Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Even een vraagje: Als je het eenmaal hebt, wordt het dan erger? Of hoeft dat niet perse?
 2. Hoi Urala,

  Je bedoeld de endometriose ? of dat erger wordt als je het weet ?
  Ligt aan de behandeling het beste is om het zo rustig mogelijk te houden door het gebruik van de pil ofzo...
 3. quote:
  tweeling76 schreef op 13 augustus 2010 @ 20:21:
  Hoi Urala,

  Je bedoeld de endometriose ? of dat erger wordt als je het weet ?
  Ligt aan de behandeling het beste is om het zo rustig mogelijk te houden door het gebruik van de pil ofzo...


  Ik was inderdaad niet helemaal duidelijk. Bij mij is vastgesteld dat ik 'een beetje' endometriose heb. Hiervoor heb ik verder geen behandeling. Ik ben al aan de pil. Mijn vraag is nu of de endometriose ook erger kan worden. En gebeurd dat altijd of hoeft dat niet?
  Thnx alvast :)
 4. Hoi Urala,

  Dat weet ik eigenlijk niet. Ik weet wel dat mijn endometriose erger is geworden nadat ik stopte met de pil. Tijdens het pilgebruik is het niet erger geworden, maar of dat bij iedereen zo is weet ik niet...

  Tweeling, wat een verhaal zeg. Ik heb helaas ook het idee dat de Lucrin helemaal niet werkt. Ik ben afgelopen donderdag gebeld door de verpleegkundige en de arts wilde me een recept geven voor Livial, zei ze. Maar daar wil ik niet aan omdat ik behalve de pijnlijke knieen niet veel last heb van de Lucrin en om er dan nóg een hormoon tegenaan te gooien (die de werking van Lucrin vermindert)....Ik wil alleen maar weten of die gewrichtspijn een teken is van vermindering van het kraakbeen of dat het gewoon een bijwerking is die verder niks betekent. Want als het verder niks betekent dan neem ik de pijn op de koop toe. Maar als het betekent dat mijn kraakbeen slechter word dan wil ik van de arts weten of het wel zo verstandig is om nog door te gaan met de Lucrin.

  Nou ja, de verpleegkundige wist dit niet en nou word ik binnenkort alsnog door de arts gebeld....zucht.