De juni baby"s 2006 "kruipen" naar de meeting (deel 6)

29-01-2007 13:24 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
Link naar deel 5
Alle reacties Link kopieren
Alleen euh, zie dat ik nog steeds 27 ben. Maar ben toch al lang 28, zelfs al bijna 29:$



En ties kan bijna kruipen.
Alle reacties Link kopieren
Zo, de 650 vol gemaakt.



Ga snel nog even poetsen voordat Ties weer wakker wordt.
Alle reacties Link kopieren


Hoe zit het bij jullie met eenkennigheid. Zou toch zo rond de 9-10 maanden moeten zijn. Merk er bij Ties nog helemaal niets van, vindt iedereen even gezellig.

Hij is vooral gek op andere kids, als we die tegen komen tijdens het winkelen of zo.:D

Kari is ook nog steeds DOL op mensen. En ook bij haar hebben kinderen een grote aantrekkingskracht.
Alle reacties Link kopieren
Carneool, hoe was het vorige week bij de psych?? Iedere dag hoop ik dat ik een (klein) berichtje van je zie, maar tot nu toe radiostilte. Hopelijk is geen nieuws goed nieuws!


:$kom maar niet aan reageren toe:$

Bij de auti-psych heb ik behoorlijk wat duidelijkheid gekregen over autisme. We hebben een goed gesprek gehad,ik weet nu enigzins hoe het werkt (of liever gezegd: hoe het niet werkt), wat het is en hoe ik ermee om moet gaan. Nu alles nog in praktijk brengen. R en ik hebben een behoorlijke weg te gaan,maar we komen er wel samen. Over 2 weken ga ik weer.

Verder ben ik ook bij een ''normale'' psych geweest. Ook daar heb ik een goed gesprek gehad,hij herkent mijn klachten als een depressie. Nu sta ik daar niet echt vreemd van te kijken,dat herken ik zelf ook wel. Volgende week ga ik daar weer heen.

Afgelopen zaterdag hebben we de katjes weg gebracht. Wat een vreselijk weekend was het. Ik heb er zo ontzettend veel moeite mee gehad,nu nog trouwens. Het is een stukje van mijzelf wat ik heb weg gebracht....en ik weet dat ze het daar beter hebben dan ze hier ooit kunnen krijgen. Maar ik mis ze gewoon ;(.

Vandaag komen de nieuwe bedden. Morgen gaan we een dagje naar R's zus. Maar ik kan mij momenteel nergens blij voor voelen,nergens echt van genieten. Het zal er wel bij horen allemaal.

Vandaar dat ik even niet heb gereageerd. Mee lezen doe ik zeker,maar ik ben zo ontzettend moe...na mijn werk stort ik neer op de bank en komt er werkelijk niets meer uit mijn handen. Ook dat schijnt er bij te horen.

Voor allemaal een dikke *;
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat de gesprekken goed waren carneool, hoop dat je je snel weer een beetje beter voelt.
Alle reacties Link kopieren
Zo zal nog even verder gaan met volmaken
Alle reacties Link kopieren
Vandaag beetje binnen gehangen. ben gisteren beetje verbrand dus maar even niet de zon in.
Alle reacties Link kopieren
Nog wel gepoetst hoor, gezogen gedweild en de was en toen vond ik het weer genoeg.
Alle reacties Link kopieren
Zal niet te hard gaan
Alle reacties Link kopieren
Weet namelijk niet hoe ik nieuw topic moet openen met schema.
Alle reacties Link kopieren
Meiden,



Even zwaaien en sorry dat ik een tijdje niet geweest ben. Het is een beetje druk geweest want we hebben een nieuw huis gekocht en dan gaat ineens alles in stroomversnelling want we moesten ons eigen huis natuurlijk ook verkoopklaar maken dus daar gaat best wel wat tijd in zitten (:$ opruimen, poetsen). Nou ja en de kinderen vakantie, dat kost ook wel wat tijd. Verder gaat alles goed hoor, ook met Alyssa, wat gaan ze opeens hard he, wel heel erg leuk maar toch ook wel wat drukker! En ze worden alweer bijna 1, wat gaat het hard!!!!!



Ik geef iedereen even een dikke hug voor nu en kom gauw weer lekker meekletsen hoor!



Liefs,

Risotje
Alle reacties Link kopieren
Oeps. Zit het schema bij te werken, zie bij Jasper staan: kan traplopen. Denk: dat was toch Mark???? Verkeerd gezet de vorige keer! Mag je best zeggen hoor Carry! Nu staat het goed.
Alle reacties Link kopieren
Risotje, bedankt voor je mailtje terug en fijn dat je hier ook een berichtje hebt geplaatst. Succes met alles, ik hoop dat jullie huis snel verkocht is!
Alle reacties Link kopieren
Carneool, megagrote knuffel!! Ik vind het ijzersterk dat je nog aan het werk bent. Het gros van de mensen zou om veeeeeeeeel minder al thuisblijven. Petje af!
Alle reacties Link kopieren
Link naar deel 6
Alle reacties Link kopieren
Zo, nu kan iedereen deel 7 openen. Gewoon even de vorige posting kopiëren!
Alle reacties Link kopieren
Risotje, gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Hopelijk lukt het met de verkoop van jullie huis.

Hier ook al de verhuiskoorst toegeslagen, bij pilstoppers is nu bijna iedereen verhuist sinds de start van het topic.

Gaan we hier dan verder?
Alle reacties Link kopieren
met kopietje moet het lukken.
Alle reacties Link kopieren
waaaaaaw,



Zo snel kan ik niet hoor, jeetje we kunnen ook gewoon besluiten dit topic te laten voor wat het is en een nieuwe openen.



Ff kijken of ik nog wat weet.



Carneool, dikke knuf voor jouw, moeilijk hoor om de katten die al zo lang bij jouw zijn weg te brengen ook al weet je dat het beter is. Fijn dat je met beide psychs een goed gesprek hebt gehad!



Risotje, dus toch een nieuw huis, staat hij nog op funda of zo? Succes met het verkopen van jullie oude huis.



Quinti, denk je ook een beetje om jezelf in al die drukte!



Irene, goed dat Kari zich zo kon afsluiten voor de drukte. Nils blijft in zo'n geval maar door gaan en kan dan thuis hel moeilijk in slaap komen en wordt dan ook vaak huilend wakker.



Nils gaat nu ook om de haverklap tussen het kruipen door zitten en dan klappen zo lief. Ook wordt hij wat verlegen, zo lief. Gelukkig is het alleen de akt uit de boom kijken, daarna is het wel goed. Hij gaat nu ook tegen alles op staan en kan overal bij, maar hij luistert voor geen meter en verdwijnt dan ook regelmatig in de box omdat we het ff zat zijn om hem elke keer bij de tv, cd's, wijn etc weg te plukken. Gelukkig vermaakt hij zich prima in de box, daar buiten ook wel maar dan pakt Thijn vaak het speeltje af waar hij mee bezig is, zo jammer maar ja. We hebben hier nu ook vaak heuze achter volgingen, erg leuk om te zien en elkaar dan gaan uitdagen zodat de ander maar achter ze aan komt.

We zijn nu bij m'n schoontjes en die hebben een bad dus gister liet ik het bad vol lopen en Nils zou er zo in klimmen als de rand niet te hoog was hij vindt het echt geweldig in bad.



Zo ik zal me weer eens bij de familie voegen, tot gauw
Alle reacties Link kopieren
wat ben ik blij met de kopieer optie, Max was me weer eens niet zo goed gezind
Alle reacties Link kopieren
Hoi

Ben weer terug en ben nu eindelijk bijgelezen. Het was een heerlijke weekje, maar ook al kun je goed met elkaar opschieten, dan nog zit je aan het eind van zo'n week toch wat veel op elkaars lip met 6 volwassenen en 3 kinderen. Wel een luxe hoor, zo'n weekje zomervakantie begin mei in Duitsland.. Wat een geluk met het weer.

Ik reageer binnenkort wel weer wat langer. Heb nog even geen zin in een hele avond computer.



Groetjes

Carry
Alle reacties Link kopieren
UP en reageer later weer, want nu geen tijd!
Alle reacties Link kopieren
Hi girls!



Vandaag waren mijn ouders hier en we namen even de agenda door. Toen kwamen we erachter dat het wel handig is als ze ook een autostoel hebben. Ben op marktplaats gaan kijken en nu kan ik er één gratis afhalen hier in de buurt! Is er één van de Hema, 3 jaar oud. Zal misschien geen standen hebben, maar het gaat toch maar om korte stukjes. En Hema verkoopt geen troep, dus dat zit wel goed.
Alle reacties Link kopieren
Vanmorgen zijn Kari en ik bij de chiropractor geweest. Ze vond Kari erg gegroeid en dat ze al heel sterk en goed motorisch ontwikkeld is voor haar leeftijd. Ze denkt dat het niet lang duurt voordat ze gaat lopen. Voor de uitslag die ze helaas nog steeds in haar gezichtje heeft adviseerde ze weer een paar weken ABC Dophilus te gebruiken. Ik kan het morgen halen bij de drogist, ze moesten het even bestellen. Hopelijk helpt dat dan eindelijk. Ze was er wel van overtuigd dat het door haar darmpjes komt.

Ze heeft een paar dingetjes bij Kari gecorrigeerd, o.a. dat ze haar linkervoetje naar buiten draait als ze loopt. Dat ging vanmiddag al een stuk beter. Ze heeft aan de hand van mijn moeder 2 rondjes door de kamer gedaan! Dan loopt ze helemaal te stralen en te kraaien van plezier. Ze gaat ook steeds vaker heel eventjes los staan.

Bij mij heeft ze ook weer wat gekraakt, lekker gevoel!
Alle reacties Link kopieren
Niet veel buiten geweest vandaag, is wel weer even wennen hè, die regen!



Morgen ben ik lekker vrij, om 10.30 uur ga ik naar de schoonheidsspecialiste, dan de autostoel ophalen en dan maar eens lekker shoppen. Is lang geleden!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven