Gezondheid alle pijlers

GEZOCHT ERVARINGkind al 3 weken ic geperforeerde blindedarm

18-12-2014 23:07 169 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ten einde raad ben ik opzoek naar mensen die zelf of andere kennen die ervaring hebben met blindedarmontsteking, mijn zoontje van 8 werd eindelijk na 2 weken ziek opgenomen in het ziekenhuis, via een (kijk)operatie hebben ze ondekt dat zijn blindedarm al gesprongen was, een buikvliesontsteking erbij en een longonsteking, dubbele stoma, aan de beademing en in slaap gehouden, week later leek iets beter te gaan beademing eraf en wakker laten worden daarna 2e operatie, drains en kleine snee, weer een week later op de dag dat de beademing eraf zou gaan heeft hij een inwendige bloeding die via de stoma en drains eruit komt, ze durven niet te opereren vanwege zijn broose darmen, nu een paar dagen later word hij morgen weer onder narcose gebracht omdat er nieuwe vochtcollectes zijn gevonden van vocht, oud bloed of pus van abcessen, hij heeft er een bloedvergiftiging bij (sepsis) en zijn lever krijgt het moeilijk, sonde is een paar x gestart maar ook weer gestopt hij kan het nog niet aan, dit is even kort en misschien onduidelijk voor meer vragen of uitgebreider is geen probleem,



weet gewoon niet meer of dit normaal is en wat ik kan en moet verwachten, zoveel complicaties pff.. 8 jaar nooit ziek geweest en nu dit, als iemand ervaring of tips heeft hoor ik het echt super graag !!



bedankt alvast
Alle reacties Link kopieren
Jeetje, wat een ellende zeg. Ik kan niks zinnigs zeggen maar wil jullie heel veel sterkte wensen de komende tijd. Ik zal morgen een kaarsje branden voor je zoontje.
Ik weet er niets van, maar kom je even een knuffel brengen. Want een ellende



Wat ik wel weet, is dat kinderen sterker en veerkrachtiger zijn dan volwassenen. Ik hoop dat jullie deze ellende snel achter jullie kunnen laten en wens jullie heel veel sterkte en zoon natuurlijk ook een spoedig herstel!
Ik weet niet wat ik moet zeggen, behalve heel veel sterkte. Wat een toestand.....
Alle reacties Link kopieren
Geen ervaring hiermee maar wel erg veel sterkte gewenst meid. Heel heftig voor jullie als gezin!
De vastheid die je zoekt is even groot als de veranderlijkheid waar jij naar verlangt
Geen ervaring, maar ook ik wens je heel veel sterkte. Het lijkt me verschrikkelijk machteloos voelen.
Jeetje, sterkte!
Normaal is het natuurlijk niet...



Sterkte in ieder geval.

Ligt je kind nu in een gespecialiseerd kinderzh met kinderic? Zo niet, ga een overplaatsing regelen!
Zelf geen ervaring, maar wat onwijs heftig! Hoop dat het snel weer goed komt! Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Joh, wat heftig. Wat een angst voor jullie als ouders.



Worden jullie ook goed begeleid, het is immers nogal wat.



Hij zal er niet zonder kleerscheuren uitkomen, die zijn er al, maar ik hoop dat het snel beter gaat met hem.



Cyberhug voor jullie en jullie zoon!





Ps. Veel ervaringen zul je hier niet vinden, dit is een zeldzame complicatie.

Ik hoop dat jullie zoon en jullie de begeleiding krijgen voor later. Maar nu eerst beter worden!!
Je bent zelf een theepot
Wat een nachtmerrie. Schrik er van hoe het zo kan mis gaan. Beste kinderziekenhuis in de regio in de arm nemen.
Voor jullie als ouder, heeel veel steun en sterkte met elkaar. Hoop dat hij snel opknapt.
Ik heb zelf op 9 jarige leeftijd een gesprongen blindedarm inclusief zware spoedoperatie en complicaties nadien gehad. Heb er een groot litteken aan over gehouden, nog steeds veel last van verklevingen, maar verder is het goed gekomen. Helse tijd in het ziekenhuis kan ik me herinneren, maar het was vooral zwaar voor mijn ouders met alle onzekerheid. Ik was nog jong. Hen werd verteld zich op het ergste voor te bereiden, wat uiteindelijk gelukkig goed is gekomen! Ik wil je dan ook heel veel sterkte wensen in deze ongetwijfeld zware periode.
wat een nachtmerrie, jouw zoon is heel ziek en je zal wel gek zijn van de zorgen. Praat met de artsen, die moeten je kunnen vertellen wat er precies aan de hand is en wat je kan verwachten.
Alle reacties Link kopieren
Jeetje wat een nachtmerrie waar jij/jullie in zit zeg! Heel veel sterkte gewenst.
Alle reacties Link kopieren
Vreselijk.



Praat inderdaad met de artsen die hem behandelen.



Ik wens jullie heel veel sterkte en duim dat hij snel weer beter wordt.

Wat moet dit een rot tijd zijn voor jullie.
Alle reacties Link kopieren
Wat erg..... vraag vooral de artsen of ze dit vaker hebben gezien, en wat de prognose is. Want jullie zoon is echt heel erg ziek.... Veel sterkte
Kun je geen overplaatsing aanvragen naar een academisch kinderziekenhuis? Het Emma, Sophia of Wilhelmina, etc. (weet niet waar je woont).



Wat vreselijk allemaal, veel sterkte en voor je zoon heel veel beterschap
Alle reacties Link kopieren
Geen ervaring maar wens jullie heel veel sterkte en veel beterschap voor je kind
Als je tot over je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven
Alle reacties Link kopieren
Heel veel sterkte
Wat erg... veel sterkte gewenst. Hopelijk komt hij er weer helemaal bovenop.
Dat zijn zware complicaties die je zoontje heeft. Ik hoop dat het net als bij Smartie goed afloopt.



Heb je fijne mensen om je heen die je steunen? Zo'n periode is heftig en uitputtend.
Alle reacties Link kopieren
Wat verschrikkelijk, ik heb geen tips of ervaring maar wil je sterkte wensen. Wat zeggen ze in het ziekenhuis over de situatie en de vooruitzichten? Probeer zoveel mogelijk steun en begeleiding voor jezelf te krijgen, want dit is te zwaar om alleen te doen.
Nothing happens for a reason
Alle reacties Link kopieren
Oh de ergste nachtmerrie van iedere ouder. Geen ervaring om met je te delen, alleen heel erg veel sterkte. Wees niet terughoudend met vragen stellen aan de artsen. Ook niet als t lijkt alsof ze t druk hebben of als je het gevoel hebt dat je lastig valt. Ze zijn er voor. Nogmaals heel veel sterkte, ik hoop op een goede afloop
Alle reacties Link kopieren
wat een super lieve reacties allemaal! hoorde net dat voor 12 uur de operatie niet zal zijn, wij zitten in het azm academische ziekenhuis maastricht, hij ligt op een kinder ic PICU heet dat hier , peditratische intensive care unit( als ik me niet vergis) ik heb het dossier op willen vragen omdat het indd zeldzaam moet zijn, maar ze zeggen dat het niet gaat omdat die niet compleet is afgerond.. gister vroeg ik of ze dit wel eens gezien hadden, zeiden ze dat 1 a 2x per jaar zoiets wel voorkomt, en dat er vorig jaar ook een meisje hier 4 maanden op ic heeft gelegen, gekke is alleen dat ik vanmorgen subtiel de zuster was uit het horen en dat ze zei dat zoiets als mijn zoontje hier niet is geweest :S

maar goed .. enige wat de doctors zeggen is dat zijn buik heel ziek is, dat de complicaties die hij heeft en misschien nog zal krijgen ook wel verwacht word.. dat ze indd niet kunnen garanderen dat hij beter word , maar dat de kans groter is dat hij wel beter word, maar alle medicatie wat hij krijgt morfine ketamine noem maar op zal het zowiezo straks afkicken worden met methadon, maar omdat de sonde niet werkt kunnen ze daar nog niet mee beginnen..

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven