Cheers!!

06-04-2007 11:05 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img style="WIDTH: 280px; HEIGHT: 393px" height="597" src="http://img390.imageshack.us/img390/2053/cheers2cn1.jpg" width="450" />
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Nope. Madokus is vandaag en morgen aan het werk (morgen 24-uurs-dienst). Die is er dus pas maandagmorgen weer. Misschien dat we dan nog even op stap gaan, maar dat kan alleen als hij heeft kunnen slapen 's nachts.
Alle reacties Link kopieren
Titus een lekker ding . Alex, wat ben jij toch een lekker wijf :).



We hebben weer full house dit weekend (als in: alle kindjes thuis), ik slinger dan altijd beetje heen en weer tussen de drang ze af en toe met de lieve hoofdjes tegen elkaar aan te slaan, en gelukzalig wat-zijn-we-toch-lekker-met-z'n-allen euforie. Nou ja, zolang maar beetje in balans (en niet echt slaan) zal het wel goed zijn, denk ik dan maar.



Weekend!!! Zijn jullie al druk aan het eieren verstoppen? Ik heb net foldertje uit de bus gevist getiteld; De dood is overwonnen (wordt nog druk, hier op aard), van de Grafwacht. Daar krijg ik meteen allemaal Haagsche associaties bij (spreek uit met bjibehorend accent), maar dat zal aan mij liggen.
Morgen..



Dat moet niet mogen, Alex, geen internet.. pff.

Hier ook geen wilde paasplannen. Morgenochtend naar kerk, paasdienst en ik heb creche-dienst, is altijd erg leuk met al dat kleine grut. :) 's Middags komen vrienden en maandag geen plannen.

Nu op Marktplaats aan het zoeken naar een nieuwe koelkast, beetje zonde om een nieuwe te kopen ivm nieuw huis waar koelkast al in nieuwe keuken zit.



Verders... heb ik me vanmorgen nogal rot gedragen t.o.v. Bambi-man, liep 'm uit te foeteren, was dodelijke sjagerijnig, daardoor hij ook sjagerijnig terwijl hij zo lief was om met de kinderen naar het strand te gaan zodat ik beetje in rust thuis kon rommelen. Stomme ik, voel me nu erg schuldig. Merk dat ik behoorlijk gestresst ben de laatste tijd. Er is ook in familie-verband een hoop gezeik en trammelant, wat me ook erg hoog zit, vind het met die 3 kinders in combi met altijd voortdurende werkdingen erg erg erg druk, zal wel minder worden zodra Levi naar kdv kan. Toestanden met Yentl en mijn gebrek aan geduld en daar dan weer op moeten anticiperen, omschakelen, etc. etc. etc. :( Vind het allemaal best een beetje zwaar, momenteel, kan me overdag vrijwel niet ontspannen en merk dat dan regelmatig uit eten gaan samen of andere dingen doen met z'n 2-en, niet echt de lucht en ruimte geeft die ik gehoopt had.

Nou ja, bladiebladiebla..
Bambi-man net: " wat ben je labiel, je lijkt wel ongesteld'.



Ehm.. oh ja.
Alle reacties Link kopieren
bambi.... kan me voorstellen hoor, het ìs o9ok erg druk allemaal, mag je best zo voelen!



Pasen? Oja, morgenochtend komen vriendin van vroeger met nieuwe vriend en dochter brunchen. Maandag even naar schoonmoeder (is jarig) en naar vriendin (mijn kinderen willen haar kind snuffelen). Verder genieten van het mooie weer.
Alle reacties Link kopieren
Bam, ook zonder ongesteld lijkt me dat best zwaar allemaal... We hadden het er volgens mij bij de High Tea nog even over; buiten de deur werken geeft wat ochtendstress, maar vervolgens ben je ergens aan het werk waar die kinderen gewoon niet zijn, en dat concentreert een stuk makkelijker... Jij moet alles dwars door elkaar heen doen, da's niet simpel, en met die rare nachten erbij wordt het vast niet eenvoudiger. Blieft je jongste alweer tiet?



Ben je te ziekig voor drank of mag ik je wat inschenken?



Iemand anders nog?
Alle reacties Link kopieren
Bam, misschien geeft het wel lucht als je tijd voor jezelf alleen kunt regelen?
Zuss duimt zich suf voor Bambi. Het gaat helemaal goed komen, dat weet ik zeker!
Lief dat er met me meegedacht wordt. :)

Hoe was je vakantie, Zuss?



Ja, meer tijd voor mezelf en werken op de zaak ipv thuis zou hemels zijn.. Meer tijd voor mezelf = niet heel erg mogelijk helaas. Kreeg met kerst een sauna-met-alles-erop-en-d'r aan- bon en zelfs die heb ik nog niet kunnen gebruiken. Af en toe kan ik wel een uurtje weg hoor, even alleen iets doen of Bambi-man is in het weekend wel eens paar uur weg met alle kinders en 's avonds ben ik ook vrijwel iedere avond de deur uit, maar zit 'm meer in dagelijkse drukte en het altijd aktief moeten zijn. En indien niet aktief, dat ik me dan alsnog erg onrustig voel en me niet kan ontspannen. Boek leg ik na 10 blz. weer weg, op zoek naar nieuwe bezigheid om uiteindelijk toch maar weer wat werk te doen. Dus idd, werk buiten de deur zou beter zijn. Maar ook weer zooo onpraktisch wegens drukke werkplaats, altijd mensen aan het werk daar, ook op kantoor dus is t daar eigenlijk nog een stuk hectischer dan hier. Plus, als je daar gaat zitten weten ze je te vinden ook, oftewel, van ongestoord werken is daar ook niet echt sprake.

Ach ja, het is gewoon even bikkelen. Als Levi plek heeft op kdv ziet het er allemaal weer beter uit. En als bepaald deel van familie nou gewoon een beetje van de aardbol afpleurt, gewoon een klein zetje vanaf het randje is al voldoende, dan is het leven zo slecht nog niet en tel ik mijn zegeningen.



Iemand nog behoefte aan een goede rode wijn of ben ik spuit 11?



Hier niet echt een spetterend paasfeest. Morgen kerkdienst, daarna brunch met vrienden, verder zullen er vast eieren geschilderd en gezocht gaan worden en zie ik speeltuinen en kopjes koffie/wijn op terrasjes ook zomaar gebeuren. Maandag schijnt het trouwens 18 gr. te worden dus JOEHOE, slippertjes en zomerjurkjes, kom maar weer tevoorschijn en make my day! 

Truste dames. :)
Alle reacties Link kopieren
18 graden klinkt goed. Drukte in het hertenkamp klinkt minder. Is er al een beetje zicht op een plekje voor Levi op het kdv of gaat dat nog hel lang duren? Ik vind het altijd al zo knap hoe jij alles weet te combineren. Meid, als ik dat zo hoor vind ik het een klein wonder dat je nog overeind staat. Er zouden er genoeg om minder een burn-out krijgen. Probeer je in de chaos nog wel een beetje om jezelf te denken? *;

~Geeft een bepaald deel van de familie van Bam voorzichtig een zetje over de rand van de wereld.~ Zo dat ruimt op.



Gisterenavond druk aan het schilderen geweest voor op de babykamer. We hebben daar een hele rode muur. Op zich heel gafa, maar er moet wel iets tegenaan om het geheel wat te breken. Nu ben ik dus bezig met het maken van twee schilderijen voor tegen die muur. Helaas ging het met de verf wat harder dan gehoopt en ben ik door een deel van de verf heen. Dinsdag dus maar snel wat bij gaan halen (waarom heb je dit soort dingen altijd vlak voordat de winkels twee dagen dicht zijn). Jammer, want ik heb de smaak te pakken en wil het eigenlijk af gaan maken.
Alle reacties Link kopieren
Bam, ik herken het gejaagde gevoel. Hier natuurlijk ook werk aan huis en Pebblo nog fulltime baan buiten de deur erbij. Het is druk, maar wat het nog drukker maakt is dat ik nooit kan plannen wanneer ik iets doe. Het is altijd schipperen met aandacht. En gebruik maken van de situatie. Kind (en hond...) rustig? Dan even snel werken. Nooit eens uren kunnen doorbuffelen, altijd worden onderbroken. En zakelijke telefoontjes helaas te vaak met herrie van kind(eren) op de achtergrond, al sta ik tijdens telefoneren druk gebarend eenieder tot stilte te manen. Altijd een vol hoofd, nooit iets af.



Ik zie lichtpunt. Pebblo werkt nog 3 maanden bij baas en is al wekelijks een dag vrij voor webshop. Gelukkig hebben we een grote bedrijfsruimte zodat we niet meer thuis (moeten) werken, al zal het vast nog wel gebeuren. En in september heb ik 2 schoolgaande kinderen en kan ik eindelijk mijn dagen plannen en niet van het moment laten afhangen.



Als er dan ook nog zorgen bijkomen in andere vorm, (al weet ik niet wat er bij jou speelt met familie) is het gauw te veel. Ik neem dan avonden vrij, werk dan persé niet, maar val dan om 20 uur in slaap. En voel me nog schuldig omdat Pebblo wel zit te werken.



Het lijkt vaak allemaal handig en leuk, huishouden, werk en kinderen thuis combineren. Dat is het vaak ook wel, maar het is ook chaotisch.



Hier zit het paasontbijt erin. Pebbeltjes zitten lekker in pyjama te duplo-en. Kefpep ligt te maffen in zijn bench, Pebblo zit te werken op zolder en ik ga maar eens aankleden en bekijken hoe ik mijn Pebbeltjes er paasbest laat uitzien!



Om 11 uur eieren zoeken met wijkkindertjes. En vanmiddag en avond naar schoonouders. Daar komen ook schoonzus, zwager en kinderen. Ik heb er helemaal geen zin in...
Alle reacties Link kopieren
goedenmorgen!

en... hebben jullie me gisteren gemist? (nee, vast niet) IK heb nl. hele dag niet aan de pc gezeten! Eerst 's morgens naar voetbal, toen met "De Duivel draagt Prada" in de tuin gegaan. En ik kan over het algemeen ook niet meer de rust vinden voor een boek, maar gisteren heb ik mijzelf 'gedwongen'

Nadeel van dít boek was, dat de hoofdpersoon het zó druk heeft, dat ik 's avonds om 12 uur (boek net uit) alsnog met een opgejaagd gevoel in bed dook

maar hele dag lezen was weer eens ouderwets heerlijk :-)



Vanmorgen muffins gemaakt en eieren gekookt. Niet echt Paasontbijt, geen eieren geschilderd, geen zin in en werd niet naar gevraagd door de kinderen, dus dan maar liever niet. (ontaarde moeder! ;-)

Eerst wilde ik Elvis nog rustig laten liggen. Die heeft nl. in z'n hoofd gezet dat we vandaag het huis op gaan ruimen en daar heb ik geen zin in. Dus ik wilde 'm laten liggen .. maarnee, we hebben gezellig samen ontbeten.

LD heeft respijt met opruimen, haar vriendje ziet ze waarschijnlijk vandaag voor het laatst (zou eerst éérgisteren zijn, dus zij 's avonds in tranen, hebben ze tóch gisteren nog gespeeld en nu komt hij vandaag weer) Dinsdag vliegt hij, dus toen hij gisteren belde of hij hier mocht spelen, kon ik het niet over m'n hart verkrijgen dat hij niet mocht komen om iets banaals als opruimen. Morgen duik ik dus met LD haar kamer in. Elvis duikt vandaag met LE zíjn kamer in (veel meer en veeeel stoffiger) en ik duik vandaag op de was.



U ziet, voorjaarsopruiming is ons Paasweekend. Hiep hoi. Wat een feest. EN dan wilde ik ook nog hardlopen. Dat stel ik teveel uit.



Gisteren trouwens voor het eerst heerlijk gebbq-ed. Het was hier wél de hele dag bewolkt en 's morgens leek het zelfs te regenen. Gelukkig bleef het droog, maar het weer nu ziet er veel beter uit. (misschien ga ik buiten wel wasvouwen :-)



Hmm, ik geloof dat dit een enorme ego-post geworden is.



Bambi, toen ik jouw verhaal las, legde ik, helaas, ook gelijk verband met je menstruatie. Het is balen, maar niet anders dat we daar niet echt altijd makkelijker van worden. Toch zou ik in jouw situatie het niet kunnen bolwerken, weet ik. Sterkte ermee!



Prettige Pasen iedereen!
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
zooo heerlijk dagje weer! Vanmorgen vriendin op de brunch (we hebben even berekend dat we elkaar haast 30 jaar kennen!), zij haar nieuwe vriend meegetroond en heur dochter (ook 3 ). Kindjes helemaal leuk met elkaar, eitjes gestickerd (makkelijker dan verven ) en gespeeld. Vanmiddag hebben ze weer lekker buiten gespeeld. KK zonder zijwieltjes geprobeerd. Ging best goed, kind gaat als een speer. Waar GG angstig was is zij dat helemaal niet en dus vind ik het moeilijker haar los te laten, ze zou ècht hard vallen volgens mij. Gaat al best goed vond ik. Vanavond lekker gezellig met elkaar uitgebreid gegeten (doen nooit aan uitgebreid paaseten, maar vond het tijd om ongezelligheid van kerst en zo in te halen. Toen een vriendin in het ziekenhuis tegen me zei dat in Noorwegen gezegd wordt dat kerst tot pasen duurt hebben we daar maar gebruik van gemaakt! Die uitdrukking wordt gebruikt om aan te duiden dat als iets heel gezellig is, het lang moet duren.)

Kan stukken slechter dus!
Alle reacties Link kopieren
Hee hoi :). Bam, geldt die wijn nog? Ik lust 'm wel .



Morgen 18 graden? Jippie! Ik word zo vreselijk blijgelukkig door zon en beetje warmte. Ik wil blote benen en beetje bruin en lekker buiten en fijne mensen en wijntje erbij en lekker eten (hoezo, veel gevraagd?). Morgen lekker allemaal nog vrij, niemand vroeg weg, heerlijkheerlijk.
Alle reacties Link kopieren
Dat wil ik ook allemaal, Lil en ik vind het absoluut niet teveel gevraagd!!



Bentetjes dag klinkt ook goed! En wat een goed idee idd om kerst dan maar met pasen in te halen. Jullie hebben natuurlijk vreselijke klote-feestdagen gehad, toen.



Hier ook een heerlijk dagje. Vanmorgen brunch bij schoonmoeder en haar lief, met de hele bups. Hoop kindertjes dus. We hebben buiten kunnen eten, één grote familie aan een lange tafel in de zon in prachtige (grote!) tuin, heel idyllisch. De kinderen hebben uiteraard eieren gezocht en prijzen gewonnen en zakdoekje gelegd enzo was heerlijk. Kwamen pas laat in de middag terug, dus hier nog even lekker in de tuin met een tijdschift, kindertjes lekker doorspelen (en Lotje slapen, ook al was het tegen vieren, zij was Móé!) Na het avondeten zijn we nog een lekker stuk wezen fietsen, ijsje eten op terras enzo. Lekker hoor, dit soort dagen! Ik heb ook al sproeten en een verbrand decolleté! :o



Nu gaan we lekker fimpje kijken.



Fijne avond allemaal. :)
Alle reacties Link kopieren
Hee hoi!

Gezellige dagen hier, ondanks opruimwoede bij Driem en stress bij Bam. Ik dacht gisteren nog waarom mensen nou ineens kerst van pasen maken, met al die sjieke dingen in de supermarkt. Vind het een heel goed plan, Bentetje. En dan ook nog eens met fijne mensen: dat is altijd goed! 30 jaar is allemachtig veel zeg! Bijzonder.



Heb trouwens huizen in de Ardennen gezien die heel betaalbaar zijn voor ons Slempweekend. Ziet eruit alsof ik er nooit meer weg zou willen. Met open haarden, veranda's, lange eettafels, sauna, in de bossen. Ahhhhhhhhhhhhh....... We moeten dan wel een beetje jokken want die huizen zijn alleen bedoelt voor rustige familieweekenden. Maar wij zijn één grote familie, nietwaar? En de drank kunnen we verstoppen in de handdoeken toch?



Wij hebben heel de dag in de dierentuin gezeten. Was geweldig weer, nichtje van Dochter en VL (waar ik erg dol op ben) was er ook bij. Ze hebben de hele dag rondgerend en gespeeld, nauwelijks dieren gezien. Later hebben we hier met zijn allen minus Nichtje gegeten en paaseieren verstopt en gezocht. Morgen komen Opa Bloes en Zus en Co, kan Oudste op haar nieuwe Grote Fiets oefenen en hoop ik op wat minder kippenvel op mijn blote benen. :D



Zullen we het dan nu maar op een zuipen zetten of ben ik de enige schlemiel die nog achter de pc zit?
Alle reacties Link kopieren
~heeft een chocolade-eitjes-overdosis~
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
Gelukkig voor Mims hebben meer mensen daar last van, in een Kasteel.
Alle reacties Link kopieren
Zoveel meedeleven is hartverwarmend, lief Bloeske!



:D



Slaap lekker!
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
Compuer van ouders heeft kuren.. wilde hier allerlei heerlijke taarten voor jullie neerzetten, maar lukt niet. Dus nu even aan heerlijke taarten denken en dan krijgt u die van mij!Helaas niet bijgelezen, geen forumtijd, want druk met catering voor de klussers in nieuwe huis, de kinderen bezig houden en sociaal doen met familie. En compu staat op logerkamer waar Meis slaapt.... Ik denk aan u en zie u graag terug zodra het weer kan.Taart dus. Eet smakelijk!
Alle reacties Link kopieren
haihai



Wat klinkt dat allemaal heerlijk! Hier blijft het gewoon bewolkt dus helemaal niet lekker om buiten te zitten. En... sinds m'n man is veranderd in m'n moeder, is het binnen ook niet zo prettig meer. Ik vind het gewéldig dat hij het doet hoor, alles wordt opgeruimd en schoon (niet de kinderkamers, trouwens, hij is begonnen in de keuken, alles op andere plaats gezet, en nu is hij in de woonkamer bezig) echt fijn, alles schoon en opgeruimd en zelfs zonder dat ik meehelp zit ik met eczeem in m'n gezicht.



En ik zit niet rustig.

Ik heb gisteren wél alle was weggewerkt! Heerlijk is dat toch, zo'n droger. Heb zo 5 wassen gedaan én gedroogd én weggevouwen én er lag nog van 3 weken, alles weg. Heerlijk! Tevens klerenkast van LE opgeruimd, zodat z'n schone kleren erin pasten. Ik denk dat ik zometeen maar met LD's kast begin



De kinderen zijn trouwens uit logeren. LE bij neefje, ze zijn vanmiddag eieren zoeken op een camping. LD bij vriendinnetje. Gisteren echt afscheid genomen van vriendje. ZE ging gisteren naar vriendje met de woorden "hebben jullie lekker een avondje voor jezelf" hihi



oh, ik moet kraaltjes bij elkaar vegen

toedels



Ik hoop maar dat jullie wéér mooi weer hebben! Ik ga er maar van uit dat onze beurt nog wel komt.

En inderdaad wat leuk dat je nu 'kerst' gevierd hebt Bentetje!



En wat heerlijk, dierentuin!

En ..

En...

Pimpels verhaal met grote familie in de tuin en 's avonds nog fietsen en ijsje klonk ook geweldig



toedels!
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
En nog een  en  en  voor Wind, die gisteren jarig wass





*gaat zich af zitten vragen of ze ergens een verjaardag vergeten is, wegens de taart van Toet*



*neemt toch maar een stukje, weggooien is zonde... aaaah, lékker, advocaattaart!*
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Neemt iedereen mee naar de chinees, maakt niet uit dat je geen nette kleren aan hebt, of onder de verf zit.

De taarten zijn op, nu richting avondeten.

Je bent tenslotte maar 1x per jaar jarig.

(gooit ook nog wat verjaardagszoenen richting Wind en gaat bij zichzelf op zoek naar rimpels nu ze weer een jaartje ouder is).



Hoe oud ben je geworden mamm? vroeg Meis

"37"zei ik

"Öh, ik dacht 26" antwoordde ze.

Kijk, kinderen houden je jong! :)



Dag Dreamer, dag de rest

tot later

Sambal bij?
Alle reacties Link kopieren


















Hieperdepiep Hoeraaaaa, onze Toet is 37!!!

:gwab:

Gefeliciteerd meisje!
Alle reacties Link kopieren
Hee Toet meid, gefeliciteerd met je 26e verjaardag dan maar! Mooie leeftijd zeg!!



En wat een drukte om met een verhuizing jarig te zijn!!



Onze woonkamer is mooi opgeruimd!! Ik ben trots op Elvis!



Toedels
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
:gwab:

 voor toetje!!! Heb je nog wel kadootjes gekregen??? Hoe gaat het met klussen in het nieuwe huis? Is het leuk? Wordt het mooi?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven