Log nu in om te reageren
 1. @gebruna : een heel goed artikel. Dat VN-verdrag is gewoon niet meer houdbaar. De gedachtengoed: iedereen die het nodig heeft bescherming bieden niet meer realistisch. Wat als er ergens anders de pleuris uitbreekt? En er staan ineens miljoenen mensen op de stoep? Dat verdrag moet opgezegd worden. Het is niet meer van deze tijd. Hoe nobel ook, we kunnen niet iedereen van onze verzorgingsstaat laten meegenieten.
  En wat als er straks nog meer mensen in een uitkering zitten? Veelal mensen met allochtone afkomst. Dan heb je dus een hele ontevreden sociale onderlaag in de maatschappij. Zoals het artikel al aangeeft, zij hebben vaak minder kansen en dus geld dan autochtone Nederlanders. Dit gaat m.i. een keer voor conflicten zorgen, waar in het artikel ook over geschreven wordt.
  En dan de Islam. Waarden die vaak lijnrecht tegenover de Westerse staan. Daar het in de Islam veelal draait om onderwering aan Allah, en in het Westen om individuele vrijheid.

  Dit gaat echt een keer uit de hand lopen. Vele weten dat al lang, maar in Den Haag slaapt men lekker door.
 2. quote:
  mick87 schreef op 06 april 2017 @ 10:15:
  Dit gaat echt een keer uit de hand lopen. Vele weten dat al lang, maar in Den Haag slaapt men lekker door.


  In Den Haag weten ze dat ook wel. Het probleem alleen is dat er geen pijnloze oplossingen zijn. Een streep trekken betekent mensen laten verrekken, waardoor ze omkomen of moeten leven onder onmenselijke omstandigheden. En dat is iets wat we momenteel niet op ons geweten willen hebben, ook al zijn wij individueel niet verantwoordelijk voor corrupte regeringen, langslepende conflicten en andere erbarmelijke omstandigheden in probleemgebieden.

  Momenteel snijden we grotendeels liever nog in eigen vlees, dan dat wij mensen elders ter wereld laten verrekken. De omslag in denken zal pas komen zodra het al te laat is. Dat zal pas komen als een meerderheid de gevolgen voelt van immigratie.
 3. quote:
  mick87 schreef op 06 april 2017 @ 10:15:
  @gebruna : een heel goed artikel. Dat VN-verdrag is gewoon niet meer houdbaar. De gedachtengoed: iedereen die het nodig heeft bescherming bieden niet meer realistisch. Wat als er ergens anders de pleuris uitbreekt? En er staan ineens miljoenen mensen op de stoep? Dat verdrag moet opgezegd worden. Het is niet meer van deze tijd. Hoe nobel ook, we kunnen niet iedereen van onze verzorgingsstaat laten meegenieten.
  En wat als er straks nog meer mensen in een uitkering zitten? Veelal mensen met allochtone afkomst. Dan heb je dus een hele ontevreden sociale onderlaag in de maatschappij. Zoals het artikel al aangeeft, zij hebben vaak minder kansen en dus geld dan autochtone Nederlanders. Dit gaat m.i. een keer voor conflicten zorgen, waar in het artikel ook over geschreven wordt.
  En dan de Islam. Waarden die vaak lijnrecht tegenover de Westerse staan. Daar het in de Islam veelal draait om onderwering aan Allah, en in het Westen om individuele vrijheid.

  Dit gaat echt een keer uit de hand lopen. Vele weten dat al lang, maar in Den Haag slaapt men lekker door.


  Men doet inderdaad alsmaar alsof dit goed kan blijven gaan.
  En dat kan nog even zo doorgaan nu men de (hoeveelheid) ouderen in NL de "schuld" probeert te geven: men doet alsof de AOW zo duur zou zijn. Maar een huidige vijftiger die straks 50 jaar gewerkt heeft en ook altijd premie heeft betaald voor een aanvullend pensioen, "krijgt" dan straks misschien nog AOW, maar hij betaalt over zijn AOW+pensioen méér belasting dan het AOW bedrag dat hij per jaar ontvangt. Een AOW-er die zijn hele leven gewerkt heeft, levert de staat ook ná zijn pensionering per saldo nog dus nog steeds geld op.

  Aan het einde van de rit heeft hij de staat tijdens zijn leven ongeveer netto-netto 1 miljoen positief saldo opgebracht.
  Maar als daar tegenover één nieuwkomer staat die nooit gaat werken, dan kost deze datzelfde miljoen gedurende zijn leven.
  - dit alles nog even afgezien van de Nederlanders die wegens werkloosheid/scheiding/schulden een beroep (moeten) doen op het sociale stelsel (maar alle faciliteiten, regels, wetten etc. waar de werkenden al jaren voor betalen, kunnen blijkbaar wél zonder enige moeite worden geschrapt, vervallen, etc.)?!

  We zijn nu met 17 miljoen inwoners, waarvan plm. 12,5 beroepsbevolking.
  Daarvan werken er zo'n 8,5 miljoen (ongeveer 4 miljoen parttime), waaronder ongeveer 1 miljoen ambtenaren.
  Rest: 7,5 miljoen fulltime en parttime werkenden die een positief saldo genereren - op 17 miljoen inwoners.

  Natuurlijk gaat dat fout.

  Maar ja, mensen "kiezen" voor de korte termijn, willen graag "goed" zijn voor de rest van de wereld ("want we hebben het hier zo goed..."). Of ze kunnen niet rekenen en beseffen niet wat een puinhoop ze achterlaten voor hun (klein)kinderen.
  Alles voor de EU. Want die zou ons vrede, veiligheid en welvaart brengen....
 4. Honderden vluchtelingen spoorloos na brand kamp Duinkerke - http://nos.nl/l/2167671

  Migranten steken kamp Duinkerke in brand.

  Voltaire: ik veracht u en uw mening, maar ik zal mijn leven geven om uw recht op die verachtelijke mening uit te mogen dragen.
 5. Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
 6. Er was in dit topic toch iemand dol op Dijkhoff vanwege zijn strenge uitspraken? ;-]
 7. quote:
  amarna schreef op 13 april 2017 @ 11:14:
  Er was in dit topic toch iemand dol op Dijkhoff vanwege zijn strenge uitspraken? ;-]
  Nee vanwege zijn looks (ieuwwwww)
 8. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder 9. Zweden heeft ook een wake up call gehad.

  Voltaire: ik veracht u en uw mening, maar ik zal mijn leven geven om uw recht op die verachtelijke mening uit te mogen dragen.
 10. Nederland luilekkerland.
  Eerst een verblijfsvergunning dàn inburgeren , lief ! :censored:

  https://www.trouw.nl/same ... YONiEr4_bEbgEwWvqZ9EUGd8O

  Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
 11. http://www.ad.nl/binnenla ... 17-jarig-meisje~ae8eddee/

  Grote kans dat deze crimineel straks na zijn straf gewoon in Nederland kan blijven, want Eritrea zou te onveilig zijn. Waarom mag hij hier de boel dan onveilig maken? Hij heeft geprobeerd het meisje te wurgen en te verdrinken nadat hij haar meerdere keren verkracht had. Het failliet van ons asielbeleid wordt met deze zaak weer eens duidelijk aangetoond.
 12. Ik las het ook ja. Hij komt uit Soedan toch? Wat een vuile schoft.
  Hopelijk na zijn straf, zal wel een jaartje of drie moeten brommen, direct het land uit zetten. Jammer dan als het daar onveilig is. Het is nu hier onveilig door hem.
 13. En what the fuck, die gast was 's middags al dronken en daarna op stap met zijn minderjarige vrienden. Kon gewoon naar de disco om daar "gevonden" flesjes op te drinken. Echt seriously? Is er geen enkele controle in zo'n azc op die gasten?
 14. We kunnen de problemen met de nakomelingen van de vorige generaties niet-westerse immigranten al niet aan en dan blijven we vervolgens iedereen hier binnen halen. Het loopt de spuigaten uit. Alles onder de pet houden tot de bom een keer barst:


  http://www.telegraaf.nl/b ... mbadtuig_vogelvrij__.html
 15. Elk land dat praktisch homogeen is (met alleen migratie uit buurlanden die qua mentaliteit hetzelfde zijn) doet het veel beter op het gebied van criminaliteit en inburgering (zie Japan).
 16. quote:
  Gudetama schreef op 20 april 2017 @ 16:11:
  Elk land dat praktisch homogeen is (met alleen migratie uit buurlanden die qua mentaliteit hetzelfde zijn) doet het veel beter op het gebied van criminaliteit en inburgering (zie Japan).
  Is eigenlijk logisch, omdat de cultuur veel dichter bij elkaar ligt.
 17. http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/04/oostenrijk-dringt-aan-op-onmiddellijke-sluiting-van-middellandse-zeeroute-495192/

  De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka zit met de handen in het haar over de toestroom van migranten. Hij doet een oproep aan de Europese Unie om per direct de Mediterrane route voor migranten te sluiten.

  De route vanaf het Noord-Afrikaanse vasteland via de Middellandse Zee is populair onder migranten die het Europese continent willen bereiken. Het sluiten van die route is ‘de enige manier om de tragische doden in de Middellandse Zee te stoppen,’ zegt Sobotka.
  Reddingsmissies geen ticket naar Europa

  Hij doet zijn uitspraak naar aanleiding van cijfers van de Verenigde Naties, waarin staat dat tijdens het Paasweekend bijna 9.000 migranten werden gered van de verdrinkingsdood in de Middellandse Zee. Wanneer de weersomstandigheden verbeteren, wagen meer migranten de oversteek per boot.
  De Middellandse Zeeroute is een van de dodelijkste migratieroutes ter wereld.

  Oostenrijk zinspeelde eerder op een barrière bij de Brennerpas, op de grens met Italië. De meeste migranten uit Noord-Afrika komen aan in Italië, waardoor Oostenrijk kwetsbaar is voor migranten die naar Duitsland willen reizen.

  ‘Als er een plotse toestroom komt, kunnen wij onzen grenzen binnen enkele uren sluiten,’ waarschuwde Sobotka donderdag opnieuw. ‘Een reddingsmissie in de open zee kan niet als ticket naar Europa fungeren,’ aldus de minister. ‘Dat geeft de georganiseerde misdaad elke kans om economische migranten naar Europa te lokken.’

  The problem with socialism is that you eventually run out of other peoples' money. -Margaret Thatcher-..