Niet ongesteld, hoe kan dat?

31-07-2014 10:01 17 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Na een poosje getwijfeld te hebben, heb ik besloten mijn vraag op dit forum te stellen.



Al 3 maanden heb ik een rare ongesteldheid: rond de eisprong verlies ik veel bloed en als ik ongesteld moet worden komt er bijna niks. Deze maand zelfs helemaal niets. De laatste maanden heb ik wel veel stress gehad, zeker de afgelopen weken. Soms heb ik een buik alsof ik bijna uitgerekend ben en soms is er niets aan de hand (ik heb een spastische darm). Hoe kan het dat ik niet ongesteld wordt en wel veel bloed verlies met de eisprong? Ik word er nogal onzeker van... Naar de dokter gaan, heb ik weinig behoefte aan want die heeft het alleen over zwanger zijn terwijl ik dat echt niet ben. Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Misschien herkennen jullie dit of kunnen jullie mij uitleggen wat het is.



Groetjes,

Lettebet
Alle reacties Link kopieren
De dokter heeft het heus niet alleen over zwanger zijn, als hij daar aan denkt, doet hij een test en weet of dat wel of niet zo is, dus dat is onzin.



Hup naar de dokter dus,
Alle reacties Link kopieren
Als je veel bloed verliest, is dat dan niet gewoon je menstruatie i.p.v. je eisprong?
Alle reacties Link kopieren
Weet je zeker dat je je eisprong dan hebt? Is het bloedverlies dan niet gewoon je menstruatie? Dat je cyclus dus wat is opgeschoven.
Alle reacties Link kopieren
quote:Roelfien schreef op 31 juli 2014 @ 10:14:

Als je veel bloed verliest, is dat dan niet gewoon je menstruatie i.p.v. je eisprong?Was ook mijn eerste gedachte trouwens, maar dat verhaal van de huisarts vond ik zo wazig, dat ik dit vergat te vermelden.
Alle reacties Link kopieren
Als duidelijk is dat je niet zwanger bent, en dat eventueel vastgesteld met een test bij de dokter, dan zal er toch wel verder worden gekeken?



Het kan immers van alles zijn, stress etc. Kunnen wij vanaf hier ook niet zien.



Dus advies: gewoon naar de dokter.
Alle reacties Link kopieren
Het is veel voor een eisprong (in vergelijking met wat ik gewend ben) maar het is te weinig voor een menstruatie (idem).
Alle reacties Link kopieren
Ik neem aan dat je al een zwangerschapstest hebt gedaan en dat je weet dat je niet zwanger bent? hoe weet je zo zeker dat je bloed verliest rond je eisprong? voel je je eisprong of gebruik je ovulatietesten? Ik weet ook niet wat het is, maar mij lijkt het het beste om naar je dokter te gaan. Hoe kan hij nou zeggen dat je zwanger bent als je een test hebt gedaan waaruit dat niet blijkt (ik ga ervan uit dat je dat gedaan hebt)? Een bloedtest wil ook helpen om aan te tonen of je wel of niet zwanger bent.
Ik verlies nooit bloed bij mijn eisprong... Ik neem aan de meeste vrouwen niet.



Naar de dokter!
En anders verwijzing vragen naar een gynaecoloog.



Maar net als hierboven vraag ik me af of je wel precies weet wat je eisprong is, als dit niet is vastgesteld zou ik dat eerst eens (laten) checken.

En er kan van alles aan de hand zijn wat tussentijds bloedverlies oplevert, maar daarvoor moet toch echt een arts/specialist je onderzoeken.
Ga naar je huisarts, wij kunnen niet zien wat er aan de hand is
Alle reacties Link kopieren
Ik heb nog nooit bloed verloren bij een eisprong. Maar al regelmatig gehad dat mijn menstruatie flink op schuift door stress (gerust 1 en soms zelfs 2 weken). Dus zoals anderen zeggen: hup naar de dokter!
Alle reacties Link kopieren
Bloedverlies met een eisprong? En dan daarna nog ongesteld ook?

Bloed jij dan 2 keer in de maand uit je kut?



Misschien toch is de huisarts. Al is het maar voor de uitleg...
Alle reacties Link kopieren
quote:little_angel89 schreef op 31 juli 2014 @ 11:42:

Bloed jij dan 2 keer in de maand uit je kut?



Moet dit zo?



Er zijn (genoeg) vrouwen die bloed verliezen tijdens de ovulatie.. Misschien moeten jullie zelf eens goede info opzoeken voordat je anderen belerend toe gaat spreken!



Ik weet zo ook niet wat het kan zijn lettebet, succes ermee, hoop dat je snel duidelijkheid hebt. Ik had tussentijdse bloedingen tijdens pilgebruik, toen ik stopte met de pil, stopte dat ook! (Y)
Alle reacties Link kopieren
quote:little_angel89 schreef op 31 juli 2014 @ 11:42:

Bloedverlies met een eisprong? En dan daarna nog ongesteld ook?

Bloed jij dan 2 keer in de maand uit je kut?



Misschien toch is de huisarts. Al is het maar voor de uitleg...Nee, tijdens de eisprong komt het bloed uit haar neus.
"De cursus rietdekken is afgelast".

"Riet is ziek"
Hier voor mijn zwangerschap 1 of 2 keer bleod gehad rond de eisprong. Na mijn zwangerschap heb ik het bijna elke maand. Ik liep/loop bij de gyneacoloog ivm zwanger worden via IVF en die zegt dat het gewoon kan. Er zijn meer vrouwen die had hebben. Nu wordt er bij mij met regelmatig gekeken naar mijn baarmoeder en eileider/stokken en daar is niets mee aan de hand.



TO vraag een verwijzing naar de gyneacoloog.
Heb je überhaupt al een zwangerschapstest gedaan TO? Zo ja dan kan je toch tegen de dokter zeggen dat je niet zwanger bent en dat het dus iets anders moet zijn. Ik zou toch wel even naar de dokter gaan.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven