Vriendinnen om mee te gaan (salsa)dansen Den Haag 30-45 jaar

28-06-2016 22:10 11 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi, Eerder had ik al een topic aangemaakt maar minder concreet in de titel dus probeer ik het opnieuw! Ik ben 37 jaar oud, heb partner en veel vriendinnen maar bijna niemand die nog regelmatig uit wil gaan. Zelf ben ik pas met dansles begonnen (bachataI) en vind dit erg leuk. Ik zou graag vaker uit willen gaan om te dansen, bv naar salsafeest maar kroegjes met allerlei soorten muziek vind ik ook leuk. Zijn er mensen in Den Haag en omgeving die met me mee willen gaan? Groetjes!
Alle reacties Link kopieren
Ik ben een stukje jonger dan jij, maar enthousiast salsadanser ;). Ik ben op woensdagavond altijd op de grote markt te vinden en ga gewoon altijd in mijn eentje. Je word echt niet gek aangekeken, het is zo druk je valt echt niet op. Gewoon gaan, een leuke kerel de vloer op trekken en lol maken ;)
Alle reacties Link kopieren
@Ms-mieps, dankjewel voor je leuke reactie! Misschien ga ik dat inderdaad maar eens doen: alleen uit. Moet dan even een drempel over, maar inspirerend om te lezen dat jij dat gewoon doet!
Alle reacties Link kopieren
Ja joh gewoon de Boterwaag in! Als je een beetje rond 22:30 gaat is het gewoon druk. Ff die drempel over inderdaad maar dan heb je echt een leuke avond.
Alle reacties Link kopieren
Hey mooiedag, ben ook een bachata fan, 36 jaar oud, en mijn vriendinnen zijn tegenwoordig ook een beetje eruit.

Ik ga zoals Ms-mieps zegt ook altijd naar Boterwaag en ook heb je op zondagavond Havana bij de Buitenhof.

Ik moet wel zeggen dat indd Boterwaag in je eentje het beste te doen is, omdat het lekker druk is en je de hele avond kan blijven dansen.

Maar wat wel belangrijk is, is dat je gewoon mannen ten dans vraagt. Is heel normaal en zo blijf je niet alleen dansen, maar wordt je ook vaker gevraagd, omdat je vaker op de dans vloer staat. Als je langs de kant blijft wachten, voel je je nl wel best snel alleen.
Alle reacties Link kopieren
Hoi Venuz, dankjewel voor je reactie en tips! Ga het denk ik echt eens proberen alleen. Nog steeds lijkt het me gezelliger om samen uit te gaan en ik snap wel dat ik niet met andere vrouwen kan salsadansen, maar wel drankje doen, etc. Dus mocht je het leuk vinden om eens samen te gaan, laat maar weten.
Alle reacties Link kopieren
Als je trouwens echt vooral bachata wil dansen dan is havana weer meer aan te raden. Die heeft om de week een speciale bachata avond met 90% bachata muziek. Boterwaag is meer een mix van alles.

En hoe vaker je gaat, hoe meer mensen je leert kennen en dan zie je sowieso altijd wel een bekend gezicht op een gegeven moment.
Alle reacties Link kopieren
@MS-mieps: o echt? Ik heb tot nu toe alleen basiscursus bachata gedaan, vond ik erg leuk. Ben van plan nu basiscursus salsa te gaan doen, zodat ik kan vergelijken en daarna kan gaan bepalen of ik verdieping wil gaan leren in bachata of in salsa. Kan jij beiden of heb je een specialisme?

Goed om te weten dat je in de Boterwaag en in Havana uiteindelijk wat meer dezelfde gezichten gaat zien! Nou, misschien zie ik jou daar ook een keer (zonder te weten dat jij dat bent dan :-)). Dankjewel weer!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb salsacursussen gedaan tot ik het een beetje redelijk kon. Bachata en merengue gewoon bij boterwaag en havana mezelf aangeleerd.

Veel oefenen is the key
Hallo!

Wat leuk.. zo'n enthousiast groepje danseressen op Viva.

Ik dans salsa, bachata en merengue.

Salsa ligt me het meest, maar bachata vind ik ook erg leuk.

Ik woon wel ten oosten van Rotterdam.. maar qua reistijd is dat best goed te doen.. dus ik zou het ook leuk vinden om eens kennis te maken met je en wie weet ook een keer samen te gaan dansen!



Als je dit leuk lijkt, stuur me dan even een pb...
Alle reacties Link kopieren
@elfquest24: ik heb je een pb gestuurd :-).

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven