Gezondheid alle pijlers

waarschijnlijk longkanker deel 2

14-09-2014 13:01 2525 berichten
Alle reacties Link kopieren
En we schrijven weer rustig verder.





De titel zegt het al. Een vlekje op mijn longen. Ik was niet bijster ongerust en ben dus gewoon alleen naar de longarts gegaan voor de uitslag van de ct-scan. Maar dat viel even tegen. U kunt zich vergissen zei ik tegen de arts. Hij keek me begripvol aan en zei, ja dat zou kunnen. Maar voorlopig dus al 3 onderzoeken voor de boeg. Mri, pet-scan en een long-of leverpunctie. Als het niet uitgezaaid is kunnen ze een stuk van mijn long afhalen anders niet en wordt het een levenrekkende behandeling. Hij wond er geen doekjes om die lieve dokter en ineens ziet mijn toekomst er heel anders uit. Volgende week gaat het feest beginnen.
odi et amo
Lamazoon;

Sassafras, ook voor jou meid, sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Sassafras: duim ook voor een hele goed uitslag. Kan me heel goed voorstellen dat het je angstig maakt. Twee hele lange weken wachten, dat is het ergste wat er is. Sterkte hoor.
Alle reacties Link kopieren
Sterkte Sassafras.. dat wachten is vreselijk



En Lamaatje, je bent nog vaak in mijn gedachten..
“The snow doesn't give a soft white damn whom it touches.”
Sterkte, ellendig dat wachten.
@ Sassafras: jouw man moet echt zwart op wit hebben wat het is, deze uitspraak was wsch, te vaag voor hem. Wel vreselijk om in spanning te zitten, tot er wel zekerheid is.





Vanmorgen liep ik over een kerstshow van een tuincentrum. Moest ook weer aan jullie denken, Lamazoon en Lamaman: straks komt er een akelige maand aan: vrolijke Sinterklaas, kerstfeest van familie bij elkaar, elkaar geen goed oud- en nieuwjaar meer kunnen wensen.

Altijd maar die lege plek, waar Lamaatje had moeten zijn . . . . . Jullie blijven in mijn gedachten en Lamaatje heeft een vast plekje in mijn hart gekregen . . . . . . . . .
Alle reacties Link kopieren
Hier wordt nog steeds aan Lama, Lamaman en Lamazoon gedacht.



Hoe gaat het Sassafras?
Alle reacties Link kopieren
Er wordt nog steeds aan jullie gedacht, lamaman en Lamazoon.



voor jou Sassefras
Ook ik denk aan jullie
Alle reacties Link kopieren
niet vergeten
If we don't get lost, we'll never find a new route




Saai zonder Lamaatje.



Deze lama vind ik zo schattig.
Alle reacties Link kopieren
Oh HGJB! Wat een schatje! Stond er ook een patroon bij? Deze wil ik wel maken!



Voor degenen die vragen hoe het met mij en man is: ik wil dit topic niet kapen, dus na deze korte update verdwijn ik hier weer. De afspraak voor de uitslag staat voor volgende week, maar afgelopen vrijdag, 2 dagen na de CT-scan, belde de longarts. Grote stress bij mij meteen, want die man belt niet om te vragen wat we volgende week in onze koffie willen.



Boodschap was dubbel, vlek is geen longkanker, maar "bij toeval" wel andere verdachte dingen op de foto die lijken op uitzaaiingen in lymfeklieren. Komende week dus verdere onderzoeken en verwijzing naar een andere specialist voor de uitslagen.



Enige voordeel is dat longkanker vaak heel slechte prognose heeft, mogelijk is dit een beter behandelbare soort, maar het feit dat ze dus "secundaire" plekken zagen, belooft niet veel goeds...
https://www.etsy.com/nl/shop/DeliciousCrochet





Wat akelig allemaal Sassefras en zo onzeker allemaal.
Moest weer aan je denken Lamaatje.

Hoe is het met man en zoon van Lamaatje?
Alle reacties Link kopieren
Hier ook nog regelmatig met Lamaatje in mijn gedachten. Lamazoon, hoe gaat het met jou en lamaman?
Alle reacties Link kopieren
hallo allemaal,



hier weer even een berichtje, allereerst wil ik sassafras en natuurlijk alle anderen die tegen nare dingen in hun leven lopen heel veel sterkte wensen.



het is mooi om te zien dat jullie toch steeds weer tegen nieuwe lama's aan lopen.



met mij gaat verder alles goed, ik ben veel aan het werk(lekker full-time knallen).nu zo tegen de feestdagen aan zal dit alleen maar meer worden en heb er zin in, laat die drukte maar komen.werk in een leuk team en ben erg blij dat ik, nadat ik het 10 jaar geleden opgaf om in de horeca te werken en koos voor andere liefde, weer terug ben in het werk waar ik me zo in thuis voel.



nadat mijn moeder overleed heb ik niet echt het gevoel gehad dat ze er niet meer is en dat heb ik nog steeds niet. het is alleen een beetje eenzijdig het gevoel te hebben dat ze wel ziet hoe ik dingen aanpak in mijn leven maar er niet meer het oordeel van mijn moeder over te kunnen horen,dat steekt soms toch wel een beetje dus probeer er niet te lang bij stil te staan of probeer zelf uit te vinden hoe de reactie van mijn moeder zou zijn.



om eerlijk te zijn heb ik lamaman al even niet echt gesproken en heb ook geen duidelijk antwoord waarom ik nog niet echt de moeite heb genomen om hem op te zoeken,ik kan nu wel een rijtje gaan opnoemen van wat het zou kunnen zijn maar kan me vinger er niet precies op leggen.wel weet ik dat ik als ik volgende week vrij ben toch maar eens zal gaan kijken hoe het daar allemaal rijlt en zeilt.



ik kijk nog regelmatig op het forum en lees ook zeker de posts nog. heb alleen soms het idee dat ik wel wat zou willen berichten maar het lijkt alsof ik dan toch steeds hetzelfde blijf melden alsin: alles gaat hier goed ik werk veel en maak verder niet zo veel bijzonders mee dat ik zou kunnen delen met jullie.



na een lang verhaal wel nog een mooi nummer:

http://www.youtube.com/watch?v=SbyAZQ45uww



groetjes van hier en sterkte met alles
what breaks you, makes you stronger.
Lamazoon, ook ik denk nog regelmatig aan jullie gezin. Nu ik Dorian een gebreid mutsje opzet en er van oma een zelfgebreide sjaal aankomt bijvoorbeeld, dan denk ik aan een andere breiende mevrouw. Nee, je moeder zal niet worden vergeten.



Ik denk, zo inschattend, dat jij en lamaman beide een beetje struisvogels zijn in plaats van lama's en elkaar misschien daarom een beetje ontlopen. Volgens mij best begrijpelijk. Let alleen op dat jullie elkaar niet kwijtraken. Maar dit is allemaal psychologie van de koude grond hoor!



Hebben jullie behoefte aan Kerstkaartjes vanuit het forum of is dat too much straks?
Goedemiddag lamazoon,

Wat goed te lezen dat je in ieder geval druk bent met je grote passie " de horeca ".

Dat geeft tenslotte wel de nodige afleiding. Nu lees ik net dat je al een poosje lamaman niet gesproken hebt. Mijn man had ook zijn moeder niet meer gezien na de crematie van zijn vader. 6 weken in totaal. Geen ruzie , niets van dat al. Druk op werk etc. Of misschien het wegduwen van de realiteit. Bij mijn man was dat wel zo. Niets is zo confronterend als op bezoek te gaan bij de achterblijvers. Dan valt het gemis des te sterker op. Probeer echt zo snel mogelijk naar lamaman te gaan. Goedbedoeld advies. Hij zal je echt wel missen. Kunnen jullie samen herinneringen ophalen van lamaatje. Ik wens je alle goeds toe.
Alle reacties Link kopieren
Ha Lamazoon,



Jij en je moeder (en lamaman) zijn regelmatig in mijn gedachten. Goed te lezen hoe het met je gaat. Het is allemaal gewoon ook nog te vers en rauw om een plek te kunnen hebben. Natuurlijk werk je en leef je je leven. Dat maakt het gemis van Lama er niet minder om. Misschien, net als wat je schrijft, dat je haar tastbaarheid nu meer dan ooit mist.

Haar droge commentaar aangevuld met rake humor.

Weet niet zo goed wat ik kan zeggen. Alleen dat jullie vaak in mijn gedachten zijn. Heel vaak.
Everything you see I owe to spaghetti!
Alle reacties Link kopieren
@doreia



ik heb zelf niet zoveel met kerst nooit gehad ook eigenlijk,ik begrijp het gewoon niet zo goed denk ik. dus voor mij hoef je de moeite niet te doen om een kerstkaart te sturen(na een aantal weken is het oud papier),daarbij denk ik wel dat lamaman er misschien wel heel blij van zou worden. maar weet dit niet zeker natuurlijk, als ik er volgende week ben zal ik het hem vragen.



groetjes
what breaks you, makes you stronger.
Helder. En anders posten we allemaal hier iets voor jou en Lamaman of iets. In elk geval is dit een beroerde tijd om iemand te moeten missen.
Alle reacties Link kopieren




Gewoon omdat jullie nog steeds zo vaak in m'n gedachte zijn..



Sassafras: heel veel sterkte! Ik hoop dat het allemaal meevalt
Wat een lieve lama-meme, Aardbeitje89!



Fijn om te lezen dat je lekker draait, Lamazoon.



Lamaman: mocht je dit topic nog lezen: een welgemeende Alkmaarse knuffel



En Sassefras: voor jou en je partner ook eentje

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven