veel afgevallen

08-08-2007 12:11 3 berichten
Alle reacties Link kopieren
hoi allemaal,

hoop dat jullie mij een beetje gerust kunnen stellen.

ik ben nu 23kilo afgevallen en de laatste 2mnd veel aan het sporten geslagen fitness en probeer nu ook hardlopen (jaja ga ook evy probreren)

ben nu ook heel erg bezig met wat ik eet, alleen overdag krijg ik bijna niets naar binnen, alleen als mn man er bij is meestal sávonds dus.

alleen gisteren bij mn behandelaar geweest en die vind dat het allemaal veel te snel gaat, verlies bijna niets in kilo's maar wel centimeters bv vorige week 2cm in 1 week! mn taille en billen allebei 2 cm eraf.

dus vanmorgen naar ho geweest niet gezegt van de cm's

maar het gewicht is nu goed maar niet al te veel meer afvallen,

en goed en gevarieerd eten,

alleen mn bloedruk was iets te laag 105 om 70? heb geen idee wat goed is hoor!

voel me alleen heel erg moe en duizelig,

denken jullie dat ik het allemaal overdrijf? wil heel graag over 4 weken weer een strak lichaam hebben

graag jullie reacties

dank je wel alvast

groetjes angie
Alle reacties Link kopieren
ik dacht dat 120 op 80 goed was. Drink je water genoeg en krijg je genoeg zout naar binnen? Dat je duizelig en moe bent ligt aan je lage bloeddruk. Ik heb dat lange tijd geleden ook gehad en toen kreeg ik de raad om veel water te drinken (zeker 2L per dag), genoeg zout te nemen (ook niet overdrijven natuurlijk, maar ik moest toch iedere dag een zakje chips met zout eten) en voldoende slapen...



Bij jou zal het waarschijnlijk liggen aan het feit dat je veel te weinig eet. Denk niet dat je goed bezig bent, van op het ogenblik dat je terug 'normaal' zal eten, ga je veel bijkomen (volgens mij dan toch, maar ik ben dan ook geen specialist of dokter)... :jump:
Alle reacties Link kopieren
105 over 70 is op zich niet te laag, alleen als je je moe en duizelig voelt heb je er last van en is het dus wel lastig laag. Lage bloeddruk kan je krijgen door o.a. uitdroging, dus drink genoeg. Van te weinig eten kan je je ook moe en duizelig voelen, dus probeer ook als je alleen bent wel 'gewoon' te eten.

(Mijn bloeddruk is 100/50 aan de lage kant van 'normaal' is dat, en al heb ik soms last van duizeligheid als ik snel opsta het kan geen kwaad. Nadeel van eht genoemde zakje chips is dat er ook veel vet inzit. De meeste mensen krijgen voldoende zout binnen (jij nu je zo streng lijnt misschien niet? in brood zit bijv. best veel zout, als je dat nu weinig eet krijg je minder zout dan goed is misschien) maar anders: een kopje drinkbouiilon is gezonder (en beter voor de lijn) dan chips.)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven