Sexverslaafd of gewoon enorm libido......?

24-07-2014 16:41 181 berichten
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle reacties van diegene die mij een spiegel wilden voorhouden, mensen die mij wel begrijpen, moraal ridders en diegene die succes wilden hebben met de sarcastische opmerking vd dag!



De info uit mijn OP is niet meer actueel en met 180 reacties is dat voor mij een reden om het hierbij te laten!

Sexverslaafde of niet?

Totaal aantal stemmen: 29

Ja, sexverslaafd > zoek hulp! (28%)
Niet sexverslaafd, maar gewoon een groot libido > lekker (55%)
Niet sexverslaafd, maar ik zou er wel hulp voor zoeken. Hele (17%)
anoniem_204344 wijzigde dit bericht op 23-10-2014 08:16
Reden: zie hierboven!
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Het komt op mij erg leeg over. Je bedriegt je man en je bent teleurgesteld als je hoort dat je minnaar je ook bedriegt. Als ik je man was dan zou ik je zonder pardon buiten zetten. Je kan geen relatie hebben er ondertussen op los leven als een puber. Blijkbaar is die spanning je meer waard dan je relatie.
I'm a long long way from home
Alle reacties Link kopieren
Het is idd naïef om te denken dat degenemet wie je vreemdgaat, trouw aan jou zou zijn.



Maar verder snap ik het probleem wrl hoor. Je kunt een superfijne relatie hebben en dat kan je zoveel waard zijn dat je dat niet wilt kwijtraken. Maar tegelijk kun je 's nachts wakkerliggen van de nieuwsgierigheid naar seks met iemand anders dan je partner. En wat doe je daar dan mee? Dat is bijna niet weg te duwen en dat is gewoon heel lastig.



Al zou ik niet vreemd kunnen gaan. Hoe hoog de stress ook is, ik kan niet liegen tegen mijn partner. Dus praten en veel geduld hebben is de enige oplossing volgens mij.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
Ik wil er eigenlijk niet teveel meer over kwijt, omdat er meer mensen zijn die mij en mijn situatie niet begrijpen, dan personen zoals Bazzman of Bugs die zich er wel iets bij kunnen voorstellen.



Het is makkelijk om een ander dan af te branden op het feit dat hij/zij vreemdgaat. Ik had dat zelf ook niet voor ogen toen ik trouwde met mijn man en weet ook wel dat ik hem daardoor bedrieg en voorlieg. Alleen is elke situatie, elke relatie, elke achtergrond anders en zijn niet alle stellen hetzelfde. Maar ja, hier op het forum is het natuurlijk heerlijk om een ander lekker zwart/wit te veroordelen. En bovendien weet je ook natuurlijk precies hoe de relatie van een ander in elkaar zit......weet je hoeveel de partners nog van elkaar houden........weet je uiteraard hoe open of gesloten de partners naar elkaar geweest zijn ............en bovenal hoop je natuurlijk op een scheiding, want dat is de uiteindelijk altijd de viva-oplossing! Veel glazen bollen waarschijnlijk?
Alle reacties Link kopieren
@bugs Als die verlangens niet weg te duwen zijn dan ben je toch niet toe aan een relatie?
I'm a long long way from home
Alle reacties Link kopieren
Ik ken mijn vrouw ook al 23 jaar. Waarvan we nu pas 1,5 jaar getrouwd zijn. Deze verlangens heb ik nu zo'n 5 jaar. Dit weerhield mij er zeker niet van om niet met haar te trouwen. Ik hou gewoon van haar, punt. Maar het gevoel voor lust naar wat anders blijft aan me knagen. Mede omdat je elkaar al zolang kent, doet de lust naar wat anders, vergroten. Sexymama houdt gewoon van haar kerel en wil soms ff lekker haar geile bui kwijt. Ik wou dat ik dat eens kon.
pluk de dag
Alle reacties Link kopieren
Hè hè, eindelijk iemand die mij echt begrijpt! Daar was mijn topic (naast het verhaal gewoon eens van me afschrijven) vooral voor bedoeld.



Het liefste had ik natuurlijk dat mijn man mij helemaal daarin zou begrijpen en had het zo ver niet hoeven komen, maar niet alle mannen zijn hetzelfde en staan te springen om een trio met hun vrouw te doen.
quote:bazzman schreef op 06 oktober 2014 @ 22:59:

Ik ken mijn vrouw ook al 23 jaar. Waarvan we nu pas 1,5 jaar getrouwd zijn. Deze verlangens heb ik nu zo'n 5 jaar. Dit weerhield mij er zeker niet van om niet met haar te trouwen. Ik hou gewoon van haar, punt. Maar het gevoel voor lust naar wat anders blijft aan me knagen. Mede omdat je elkaar al zolang kent, doet de lust naar wat anders, vergroten. Sexymama houdt gewoon van haar kerel en wil soms ff lekker haar geile bui kwijt. Ik wou dat ik dat eens kon.Kan best zijn, maar als je partner daar nu enorm verdrietig door wordt, is het dan handig om het toch te doen?
Alle reacties Link kopieren
Ik zou die ervaring met een vrouw erbij zeker nog wel eens willen herhalen! Was toen echt geweldig, ondanks ik best gespannen was. Dat van je af schrijven is idd. wel lekker.
pluk de dag
Alle reacties Link kopieren
Mijn partner wordt er niet verdrietig van. Ze is erg ruimdenkend voor mij. Maar ik denk dat ik het anders ook gedaan zou hebben.

Dit blijft een knagend lustgevoel, wat in je hoofd blijft zitten.
pluk de dag
Alle reacties Link kopieren
quote:riannerianne schreef op 06 oktober 2014 @ 23:20:

[...]





Kan best zijn, maar als je partner daar nu enorm verdrietig door wordt, is het dan handig om het toch te doen?Ik reageer toch ook even: Zolang hij het niet weet en ik liefde en lust prima los van elkaar kan zien, hoeft hij daar ook niet verdrietig van te worden. Dat is natuurlijk een risico voor mij, want het kan altijd uitkomen ook al ben ik nog zo voorzichtig. En nee, handig is het niet. Maar op je 70e spijt hebben omdat je dingen niet gedaan hebt is ook niet handig. Hij begrijpt mij niet en mijn wensen niet, het daarbij laten en zelf gefrustreerd daarover zijn of hem gaan pushen om dingen te doen die hij niet wil......dat vind ik ook niet handig. Vandaar de keuzes zoals ik ze maak. Ik vraag daar geen respect voor of gejuich, maar vind het fijn om te merken dat anderen zo'n situatie herkennen.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het ongelooflijk hoe je de zaken omdraait: 'omdat mijn man niet wat ruimdenkender is qua seks, heb ik geen andere keus dan vreemdgaan'. En zo leg je de schuld bij hem en praat je jezelf mooi schoon. En ben je blij met reacties van anderen die het kennelijk ook geen probleem vinden om te liegen en bedriegen richting je eigen partner.



Helaas Sexymama, daar trapt behalve jouzelf niemand in. Je man heeft het volledige recht om niet mee te willen gaan in jouw wensen mbt seks met anderen. En jij hebt dan de keuze: of je legt je erbij neer, of je zoekt de confrontatie: tegen je man zeggen dat dit zo belangrijk voor je is, dat je het tóch doet, wat hij er ook van vindt.



Wat jij doet is zowel laf als egoïstisch. Je durft die confrontatie niet aan, en wilt je ook niet neerleggen bij de wens van je man. Dus neem je de makkelijkste en lekkerste optie voor jezelf: alsnog met anderen naar bed, maar dan stiekem, zodat je de confrontatie ontwijkt. Dat je jouw man hiermee keihard bedriegt en het vertrouwen onder jullie relatie wegzaagt, heb je daar kennelijk voor over. Dat is veelzeggend. Liefde en respect voor je man zijn niet in jouw gedrag te herkennen. Integendeel.



Van je man houden = hem een eerlijke keuze gunnen (ook als zijn keuze is: einde relatie), en niet het risico nemen om hem ontzettend diep te kwetsen mocht het uitkomen.
it's not who I am underneath, but what I do that defines me
Ik denk dat veel mensen zich hier niet voor kunnen stellen dat je tegen degene, waarvan je zegt zoveel te houden, zit te liegen en bedriegen.



Hoe kan iemand nou je grootste maatje zijn en tegelijk zulke grote geheimen hebben, terwijl je weet dat je iemand daar heel erg pijn mee gaat doen als het uitkomt. Daarmee zet je wel degelijk je relatie op het spel voor een kortstondig stukje spanning wat je zoekt.



Ook al zou het niet uitkomen, dan nog is het voor velen moeilijk voor te stellen hoe je met zulke grote geheimen kunt leven en beseffen zij zich terdege, dat als dat stukje spanning allang naar de achtergrond verdwenen is ze wel degelijk een bom onder hun relatie gelegd hebben.



Gelukkig zijn er nog mensen met inlevingsvermogen en goed fatsoen en die niet alleen willen doordrammen op de korte termijn, maar ook naar de wat langere termijn kunnen kijken. Er zijn al veel te veel egoistische mensen op de wereld die liegen en bedriegen ten koste van anderen voor hun eigen voordeeltjes.



Je hoeft je eigen wensen niet op zij te zetten, maar ik heb veel meer bewondering voor mensen die voor hun wensen opkomen door te communiceren (en als je daar niet uit komt samen keuzes te maken), zich ook in kunnen leven in de ander, iemands harde grenzen respecteren, dan door dit stiekeme gedoe.
Alle reacties Link kopieren
quote:koiboi schreef op 06 oktober 2014 @ 22:41:

@bugs Als die verlangens niet weg te duwen zijn dan ben je toch niet toe aan een relatie?



"Niet toe zijn aan een relatie" suggereert dat de verlangens op een gegeven moment over zouden gaan. Maar dat hoeft niet natuurlijk, dat kan ook blijven ondanks regelmatige bevrediging. Dus dat kan dan wel naast een relatie blijven staan.



Maar voor mij zijn die verlangens niet zo sterk en ik kan er bovendien over praten in mij relatie. Ik zal nooit vreemdgaan, je levenspartner bedriegen vind ik niet kunnen.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
quote:sexymama schreef op 06 oktober 2014 @ 23:13:

Hè hè, eindelijk iemand die mij echt begrijpt! Daar was mijn topic (naast het verhaal gewoon eens van me afschrijven) vooral voor bedoeld.



Het liefste had ik natuurlijk dat mijn man mij helemaal daarin zou begrijpen en had het zo ver niet hoeven komen, maar niet alle mannen zijn hetzelfde en staan te springen om een trio met hun vrouw te doen.Klein detail: Bazzman bedriegt zijn vrouw niet ...
Alle reacties Link kopieren
Je zegt dat je van je man houdt, maar je doet iets ontzettend liefdeloos en respectloos: vreemdgaan. Logisch dus dat mensen jouw woorden niet geloven, ‘actions speak louder than words’ nietwaar? Van iemand houden, maar tegelijkertijd diezelfde persoon bedriegen en het risico nemen om hem ontzettend veel pijn te doen: het gaat er bij mij niet in.



Jij houdt vooral heel veel van jezelf, Sexymama. En daarom gun jij jezelf om alles te doen waar jij zin in hebt, ook als het betekent dat je je eigen lief moet voorliegen en bedriegen en dat je je eigen gezin op het spel zet.

En als je hier teveel tegengas krijgt, ga je in andere topics op zoek naar gelijkgestemden om te zoeken naar een verklaring, een excuus, een rechtvaardiging van je gelieg en bedrog. Je wilt graag ‘balans’, waarmee je bedoelt: je man houden, maar tegelijk zonder veel schuldgevoel met anderen neuken. Dat heet geen ‘balans’, maar ‘je geweten tot zwijgen brengen’.



Wees toch eens eerlijk, in de eerste plaats naar jezelf.
it's not who I am underneath, but what I do that defines me
quote:sexymama schreef op 24 juli 2014 @ 18:40:

[...]





Komt waarschijnlijk door mijn werk bij een krant.....maar ik denk dat je wel gelijk hebt dat ik me door mijn hormonen teveel laat meeslepen. Daarom twijfel ik ook of ik met een psycholoog / seksuoloog moet gaan praten.



De optie van scheiden van mijn man was hier trouwens ook niet de vraag en dat ga ik ook niet doen. Ook al zou je uit mijn post anders denken, maar een huwelijk draait niet alleen om sex en ik hou heel van hem. We hebben geen onenigheid en zijn een team en maatjes naar elkaar en voor de kinderen.



Ik vind het Toppic niet eens de moeite waard om helemaal te lezen. Ben tot halverwege de eerste pagina gegaan. Op bovenstaande wil ik 1 reactie geven en daarna verdwijn ik weer.



1) jij werkt bij een krant? Je schrijfstijl is niet aantrekkelijk en ook niet foutloos.

2) jij bepaald dat jij en je man maatjes zijn en dat scheiden geen optie is. Ik schat in dat, wanneer je je man de waarheid verteld, er een maatjes-naaiergevoel ontstaat en dat een scheiding heel snel een feit is.



Waarom bedenken mensen zich dit soort dingen niet van te voren????
Alle reacties Link kopieren
Ik wist wel raad met je ;) heerlijk zo'n hoog libido!
Alle reacties Link kopieren
@SexyMama.

Ook al ben ik een man, ik begrijp je compleet.

Ben zelf in een gelijkaardige situatie, alhoewel.

Ik wil wel steeds, en mevrouw zelden tot nooit. Nooit s spontaan, nooit s iets anders dan het supermeestnormale.

Stiekem wat porno bekijken en veel doe het zelf. Zo stil ik mijn honger naar meer.

Maar zoals je schreef “spijt hebben van de dingen die we niet deden” … wordt een groot pakketje.

Tot op vandaag ben ik gaan lopen als ik de kans kreeg tot meer actie.

Daar is uiteindelijk één persoon mee gestraft … ik.



Liefde is heel vaak wat anders dan seks.

Heb ik geleerd.

En mijn vrouwtje leeft graag in haar zorgeloze wereld, en zou enkel maar diep ongelukkig zijn moest ze mijn levenswandel kennen. En moest ze alleen komen te staan, dan is ze een ramp. Niet in staat om alleen dingen te doen.

Dus … leven en laten leven.

Heb tot nu toe een clean sheet, met een builke, maar ik voel dat het moeilijk te behouden is.

Het individu in een koppel wil ook wel een eigenheid hebben.

Maar in ieder geval ga ik niet zelf opbiechten, dat is enkel maar nog meer problemen maken.

In een hoofd kan niemand kijken.

Ik begrijp je SexyMama, ik heb zelfs respect voor jou dat je dit mentaal allemaal aan kan.
TO

Wat zoek je nou echt?

En waarom denk je dat je partner je t niet kan, of wil geven?

Heb je hem wel echt duidelijk gezegd wat jij nodig hebt? of ga je ervan uit dat hij t na al die jaren wel zou moeten weten?

Als jij je maatje niet wilt belazeren...waarom doe je t dan?

Als hij je niet gelukkig kan maken, waarom zoek je dan zelf niet t geluk zonder dat je anderen belazert?

Of is t het vreemdgaan dat t zo spannend maakt?

Dat stiekeme gedoe, en de ander belazeren dat je een gevoel van macht of controle geeft?

Je neemt je partner namelijk iets af als je vreemdgaat,

Je neemt de ander zijn keus, zijn of haar waardigheid, en het vertrouwen in een ander (als ze erachter komen) af.

Vreemdgaan is in mijn ogen een soort van stelen/kapotmaken van vertrouwen en dat kun je nooit meer ongedaan maken.

waarom doe jij dat je maatje aan?

Leg eens uit, want ik kan dat tot op de dag van vandaag niet begrijpen.......

Is seksuele bevrediging zo belangrijk dat je een ander kapot moet maken om t te krijgen?
quote:ivankar schreef op 07 oktober 2014 @ 06:28:

Ik vind het ongelooflijk hoe je de zaken omdraait: 'omdat mijn man niet wat ruimdenkender is qua seks, heb ik geen andere keus dan vreemdgaan'. En zo leg je de schuld bij hem en praat je jezelf mooi schoon. En ben je blij met reacties van anderen die het kennelijk ook geen probleem vinden om te liegen en bedriegen richting je eigen partner.



Helaas Sexymama, daar trapt behalve jouzelf niemand in. Je man heeft het volledige recht om niet mee te willen gaan in jouw wensen mbt seks met anderen. En jij hebt dan de keuze: of je legt je erbij neer, of je zoekt de confrontatie: tegen je man zeggen dat dit zo belangrijk voor je is, dat je het tóch doet, wat hij er ook van vindt.



Wat jij doet is zowel laf als egoïstisch. Je durft die confrontatie niet aan, en wilt je ook niet neerleggen bij de wens van je man. Dus neem je de makkelijkste en lekkerste optie voor jezelf: alsnog met anderen naar bed, maar dan stiekem, zodat je de confrontatie ontwijkt. Dat je jouw man hiermee keihard bedriegt en het vertrouwen onder jullie relatie wegzaagt, heb je daar kennelijk voor over. Dat is veelzeggend. Liefde en respect voor je man zijn niet in jouw gedrag te herkennen. Integendeel.



Van je man houden = hem een eerlijke keuze gunnen (ook als zijn keuze is: einde relatie), en niet het risico nemen om hem ontzettend diep te kwetsen mocht het uitkomen.En daarbij: ik vraag me serieus af.... TO, wist op moment van trouwen toch al dat je man niet ruimdenkend is, waarom dan toch die stap genomen? Is toch vragen om moeilijkheden als dit?
Ja achteraf kun je een koe altijd in de kont kijken. Mensen veranderen, ontwikkelen zich. Jij toch ook mag ik hopen.
Alle reacties Link kopieren
quote:courtisane schreef op 14 oktober 2014 @ 20:05:

Ja achteraf kun je een koe altijd in de kont kijken. Mensen veranderen, ontwikkelen zich. Jij toch ook mag ik hopen.Dat is geen excuus om dan maar je man te bedriegen voor je eigen pleziertjes. Omdat je niet voldoende moed hebt om het openlijk te bespreken, en te egoïstisch om rekening te houden met de wensen van je man.
it's not who I am underneath, but what I do that defines me
Tuttut. Ik reageerde op Naara hoor, dominee.
Alle reacties Link kopieren
quote:courtisane schreef op 14 oktober 2014 @ 20:28:

Tuttut. Ik reageerde op Naara hoor, dominee.Ah, je argumenten zijn op dus je gaat over op ad hominems. Zegt meer over jezelf dan over mij, 'dame'. Dit is een openbaar forum, waar je mag reageren op wie je wil.
it's not who I am underneath, but what I do that defines me
Doe ik ook dominee, doe ik ook. En mijn argumenten zijn geenszins op: jij slaat mij om de oren met je eeuwige stokpaardje (heb je gepreek wel gevolgd hoor, op Minnaar).



Mij interesseert het de rozen wat TO wel of niet uitspookt.



Maar wie zegt: dat had je bij je trouwen (15 jaar geleden -sic) moeten zien aankomen, die vind ik verontrustend kleingeestig.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven