Wat is lekker van de lidl?

27-07-2008 18:26 909 berichten
Alle reacties Link kopieren
Vanaf morgen is er hier een lidl. Nu ken ik de lidl helemaal niet en vraag ik me af wat nou echt de lekkere goede producten zijn, en welke producten ik bete rniet kan kopen!



Alvast bedankt!
quote:Amand schreef op 08 september 2013 @ 14:25:

Die blonde cassiere.Volgens mij is personeel het eerste waar de prijsstunters op bezuinigen
Alle reacties Link kopieren
Ik wil nu ook een Lidl
Alle reacties Link kopieren
Prei was in de aanbieding 19 cent!

Jumbo 99 cent.



cashewnoten haal ik er altijd en kandijkoek.

Bananen haal ik er ook vaak weg, bij de Jumbo hier zijn ze soms al bruin in de winkel en dat maak ik bij de Lidl nooit mee eigenlijk.

Heel veel groente haal ik er trouwens.
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.
quote:Hangmat schreef op 10 september 2013 @ 21:34:

[...]



August Alebeplein, nieuw west... ik haal er al heel lang humus, altijd in het assortiment daar, jammer dat daar geen verse broidjes zijnNou dan ga ik dáár de volgende keer heen!
Alle reacties Link kopieren
Ja, de humus van de Liddl vind ik ook lekker. De melkchocolade crème plakken ook trouwens.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Score!
Iemand ervaring met de diepvries chocolade brownie taart?
Alle reacties Link kopieren
.
quote:Traveler schreef op zondag 27 juli 2008 18:41 Ooh ja, die gekruide aardappelpartjes uit de diepvries zijn lekker!!!

Verder vind ik de gamba's uit de diepvries ook lekker. Ze hebben oa doosjes met kant en klaar gekruide gamba's: even in een schaaltje in de oven en je hebt een lekker voorgerechtje.

De vloeibare wasmiddellen en de blokjes voor in de afwasmachine zijn ook goed. Ik lees meer over die aardappelpartjes. Hoe bereiden jullie die? Kunnen ze ook in de oven of koekenpan? Heb geen frituurpan.
Alle reacties Link kopieren
quote:zas schreef op 30 januari 2014 @ 00:19:

[...]



Ik lees meer over die aardappelpartjes. Hoe bereiden jullie die? Kunnen ze ook in de oven of koekenpan? Heb geen frituurpan.Na bijna zes jaar weet ze vast niet meer hoe ze ze gebakken heeft
Och jee, zie nou pas dat dit een heel oud topic is. Sorry...
Alle reacties Link kopieren
Wij doen die aardappelpartjes (wedges) in de oven. Heerlijk!
Alle reacties Link kopieren
Die halvajam van Linessa. Mijn favoriet is Zwarte Bessen (Cassis).



En Dulano Gekookte Achterham is ook een heel goede koop.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Alle reacties Link kopieren
Grote blikken erwtensoep voor 1 euro. Ook heel aardig gemaakt voor bliksoep.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Alle reacties Link kopieren
Weer zo'n oud topic, maar ik doe sinds kort boodschappen bij de Lidl dus wel geinteresseerd. Ik vind het brood goed smaken, de groente is ook goed (niet altijd spotgoedkoop!), het vlees vind ik ook niks mis mee. En ze hebben echte Griekse schapenfeta voor een spotprijs! De wijn is ook wel aardig en voor de rest koop ik er wel eens vruchtensap, ze hebben daar van die combi-sapjes die ik ergens anders niet kan vinden. En ik heb er dus een overlock-naaimachine gekocht die goed bevalt.



Hoe smaakt de pindakaas? En de boterhamstrooisels?
Alle reacties Link kopieren
Die heb ik nooit geprobeerd. Inderdaad bereikt een topic meer lezers als hij nieuw geopend wordt. Ik las deze bij toeval.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Alle reacties Link kopieren
De pindakaas is prima en zo ook de puur/wit- en melkhagelslag. De pure heb ik nog nooit gekocht.



De xxl-schnitzels zijn verrassend ( ik hou niet van vlees wat uit een pakje komt) goed! Mooie grote dunne lapjes zonder vetranden.
Alle reacties Link kopieren
Neeee ze hebben mijn lievelingssoep eruit gehaald!!! Grrrr!! Waar is mijn minestrone soep??!!
Alle reacties Link kopieren
De macarons en flensjes met vanille ijs en aardbeiensaus uit de diepvries zijn jummie.
Ja en?
Alle reacties Link kopieren
quote:Billy_Jay schreef op 30 januari 2014 @ 17:31:

De pindakaas is prima en zo ook de puur/wit- en melkhagelslag. De pure heb ik nog nooit gekocht.



De xxl-schnitzels zijn verrassend ( ik hou niet van vlees wat uit een pakje komt) goed! Mooie grote dunne lapjes zonder vetranden.Komt op het boodschappenlijstje, gruw van vetrandjes. Pindakaas en strooisel ga ik ook proberen.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind de speculoospasta een ontdekking! En de krieltjes in schil, heerlijk gekookt en een dag later gebakken.

Groente en fruit koop ik er ook veel, bij gehakt is veel goedkoper dan mij de C1000. Hamburgers zijn ook lekker, meer vlees durf ik niet zo goed te proberen..
Alle reacties Link kopieren
De rookworst en knak vind ik er niet lekker.
Alle reacties Link kopieren
Het is jammer dat de Lidl in NL geen sterke drank verkoopt, anders kon ik de rum van Captain Cook aanraden. Ik vind de bliksoepen van de Lidl erg goed te doen. Goulash, linzen of tomaat. Shoarma van de Lidl vind ik het lekkerst, jammer dat ik dat niet hier in DE kan vinden. Oh, en probeer de knoflooksaus uit een klein emmertje. Die is lekker En het gebak uit de diepvries is ook yummy yummy yummy!!



Vind het toch wel grappig dat in NL velen naar de Lidl gaan, omdat het goedkoop is en hier ib DE is het gewoon een 'normale' supermarkt. Het is soms wel jammer dat het assortiment verschilt.
Alle reacties Link kopieren
quote:cinnamonnswirl schreef op donderdag 30 januari 2014 22:02 Het is jammer dat de Lidl in NL geen sterke drank verkoopt, anders kon ik de rum van Captain Cook aanraden. Ik vind de bliksoepen van de Lidl erg goed te doen. Goulash, linzen of tomaat. Shoarma van de Lidl vind ik het lekkerst, jammer dat ik dat niet hier in DE kan vinden. Oh, en probeer de knoflooksaus uit een klein emmertje. Die is lekker En het gebak uit de diepvries is ook yummy yummy yummy!!



Vind het toch wel grappig dat in NL velen naar de Lidl gaan, omdat het goedkoop is en hier ib DE is het gewoon een 'normale' supermarkt. Het is soms wel jammer dat het assortiment verschilt. Goulash en linzen zijn er ook uit hier:( net als mijn minestrone!!! @/&¤)"/9£\!]%
Alle reacties Link kopieren
Wij hebben sinds kort ook een lidl.



Ik was altijd een coca-cola drinker,vond andere cola echt te smerig. Maar die van de lidl vind ik nu gewoon lekkerder. Nooit verwacht. Ik vind hem van de merkloze cola's het meest op coca-cola lijken. T was even wennen,maar nu vind ik m lekkerder. Zoeter.



De chocolade brownies zijn ook heeeeel lekker. Zijn afzonderlijk verpakt,8 in een doos geloof ik. Liggen bij de koekjes. Zijn reepjes chocolade cakejes met stukjes chocola,echt heerlijk. Ik neem ze niet meer mee,want dan gaan ze gelijk op

Ik vind de nasi en bami groente pakketten ook lekkerder dan die van de AH. Groente en fruit haal ik er ook bijna alles.



Vloeibaar wasmiddel. Nadat ik bij de consumentenbond had gelezen over het wasmiddel van de lidl ben ik het gaan proberen. Ik gebruikte ariel vloeibaar en nu lidl huismerk vloeibaar voor wit en kleur en vind het erg fijn. Vind m ook frisser ruiken.



Krieltjes in schil. Mager rundergehakt is prima. Varkenshaas halen wij ook nog weleens is ook lekker. En de shoarma vind ik nergens lekkerder als van de lidl.

De diepvrieszalm is er ook erg lekker. Die gebruiken wij om sushi mee te maken,en is altijd goed.



Ik vind verder de frisdrank en sapjes wat minder. Spa water,bij de lidl heten ze saskia (groene flessen), haal ik er dan weer wel.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven