Log nu in om te reageren
 1. Zo leuk! ik ga 'm nu meteen downloaden.
 2. quote:
  rozehanddoek schreef op 09 april 2014 @ 15:52:
  En kun je ook talen vanaf het begin leren? Ik wil dolgraag spaans leren namelijk. Ik ga daar ook een cursus in volgen, maar als ik alvast een aantal zinnetjes kan leren, dan is dat mooi meegenomen.


  Ja, je begint bij het begin! Het enige wat ik mis is soms wat extra uitleg, maar daarvoor heb je google en/of de cursus die je gaat volgen + theorieboek. Ik heb ooit een jaar een cursus gevolgd, maar dat is zo weggezakt, dat ik ook bij het begin ben begonnen. Ik heb voor mezelf nu gewoon de werkwoorden uitgeschreven met alle juiste vervoegingen erbij, etc. Dat is makkelijker als overzicht, voor mij.. En ik noteer ook de zelfstandige naamwoorden die ik tegenkom. Wel zo handig :-)

  Zeker een aanrader dit!
 3. @mrsnem: ik heb level 3 bijna uit hoor, met Spaans.. en m'n hoofd stroomt over van de Spaanse woorden nu :-$ Ik moet echt even stoppen zo, anders komt er niks meer binnen, maar ik wil zo graag door! Dit is zo leuk!

  Een vriend van mij heeft ook eens een cursus Spaans gedaan en die doet nu al een week DuoLingo (had 'ie wel even mogen zeggen, haha!) dus ik heb een oefenmaatje gevonden :-P Maar hij gebruikt het ook om Spaans weer op te pakken en elke dag een beetje te leren.
 4. quote:
  teaspooncat schreef op woensdag 09 april 2014 16:14 @mrsnem: ik heb level 3 bijna uit hoor, met Spaans.. en m'n hoofd stroomt over van de Spaanse woorden nu Ik moet echt even stoppen zo, anders komt er niks meer binnen, maar ik wil zo graag door! Dit is zo leuk!

  Een vriend van mij heeft ook eens een cursus Spaans gedaan en die doet nu al een week DuoLingo (had 'ie wel even mogen zeggen, haha!) dus ik heb een oefenmaatje gevonden Maar hij gebruikt het ook om Spaans weer op te pakken en elke dag een beetje te leren.


  Level 3?
  Dan heb je Dieren, Meervoud en Eten dus al gedaan? Goed bezig. Nu een mooi dagdoel om te oefenen. Als je kennis wegzakt gaan die mooie oranje balkjes ook weg, hihi

  Geniet van elke dag!
 5. quote:
  mrsnem schreef op 09 april 2014 @ 16:23:
  [...]


  Level 3?
  Dan heb je Dieren, Meervoud en Eten dus al gedaan? Goed bezig. Nu een mooi dagdoel om te oefenen. Als je kennis wegzakt gaan die mooie oranje balkjes ook weg, hihi
  Nee, nee, zo hard ga ik niet! Ik zit nu bij basis deel 2! Die is bijna klaar. Maar er staat een medaille bij met een 3 erin. Maar misschien duurt het nog wel veel langer voor ik medaille 4 haal dan :-$
 6. Yeah, ik zit in level 2 van Italiaans! Ik wil eigenlijk ook mijn Frans verbeteren, maar het lijkt me niet zo slim om twee talen tegelijk te doen.
 7. Dubbel genieten: 20x VIVA + Rituals-set

  En twintig keer VIVA op je deurmat en een uitgebreid Rituals-pakket om jezelf lekker mee te verwennen: klinkt goed, toch? Met deze VIVA-deal kost het je EUR 89,95 i.p.v. EUR 164!

  Lees verder

 8. Jeej ik kan plaatjes plakken.
  Voor de mensen die even een preview willen:

  Spaans


  Duits

  Geniet van elke dag!
 9. quote:
  teaspooncat schreef op woensdag 09 april 2014 16:36 <blockquote><div>quote:</div><div class="message-quote-div"><b><a href="mrsnem in "Duolingo topic - Talen leren :)"" class="messagelink">mrsnem schreef op 09 april 2014 @ 16:23</a>:</b>
  [...]


  Level 3?
  Dan heb je Dieren, Meervoud en Eten dus al gedaan? Goed bezig. Nu een mooi dagdoel om te oefenen. Als je kennis wegzakt gaan die mooie oranje balkjes ook weg, hihi</div></blockquote>Nee, nee, zo hard ga ik niet! Ik zit nu bij basis deel 2! Die is bijna klaar. Maar er staat een medaille bij met een 3 erin. Maar misschien duurt het nog wel veel langer voor ik medaille 4 haal dan
  Ik heb in Spaans 247xp en zit in level 4. Zoiets kunnen dus!

  Geniet van elke dag!
 10. Dit wordt een verslaving, ik merk het nu al... X-D
 11. quote:
  mrsnem schreef op 09 april 2014 @ 16:51:
  [...]


  Ik heb in Spaans 247xp en zit in level 4. Zoiets kunnen dus!
  Nee ik speel per ongeluk vals met de punten! Als je onderdelen herhaalt krijg je ook punten, maar die tellen mee om door te gaan naar een nieuw level.. ik zit nu dus in level 5, maar ik ben gestopt na 'dieren' en 'meervoud' :)
 12. Heb deze app ook ontdekt en ik vind het een leuke app! Ik wil spaans leren en gebruik deze app als ik me verveel of tijd over heb als extra oefening. Ben nu bij level 6.
 13. quote:
  rozehanddoek schreef op 09 april 2014 @ 18:07:
  Dit wordt een verslaving, ik merk het nu al... X-D
  Haha same here! Ben benieuwd of het bij scholieren ook verslavend kan werken. Dat zou kansen bieden in het talenonderwijs.
 14. Hmm ik heb ondertussen maar de microfoon uitgezet, want hij verstaat me steeds verkeerd :( Maar van italiaans is de uitspraak ook niet zo moeilijk, behalve bij woorden als 'spiacente' en 'cameriere', maar die oefen ik dan voor mezelf tienduizend keer.

  Ondertussen heb ik 'food 2' net gehad!

  Leuk studieontwijkend gedrag dit...
 15. quote:
  Penelopeia schreef op donderdag 10 april 2014 10:39 Hmm ik heb ondertussen maar de microfoon uitgezet, want hij verstaat me steeds verkeerd :( Maar van italiaans is de uitspraak ook niet zo moeilijk, behalve bij woorden als 'spiacente' en 'cameriere', maar die oefen ik dan voor mezelf tienduizend keer.

  Ondertussen heb ik 'food 2' net gehad!

  Leuk studieontwijkend gedrag dit...


  Oh! Bij mij pakt de microfoon wel gewoon de woorden. Misschien langzamer uitspreken?
  Zonder microfoon duren je levels langer..

  Geniet van elke dag!
 16. quote:
  mrsnem schreef op 10 april 2014 @ 12:33:
  [...]


  Oh! Bij mij pakt de microfoon wel gewoon de woorden. Misschien langzamer uitspreken?
  Zonder microfoon duren je levels langer..
  Ik denk dat mijn microfoon gewoon niet zo goed is, want ik heb echt alles geprobeerd: precies zo uitspreken zoals zij het zegt, heel langzaam uitspreken, woord voor woord uitspreken, maar niets helpt helaas :(
 17. Hahahahaha jullie moeten echt 'shitduosays' op twitter even bekijken. Met alle hilarische zinnetjes die je soms voorbij ziet komen. Tranen van het lachen hier.
 18. quote:
  Penelopeia schreef op 10 april 2014 @ 19:24:
  Hahahahaha jullie moeten echt 'shitduosays' op twitter even bekijken. Met alle hilarische zinnetjes die je soms voorbij ziet komen. Tranen van het lachen hier.
  Hahaha, ja zulke gekke zinnen ben ik ook al tegen gekomen! "Ik ben een beer." Soy un oso :sarcastis
 19. Haha ja sommige zinnen..

  Ik heb inmiddels level 6 in Spaans bereikt. Ik denk erover om gewoon door te gaan en dan daarna verder met Duits en Frans.

  Hoe gaat het bij jullie?

  Geniet van elke dag!
 20. Level 8 van Italiaans ondertussen! Ik heb de smaak te pakken haha.
 21. Nee joh, je suis un ours. Ofzo. ;-)
 22. Io sono un orso ;-)
 23. Zo, het is alweer een tijdje geleden dat we hier gepost hebben. Zijn er nog mensen bezig met DuoLingo?? :)
 24. Toevallig eergisteren weer even liggen doen in bed. :)
 25. Ik heb het ook echt laten verslonzen. Maar gisteren alles weer bijgehaald en nu wil ik het ook graag bijhouden. Ben van plan om met mijn vriend een cursus Spaans te gaan doen vanaf September. Heel erg spannend! :) Welke taal doe jij, SpringDing?