Entertainment alle pijlers

meest irritante reclame?

06-07-2009 10:54 3027 berichten
Alle reacties Link kopieren
wat vinden jullie nou de meest hinderlijke reclame en mag van jullie direct van tv verdwijnen?



ik vind de CARGLASS reclame vreselijk irritant en hij komt nog eens verschrikkelijk vaak langs! 1 was het een andere man, maar nu heb je die martijn ofsow met zn accent pfff.



ben benieuwd naar die van jullie.
quote:nerdopviva schreef op 09 december 2014 @ 21:31:

[...]





Stekkeren lijkt voor mij teveel op dekkeren...Waarom vindt dat kind het zo boeiend om de stekker erin te stoppen? Of gaat dat kind ook zo over de rooie als zijn mammie de stofzuiger of elk willekeurig ander apparaat pakt waar een stekker aan zit? Op welke pagina van de DSM kan ik terugvinden waar ie dan last van heeft? Ga je toch van uit je stekker zo'n kind?
Alle parfumreklames in december, zo onnozel dom allemaal met al dat weke gekweel en dat weke gedoe, ik ben al zwaar allergisch voor geurtjes, word het nog meer door die stompzinnige spotjes
Die ene van Chanel geloof ik waarbij ze 'n liedje coveren uit Grease vind ik toch wel prima om aan te zien. Ze hadden de extended versie pasgeleden tijdens de Voice, ik vergat gewoon om de reclame door te spoelen omdat ie mij niet stoorde i.t.t. al die schreeuwerige opdringerige meuk.
O ja, één van de ergste irrispot: die van HG, die vent met die stomme kop(die van dat pak in een andere versie, ook al zo erg) die ineens overeind komt na een nachtmerrie met zijn "VERSTOPPING"............Kan die vent haast wat aandoen met zijn stomme kop en dat zo heel erg slechte "acteren", als ik die tegen kom mep ik hem echt even een ander soort verstopping, wat een kwal
quote:merano schreef op 09 december 2014 @ 11:50:

[...]





Dat is een van mijn grote TV frustraties. Omropen en commerciële zenders zijn de halve dag bezig om te vertellen wat ze morgen gaan uitzenden. Zo vaak, dat het enorm stoort bij wat ze nu uitzenden.



Het lijkt wel alsof later altijd belangrijker is dan nu. Waarom mag de kijker niet gewoon een keer genieten van wat er nú op tv is.En in bijv. Expeditie Robinson voor de reclame laten zien wat ze na de reclame gaan uitzenden en na de reclame eerst terugblikken op wat ze voor de reclame hadden uitgezonden. Net of ze denken dat we allemaal minimaal Alzheimer light hebben.
Alle reacties Link kopieren
quote:GrumpyCat1983 schreef op 11 december 2014 @ 08:14:

Ik heb tegenwoordig echt een zap moment als de iglo reclame komt met dat geblinddoekte mens en de opgewarmde diepvries hap. Het ziet er smerig uit en het aller tenenkrommendste is dat die troel een hap neemt en METEEN roept MMMM dit is LEKKKERRRRR en dan denk ik.... je hebt nog niet gekauwd dus hoe wééééét je dat dan? Mensen die iets willen proeven kauwen het eerst en slikken het door voor ze kirren hoe lekker het is. Irritant!!!!Deze idd. God wat ziet die meuk er vies uit ook. Pasta al funghi - kost net zoveel tijd om het echt lekker vers te maken in plaats van zo'n gore diepvrieshap te doen het lijkt me echt niet te vreten.
quote:GrumpyCat1983 schreef op 11 december 2014 @ 08:14:

Ik heb tegenwoordig echt een zap moment als de iglo reclame komt met dat geblinddoekte mens en de opgewarmde diepvries hap. Het ziet er smerig uit en het aller tenenkrommendste is dat die troel een hap neemt en METEEN roept MMMM dit is LEKKKERRRRR en dan denk ik.... je hebt nog niet gekauwd dus hoe wééééét je dat dan? Mensen die iets willen proeven kauwen het eerst en slikken het door voor ze kirren hoe lekker het is. Irritant!!!!Sowieso dat het nagesynchroniseerde voor geen meter past. Zelfs het kusgeluid komt te laat.
Alle reacties Link kopieren
Wat ik dan weer leuk vind: die van Bol.com, met Flappie.
I can explain it to you, but I can't understand it for you
quote:elninjoo schreef op 11 december 2014 @ 20:02:

[...]



En in bijv. Expeditie Robinson voor de reclame laten zien wat ze na de reclame gaan uitzenden en na de reclame eerst terugblikken op wat ze voor de reclame hadden uitgezonden. Net of ze denken dat we allemaal minimaal Alzheimer light hebben.
heb je even:

de reclames van de Plusmarkt, nu met die nieuwe groep, die ene vent, wat gigantisch irritant.

de reclame van Unox, oma zegt nasikruiden en sambal en heeft hutspot gemaakt, dochter overstuur want mama weet niet wat ze doet, nasi of hutspot, we kunnen haar niet alleen laten en normaal doen.

die grieten van Hunkemöller, dat ze in hun ondergoed door huis rennen en na afloop zie je sylvie meis in d`r ondergoed.

de reclame van net5 over de Victoria Secret gedoe, zie je allemaal modellen lopen en ook Doutzen Kroes en dan ff een close-up van d`r flamoes en tieten. Volgens mij een geile cameraman.

en van AH dat de familie allemaal eten meenemen, met de auto en caravan op pad gaan, dan zogenaamd pech hebben, dan de ANWB bellen, pa verrast want een auto met caravan verlaten op de weg, de sukkel herkent zeker zijn eigen auto en caravan niet, doet de caravan open en ziet zijn familie zitten, ja je dacht toch niet dat we zonder jou kerst gingen vieren.

zo ook de ING, vent te laat op vliegveld en mailt laatste centen en krijgt zomaar van zijn 3 vrienden 150 euro op rekening gestort. want hij moet er bij zijn met kerst.



en nu stop ik maar



en inderdaad, die nieuwe van Bol is mooi met konijntje
Alle reacties Link kopieren
quote:elninjoo schreef op 11 december 2014 @ 20:02:

[...]



En in bijv. Expeditie Robinson voor de reclame laten zien wat ze na de reclame gaan uitzenden en na de reclame eerst terugblikken op wat ze voor de reclame hadden uitgezonden. Net of ze denken dat we allemaal minimaal Alzheimer light hebben.Dat is mijn grote frustratie bij alle programma's op National Geografic, National Wild en dergelijke zenders. Die promoten bijna alleen hun eigen programma's en doen ook die 'zometeen na de reclame' en 'we zagen voor de reclame'. Netto beeldmateriaal is denk ik nog geen 20 minuten, 40 minuten zit je voorstukjes en achterafstukjes en 'kijk wat u morgen kunt zien' stukjes te kijken. En dan ook nog steeds weer dezelfde 'kijk wat u morgen kunt zien' stukjes.. (vaak ook nog met spinnen ) Ondermijnt mijn kijkplezier naar verder geweldige programma's.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
ik moet toch die tekentjes van quoten en wijzigen eens uit elkaar leren houden
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
quote:rastan schreef op 11 december 2014 @ 20:03:

[...]



Deze idd. God wat ziet die meuk er vies uit ook. Pasta al funghi - kost net zoveel tijd om het echt lekker vers te maken in plaats van zo'n gore diepvrieshap te doen het lijkt me echt niet te vreten.



Ik vind het op zich wel lekker spul, maar 'snap' de reclame 'niet'.



Is het diepvries of is het vers.. het is LEKKERRRR..



Jaa.. maar is het nou diepvries of vers.. kan ze dat ook proeven?
Later is nu
oh ja nog een irritante: dat van Activia, want als je buik blij is ben jij dat ook. WTF?
Jumbo, met die fake happy People 's get a life met je oh zo gezellig kerst vieren.



monster-app



Parfum reclames, ik zie mij al aan een lint flawless naar boven kruipen met een walm van een een parfum.
Die dude met zijn Airfryer en zijn zeauns die de knapperige frietjes heurrrlijk vinden. ~ril~
quote:Dreamer schreef op 12 december 2014 @ 11:24:

[...]





Ik vind het op zich wel lekker spul, maar 'snap' de reclame 'niet'.



Is het diepvries of is het vers.. het is LEKKERRRR..



Jaa.. maar is het nou diepvries of vers.. kan ze dat ook proeven?Ze kan helemaal niks proeven want ze kauwt niet. Muts.
Alle reacties Link kopieren
Met stip op 1 sinds het begin der tijden: Merci reclame!!!
Alle reacties Link kopieren
Sowieso gruwel ik rond de feestdagen nog eens extra van reclames. Brrrr.
Time spent with a cat is never wasted
Alle reacties Link kopieren
quote:thaorchid schreef op 11 december 2014 @ 19:57:

Alle parfumreklames in december, zo onnozel dom allemaal met al dat weke gekweel en dat weke gedoe, ik ben al zwaar allergisch voor geurtjes, word het nog meer door die stompzinnige spotjes Die verwaande vrouw met goude jurk, kruipend/klimmend langs gouden doek naar plafond, onderweg trekt ze met opzet nog haar parelketting kapot, en door een gat van het plafond kruipt ze op het dak en zegt dan "J'adoir" en nog meer bla bla bla..

Ble'h wat een ijzige reclame
LOEP ME MAAR aub.
Alle reclames die een voordeel geven zonder de echte prijs te geven. En dan alleen vandaag nog. Een week later is de actie dan wegens succes verlengd. (O, en ik versta telkens Porno Hoes was burgemeester van M. Maar dat is Mamma Appelsap....)
quote:soetkees schreef op 06 december 2014 @ 19:48:

Gisteren hoorde ik trouwens dat die 'corpsbal' die ze jarenlang bij de LOI-reclame hadden Dirk Zelenberg blijkt te zijn.Ooo die vond ik toen ook zo rete irritant! Met zijn Meeeeerel en dat hij dat hondje ging uitlaten... Bello ofzo. Ik vind dan blijkbaar die hele vent irritant want in de Vodafone radioreclames kan m ook wel wat doen.
quote:Dreamer schreef op 12 december 2014 @ 11:21:

[...]





Dat is mijn grote frustratie bij alle programma's op National Geografic, National Wild en dergelijke zenders. Die promoten bijna alleen hun eigen programma's en doen ook die 'zometeen na de reclame' en 'we zagen voor de reclame'. Netto beeldmateriaal is denk ik nog geen 20 minuten, 40 minuten zit je voorstukjes en achterafstukjes en 'kijk wat u morgen kunt zien' stukjes te kijken. En dan ook nog steeds weer dezelfde 'kijk wat u morgen kunt zien' stukjes.. (vaak ook nog met spinnen ) Ondermijnt mijn kijkplezier naar verder geweldige programma's.



Sowieso is de variatie in reclames ver te zoeken op dit soort zenders. Elk reclameblok dezelfde zielige aap of mishandelde ezel.



Over goede doelen gesproken.... Dit is Tjeppo (iets met de Mamas in Zuid Afrika) komt me ondertussen -hoe zielig ook voor het ventje- giga mijn neus uit.
Alle reacties Link kopieren
Uit: AD



De genomineerden voor de Loden Leeuw zijn vanavond bekendgemaakt. In de categorie Meest Irritante BN'er in een Commercial gaat het dit jaar tussen Tim en Tom Coronel, Roy Donders, Gerard Joling en Jort Kelder, Jeroen van Koningsbrugge en Chantal Janzen, laat de AVROTROS weten.





Tim en Tom Coronel zijn genomineerd voor hun reclame voor Allsecur autoverzekeringen, Roy Donders voor zijn juichpak-spotje, Gerard Joling en Jort Kelder hebben hun nominatie te danken aan hun commercial voor autoverhuurbedrijf Sixt, Jeroen van Koningsbrugge aan zijn Overtoom-reclame en Chantal Janzen aan haar bijdrage aan het spotje van Robijn. De genomineerden voor irritantste reclamespotje zijn dit jaar Fonq, Gaslicht.com, Specsavers, HoyHoy.nl en Strato.



In het verleden kregen onder anderen Maarten van der Weijden, Patricia Paay, Johan Derksen, Frans Bauer, Joop Braakhekke en Louis van Gaal een Loden Leeuw, net als de bedrijven Bon Prix, Zalando, Postal Gold, Hi en Specsavers.



De Loden Leeuwtjes worden op 5 januari uitgereikt in het consumentenprogramma Radar.
I can explain it to you, but I can't understand it for you
quote:soetkees schreef op 15 december 2014 @ 22:53:

Uit: AD



De genomineerden voor de Loden Leeuw zijn vanavond bekendgemaakt. In de categorie Meest Irritante BN'er in een Commercial gaat het dit jaar tussen Tim en Tom Coronel, Roy Donders, Gerard Joling en Jort Kelder, Jeroen van Koningsbrugge en Chantal Janzen, laat de AVROTROS weten.





Tim en Tom Coronel zijn genomineerd voor hun reclame voor Allsecur autoverzekeringen, Roy Donders voor zijn juichpak-spotje, Gerard Joling en Jort Kelder hebben hun nominatie te danken aan hun commercial voor autoverhuurbedrijf Sixt, Jeroen van Koningsbrugge aan zijn Overtoom-reclame en Chantal Janzen aan haar bijdrage aan het spotje van Robijn. De genomineerden voor irritantste reclamespotje zijn dit jaar Fonq, Gaslicht.com, Specsavers, HoyHoy.nl en Strato.



In het verleden kregen onder anderen Maarten van der Weijden, Patricia Paay, Johan Derksen, Frans Bauer, Joop Braakhekke en Louis van Gaal een Loden Leeuw, net als de bedrijven Bon Prix, Zalando, Postal Gold, Hi en Specsavers.



De Loden Leeuwtjes worden op 5 januari uitgereikt in het consumentenprogramma Radar.



Jeeeeeejjjjjj!

Genomineerd!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven