Kinderbeveiliging Samsung tablet

22-11-2015 10:30 9 berichten
Alle reacties Link kopieren
Mijn kinderen krijgen een Samsung tablet van Sinterklaas. Ik wil hier een kinderbeveiliging opzetten, zodat ze geen aankopen kunnen doen, geen apps kunnen kopen of verwijderen en geen instellingen kunnen aanpassen. Verder alleen op kindveilige pagina's internetten.



Weet iemand of dit eenvoudig in te stellen is? Tot dusver lukt het me alleen om aankopen van apps te blokkeren. In-app aankopen zijn zelfs wel nog mogelijk zonder beveiliging.
In app aankopen kunnen toch alleen als er ergens een betaalmiddel aan gehangen is?
http://www.androidplanet. ... pp-aankopen-uitschakelen/



http://www.consumentenbon ... pp-aankopen-voor-je-kind/
http://www.techtastic.nl/ ... len-in-android-doe-je-zo/
Alle reacties Link kopieren
quote:Goede-Fee schreef op 22 november 2015 @ 10:34:

In app aankopen kunnen toch alleen als er ergens een betaalmiddel aan gehangen is?Is blijkbaar gekoppeld aan creditcard van man. Hij is nu aan het kijken hoe hij het los kan koppelen, maar dat heft de andere problemen niet op.
Alle reacties Link kopieren
Bij het installeren geen rekeningnummers invoeren, dan krijg je waarschijnlijk te zien "aankoop mislukt" als je koters het proberen.
verba volant, scripta manent.
Alle reacties Link kopieren
quote:Goede-Fee schreef op 22 november 2015 @ 10:36:

http://www.techtastic.nl/ ... len-in-android-doe-je-zo/Deze had ik ook gevonden, maar dat lukt niet zo 1-2-3. En ook dan heb ik de andere zaken nog. Ik hoop eigenlijk op een alles -in -1 oplossing.
Alle reacties Link kopieren
Creditcard is ondertussen losgekoppeld, maar andere zaken blijven
Alle reacties Link kopieren
Probeer de app kidoz eens. Hiermee kunnen ze alleen bij de apps en video's die jij wilt. Ze kunnen geloof ik wel zelf foto's maken. Het werkt met een wachtwoord en zolang de app in kids stand staat kan er ook geen gebruik worden gemaakt van het homescreen. Geloof dat als je de betaalde versie neemt je ook kan instellen wat wel en niet mag op internet. Maar zover was ik nog niet, dochter is nog wat jong ervoor.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven