli 2014 @ 08:39:

[...]



Potentie heeft niets te maken met het feit of die man al of niet nog een keer wil nadat hij is klaargekomen. Hij is ook een mens, namelijk. Ik ga echt niet nog een keer neuken/likken/whatever uitsluitend omdat zij dat wil. Wanneer ik dat wel doe, doe ik dat omdat ik dat wil.

Dat jij selectief leest/schrijft weten we hier al sinds jaar en dag en ook hier maak je je daar weer vet schuldig aan.

Denk je nou echt dat een man voor een 2e ronde gaat als hij daar zelf geen zin in heeft? Heb je mij érgens zien schrijven dat hij moet? Tegen wil en dank? Onder dwang, pistool op de kop?



Ik vind het persoonlijk gewoon wel echt jammer als ik een 24 uurs date heb en een man is na 1-2 orgasmes uitgerangeerd. Ik hou van potentie. En ik hou van mannen die genieten van hun eigen potentie.



Gerbera, nou thanks dan maar!



Lizz, onderdanig zie ik beslist niet als negatief. En als iemand anders insinueert zegt dat alles over hem, niks over ons!
En waarom jumpt de jumper niet meer??
quote:Rooss4 schreef op 13 juli 2014 @ 13:40:

En waarom jumpt de jumper niet meer??Misschien moet je 'm even nieuw leven inblasen.
Is het een mannetje dan?
Mijn hobby is het niet, maar jullie houden het dus gewoon minstens een kwartier vol? Of is hij sneller klaar?
Eeuh, weet ik niet, maar anders klopte m'n woordgrapje niet.
quote:betjebig schreef op 13 juli 2014 @ 14:07:

Mijn hobby is het niet, maar jullie houden het dus gewoon minstens een kwartier vol? Of is hij sneller klaar?Ik heb geen idee, heb werkelijk nooit de tijd bij gehouden. Ik denk wel zeker te weten dat er mannen zijn die sneller klaarkomen. Als een man heel goed aangeeft wat hij lekker vindt denk ik dat het met een minuut of 5 wel 'beurt is.
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4 schreef op 13 juli 2014 @ 13:40:

[...]



Dat jij selectief leest/schrijft weten we hier al sinds jaar en dag en ook hier maak je je daar weer vet schuldig aan.

Denk je nou echt dat een man voor een 2e ronde gaat als hij daar zelf geen zin in heeft? Heb je mij érgens zien schrijven dat hij moet? Tegen wil en dank? Onder dwang, pistool op de kop?



Ik vind het persoonlijk gewoon wel echt jammer als ik een 24 uurs date heb en een man is na 1-2 orgasmes uitgerangeerd. Ik hou van potentie. En ik hou van mannen die genieten van hun eigen potentie.



Gerbera, nou thanks dan maar!



Lizz, onderdanig zie ik beslist niet als negatief. En als iemand anders insinueert zegt dat alles over hem, niks over ons! Maar oudere mannen (ongeveer vanaf de 30) kunnen toch niet meer dan 1 keer? Heb ik eens gelezen.
Funky, dat is gelukkig niet waar.

Ik ga hier niet lopen opscheppen over de "prestaties" van mijn ooit minnaars maar dat dit niet waar is weet ik 100% zeker.
Funky wat een onzin.....
Maar klaarkomen in haar mond en of gezicht en daarna zoenen is voor mij erg opwindend om te doen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4 schreef op 13 juli 2014 @ 14:12:



Ik heb geen idee, heb werkelijk nooit de tijd bij gehouden. Ik denk wel zeker te weten dat er mannen zijn die sneller klaarkomen. Als een man heel goed aangeeft wat hij lekker vindt denk ik dat het met een minuut of 5 wel 'beurt is.Mijn vrouw weet ondertussen precies hoe ik het lekker vind. Als ze een beetje haar best doet, kom ik binnen 5 minuten, hoor.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
quote:bugs schreef op 13 juli 2014 @ 14:30:

[...]





Mijn vrouw weet ondertussen precies hoe ik het lekker vind. Als ze een beetje haar best doet, kom ik binnen 5 minuten, hoor.Heul veul oefenen, dus. Win-Win, noemen we dat

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven