Log nu in om te reageren
 1. Echt, oooo dat hebben we helemaal niet begrepen :-$ Wat mooi dat hij dat met zijn vader kon doen!

  Ja, ik zag het staande publiek, wij waren eigenlijk best blij dat we daar niet tussen stonden, had ook niet gekund met mijn 64-jarige moeder. Wij zaten vooraan in vak 110, mooie plaatsen :)

  Wat ik raar vond is dat dit vak pas maanden na de voorverkoop vrij was gekomen. Ik had geluk dat ik toevallig inlogde op Livenation en een heel leeg vak aantrof. Waarom houdt Livenation zo'n vak vast, en niet beschikbaar voor verkoop? En pas na een langere tijd wel? Ik vind het best gemeen voor de mensen die op het moment van verkoop goede kaartjes willen bemachtigen. Ik ben bang dat dit met Prince weer gebeurt.
 2. Wow, Golden Circle kaarten bemachtigd voor Prince!!!
 3. Gisteren toch maar besloten om naar marco borsato te gaan binnenkort in de ziggodome, ben benieuwd.
 4. Ik heb eindelijk weer een leuk concert in het vooruitzicht. Volgende week ga ik naar Franz Ferdinand in Paradiso. Zin in!

  Heb net ook kaartjes voor Fink geregeld (ook in Paradiso). Heb hem jaren geleden op Motel Mozaique gezien in het bijzijn van ongeveer 40 mensen. Vond het toen echt super mooi! Dus ben benieuwd hoe het nu zal zijn.
 5. 1 oktober naar Jason Mraz in Carré. Erg leuk!
 6. Pukkelpop geweest. Ondanks het rotweer een persoonlijk record verbroken en de benen uit m'n lijf gelopen om zoveel mogelijk te zien.

  Lijstje!
  Donderdag;

  The Strypes.
  Gogol bordello.
  The Kooks.
  Editors.
  Kelela.
  Magnus.
  Kyle gass.
  Perfect pussy. Vreselijk.
  Mac demarco.
  Die antwoord.
  Camo & krooked.
  Outkast, Heya!
  St. Lucia.
  Hozier.

  Vrijdag;
  Lonley the Brave.
  Nick Waterhouse.
  The van Jets.
  Other Love
  Kadaver
  Flatcat.
  Tinie Tempah
  The National
  Macklemore
  Cage the Elephant
  The Cat Empire
  Tom Odell
  James Holden
  Bloody Beetroots
  Wovenwar
  A day to remember
  XXYYXX

  Zaterdag;
  Altrego
  You me at six
  Bo Saris
  Chrome Brulée
  Glass Animals
  Fink
  Willow
  Uncle acid and the deadbeats
  Jimmy eat world
  Snoop dogg
  Kelis
  Portishead
  Queen of Stone age
  Calvin Harris
 7. En Koettie wat vond je het best/leukst/etc.?
 8. Pfft. Gogol Bordello was sowieso de grootste verrassing. Kende ze echt helemaal niet en het was echt een leuk vrolijk optreden en meteen de dag begonnen midden in een pit. Bij Queens stond ik helemaal vooraan en hoewel het niet echt mn ding was ook heel vet. Portishead was werkelijk vlekkenloos en fantastisch. Wat kan zij zingen zeg. Die antwoord was weer compleet belachelijk, Willow was fijn, Macklemore had een leuke show.
  Dude van Cage the Elephant had zoveel drugs op dat ik verbaast was dat ie achteraf nog kon lopen ;-)
  Calvin Harris mag noooit meer komen. Ben je dé afsluiter ga je hitjes van andere Dj's draaien. Beetje lame einde was dat.
 9. Er zullen toch nog wel forumsters concerten bezocht hebben de laatste tijd?
 10. Andre Rieu in het Ziggodome. Was een cadeautje voor mijn moeder. Zij werd er blij van en dan word ik het ook.
  They're taking the Hobbits to Isengard!
 11. Ja ikke, afgelopen zondag: Billy Idol. Was geweldig, had ik niet verwacht. Wat een energie heeft die man nog joh voor zijn 58 jaar. Hij staat daar gewoon met een afgetraind lichaam en sixpack over het podium te dartelen alsof hij 20 is.

  En paar weken terug Morrissey. Ook geweldig. Vlekkeloos optreden al had ik wel enige amok verwacht. Gelukkig niet want afgelopen week is hij na 20 van het podium afgelopen om niet meer terug te komen.

  Verder nog over een paar weken Blaudzun. En volgend jaar samen met Minivin naar een echt concert!

  En jij Mocy, jij doet meestal de kleinere gelegenheden he?
 12. Rosalita, lief! Hoorde van een vriendin die ook met haar moeder ging, dat het een polonaise van grijze permanentjes is, maar hartverwarmend.

  Vin, ik ben door omstandigheden even uit het live-optreden-circuit geweest. Eind deze week Waylon.
 13. Oh, ik hoop niets ernstigs! Je pakt het nu weer op dus? Waylon is leuk! Waar?
 14. In het Paard. Ja, vond tot nu toe zijn optredens altijd goed.
  Dat Morrisey-incident was in Polen toch? Wel gave concerten heb je gehad! Ik kon vroeger heel goed Billy Idol imiteren. Dat met één mondhoek opgetrokken praten. :rofl: Daar had ik toen heel lang op geoefend. Mijn moeder vond het vreselijk want na een tijdje werd het een gewoonte haha. Ik heb het pas weer geprobeerd, maar het lukt me niet meer. Helaas.
 15. Ik ben onlangs naar Chet Faker in Paradiso geweest. Heerlijk cdtje, maar het concert...gaap, gaap, gaap. Jammer! Ook nog naar Andy Burrows in Tolhuistuin (leuke locatie!) geweest. Leuk avondje. Heb hem vaker live gezien ((ook in combi met Tom Smit van Editors). Was een mooi avondje! Hij heeft geen super nummers die je voor altijd bij blijven, maar gewoon lekkere poppie songs en ik vind hem gewoon erg grappig.

  Vanavond naar Fink in Paradiso. Hoop dat ik Curtis Harding nog even mee kan pikken in de kleine zaal....! Zin in! En in december staat dEUS nog op het programma!
 16. Fijn programma Max.Daffie! Veel plezier vanavond! Ik ga morgen naar Fink, heel veel zin in.

  Vorige week voor het eerst in de Tolhuistuin geweest, inderdaad heel leuke locatie. Wakey!Wakey! gezien, heel fijn concert, heel klein en rustig maar daarom juist heel bijzonder. Ook nog Damien Rice in Carré gezien, over bijzonder gesproken :heart:

  Verder in december nog mijn geliefde Manics op het programma, in Dublin, hiephoi! :jump:
 17. quote:
  Max.Daffie schreef op 23 november 2014 @ 12:14:
  Ik ben onlangs naar Chet Faker in Paradiso geweest. Heerlijk cdtje, maar het concert...gaap, gaap, gaap. Jammer! Ook nog naar Andy Burrows in Tolhuistuin (leuke locatie!) geweest. Leuk avondje. Heb hem vaker live gezien ((ook in combi met Tom Smit van Editors). Was een mooi avondje! Hij heeft geen super nummers die je voor altijd bij blijven, maar gewoon lekkere poppie songs en ik vind hem gewoon erg grappig.

  Vanavond naar Fink in Paradiso. Hoop dat ik Curtis Harding nog even mee kan pikken in de kleine zaal....! Zin in! En in december staat dEUS nog op het programma!


  Echt? Ik was daar wel heel positief over!

  Verder heb ik gisteren Lily & Madeleine gezien in de kleine zaal van de Paradisio. Lily was ziek, dus dat was een beetje zielig, want ze stond wel op het podium, maar je kon echt zien dat ze beter in bed had kunnen liggen. Verder maken ze heel lieve muziek en kan Madeleine in ieder geval heel goed zingen.

  Curtis Harding lijkt me trouwens heel leuk! Hopelijk zie je daar nog wat van :)

  Volgende concert is misschien Dotan of La Roux. Ik schrijf recensies, dus moet altijd accreditatie even afwachten.
  Er waren godzijdank geen verzachtende omstandigheden meer. Alleen nog omstandigheden. (A. Grunberg - Fantoompijn)
 18. Abonnement op VIVA?

  VIVA is spraakmakend, eigenzinnig en heeft humor. Wekelijks speelt VIVA losjes maar scherp in op de actualiteit en brengt artikelen op het gebied van psyche, relatie en trends. VIVA: een cadeautje met inhoud, wie wilt dat nou niet?

  Lees verder

 19. Wat een leuke concerten hebben jullie gehad en nog voor de boeg. dEUS heerlijk, stelt nooit teleur.
 20. Was een fantastisch optreden van Waylon. Hij en band hebben gespeeld van 20.15 tot 23.00 uur. En heel divers, zo'n beetje alle muziekstromen kwamen aan bod. Halverwege kreeg hij de Herman Broodprijs uitgereikt en even later verschenen Xandra en Lola Brood ook op het podium om hem te feliciteren en een schilderij te overhandigen. Met ''never be clever'' van Brood werd er bedankt.
  Ik heb Waylon al best vaak gezien live, altijd goed. Maar dit was best een bijzonder optreden. We hebben genoten.
  MocyMoos wijzigde dit bericht op 28-11-2014 10:57 met 19%
 21. Ik ben vorige week naar Lenny Kravitz geweest, topshow!
  ik heb Jett Rebel en Bo Saris nog in het vooruitzicht, fijn fijn fijn!
 22. Gisteravond naar dEUS geweest in Paradiso. Wow, wow, wow, wat word ik toch blij van dit bandje! Lekker de vaart erin (ondanks een technisch dingetje) en heerlijke muziek. Met een big smile naar huis!

  Fink vond ik laatst ook helemaal top! Mooi ingetogen, maar ook opzwepend. Erg mooi! Curtis Harding niet meer meegepakt, maar komt vast nog weleens voorbij.
 23. Nog AC-DC gangers hier. Ik ga met mijn vriend mee, de fan. 5 jaar geleden ook in de arena geweest en was een gaaf concert ondanks dat het mijn genre niet is.
 24. Ik vond AC/DC veel te duur voor wat het is.
  Ten eerste is AC/DC niet meer origineel, de ene is zo dement als een hoepel en de ander zit helemaal of bijna in de bak, ten tweede zijn die lui een beetje vergane glorie en ten derde vind ik zoiets een halfuurtje leuk, maar geen twee uur lang.

  Vast vloeken in de kerk, maar toch X-D

  Laatste hier was Slash & Myles Kennedy. Viel beetje tegen. Was best leuk maar verre van zo goed als vorige keer.
  668, the neighbour of the Beast
 25. (half) Queen met aanhang.

  LEUK!! Interactie tussen de muzikanten, gitaarsolo, drumacties, (interactie met) het publiek en last but not least de lichtshow en de setlist.

  In 2005 in iets andere samenstelling. Op onderdelen (veel) beter :)

  In maart Paul Simon & Sting.
  Watervrouw2 wijzigde dit bericht op 31-01-2015 10:19 met 95%
  "Some dance to remember, some dance to forget"
 26. Down the rabbit hole op 26 t/m 28 juni. En hopelijk Pinkpop. (Voor Muse yeah :cheer:)