pijn tijdens seks

29-07-2014 14:47 17 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo!



Ik zit met een probleempje waar ik vriendinnen niet mee durf lastig te vallen.



Tijdens de seks doet het bij mij namelijk flink pijn als hij er te diep in gaat, het is bijna bij alle mannen ( ik ben vrijgezel) en het zijn normaal geschapen mannen.



Ik ben jaren terug wel geopereerd omdat ik de nauw was, ik ben toen ingeknipt.. dit merk ik nog wel omdat het begin pijn doet, en ik span me ontzettend aan..



Waarom ik me aanspan is omdat ik continu het gevoel heb dat ik moet plassen, en ik laat dan ook serieus druppels los als ik me ontspan, omdat ik geen serieuze relatie heb durf ik ook nog niet bij iemand echt uit te testen wat er gebeurd als ik wel ontspan ( bij een scharrel vind ik het niet fijn mocht het ineens wel urine zijn).



Maar nu heb ik dus ook die ontzettende pijn als hij diep binnendringt, waardoor sommige standjes voor mij gewoon absoluut niet te doen zijn, het is ook niet een beetje pijn, maar echt pijn waardoor ik ineen krimp kan dus ook niet even doorbijten.



Zijn er meer vrouwen die dit probleem hebben, of toch eens langs een dokter om te kijken wat het kan zijn? Ik wil namelijk ook meer kunnen gaan genieten van seks
Alle reacties Link kopieren
Kun je msschien iets met de tip om glijmiddel te gebruiken?
Alle reacties Link kopieren
Ingeknipt? Bedoel je dat je een vaginaal septum had?



Lijkt me logisch dat je de ha bezoekt over je huidige klacht.
Je bent zelf een theepot
Misschien helpt een bezoekje aan de bekkenfysio. Die kan je allerlei oefeningen geven voor je bodembekkenspieren, oa voor ongewenst urineverlies en juist te strakke spieren.
Alle reacties Link kopieren
Het is niet dat ik niet nat ben, ik ben soms zo nat dat het bed ook nat wordt haha.



het is alleen, het lijkt net of hij echt tegen mijn baarmoeder ( of iets daar) aanstoot, zodra hij te diep gaat krimp ik ineen van de pijn..
Alle reacties Link kopieren
Ja wij kunnen niet bij jou naar binnen kijken.

Dus.... naar de dokter.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb voordat ik de operatie kreeg al een therapie gehad in bekkenbodemspieren.. omdat ze dachten dat het daaraan lag dat ik geen seks kon hebben.



Ik weet dus wat ik moet doen, maar ik ben zo bang dat als ik dus niet aanspan tijdens de seks, dat ik wat loslaat, en ik ben met niemand nog zo vertrouwd dat ik dat durf uit te testen.



Het urine verlies schijn te kunnen komen door die operatie zeggen ze, maar goed dat zal ik misschien eens met iemand uit moeten testen met wie ik vertrouwd raak..of onder de douche zodat het niet gemerkt wordt.
Alle reacties Link kopieren
Maar wat voor operatie heb je gehad dan? Had je een septum?
Je bent zelf een theepot
Alle reacties Link kopieren
Ik heb dit ook, het doet echt heel erg pijn in mijn buik tijdens alle standjes behalve missionaris, maar die doen we maar weinig...huisarts zegt dat er niks mis is van binnen. Mijn man is wel flink geschapen maar deze pijn hsd ik nog nooit eerder ervaren bij groot geschiedenis maannen.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb dit ook, het doet echt heel erg pijn in mijn buik tijdens alle standjes behalve missionaris, maar die doen we maar weinig...huisarts zegt dat er niks mis is van binnen. Mijn man is wel flink geschapen maar deze pijn hsd ik nog nooit eerder ervaren bij groot geschapen mannen.
Alle reacties Link kopieren
Nou ja zeg twee x en met fouten en al...sorry
Alle reacties Link kopieren
Ik had een inknipping, er kon bij mij onder narcose maar 1 vinger in ( even grof gezegd), en toen hebben ze ingeknipt zoals dat gebeurd bij bijvoorbeeld bevallingen..het is allemaal wat ruimer gemaakt.



@beetjegek haha geen probleem ;) opzich normaal seks hebben gaat wel, maar op het moment dat hij echt hem helemaal naar binnen duwt verga ik, ervaar jij dat ook? De man waar ik nu mee ga ( scharrel) die is goed geschapen, maar wil niet zeggen erg groot of iets.. Heb je er een oplossing voor kunnen vinden, of is het gewoon bepaalde dingen niet doen?
Alle reacties Link kopieren
Heb je al eens overwogen om het met een vrouw te doen?
"De relaties tussen vrouwen worden het meest gevreesd, zijn het meest problematisch en hebben de meeste potentie om de planeet te transformeren" (Adrienne Rich)
Alle reacties Link kopieren
quote:pixxie91 schreef op 29 juli 2014 @ 14:54:

Het is niet dat ik niet nat ben, ik ben soms zo nat dat het bed ook nat wordt haha.



het is alleen, het lijkt net of hij echt tegen mijn baarmoeder ( of iets daar) aanstoot, zodra hij te diep gaat krimp ik ineen van de pijn..Dat lijkt me niet echt fijn, een bezoekje aan de huisarts misschien.
Alle reacties Link kopieren
Er zijn poli's voor dit soort klachten. Zoek maar eens op dyspareunie.



Lijkt me sowieso goed om naar je ha te gaan met je klachten
Je bent zelf een theepot
Alle reacties Link kopieren
bekkenbodem fysiotherapie gespecialiseerd in seksuele problemen heeft mijn goed geholpen
Alle reacties Link kopieren
Altijd pijn bij de penetratie is niet fijn.



Maar naast de pijn probeer je je spieren ook nog krampachtig aan te spannen omdat je bang bent dat er wat urine meekomt. Of zelfs een hele plas.

Door de pijn en het proberen op te houden kan je niet echt genieten van de seks.



Ik zou dit toch echt (nog een keer) bij de huisarts aankaarten zodat hij je (nogmaals) door kan sturen. Desnoods naar een andere specialist die er misschien weer een ander idee op na houdt. Een soort van second opinion. Je moet dit niet laten zitten. Maar laat de artsen er naar kijken.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven