Cheers!!

06-04-2007 11:05 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img style="WIDTH: 280px; HEIGHT: 393px" height="597" src="http://img390.imageshack.us/img390/2053/cheers2cn1.jpg" width="450" />
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Stap er maar op hoor, Toet! Leuk.

En Meave, dan neem je de taart toch gewoon mee? ;)
Alle reacties Link kopieren
Gezellig, een minimeeting!

Huishouden? Mmmmm, ik ben goed in kleine beetjes, beetje zuigen, beetje dweilen, beetje schoon, dat soort werk.

Zoonlief heeft ene vriendje te logeren voor het eerst, ook voor het laatst als het aan mij ligt. Tssssk, waarom wordt hij toch zo vervelend als er een vriendje is, iemand een goed advies . Tis een en al uitsloverij en druk doen. Heb bentos voor het karretje gespannen om het afrondende werk te doen, die zit nu dus voor te lezen ,. Morgen ben ik vroeg werken, dus het zit er al weer op voor mij!

Morgen KK naar KNO arts,. voor de grapjurken onder ons weer even een anekdote: pffff, ik heb het warm! Wat is er met je arm? Ik heb het warm! Ik zie niets aan je arm? Ik heb het warm! Laat eens voelen, je arm? Ik heb het WARM!!!

Wil je wat eten?....... geen reactie......Nogmaals, wil je wat eten? Wat wil je weten? Nee, wil je wat eten? Wat moet ik weten?? Wat wil je eten? Ik zit niet te zweten. Wat wil je ETEN! Grrrr, het lijkt soms net een slapstick, dat dametje met haar hand achter haar oor alles herhalen met een vragende blik.

affijn, ze liggen alledrie in bed en ik ben toe aan koffie! Anyone???
Alle reacties Link kopieren
Hoe laat verwacht je ons? :D
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
Agossie, arme KK... Pijpleidinkje verloren onderweg? Maareh..wel grappig, hihi...



Hier geen goede tips voor drukke, baldadige, uitsloverige kinderen. Heb er zelf ook een. Nu nog leuk, maar inderdaad, ik vrees de toekomst..:D
Wat wilde ik nou toch typen?
Bent, Je erbij neerleggen, of een vent erop afsturen.Huftertjes zijn het.

KK krijgt dus buizen of amandelknipperij?



Moet ik jullie nog iets uitleggen over mijn huishouden? Nee toch?



Morgen naar het strand, dat wil ik. Maar... hoe staat de wind?
Geen flauw idee Kjong. Misschien kun je op wind.nl kijken?
Welcome to Wind.nl



Jan Wind Shipping BV is een in 2005 opgericht bedrijf dat is voortgekomen uit de eenmanszaak Jan Wind Shipping. Samen met de betreffende kapitein/mede-eigenaren managen we op dit moment vier schepen en bevrachten we er drie. We varen hoofdzakelijk met projectladingen in een wereldwijd vaargebied. Samen met een goede bemanning en de juiste ondersteuning van het kantoor, proberen we een optimale performance te geven aan de ladingeigenaren.



Alle reacties Link kopieren
Aha.."onze" Wind is eigenlijk een kerel.

Kom maar uit de kast, Jan...



:D



Net Toet gesproken. Die maakt ook haar beloftes niet waar; biedt ze aan om "er staat een paard in de gang" voor Mops te zingen...nou ik heb geen heldere noot gehoord! Ha, morgen ga je dat mooi goedmaken, meid...:D

We maken van die noot een nood!
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
Ha, dus jullie weten hoe laat jullie komen, morgen? ;)
Alle reacties Link kopieren
Neuh, dat nog niet..dat is dan weer veels te concreet en te ge-organiseerd voor ons losbollen. :D
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
Ach, ik zie jullie wel verschijnen. :D
Vandaag bij de nieuwe trendy hippe IJssalon, waar ze eigenlijk alleen maar raar mode-ijs hebben (denk aan de smaken drop, vijgen-cheesecake, bounty, appeltaart, en nog meer raars. Zo gek dat ik het alweer vergeten ben) was een vader die zijn huilende zoon veel te hard Vervelend Mannetje benoemde.

Kjongen kwam naast me zitten, toen de schaduw toch iets te koud bleek voor een ontbloot torso. We hebben ze eens zitten bekijken. Want pa was duidelijk nog niet klaar met zijn jongen.



Hij huilt nog steeds, zeg ik.

Ja, al heel lang nu, zegt Kjongen.

Zijn vader riep net Vervelend Mannetje tegen hem.

Ja, dat heb ik ook gehoord. Heel hard deed hij dat.

Zeg ik dat ook wel eens tegen jou, dat soort dingen.

Nee, jij zegt juist grappig mannetje of lieverd ofzo.

Oh. Sja, dat ben je ook.



~pfjieuw~ Ik kan me nl nog wel andere tijden herinneren, maar hij dus schijnbaar niet
Alle reacties Link kopieren
~krijgt spontaan zin in ijs, zelfs als het gekke smaken zijn~





Ik ben lang niet altijd een lieve mamma. Verhef mijn stem vaker en harder dan ik zou willen. Mopper meer dan me lief is, en ben niet zo geduldig als ik van mijzelf verlang.

Maar ik kom qua scheldenniet verder dan "Mops, stuk eigenwijs dat je er bent", en dan heb ik het schaamrood al op mijn kaken staan. Ben neit vies van wat vuilbekkerij, maar tegen mijn kind krijg ik ehgt mijn stot niet uit. Heb een heel lief vriendinnetje die haar kleine meid wel eens "kutwijffie" noemt. Ze is dol op haar grietje, en terecht, maar dergelijke benoemingen lukken mij gewoon niet. 



Pim, einde ochtend, begin middag is goed. Enneh...wat is kledingtechnisch het weer bij jou de afgelopen dagen, :P
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren


 ziets denk ik mims :).



Nee zo erg,dat kan ik ook niet... tegen KK is het ergste eigenwijze drol en tegen GG heb ik wel eens klier gezegd moet ik bekennen.... daarna wel uitgebreid excuses aangeboden en het goedgekuffeld :$.

Jongens slapen nog niet, nog maar het geklets ebt weg zo langzamerhand.



Bloes, moet me nog even van het hart: wat is slierten dan volgens de sexpijler?
Alle reacties Link kopieren
Ik heb vorige week "ettertje" tegen Loentje gezegd... :$ Hij was ook echt aan het etteren...

Gelukkig lezen wij op het moment "de ettertjes" over 2 hele ondeugende kleuters, dus was het nog bijna een compliment voor hem. :D



Vandaag was het erg heet in mijn tuin, gisteren wat frisser. Ik heb gewoon een shirtje broek en slippers aan. Maar neem een vestje mee voor de zekerheid ofzo? Heb overigens geen weerberichten gezien.
Alle reacties Link kopieren
Haii

ik heb geloof ik nog wel ergere dingen tegen de kinderen gezegd. Ik weet het niet meer, zij ook niet, denk ik.



Mims, ik heb misschien een oplossing voor je toetsenbord probleem: mieren. Tenminste, hier lopen ze rond het toetsenbord. Heb ze nog niet van `He Hoo He Hoo...met broodkruimels doen we zoooo´ weg zien lopen, maar wat doen mieren anders hier, tussen allerlei papieren enzo?



Wat leuk, morgen een minimeeting!



ik ga maar eens naar bed. Elvis ligt er al in. Ik heb 'm uitgeput, de ziel
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Ik noem Meis wel eens Muts :$ Maar bedoel dat dan in de meest positieve zin van het woord



Morgen eind van de ochtend in Pimpeltown bij Pimpelhuis. Moet lukken. Nu nog ergens schone kleren vinden. Wees gerust. Schone onderbroek en sokken heb ik al! :P
Alle reacties Link kopieren
Schrok ik vannacht ineens wakker; "Krengetje, ik zeg soms wel eens krengetje tegen Mops".



Krengetje, ...maar nooit als ik boos ben. Als ze ondeugend is en een knuffel krijgt, dan is ze mijn krengetje.



Pfff, hoe klets ik me hieruit?

Niet.



:$



Ga op routeplanner maar eens kijken hoe ik bij Pimpel kom.....
Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren


Hieperdepiep Hoera voor Meave!!!!





Hele fijne dag!



:gwab:


Wat wilde ik nou toch typen?
Alle reacties Link kopieren
Hieperdepiep Hoera!!!!!!!!

***Stuurt ballonkunstenaar richting Meave om kinderen bezig te houden zodat Meave rustig kan genieten van dr ontbijt***
Alle reacties Link kopieren
***installeert routeplanner in auto van Mims***
H O E R A! Van harte, Meave! :gwab::R 

31 jaar ben je geworden, toch?
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd Meave!!!! Hele dikke kussen en hiephiephoera, hebben al je jongetjes al voor je gezongen?Bentetje, heeft het volk nog geslapen? Zoon kan ook zo speedy en uitsloverig worden met andere jongetjes erbij, met meisjes is dat véél minder. Word daar altijd erg kriegel van.Ben vooral vaker ongeduldig dan ik wil. Ik ben nogal van hup even opschieten en dat kan gewoon niet met kindjes, en al helemaal niet met Zoon. Schelden doe ik niet, maar ik geef hem denk ik toch wel vaker dan me lief is gevoel dat ik niet blij ben, en dat soort onrust slaat ook wel over. Moet ik wat aan doen. Als ik echt pissig ben, vraagt hij wel eens "vind je me nou niet lief?" Daarop kan ik gelukkig altijd naar waarheid zeggen dat ik hem altijd lief vind, maar Echt Niet Leuk. Ik hoop maar dat hij het onderscheid vat/voelt, want dat vind ik wel erg belangrijk.Veel plezier met mini-meeten, dames!
Alle reacties Link kopieren
WAHHH hier is een heel cruciaal zinnetje uit mijn tekst weggevallen!!!



Ik kan altijd naar waarheid zeggen dat ik hem altijd lief vind, maar dat wat er op dat moment aan de hand is Echt Niet Leuk. Hoop dat hij dát onderscheid aanvoelt.



:? ZOals het er nu staat is het echt Vreselijk!!
Alle reacties Link kopieren
Meave, van harte gefeliciteerd! De verjaardagszoenen kom ik je vanmiddag brengen.



Volop herkenning ook van mijn kant. Ik dacht dat ik redelijk geduldig was, maar Luut weet wat dat betreft het slechtste in me naar boven te halen. Ik hoor mezelf toch echt veel vaker mijn stem verheffen dan ik zou willen en zou zo graag een stuk geduldiger zijn, maar het mannetje is zo hardnekkig in alles wat hij doet dat ik er regelmatig krankjorum van wordt. Een heel zacht en voor hem niet hoorbaar rotjong verlaat dan weleens mijn lippen, maar echt tegen hem vloeken doe ik geloof ik niet. Ik doe ook mijn best om me nu al aan te leren om duidelijk tegen hem te zeggen dat ik hem wel lief vind, maar zijn gedrag niet. Hoop dat dat er dan goed ingebakken zit tegen de tijd dat hij me echt bergijpt.



Wat leuk een minimeeting. T'is dat ik vanmiddag en vanavond al op stap moet ivm alle verjaardagen, anders had ik misschien wel ingehaakt.



Wat betreft mijn huishoudelijke talenten. Daar moeten jullie je ook niet teveel bij voorstellen hoor. Veel verder dan bij zijn met de was (waar strijken overigens geen deel van uitmaakt) en de boel hier redelijk opgeruimd houden gaat het niet. Echt schoonmaken doe ik eerlijk gezegd heel weinig.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven