Wie faked af en toe ook een orgasme?

16-09-2014 06:09 60 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik las net dat een groot deel van de vrouwen weleens een orgasme faked om allerlei redenen. Om er snel vanaf te zijn, of de man een goed gevoel te geven. Wie herkent dit?

Ik doe het af en toe als ik moe ben en het me allemaal te lang duurt.

Wie is hier weleens op betrapt en/of aangesproken?
Ik vind dat onbegrijpelijk. Hoezo faken? Je kan toch gewoon zeggen dat je het heerlijk vindt, maar klaarkomen er niet in zit deze keer. Beetje assertief zijn hoor. Bij veel vrouwen ligt het aan de cyclus en lukt het niet altijd, dat is toch geen belediging naar de man.
quote:Eva- schreef op dinsdag 16 september 2014 06:34 Ik vind dat onbegrijpelijk. Hoezo faken? Je kan toch gewoon zeggen dat je het heerlijk vindt, maar klaarkomen er niet in zit deze keer. Beetje assertief zijn hoor. Bij veel vrouwen ligt het aan de cyclus en lukt het niet altijd, dat is toch geen belediging naar de man.Dit dus. Zou niet weten waarom ik zou moeten faken. Zo raar!
Alle reacties Link kopieren
TO begint, toch?
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
quote:himalaya schreef op 16 september 2014 @ 06:52:

TO begint, toch?Doet ze toch?
Je bent zelf een theepot
Alle reacties Link kopieren
Nee, nog nooit gedaan.
die ik wilde bestaat al...
Alle reacties Link kopieren
Sorry Suus en TO, overheen gelezen. Het was nog vroeg.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
Nee, misschien vroeger eens bij een falende ONS maar binnen mijn relaties echt niet: ik kijk daar wel uit, dadelijk denkt ie nog dat het zo makkelijk is om mij tevreden te houden en daar wordt hij alleen maar lui van
Ik ben nog maagd maar ik zou nooit faken. Waarom een man een goed gevoel geven als hij er niks van bakt? Of als hij wel goed in bed is maar ik kom gewoon niet klaar dat eerlijk zeggen, zie niet in waarom ik dat zou faken.
Alle reacties Link kopieren
Nee, daar doe ik niet aan. Ik zeg gewoon "schat, het lukt niet hoor".
Alle reacties Link kopieren
Een pornoactrice.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Alle reacties Link kopieren
Mijn buurvrouw
Alle reacties Link kopieren
Misschien toen ik 16, 17 was.

Daarna kreeg ik meestal een orgasme en zo niet geniet ik ook met volle teugen.
Alle reacties Link kopieren
quote:ladyveraa schreef op 16 september 2014 @ 07:29:

Ik ben nog maagd maar ik zou nooit faken. Waarom een man een goed gevoel geven als hij er niks van bakt? Of als hij wel goed in bed is maar ik kom gewoon niet klaar dat eerlijk zeggen, zie niet in waarom ik dat zou faken.



Het ligt er ook aan wat je er zelf van bakt in bed en aan je energie, hoe erg je hoofd er naar staat, hoe vrij je je voelt bij je bedpartner. Als ik geil ben hoeft mijn man me maar aan te kijken en ik kom al bijna klaar. Maar als ik een lange dag heb gehad, stress, ruzie gehad met mijn moeder en het huis is een rommeltje (ik noem maar wat hoor) dan is het een stuk meer werk (niet alleen voor mijn man ).



TO, ik kan eigenlijk altijd klaarkomen dus ik fake nooit, maar als ik niet makkelijk zou komen dan zou ik nog niet faken, seks gaat namelijk niet om klaarkomen, da's meer de kers op de taart wat mij betreft
Nog nooit gedaan. Vind persoonlijk ook beetje raar faken. Waarom zou je.
Er is maar één reden om te faken, het schijnt meer Kcal te kosten dan een echt orgasme.

Ik doe het dus constant tijdens mijn work-out.



Verder zie ik het nut van faken absoluut niet.
Nee. Het zou bij ons ook geen enkele nut hebben.. dat zou mijn man direct door hebben vermoed ik. Maar ik zie het nut er ook niet van in eerlijk gezegd. Binnen een goede relatie moet je gewoon kunnen zeggen: sorry schat vandaag lukt het niet.
quote:Tuorrebout schreef op 16 september 2014 @ 08:43:

Binnen een goede relatie moet je gewoon kunnen zeggen: sorry schat vandaag lukt het niet.Niet alleen bij een goede relatie, ook tijdens de worst ONS ever vertel ik hem gewoon dat het niet gaat gebeuren. Waarom zou ik jokkebrokken.
Alle reacties Link kopieren
Door dames die faken denken sommige mannen nog steeds dat alle vrouwen klaarkomen door weinig inspanning of enkel penetratie.



Ik lees hier weleens verhalen van vrouwen waarvan de vriend zei 'ja maar.. Mijn exen kwamen altijd klaar! Jij bent lastig!'



Ik heb nog nooit gefaked. En hoewel ik geen lastig lijf heb wat dat betreft, komt het bij mij lang niet altijd zo ver. En daar schaam ik me niet voor, dus waarom zou ik faken?
Grappig he, op het viva seksforum topic faket niemand.



Ik doe het wel eens. Omdat ik bij het begin van de vrijpartij wel zin had, meer er achter kom dat het toch niet gaat lukken. Vaak zeg ik dat gewoon, maar soms niet. Omdat ik geen zin heb dat hij nóg net iets harder gaat proberen, omdat ik geen zin heb uit te leggen waarom ik geen zin heb. Omdat de weg van de minste weerstand gewoon heel lekker en gemakkelijk is. En mijn partner is al een grote jongen, die krijgt echt geen minderwaardigheidscomplex als ik af en toe een keertje fake om eerder te kunnen gaan slapen.
Alle reacties Link kopieren
Maar Lookolook, dan is een orgasme dus doel op zich?
quote:Nemesis. schreef op 16 september 2014 @ 08:55:

Maar Lookolook, dan is een orgasme dus doel op zich?Nou nee, het is natuurlijk het samenzijn wat telt. Maar het is wel de eindlijn, dat klopt. Ik kom vrij gemakkelijk klaar, dus zonder orgasme is het niet af. Maar soms werkt het niet. En heel soms heb ik dus ook geen zin meer in nog verder vrijen. En ja, dan is zo'n vervroegde finish handig.
Alle reacties Link kopieren
Ik zal dan maar eens eerlijk zijn, ik heb werkelijk waar nog nooit een orgasme gehad, en fake dus ook nooit. Wel geniet ik heel erg van seks met mijn vriend, en hij vindt het niet "erg" dat ik nooit klaarkom. We hebben een goed seksleven, alleen het klaarkomen bij mij is dus nog nooit geweest, ik schaam me hier totaal niet voor ofzo, en word zeker wel geil van mijn vriend, ik weet niet of het ooit nog zal komen, affijn we zijn gelukkig met hoe het is!
We all gonna die, we bleed from similar veins..
Alle reacties Link kopieren
quote:Nou nee, het is natuurlijk het samenzijn wat telt. Maar het is wel de eindlijn, dat klopt. Ik kom vrij gemakkelijk klaar, dus zonder orgasme is het niet af. Maar soms werkt het niet. En heel soms heb ik dus ook geen zin meer in nog verder vrijen. En ja, dan is zo'n vervroegde finish handig.Wij werken daar ook naar toe hoor, maar soms wil het gewoon niet, dat ken ik. Maar dan zeg ik 'schat, het lukt vandaag niet' en dan stoppen we. Minder inspannend dan faken
Alle reacties Link kopieren
Lijkt me echt kansloos...idd je gaat hem toch niet het idee geven dat hij het goed doet als hij er niks van kan? Ik zou me echt zwaar opgelaten voelen. Soms lukt het bij mij ook niet, en laatst stopte mijn man zelf bij mij omdat hij merkte dat het niet ging lukken tenzij hij een half uur door ging..Bij een ONS kwam ik seausieseau niet..daar moet ik me echt voor op mijn gemak voelen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven