Vriendin krijgt er niet genoeg van

25-08-2014 23:48 21 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik weet niet of ik als man hier ook een topic mag starten, maar ik probeer het toch maar

Nou, ik ben dus 25 jaar en mijn vriendin 23. Het probleem is dat mijn vriendin zeg maar een soort van onverzadigbaar is. Vroeg in de ochtend, dus nog voor we naar het werk gaan wil ze seks. Kom ik thuis dan hangt ze binnen no time om m'n nek en moet er weer gevreeën worden. En later op de avond liefst nog een keer. In het begin van onze relatie (±2 jaar geleden) vond ik het allemaal wel prima, maar ik ben nu tot op het punt gekomen dat ik dit niet allemaal meer trek. Ik blijf nu zo af en toe wat langer werken zodat ik later thuis kom, in de hoop dat zij dan al gekookt heeft en we gelijk kunnen gaan eten. Als ik een keer zeg dat ik er geen zin in heb dan vraagt ze of ik niet meer van haar houd. En dat is zeer zeker niet het geval, maar fysiek kan ik het gewoon niet meer aan.
zeg tegen haar wat je hier ook zegt.
Alle reacties Link kopieren
The world is not what it seems....
Alle reacties Link kopieren
Oh jee, en dan ook meteen die vraag over of de liefde er bij jou nog wel is? Wat dramatisch manipulatief!



Draai het voor de grap op zo'n moment eens om en vraag haar of ze nog wel van jou houdt aangezien ze steeds zo aan blijft dringen terwijl het voor jou gewoon teveel van het goede is.
Hahaha
En toen dacht je laat ik dit maar eens vermeldem op het Viva forum. Ja.
Alle reacties Link kopieren
Goh. Heb je dit zelf bedacht?
Alle reacties Link kopieren
quote:rdvv schreef op 26 augustus 2014 @ 00:32:

En toen dacht je laat ik dit maar eens vermeldem op het Viva forum. Ja.Ik vraag me eigenlijk ook wel af of het wel normaal is, drie keer per dag. Maar dat durf ik dus niet aan haar voor te leggen.quote:demagnumvanellen schreef op 26 augustus 2014 @ 00:37:

Goh. Heb je dit zelf bedacht?Nee.
wat is normaal? het is teveel voor jou in ieder geval en je vriendin ziet seks blijkbaar als bewijs van liefde, dus er is een probleem
Alle reacties Link kopieren
Kan je er niet gewoon met haar over praten? Dat lijkt me beter dan smoezen verzinnen zoals langer doorwerken.
Alle reacties Link kopieren
Teveel, ben je 25 of 85



Maar elke dag 3x per dag is to much denk ik, hoe vult ze haar dag.

Werkt ze, studeert ze? Ze heeft teveel energie.
Een dag niet gelachen...
Alle reacties Link kopieren
Ik vind drie keer per dag ook teveel hoor. Ik kwam de eerste twee jaar van mijn relatie denk ik gemiddeld op 10 keer per week en daarna nam het wel wat af. Lijkt me logisch.



Toch het gesprek maar aangaan, want duidelijkheid is erg belangrijk. En maak je vriendin duidelijk dat ze niet op de manipulatieve toer moet gaan, want liefde heeft niks te maken met drie keer per dag ´moeten´ seksen.
Alle reacties Link kopieren
Pff ik dacht dat ik de enige vrouw was die dit had. Wat een opluchting :Imao: De mijne heeft ook altijd hoofdpijn, buikpijn, is moe, moet ineens sporten, gaat douchen, gaat gamen, naar vrienden, of slapen zodra ik bij hem in de buurt kom. Ik voel me soms net n demon die hem een of andere helse pijn kan geven bij aanraking.



Open ik later die dag mijn laptop en zie ik nog een pornosite geopend staan. Dat vind ik dan weer niet zo leuk... Ik ben al zo lekker zeker over mezelf. Gelukkig goed over kunnen praten.. Was nogal teleurgesteld.



Maar ach, ik laat het er maar bij. Heb niets te klagen (2x per week ong), maar had het graag wat vaker laten gebeuren :Imao:
don't eat yellow snow
quote:dancing_animal schreef op 26 augustus 2014 @ 00:45:

[...]



Ik vraag me eigenlijk ook wel af of het wel normaal is, drie keer per dag. Maar dat durf ik dus niet aan haar voor te leggen.



[...]



Nee.Het is meer van; waar haalt ze de energie/tijd vandaan? Heeft ze geen werk/studie of leven...?
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook wel eens meerdere keren sex op een dag, maar dat is echt niet elke dag hoor. Er gaat ook wel eens een week voorbij dat er helemaal geen sex is. Er moet namelijk ook nog gewerkt worden, boodschappen, etc.

Dus of je vriendin heeft niets te doen of ze heeft een probleem.
lachen is gezond.
Alle reacties Link kopieren
quote:aya007 schreef op 26 augustus 2014 @ 01:03:

Teveel, ben je 25 of 85



Maar elke dag 3x per dag is to much denk ik, hoe vult ze haar dag.

Werkt ze, studeert ze? Ze heeft teveel energie.Hij kan ook gewoon een lager libido hebben dan zn vriendin, daar hoef je geen 85 voor te zijn.
Probeer eens een ander merk shampoo
Alle reacties Link kopieren
Count your blessings, maar ik wil de honneurs wel een keer voor jou waarnemen of is 100% hetero
Alle reacties Link kopieren
Komt ze klaar tijdens de seks? Dus is ze bevredigd? Ik weet van mezelf dat ik ook zulk gedrag vertoon als ik niet "genoeg" heb gehad. Ben ik heerlijk gekomen dan laat ik hem weer ff twee dagen met rust . Ik heb dan ook een goed libido, en man gelukkig ook.
Alle reacties Link kopieren
sorry. moest er stiekem omlachen. hihi
A woman with class is timeless
Alle reacties Link kopieren
Mischien met je haar eens flink moe maken? ;)



en eerlijk zijn

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven