Entertainment alle pijlers

Britney Spears scheert haar hoofd kaal!

17-02-2007 08:54 406 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik zat net ff te kijken op x17online en daar staan foto's op dat Britney Spears zelf haar hoofd aan het kaalscheren is. Ik ben geen Britney fan ofzo, maar ik schrok hier eigenlijk best van.

Ik weet niet hoe ik foto's hier moet plaatsen, maar je kunt ze zelf zien op de site.

Alle reacties Link kopieren
Popzangeres Britney Spears heeft weer een zelfmoordpoging ondernomen. In de afkickkliniek waar ze verblijft, probeerde ze zich te verhangen met een laken. Net voor de zelfmoordpoging waande ze zich nog de Antichrist.









(klik op de afbeelding voor een grotere versie)Britney schreef, volgens Britse journalisten, het getal 666 op haar voorhoofd en stootte een demonische schreeuw uit. "Ik ben de Antichrist", riep ze terwijl ze het personeel achternazat.



De zangeres heeft een zware tijd achter de rug: ze liep in en uit de afkickkliniek, viel de paparazzi aan met een paraplu, schoor zich kaal en probeerde al eerder zelfmoord te plegen.



Volgens verschillende Amerikaanse media ondernam Britney Spears ook al een zelfmoordpoging vlak nadat ze vorige week haar hoofd kaal schoor. De schrik om haar kinderen te verliezen aan haar ex Kevin Federline zit er diep in bij Britney. Ook haar moeder deed uitspraken in die zin.



Ze zou ook last hebben van woedeaanvallen telkens iemand haar wijst op haar foute levensstijl. Volgens verscheidene bronnen werd la Spears hysterisch toen Federline haar wilde waarschuwen voor haar uitbundige gedrag.



Britney nam de waarschuwing op als een bedreiging en poogde zelfmoord te plegen door op straat naar het toekomende verkeer te lopen.
Alle reacties Link kopieren
Vind het steeds triester voor d'r worden...:(
Alle reacties Link kopieren
Het is echt zo sneu voor haar, ze was on top en is nu in het diepst mogelijke dal terecht gekomen....

Ik hoop voor haar, maar vooral voor haar twee kids dat ze de kracht vindt er weer uit te komen.
Alle reacties Link kopieren
Als ik dit zo lees en het klopt, dan denk ik absoluut dat ze lijdt aan een postnatale depressie met psychotische symptomen.

Het arme kind, ik heb met haar te doen...
Alle reacties Link kopieren
Ook Kevin scheert hoofd kaalAMSTERDAM - Uit sympathie voor Britney heeft Kevin Federline ook zijn hoofd kaalgeschoren! De aanstaande ex van de popster is, sinds zij in een afkickkliniek zit, weer helemaal begaan met Britney. Ook omdat hij de moeder van zijn twee kinderen terug wil...Momenteel zorgt wannabe rapper Kevin (28) voor Sean Preston (1) en Jayden James (vijf maanden). Vlak voordat Britney in de afkickkliniek belandde, schoor ze in een wilde bui haar hoofd kaal. Kevin toont zich solidair. Dat levert hem vast weer wat 'punten' op bij zijn aanstaande ex.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben geen fan van Britney, maar ik heb oprecht medelijden met haar. Je scheert niet zomaar je mooie haar af. Het lijkt inderdaad wel of ze iets psychotisch heeft, ook als je dat leest van die zelfmoordpoging. Dit is geen aandacht of publiciteit vragen, ze is gewoon erg ziek. Ik hoop dat ze gauw weer uit deze negatieve spiraal komt en er weer kan zijn voor haar 2 kinderen.
Alle reacties Link kopieren
Kevin Federline houdt Britney's kinderen opgesloten





Britney zit nu al ruim twee weken in de afkickkliniek, waar ze één keer bezoek kreeg van haar kinderen.





Het huis in Tarzana waar de kinderen van Britney nu al drie weken met hun papa verblijven.





Kevin Federline schoor zich vorige week kaal als "eerbetoon" aan Britney.



Al bijna drie weken worden de kinderen van Britney Spears en Kevin Federline door hun papa achter slot en grendel gehouden in een huis dat Federline huurt. Buren in Tarzana, in de San Fernando Valley nabij Los Angeles, hebben Jayden James (zes maanden) en Sean Preston (18 maanden) nog maar één keer buiten gezien: toen ze twee weken geleden mama gingen bezoeken in de afkickkliniek in Malibu.



Bovendien blijven de ramen altijd dicht in het huis dat Federline huurt voor 8.000 dollar per maand. Houdt Federline, die nog twee kinderen heeft uit een vorige relatie, de kinderen binnen omdat hij bang is dat ze in het zwembad zouden vallen? Dat ze ontvoerd zouden worden? Door handlangers van Britney? En is dat wel gezond voor DE kinderen, zeker met zulk mooi weer rond deze tijd in Californië?
Alle reacties Link kopieren
Tape waarop Britney fuift met stripsters kan haar voogdij kosten





Een filmpje waarop Britney Spears halfnaakt te zien is terwijl ze stevig doorzakt met twee stripsters, zou haar wel eens de voogdij over haar kinderen kunnen kosten. Dat meldt The New York Daily News.



In bikini

Op 12 februari was Britney Spears nog in haar fuifperiode en ging ze stappen in New York. In de nachtclub One had ze plots zin mee te doen met de stripsters en wisselde ze kleren met een van hen. Haar rood kleedje vloog uit en Britney trok in de vestiaire een bikini en visnetpanty's aan. De frivole en lichtjes aangebrande dansstonde die daar op volgde, is vastgelegd door een beveiligingscamera.
Alle reacties Link kopieren
Britney Spears kampt al negen jaar met eetstoornis



Britney Spears lijdt aan de eetstoornis boulimia nervosa. Dat beweren diverse Amerikaanse en Britse media. De 25-jarige zangeres zou aan de staf van haar ontwenningskliniek hebben toegegeven dat ze zich wel eens te buiten gaat aan junkfood om het voedsel daarna uit te braken.



Dokters bezorgd

Een medewerker van de Promises-kliniek in Malibu vertelt aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat Spears al negen jaar onder de eetstoornis gebukt gaat. "De doktoren maken zich zorgen over haar lichamelijke conditie. Toen ze haar confronteerden met haar ongezonde namier van leven, kwam de waarheid over haar eetgedrag opeens naar boven."



Postnatale depressie

Spears werd ruim twee weken geleden opgenomen in een ontwenningskliniek na een paar maanden intensief feestgedrag sinds haar scheiding van Kevin Federline in november. De voormalige popprinses, die in september beviel van haar tweede zoontje Jayden James, zou te kampen hebben met een postnatale depressie.



Menselijk wrak

Volgens de medewerker van de kliniek hebben de eetstoornis, alcoholisme en cocaïnegebruik een 'menselijk wrak' van Britney Spears gemaakt. "Toen ze hier binnenkwam, was ze een trillend hoopje mens. Ze had last van spasmes en had het het ene moment heel warm en het volgende moment ijskoud."



Inmiddels zou het beter gaan met de Amerikaanse zangeres. "Haar eerste week in de kliniek was een hel, maar ze begint er langzamerhand bovenop te komen."
Alle reacties Link kopieren
Ik ben geen fan van Britney, maar ik heb oprecht medelijden met haar. Je scheert niet zomaar je mooie haar af. Het lijkt inderdaad wel of ze iets psychotisch heeft, ook als je dat leest van die zelfmoordpoging. Dit is geen aandacht of publiciteit vragen, ze is gewoon erg ziek. Ik hoop dat ze gauw weer uit deze negatieve spiraal komt en er weer kan zijn voor haar 2 kinderen.
Dat heb ik nu precies hetzelfde. Ik heb ontzettend te doen met het schaap. Het is gewoon allemaal veel te snel gegaan voor haar met alle succes enzo. Dat is al moeilijk voor iemand met een sterk karakter, laat staan voor haar. Ze was nog een kind toen het allemaal begon en ik kan me voorstellen dat je op een gegeven moment doordraait. Ik ben ook geen fan van haar maar vind haar wel een hele goeie artieste. Ik hoop ook dat het allemaal goed komt en dat ze inderdaad weer voor haar kinderen kan gaan zorgen.
Alle reacties Link kopieren
Justin stuurt Britney emotionele steunbrief





Britney en Justin toen ze een stel waren. Ze leerden elkaar kennen als kindsterretjes in de Mickey Mouse Club.In een liefdevolle brief stortte de Amerikaanse zanger Justin Timberlake zijn hart uit aan Britney Spears, die nog steeds in een Californische ontwenningskliniek verblijft. Een week nadat Justin het opvangcentrum opbelde om de verwarde zangeres een hart onder de riem te steken, heeft hij nu ook zijn gedachten neergepend in een emotionele brief.



Tranenvloed

In het Amerikaanse magazine 'Life & Style' vertelt een vriend van Spears dat ze in tranen uitbarstte toen zij de brief van Justin las. In die brief biedt Justin Britney zijn steun aan wanneer ze haar ontwenningskuur in de kliniek vervolledigt. Volgens de getuige kon "Britney nauwelijks ademen toen ze de steunbrief las. Ze was helemaal de kluts kwijt. De inhoud van die brief heeft haar echt geraakt".



"Hij stortte zijn hart uit. Hij vertelde haar hoe erg hij het vond dat ze op zo'n jonge leeftijd verliefd zijn geworden op elkaar. Indien hij slechts enkele jaren later op haar verliefd was geworden, had hij haar waarschijnlijk ten huwelijk gevraagd. En zouden ze samen kinderen hebben gehad."



Onvoorwaardelijke liefde en steun

"Justin liet Britney weten dat ze zijn onvoorwaardelijke liefde en steun heeft. Hij wou haar komen bezoeken in de ontwenningskliniek", aldus de bron. Justin Timberlake maakte een einde aan zijn drie jaar durende relatie met Britney toen zij hem had bedrogen. Hij biedt zijn ex-vriendin niet enkel persoonlijke steun aan, maar heeft ook zijn medewerking aangeboden om Spears' carrière terug op de rails te helpen met producer Timbaland.
Alle reacties Link kopieren
Britney Spears' manager, Larry Rudolph, has just released the following statement.

"Britney Spears has been released by the Promises Malibu Treatment Center after successfully completing their program. We ask that the media respects her privacy as well as those of her family and friends at this time."

That was NOT thirty days

Alle reacties Link kopieren
<img height="446" alt="bbrrritneyleaves.jpg" src="http://perezhilton.com/upload/2007/03/britney_out_of_rehab/bbrrritneyleaves.jpg" width="450" />
Alle reacties Link kopieren
Ach gos, die Justin is wel 'n schatje als dit allemaal klopt zeg. En die arme Brit, oh ik hoop echt voor d'r dat ze erboven op komt. Heb zó met haar te doen!
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.foksuk.nl/imggif.php?i=/upload/d1430.gif" border="0" />
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
Alle reacties Link kopieren
i love fokke en sukke
Zo ! En dan kunnen we nu weer allemaal normaal doen....
Alle reacties Link kopieren
Britney Spears betaalt ex ruim 9 miljoen euro.LOS ANGELES - Britney Spears en Kevin Federline hebben overeenstemming bereikt over hun scheiding. De zangeres betaalt ruim 9 miljoen euro aan haar ex. De opbrengst van de verkoop van hun huis op Malibu deelt het voormalige stel. Federline krijgt vier dagen per week de voogdij over hun twee jongens. Daarvoor draagt Spears iedere maand 17.500 euro bij. De rapper is met de gulle gaven van zijn ex wel verboden uit de school te klappen over hun huwelijk. Spears zelf deed nog wel een laatste mededeling. "Jij bent mijn grootste vergissing, maar bedankt voor de kinderen", aldus Star Magazine.
Alle reacties Link kopieren
4 dagen per week? Dan heeft hij ze dus langer dan Britney zelf!
Alle reacties Link kopieren
4 dagen per week? Dan heeft hij ze dus langer dan Britney zelf!
Maar voor die extra lange dagen en die 9 miljoen moet menneer Federline wel zijn mond houden over zijn huwelijk met Brtiney. Hebben ze wat te verbergen dan??
Alle reacties Link kopieren


quote: jufandrea reageerde



4 dagen per week? Dan heeft hij ze dus langer dan Britney zelf!

Maar voor die extra lange dagen en die 9 miljoen moet menneer Federline wel zijn mond houden over zijn huwelijk met Brtiney. Hebben ze wat te verbergen dan??
Of ze nu wel of geen 'grote' zaken te verbergen hebben, de media is geinteresserd in elk klein detail! Zij staan zo in de schijnwerpers, kan me voorstellen dat je dan bang bent dat er allemaal dingen van tussen jullie twee naar buiten zouden komen.
Alle reacties Link kopieren
'Bosjeslover' van Britney lijkt blijvertjeAMSTERDAM - De man met wie Britney Spears enkele weken geleden al vrijend werd betrapt in de bosjes van haar afkickkliniek in Malibu is haar nieuwe vriend! Het is zanger en liedjesschrijver Howie Day. Het is al pretty serious tussen de twee...De liefdesrelatie heeft tot bloei kunnen komen nadat Britney en Howie de kliniek verlieten. Een liefdesrelaties tussen patiënten werd er niet getolereerd. Volgens een bekende is Brit, die in scheiding ligt met Kevin Federline , tot over haar oren verliefd op Howie. "Als zijn naam valt, straalt ze helemaal. Ze bewondert hem en zegt dat hij de beste kusser is die ze ooit heeft gehad..." Britney zou volgens ingewijden van plan zijn om Howiem zelfs voor te gaan stellen aan haar familie. De huwelijksdag van een van haar nichtjes behoort tot een van de mogelijkheden...
Alle reacties Link kopieren




quote: Brechjuh reageerde





Ik weet zeker dat Brittney het met me eens is dat zij zelf verantwoordelijk is voor al haar daden, als volwassene. Dat zij hierin is gepusht door haar ouders kan best zo zijn, maar dan nog heb je zelf de macht over je leven, zodra je volwassen bent. Eruit stappen kan altijd.



Mijn pointe was nu juist dat Britney een jaar of 4 geleden volgens mij er al uitgestapt IS. Ik ken haar natuurlijk niet, maar uit alle bronnen die mij bekend zijn heb ik begrepen dat haar huwelijk, de beslissing om zwanger te worden, etcetera, allemaal bedoeld waren om een jaar of wat uit de spotlights te stappen. En daarom zeg ik ook dat ik jouw stelling onzin vind. Ze WAS er uitgestapt, met als resultaat dat ze DOOR het "eruit stappen" opgejaagd wild werd. We hebben in de afgelopen jaren meer fotos en artikelen over Britney dan ooit gezien, Britney werd hot pas NADAT ze "eruitstapte".





Uitgegeven: 7 april 2007 17:15

Laatst gewijzigd: 7 april 2007 17:16





AMSTERDAM - Britney Spears doet er alles aan om weer in vorm te komen. De voormalige popprinses, die bezig is met het opnemen van haar nieuwe album...



Niet echt slim, na een (niet bewezen) verlate postnatale depressie een album opnemen terwijl je zo graag uit de schijnwerpers wil...
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.foksuk.nl/imggif.php?i=/upload/d1430.gif" border="0" />
Zuss duimt zich suf voor Bambi. Het gaat helemaal goed komen, dat weet ik zeker!
Alle reacties Link kopieren
Waarom zou Britney Spears niet gewoon weer een album kunnen opnemen? Als ze dat nou graag doet..

Aandacht krijgt ze toch wel.

Ze is nog maar 25 en kan toch nog lekker een aantal jaren muziek gaan maken en optreden.

En ik blijf erbij, toen Britney begon was ze 16 en dan heb je echt nog geen idee wat de showbizz werkelijk inhoudt.

Dat ze een keer is ingestort vind ik echt niet vreemd. Niet in de schijnwerpers is het leven soms al moeilijk genoeg, ik zou echt knettergek worden als alles wat ik doe in de media komt. Dus niet alleen de leuke dingen, voornamelijk de minder leuke dingen.



Ik hoop voor Brit dat ze weer terugkomt en het weer eens over een nieuwe single gaat ipv haar privé-leven!
Up voor Lalein.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven