Uitgerekend 1e week mei 2015

25-08-2014 21:10 939 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ben jij ook uitgerekend tussen 1 mei 2015 en 7 mei 2015?

Kom dan hier gezellig kletsen over alles wat je bezighoudt tijdens je zwangerschap!



Je kan jezelf toevoegen aan de tabel of wijzigingen doorvoeren door in te loggen onder de gebruikersnaam: eersteweekmei2015

Het wachtwoord hiervan is: mei2015

Lukt het je niet, zet dan je gegevens even dikgedrukt neer, zodat iemand anders je gegevens kan toevoegen / aanpassen.



NAAMLEEFTIJD# KINDJEDÉ DATUMEXTRAkupkeekje351e5 mei Krijgt een meisje 💕Shanon292e7 meiKrijgt een meisje 💕 ❤️garcia271e1 mei Krijgt een meisje 💕 Morgawse301e2 meijess271e7 meiEsmeemirc281e5 mei Krijgt een meisje 💗Snoepetoetje321e5 mei krijgt een jongen Zonnigkleintje281e11 mei23 december, 20 weken echo ❤️lnn7251e5 mei krijgt een jongen 💙 Lin02282e7 mei geslacht blijft een verrassing 💙💗 vegan271e13 mei krijgt een meisje 💕Liesbeth321e5 mei18 sept intake
Hoi,

Ik ben Spokkie, 34 jaar en gisteren positief getest! Omdat ik een IUI behandeling heb gehad weet ik nu al heel precies mijn uitgerekende datum. Ik hoop dat er zich snel mensen gaan aansluiten bij dit topic.

Tot gauw!
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd spokkie!! wat een mooie en bijzondere tijd is het toch! voor mij was het gister precies een jaar geleden dat ik positief testte en dat heel lichte streepje is in een jaar toch maar mooi uitgegroeid tot een baby v nu 7kg die ligt te kraaien in z'n box. Gek dat zich nu al weer een nieuwe lichting uitgerekend-in-mei-dames zich aandient. Ik wens je heel veel geluk, een fijne zwangerschap en een leuke tijd met dit topic!
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi, ik ben 30, volgende maand 31, mijn partner word in oktober 31.

Dit is ons eerstje kindje.

Dit weekend positief getest, 1 juni na 12 jaar gestopt microgynon.

Gezien de vorige menstruatie datum en een duidelijke dag met ovulatie pijn die door arts vastgesteld is, zou mijn datum 1 mei 2015 zijn.

Die datum moet echter nog officieel bevestigd worden, dus zodra die officieel is zal ik m in het schema zetten.

Ben op medische indicatie door de huisarts alvast naar de gyn. doorverwezen in plaats van naar de verloskundige.

15 september krijg ik een eerste echo om te zien of het hartje klopt, maar pas op 10 oktober de intake met de gyn. en dan meteen nog een echo.
Alle reacties Link kopieren
Lange zwangerschap!
Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!
In je topic titel staat 2014. Vond het al zo gek.



Maar gefeliciteerd!
@Brianne: Inderdaad heel bijzonder (maar eerlijk gezegd ook even doodeng nog, haha). Fijn dat jullie spruit inmiddels lekker in z'n box ligt!



@Morgawse: Gefeliciteerd!!! Blijf je mee kletsen? Misschien hebben we iets aan elkaar.



@Luffy: Grmz... Je hebt gelijk... Stom! Ik ga wel even mailen of het achter de schermen misschien aan kunnen passen.
Alle reacties Link kopieren
Hallo

Ik kom mij hier ook melden als het mag. Vrijdag zaterdag en gisteren thuis positief getest en ook gisteren positieve bloed afname. Hcg 73

Volgens online berekening is m'n bevallingsdatum 7/5/2015

Ik ben 27 m'n vriend 30.

Ik heb wel daarnet wat bruin verlies gehad en nu ben ik wel wat bang. Voor de rest voel ik mij prima
hoi bloes en jess,

jullie ook gefeliciteerd!! erg leuk dat jullie mee gaan schrijven. ik heb helemaal geen klachten. paar dagen steken in mn buik gehad en ook wat licht bloedverlies. maar dat is nu over. ook ik heb wel eens bruine afscheiding gehad, maar over gebeld en was niks om me zorgen over te maken.

ik ben zwanger geworden door middel van IUI (inseminatie). ik heb 15 september mn eerste echo in die kliniek.

jess, is t ook voor jou het eerste kindje?

bloes, inderdaad speciaal die datum. hopelijk blijft het bij ons allemaal goed gaan... de komende weken toch nog wel wat spannend...

groetjes
Alle reacties Link kopieren
Hoi spokkie ben blij dat ik niet alleen ben met dat bruin verlies was al helemaal in paniek modus. Ja het is ons eerste kindje. En eigenlijk zeer snel zwanger geraakt. Ronde 4 en 1 ronde geen ei gehad dus eigenlijk maar 3 echte rondes gehad. Ben wel zenuwachtig en bang en vrolijk en allemaal emoties door elkaar. Mijn gynaecoloog is in verlof tot 8 september dus ik kan dan pas bellen voor de afspraak van eerste bezoekje.
Hey hoi!



Ik meld me hier ook!

Ik zit of op 30 april of 1 mei haha. Ik zit in de eind april topic maar daar is het zo gigantisch vol dat ik het lastig vind om alles bij te houden :-) dusss wil ik graag hier mee kletsen!



Allereerst gefeliciteerd allemaal!!

Hier ook nog zeker wat ongeloof hoor, en het is rete spannend allemaal. Je bent zo bang dat het fout gaat! Fingers crossed! ✌️



Hier was het al raak in ronde 2. Super snel dus!

Het gaat allemaal goed, en heb weinig vervelende klachten.

Ik heb last van mn borsten en slaap enorm slecht. Dit heeft te maken met alle hormonen, waardoor je dus heel licht slaapt. Dit zei mijn verloskundigen. Ik heb 23sept mijn eerste inwendige echo. Ik kan echt niet wachten!! Pffff...



Hoe is jullie man/vriend er onder?

Die van mij is echt in de "ik moet er even aan wennen" modus hahaha. Ik heb het boekje "help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" besteld en hoop dat hij er om kan lachen haha. Hij is by the way wel erg blij hoor!!



@Bloes, ook al zo snel, wauw! Mijn cyclus duurde ook 35 dagen, irritant he? Maaaar we mogen nu niet klagen hihi.



@Jess, erg he die emoties! Same here. Ik denk er de hele dag aan pffff... Dan moet je nog best lang wachten om een afspraak te kunnen maken met je verloskundigen. maar wie weet hebben ze snel een plekkie vrij! Ik ga ook pas laat...



@Spokkie, een bloeding wil je ECHT niet nu, totally stressed! Gelukkig is er indd niet altijd iets ernstigs aan de hand. Kan ook oud innestelings bloed zijn. Goed dat je meteen gebeld heb!
Garcia, leuk dat je je aansluit! En ook gefeliciteerd natuurlijk! Ik vond die andere topics ook zo heel erg druk. En dus heb ik er maar één week van gemaakt, i.p.v. een halve maand.



Ja, inderdaad leuk dat het voor iedereen de eerste is. Komt denk ik ook wel omdat de tweede al minder bijzonder is en je daardoor minder de behoefte hebt aan contact met andere zwangeren.



Ik moet eerlijk zeggen dat ik me nooit echt heel veel zorgen heb gemaakt over dat bloeden. Misschien wel juist daardoor had ik het gevoel dat het raak was, normaal bloed ik namelijk nooit tussen twee menstruaties door.



Mijn vriend is eigenlijk vrij nuchter, en ik eerlijk gezegd ook... Meer zo van... Hmm, t zal wel goed zijn dan nu. Denk dat het na de eerste echo wat meer 'echt' gaat worden.



Wanneer gaan jullie het allemaal vertellen? Wij denk ik komend weekend al aan onze ouders. De rest in ieder geval pas na die eerste echo. Ik wilde eigenlijk al voor de IUI behandeling vertellen, omdat ik zo vaak naar de kliniek moest en elke keer op mn werk een belachelijk verhaal op moest hangen.



@jess: waarom namen ze bij jou eigenlijk bloed af? was daar een reden voor? en hoe weet je dat je geen ei hebt gehad? haha, sorry hoor voor deze waarschijnlijk heel stomme vragen...



@bloes: geen idee of antibiotica kwaad kan. zal de dokter vast weten toch. hopelijk is het geen blaasontsteking.

Hoe is het gegaan trouwens met je moeder, had ze iets door?



Die smoesjes wel lastig ja... Ik had afgelopen zaterdag een feestje. Steeds maar bier aanpakken en vervolgens weer weggieten, haha!



Ik vind het nu al helemaal leuk dat ik jullie hier tref! Moet nog wel even wennen aan het idee dat iedereen hier mee kan lezen... hebben jullie daar ook last van?
garcia, ook voor jou de eerste lijkt me?



mag ik jullie allemaal toevoegen aan het lijstje? wil je dan even de gegevens in een berichtje zetten? al weet ik volgens mij het meeste al wel inmiddels...
Alle reacties Link kopieren
Spokkie wat lastig bellen naast je moeder en niets mogen vertellen en onze moeders kennen ons zo goed maar dat is inderdaad wel erg veel naar toilet.

Ik heb bloed laten prikken omdat ik zeker wou zijn van mijn zwangerschap. Mijn gynaecoloog Is in verlof dus het duurt veel te lang eer ik mag gaan en wou zijn of mijn hcg oké was. Nu met dat bruinverlies zou ik vrijdag terug bloed moeten laten prikken om te zien of hcg mooi stijgt. Ben wel bang heb zo wat krampjes. Niet overdreven maar bij het minste wat ik voel word ik gek en denk ik et ergste.

Ik weet dat ik geen ei heb gehad omda ik een dubbele cyclus heb gemaakt ik heb 1 maand geen menstruatie gehad , testen bleven negatief dus mijn gynaecoloog zei geen ei gehad.



Mijn vriend heeft het allemaal nog niet goed door hij is blij maar ik denk dat het voor hem pas echt gaat zijn na de eerste echo.



Onze ouders weten het nog niet. Enkel mijn beste vriendin. We gaan zoizo wachten tot na de eerste echo. Dan heb je toch al beetje beter zicht op de zwangerschap vind ik. Oké het kan nog misgaan maar toch.



Wij moeten wel verhuizen. Ons appartement is te klein en ik zou graag iets met een tuintje hebben. We dachten niet dat het zo snel zou gaan.



Ik merk dat het voor iedereen hier precies het eerste kindje is en vrij snel raak was. Hopelijk gaat het goed dames en mogen we binnen 8 maand een wolk van een baby op de wereld plaatsen.
Spokkie, ik ben 27 jaar. Uitrekend 1 mei. Kan na termijn echo nog veranderen. 23-09 eerste echo en was raak in ronde 2!



Ik ga weer aan het werk vandaag, 3,5 week vrij gehad en alleen maar regen gehad en nu schijnt de zon! ARGGGGG!



Fijne dag allemaal vandaag! X
Wauw, wtf, is al een meitopic 2015. Wat gaat het snel. Ik ben op 6 mei 2014 bevallen van onze derde, een heerlijk meisje. Ik wens jullie een fijne zwangerschap!
Alle reacties Link kopieren
**Ik breek even in. Ben zelf over 3.5 week uitgerekend en was me even op jullie topic aan het verheerlijken hoe die spanning in het begin ook alweer was . Leuk om te lezen!



Bloes: de dag van onze bevruchting was 31 dec/ 1 jan. en ik ben 3 januari gestart met een best zware AB kuur ivm keelontsteking.

Ik dacht toen dat het die maand al niet raak kon zijn door die kuur maar jawel hoor. Heb het nagevraagd maar heeft geen invloed gehad op zwangerschap of vruchtje.

De HA weet wel wat te geven als het een blaasontsteking is.



Succes allemaal met jullie zwangerschap. Geniet ervan hoor! De tijd vliegt voorbij.



I'm out **
Alle reacties Link kopieren
Dubbel
bij mij heeft het toch bijna anderhalf jaar geduurd voordat ik zwanger raakte. eerst meer dan een jaar zelf wat aan lopen klooien... op t laatst met de agenda erbij naast, haha!

uiteindelijk naar de huisarts gegaan die ons meteen doorstuurde naar een specialist. er was geen aanwijsbare reden dat het niet lukte. toch mochten we gelukkig meteen met iui starten en de eerste behandeling meteen gelukt!



@jess: waarom was jij eigenlijk onder behandeling van een gynaecoloog? als ik teveel vraag hoor ik het wel...



wij gaan het mam denk ik al dit weekend vertellen. ik wilde t eigenlijk al zeggen toen we begonnen met dokteren, maar mn vriend wilde dat liever niet.



ik vind t wel raar dat je niks voelt... en maar blind moet vertrouwen op zon streepje op de test.
Alle reacties Link kopieren
Hai allen,

Ik heb zojuist positief getest en geloof dat ik begin mei uitgerekend ben:-).

Ik heb echter het afgelopen jaar al twee miskramen gehad, dus ik durf nu nog niet zo goed blij te zijn. Ik heb al een peuter dochter. Ik hoop dat het deze keer allemaal goed gaat! We vertellen het de aankomende weken nog aan niemand. Ik hoop een vroege echo te kunnen laten maken en als die goed gaat dan willen we het wel vertellen.
Count your blessings...
bloes, fijn dat het geen blaasontsteking is! en ook dat je er meteen minder last van hebt, haha! vaak werkt dat zo he...



shanon, welkom! en ook gefeliciteerd! met jouw geschiedenis extra spannend de komende maanden. ik zou volgens mij helemaal gek worden. in welke week ging het de vorige keren mis? als je het er liever niet over hebt begrijp ik dat ook hoor...



wel eng he dat risico op een miskraam. ik heb steeds de neiging om nog maar es, en nog maar es te testen. maar heeft dat eigenlijk zin? dat hcg is niet zomaar weg neem ik aan, dus dan weet je eigenlijk nog niks toch?
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,



ook ik kan me aanmelden. Afgelopen zondag positief getest. Volgens mijn eigen berekening 30/4 of 1/5 uitgerekend. Ik ben 32 jaar en heb al een zoontje van 18 maanden. Eerste zwangerschap in het begin bloedverlies gehad (vooral contactbloedingen) maar uiteindelijk alles goed gegaan. Voel me deze keer zekerder tijdens deze eerste weken. Dat komt misschien al omdat ik weet wat me te wachten staat. Alhoewel het natuurlijk heel anders kan gaan lopen. Nog niet gebeld naar de vk. Ik wacht daar nog even mee.
Alle reacties Link kopieren
Eerste miskraam ging bij 5 weken mis, en tweede keer bij 7. Gelukkig beide nog heel pril. De eerste keer zat ik er niet zo mee, want ik vond het gewoon pech, maar de tweede keer had ik echt zo iets van 'Kut, je hebt toch niet twee keer achter elkaar een miskraam?!' Dus als het nu weer fout zou gaan, dan is het blijkbaar echt niet het juiste moment .

De laatste miskraam was trouwens 5 weken geleden, dus ik was helemaal verbaasd dat ik nu alweer zwanger ben! (En nu klaar over miskramen, dit is een positief topic

(Maar ik wacht nog wel even met mezelf in de tabel zetten).



Hai Dierentuin! Gefeliciteerd! Wanneer is de eerste controle bij de verloskundige? (Ik woon niet in Nederland, dus het gaat hier allemaal heel anders).
Count your blessings...
Alle reacties Link kopieren
Hey meiden! Ik ben 4 mei uitgerekend. Na medisch traject nu na de 2e iui poging in verwachting van ons eerste kindje. Ik ben 35 en mijn man is 37.



Ik heb afgelopen zaterdag mogen testen en kan nog steeds niet geloven dat t eindelijk gelukt is!!!

We moeten nu spannend traject in ivm erfelijk iets. Man wordt vlgd week getest op dragerschap. Dan 2 wk wachten op uitslag. Bij slecht nieuws, allerlei prenatalediagnostische stappen nodig.... Spannende tijd dus!
Keep calm. Eat a cupcake
oh leuk ja, nog meer mensen! welkom dierentuin en kupkeekje. inderdaad voor jullie allebei extra spanning... maar positief blijven denken!



bloes, mijn streep wordt ook niet donkerder... frustreert mij ook, maar denk dat we te snel te veel willen... wel fijn dat het bij jou hetzelfde is, stelt toch een beetje gerust.



ik reageer vanavond even uitgebreider, zit op mn werk...

dit forum is niet heel erg smartphone vriendelijk trouwens

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven