Verbazingwekkende advertenties

16-04-2015 00:55 47 berichten
Alle reacties Link kopieren
Komen jullie ook wel eens advertenties tegen waarvan je denkt okee... To trapt af

Zit ik even lekker te marktplaatsen kom ik dit tegen. Kom ik deze tegen

http://link.marktplaats.nl/m919835598
Alle reacties Link kopieren
Whahaha, tja, ze heeft wel gelijk, er is een markt voor. Mij niet gezien, brrr.



Ik kom ze ook tegen, marktplaats is een verzamelplek voor mafketels. Een keer een advertentie over een doodziek konijn. Of er iemand in de buurt woonde met een hond die hem even kon komen doodschudden. Want dat was sneller en minder stressvol dan inslapen bij de dierenarts. Die heb ik maar even gemeld. En gemaild dat ze dat echt niet konden maken, de advertentie was even later foetsie en ik kreeg een mail terug dat ze echt dachten dat dat beter zou zijn voor het beestje. Ik heb nog aangeboden de dierenarts voor ze te betalen maar dat hoefde niet.



Er is trouwens een topic over marktplaats ergernissen hier, al weet ik niet of dat ook over de bizarre advertenties gaat. Ik kom ook op een konijnenforum en daar gaat het marktplaatstopic over konijnen die onder vreselijke omstandigheden leven. Gewoon schaamteloos met foto's erbij. Alle voedsters zwanger ed. En die gaan soms de konijnen ophalen om ze te redden, in feite, verzorgen ze tot ze weer gezond zijn en herplaatsen ze dan. En dat gebeurt best vaak.



Dus eigenlijk ook handig dat mensen zo schaamteloos zijn op marktplaats, de politie heeft dat nu ook eindelijk door, las ik, die sporen fraudeurs en ander geboefte ermee op. Ze kunnen huisjesmelkers ermee pakken ed. En sommige advertenties zijn gewoon hilarisch.
Mensen kunnen alleen zichzelf redden.
http://fposts.com/fbpost/52720122405582 ... 4467018502



Rexie zoekt een dinodate!
Alle reacties Link kopieren
"Not making a decision Is a BIIIIIIIIIIG decision"
Alle reacties Link kopieren
Wel fijn dat Rexie anoniem wil afspreken! Want als mijn baas erachter komt dat ik graag als Dino verkleed door het bos ren, kan ik mijn fijne baan als trustfundtoezichthouder wel vergeten he!
Die reacties! Vooral dat cakerecept
Het gekste wat ik ooit zag op marktplaats, was een baby mutsje wat werd aangeboden voor 5 euro. De persoon in kwestie had het mutsje op de stoep(?!) gelegd en er een foto van gemaakt...
Echt de allerleukste advertentie ooit op marktplaats was die van Kees Taart. Als je daarop googlet val je van je stoel van het lachen. Omdat ik toen zo vreselijk gelachen heb heb ik de tekst uit zijn Marktplaats advertentie maar in een Word bestandje gekopieerd. Voor de liefhebbers:

hallo ik ben kees de haan oftewel keestaart. ook word ik weleens boterkees genoemd of roomkees, maar ik houd het liever gewoon bij keestaart. ik wil graag een aantal creaties met jullie delen van een week geleden toen er een verjaardag was in de buurt en men vroeg mij: kees(taart) kun je een aantal taarten voor ons maken. zo gezegd zo gedaan ik in de weer tot de boter bij wijze van spreken onder mijn oksel zat. wie goed keek kon de verschillende toespelingen en citaten ontwaren naar het bekendere gebakswerk zoals tompouce mergpijp bossche bol luikse wafel bastogne oude wijven roomsoes boterkoek brabants worstebrood kletsmajoor en dergelijke, zal niet alles verklappen maar het geheim zit hem in de botercrème, persoonlijk gebruik ik half om half boter respectievelijk poedersuiker voor een plakkend resultaat, vervolgens boetseren: kneden als het ware alsof het klei is of marmer, beuken soms smeuren bevrijden wie zei dat ook weer dat het beeld in het steen zit opgeslagen en dat het alleen maar ontketend hoeft te worden smaken geuren dromen vormen visioenen allemaal in deeg te vinden, maar er zijn wel een stevig paar mannen- of vrouwenhanden voor nodig om die in een gebak tot uiting te toveren, een kwestie van ontketenen kortom. de volgende taart zat wat meer in de chocoladehoek, om en nabij twee kilo om precies te zijn bestaande uit chocobars van diverse merken waaronder één die bedankt heet maar dan in het frans, daar neem je een doos van, die je in de overdwars doorgesneden ontbijtkoeken mozaiekt (altijd een verassing) daar gaat dan weer een cake bovenop die dient als basis om de overige chocobars in te garneren, verzin zelf een mooie compositie maar je kunt ook mijn vuistregel gebruiken: reep wafel reep chocobar bedankt wafel reep etc chocobar een foef vol slagroom om het geheel mee af te romen. vervolgens meer mijn gevoel richting vlaai gevolgd, zo kwam ik uit op een collage van abrikoos/kers/kruimel opgevuld met slagroom/chocosoes en jam (bessen) allemaal in een kom die je omdraait en klaar is kees(taart) zo hield ik tijd over voor nog wat clusterbommen op basis van chocobar boerencake en spijs, en bommen waren het, mohammed zeg, binnen een kwartier tot op de laatste spaander verslonden huid van marsepijn en hanekam ontbijtkoek, gek genoeg bleef alleen mijn fruitcreatie tot aan het einde van de dag simpelweg onaangeroerd, appels peren bananen met hier en daar een toets fleurig marsepijn een klein schilderij al zeg ik het zelf, maar tenslotte bleef ook de wortel fier overeind in de worstentaart staan dus daar heeft het niet aan gelegen, al met al een erg geslaagde dag, de kinderen met ronde buiken suiker achter de kiezen en genoeg chocolade rond hun mond naar huis, een slagveld achterlatend, het gebaksbolwerk dat wederom geen stand kon houden, alles op en verslonden maar voldaan als na een gezellige veldslag. veel groeten en tot de volgende keer, keestaart.





p.s hier kun je ze bekijken: http://www.mijnalbum.nl/Album=MQJHYOVE
Jammer, het linkje doet het niet meer. Dat was echt een ware aanvulling op het verhaal.
quote:Katherina schreef op 16 april 2015 @ 09:29:

Jammer, het linkje doet het niet meer. Dat was echt een ware aanvulling op het verhaal.Ennieweej, je kon bij Kees dus taarten bestellen voor je verjaardag, en dan kwam hij zelf ook mee, omdat hij heel eenzaam was en zijn eigen verjaardag nooit vierde. Maar hij hield wel van gezellig in een kringetje kletsen en oude borrelnootjes eten.
Link doet het wel, hoor. Ik weet niet of ik die taarten nou geweldig of verschrikkelijk vind. http://www.mijnalbum.nl/Album=MQJHYOVE
quote:ikeaverslaafde schreef op 16 april 2015 @ 09:43:

Link doet het wel, hoor. Ik weet niet of ik die taarten nou geweldig of verschrikkelijk vind. http://www.mijnalbum.nl/Album=MQJHYOVE





Wauw.
Yakkes! :-)
Ik zat op een taarten forum en daar werdt deze man ook besproken. Was natuurlijk geen goed woord voor over! !!



Dat van die gedragen strings, is natuurlijk vier string snuivers brrrrrr
Alle reacties Link kopieren
Ik zie ook regelmatig gedragen kinderondergoed te koop



Daar snap ik nu helemaal niks van... dat doe je toch niet?
Ab imo pectore
Alle reacties Link kopieren
Jaa lekkere stringsnuivers

Nou jaren geleden was ik op een rommelmarkt en daar vroeg een vrouw letterlijk om onderbroeken getsie.

Ga dan naar de zeeman ofzo
Alle reacties Link kopieren
quote:ikeaverslaafde schreef op 16 april 2015 @ 09:43:

Link doet het wel, hoor. Ik weet niet of ik die taarten nou geweldig of verschrikkelijk vind. http://www.mijnalbum.nl/Album=MQJHYOVEOMG
Ik heb hem al eens eerder genoemd hier :



Op MP een dame die haar man aanbood, die kwam dan bij je thuis de krant lezen....Eventueel bracht hij zijn eigen krant mee.





En teksten zoals deze : <<< daar griezel ik van! Daar moet je dus geen hond kopen...>>>>



Erkende kennel heeft zeer mooi nesje Boomer pups.

Het neusje van de zalm. Moeder een maltezer en vader een Shih Tru.

Dus zo de echte boomer.

We hebben reutjes en teefjes.

Op dit momend hebben wij geen pups die gelijk weg mogen maar wel verschillende nesjes leggen die nog bij de moeder leggen. Hierbij mag u wel komen kijken en eventueel vast 1 uit reserveren.

Ze worden netjes omtwormd en ingeent en hebben een europees paspoort.

Ook krijgen ze een gezondheidverklaring van de dierenarts en zijn ze gechipt.

U krijgt er ook schriftelijk garantie en een puppybox bij.

Heeft u verder nog vragen of intresse graag bellen op 06=========.

Niet mailen.
Alle reacties Link kopieren
http://www.marktplaats.nl ... 0afa33e3a&previousPage=lr



of:



http://www.marktplaats.nl ... 0afa33e3a&previousPage=lr

:D
Ab imo pectore
Alle reacties Link kopieren
Ooit gelezen op marktplaats



Te koop; Scheepstouw



Heeft grote emotionele waarde, is nog door mijn opa gebruikt op de Titanic.
quote:ikeaverslaafde schreef op 16 april 2015 @ 09:43:

Link doet het wel, hoor. Ik weet niet of ik die taarten nou geweldig of verschrikkelijk vind. http://www.mijnalbum.nl/Album=MQJHYOVEIk probeer me nu de blikken van de visite te visualiseren wanneer ik een dergelijke taart op tafel zou zetten.
Alle reacties Link kopieren
Wat een vreemde lui lopen er toch rond. Ik verkocht ooit een paar gedragen maar nog prima gympen. Je had de reacties eens moeten zien die ik kreeg. Of ik ze even aan wilde doen en op de handen wilde gaan staan van degene die ze wilde komen kopen. Getver. Ik heb ze er maar meteen afgehaald en aan de kringloop gegeven. Van dat ondergoed is echt erg. Als je gedragen kinderondergoed verkoopt spoor je niet en ik vind dat een melding bij marktplaats waard.
Alle reacties Link kopieren
quote:ikeaverslaafde schreef op 16 april 2015 @ 09:43:

Link doet het wel, hoor. Ik weet niet of ik die taarten nou geweldig of verschrikkelijk vind. http://www.mijnalbum.nl/Album=MQJHYOVE



Deze taart



I’m doing superhero stuff. I’m staying focused. If anybody comes in here looking for trouble, oh, they’re going to meet my partners. We’re talking about paw and order.
Alle reacties Link kopieren
quote:Katherina schreef op 16 april 2015 @ 09:28:

...bestaande uit chocobars van diverse merken waaronder één die bedankt heet maar dan in het frans...
Alle reacties Link kopieren
Ik zie nu die link pas.. lieve help..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven