Registratie VIVA-account

Om mee te kunnen doen op het VIVA-forum heb je een eigen account nodig. Met dit account kun je zowel op het forum als op de homepage gebruik maken van alle functionaliteiten. Zo kan je op het forum zelf topics openen en reageren op topics. Maar je kunt ook mee doen met leuke prijsvragen en reageren op de artikelen van onze bloggers en redactie.

De door jouw gekozen gebruikersnaam kan later niet meer worden veranderd en blijft dus altijd bestaan, tenzij je deze laat anonimiseren. Dus ook als je je afmeldt zal deze gebruikersnaam, inclusief alle ermee geplaatste posts, blijven bestaan op viva.nl.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Let op: je kan kan je gebruikersnaam niet wijzigen. Gebruik alleen letters, cijfers, streepjes, 2-12 tekens voor je gebruikersnaam.

Wachtwoord*
Wachtwoord herhalen*
  • Neem geen gebruikersnaam waaruit je eigen naam is af te leiden!
  • Bedrijfsnamen, merknamen, volledige domeinnamen en aanstootgevende namen zijn niet toegestaan!
  • Besef dat alles wat je post ook in zoekmachines zoals Google en Yahoo wordt opgenomen. Hier kan VIVA niks aan veranderen!
  • Het plaatsen van enquetes, marketing-, studie- en schoolonderzoeken is niet toegestaan.
Algemene voorwaarden en huisregels
Let op: Na het invullen van het formulier krijg je een activatiemail toegestuurd. Op de hierin vermelde link moet worden geklikt om je registratie te voltooien. Ontvang je geen activatiemail, neem dan contact op via forum@viva.nl en dan activeren wij handmatig je account.