December 2006, het eerste BRUSJE is in aantocht!

14-04-2007 23:01 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://i5.photobucket.com/albums/y155/Ainhoa_viva/01Vivatabel.jpg" border="0" />
Alle reacties Link kopieren
Mocht er nog iemand zijn die de mededeling van Nurse gemist heeft dan kan zij hier teruglezen.
Alle reacties Link kopieren






Oke, die ontbijtservice kan ik wegdenken, wat moet zo toch echt zelf een bammetjes smeren (Beetje jammer weer)



@Marloes

En na 4-en nog steeds zo rustig geweest?



@Tinus

Ga zo ffies kijken naar de data...



@Mette

Hier ook probleemhuidje (moet zo af en toe nog smeren met die hydrocortnisol). Heb me nog niet zo verdiept in zonnebrand, maar goed dat je het even zegt. Ga ik van de week gelijk even kijken. Ook voor iets op zn hoofdje (wie had dat ooit gedacht in april).



@Nursie

Wat goed allemaal leuke reacties!! Vanzelfsprekend. Toch wel lekker dat je dan zonder dat je het hoeft te verbergen lekker kotsmisselijk kan zijn ;)



@Blindje

Leuke foto's!!



@Ainhoa

Is het afgelopennacht beter gegaan met Laura? En de uitslag, nog steeds zo erg of al iets gezakt?



Hier:

Gisteravond een etentje gehad (ik ben al zo'n moeilijke eter). Mijn schoonzusje had onwijs veel gekookt. Het voorgerecht was echt supermachtig, dus zat al gelijk vol. Hoofdgerecht maar beetje aardappeltjes zitten prikkelen en brocolli. En na Teramisu (iEWWHHWWW) Maar ja heb me best gedaan om niet te laten blijken dat ik het niet zo lekker vond. Aardig gelukt, maar vanavond weer gewoon lekker prakkie met een bal gehakt!

Merijn heeft zich overigens voorbeeldig gedragen. De avond ervoor was het drama. Huilen, tranen met tuiten, en waarom geen idee.... Maar gister om 18.45 uur naar bed en gewoon gelijk stil. Was ik wel blij om anders zit je ook niet lekker op je gemak met je visite.



Verder lekker naar buiten strakjes. Veel te mooi weer!!

Alle reacties Link kopieren
Alwéér een nieuw deel?! Dat meen je niet?! Ik denk dat ik de handdoek maar in de ring ga gooien.........:(



Misschien kan ik het wel bijhouden als ik straks werk, kan ik mooi bijlezen onder het kolven. :)
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen dames!



Jeeminee, alweer een ieuw deel! Ik heb net 5 pagina's bij moeten lezen!

Ik heb eigenlijk geen puf meer om uitgebreid te reageren, maar wel op een paar dingen.

Toen wij 2 weken geleden bij het consultatiebureau waren hadden ze gezegd dat we over 2 weken (nu dus) mochten kijken of we de laatste voeding konden laten zitten omdat Joeri dan altijd al zo lekker sliep. We zijn er vrijdagavond mee begonnen. We hebben de andere voedingen iets opgeschoven, varierend van een half uur tot een uur en de laatste voeing om 20:30 uur gegeven en laten slapen. Meneer heeft heerlijk geslapen, is wel wakker geweest 's nachts maar dat is omdat ie mega verkouden is. Pas om 7 uur in de ochtend weer een voeding! Hij slaapt dus na zijn laatste voeding van 20:30 uur tot 07:00 uur.

We hebben nu ongeveer deze tijden:

07:00

11:30/12:00

15:30/16:00

20:00/20:30

Werkte gister ook goed!

Ons "hollands welvaren" doet het er goed bij!



Verder ben ik ziek, ik denk iets van een griepje of zo. Ik zou vanmiddag moeten werken maar heb me maar ziekgemeld. Gisteren nog heerlijk genoten van het mooie weer, en had last van hoofdpijn. s' Avonds kreeg ik overal pijn, en had ik het heel erg koud en de rillingen over mijn lijf. Ik voelde me echt BRAK! Vroeg naar bed gegaan (na Joeri, gekolfd en toen naar bed) en voel me nu wel iets beter, maar heb een hele dikke keel en ben nog een beetje gammel zeg maar.

Vriendlief ligt nog in bed want die moet vannacht werken. Hij heeft vanmorgen wel Joeri gehaald voor de voeding en vanaacht om 4 uur was Joeri ook wakker vanwege een hoestbui, toen hebben we een pilletje van VSM gegeven (weet even niet meer welke, maar is tegen griep en verkoudheid) en konden wij ook weer verder slapen.



Heb wel alles gelezen, maar niet echt alles is blijven hangen...



Mette, lieve meid, gooi het er af en toe eens lekker uit! Je bent echt niet schuldig aan het armpje van Nova! Praat het lekker van je af!



Nursie, gefeliciteerd met je echo! En top dat je het nu al verteld! Heerlijk lijkt het me weer al die aandacht!



ainhoa, vervelend die uitslag! Ben benieuwd wat het is!



Blindje.....


las ik nou goed dat jullie nog niet eens een jaar getrouwd zijn? En dan het huwelijk al op klappen? Jeetje meid, sterkte! Ik weet niet of je blij bent dat je nu toch niet zwanger bent, lijkt me dubbel...eerst maar bezig houden met je huwelijk denk ik? *;



Oh, en zonnebrand, gister heb ik zwitsal voor in het zonnetje gekocht, factor 50, en Joeri doet het er goed op...



Nu een lekker kopje thee en naar de hangmoeders voor de data.....
Verwacht niet teveel, dan krijg je niet te weinig.
Alle reacties Link kopieren


Knorretje beterschap. Fijne tijden zo voor de voeding!



Over de zonnebrand. Ik heb Brian helemaal nog niet ingesmeerd? Hij ligt dan ook alleen in de schaduw. Zou ik m al moeten insmeren denken jullie?

Ik zal even op het topic over zonnebrandmiddelen kijken welke we kunnen gebruiken. Brian heeft nl exceem en daar doe ik geen zwitsal meer overheen.



Nurse leuk dat jullie het verteld hebben. Werkte het brusje jurkje zoals je verwacht?



Mainecoon ik hoop voor je dat je stuitje nu blijft zitten waar die hoort!



Basu, meid blijf lekker meelezen en typ af en toe wat. Het gaat hier toch uiteindelijk om de grote lijnen. Ik snap t best hoor dat je niet alles kunt bijhouden. Het is toch leuk om op deze manier contact te houden?



Ik ben trouwens ook benieuwd naar Jaroslava en ook naar Dannas!



Verder nog wat mosterd, ik zat daar gister over na te denken.



Blindje heel veel sterkte!
Ik hoop dat jullie er uitkomen! Blijkbaar moet dit in t wit dus ik hoop dat dat gelukt is.  *;



Ik heb nog wel een opmerking in het algemeen. Ik denk dat je GEEN grote 'relatie-beslissingen' moet nemen in het eerste half jaar nadat je als stel een kind hebt gekregen. Waarschijnlijk zijn jullie allebei hartstikke moe (zowel fysiek als mentaal), moet bij jezelf je hormoonhuishouding nog in balans komen en is je leven weer erg veranderd en hebben jullie nog niet eens de tijd gehad om dat te verwerken. Voorgaande dus in het algemeen en niet per sé over jou hoor Blindje. Overigens spreek ik uit eigen ervaring. Hier gaan we ook van hoge toppen naar diepe dalen zeg maar. duss...

 

Mette ik was nog aan t nadenken over het feit dat je vind dat je lichaam gefaald heeft. Dat kun je misschien ook anders zien. Ik vind juist dat je er alles aan gedaan hebt om de zwangerschap zo lang mogelijk te laten duren en dat is ook gelukt. Je lichaam was sterk genoeg om de zwangerschap vol te houden ondanks  de problemen met je bloeddruk ed. Begrijp je wat ik bedoel te zeggen.?

 



zo ik ga t weer achter mn laptop vandaan hoor. Morgen weer werken en dan kan ik niet meer genieten van t mooie weer..
Alle reacties Link kopieren
Nurse, wat leuk dat je het verteld hebt. Heb je een foto gemaakt van Roxanne in het jurkje? Ik geloof dat ik nog niet had gezegd dat ik het een heel leuk jurkje vind.



Basu, je hoeft echt niet zo veel te schrijven als sommigen hier doen (ik wilde eigenlijk schrijven "als Nurse doet" :P). Laat gewoon af en toe iets van je horen. Het gaat hier nu ook wel erg hard met de berichtjes.



Knorretje, beterschap.



Blindje, ik ben het eens met wat Oef schreef. Vooral de eerste tijd met een (nieuw) kind moet iedereen toch wennen aan de veranderde situatie. Mocht je dingen van je af willen schrijven, maar het niet hier willen doen dan kun je daar altijd onze privéplek op de hangmoeders voor gebruiken.



Zonnebrand - Sander smeerde ik vorig jaar altijd in als ik met mooi weer naar buiten ging. Van de kinderarts kreeg ik de tip om hem altijd in te smeren, ook al bleven we in de schaduw. Bovendien had ik ook altijd een parasolletje op de wagen. Het scheelt misschien wel dat Sander een hele lichte huid heeft. Laura is gelukkig iets donkerder, maar zodra het hier mooier weer wordt zal ik haar ook steeds insmeren. Bij deze wagen had ik nog geen parasol, maar die heb ik deze week maar meteen gekocht nadat ik hem in Salou toch wel miste.



Met Laura gaat het inmiddels wel iets beter. De uitslag lijkt minder te zijn. Afgelopen nacht is ook beter gegaan, al heeft ze wel regelmatig bij me gelegen om te drinken. Ik hoop maar dat dit iets tijdelijks is, want ik was toch wel al heel erg gewend aan doorslapen 's nachts.
Alle reacties Link kopieren
Ik zal in ieder geval even ego schrijven. Afgelopen donderdag zijn we weer naar het CB geweest. Ik dacht dat de weegschaal stuk was, want Joris was maar 185 gram aangekomen in een maand! :o Maar het klopte wel, het zal wel compensatie zijn voor de vorige keer, toen was hij ruim 1,5 kg aangekomen. Omdat Joris al een paar dagen ziek is en de avond van tevoren nog 38,3 had zijn de vaccinaties uitgesteld tot volgende week.

Verder is hij helemaal goedgekeurd en M'n andere zoon ook (die moest voor z'n 2 jaar afspraak).



Over zonnebrand middel, ik gebruik P20. Dat hoef je maar 1x per dag te smeren (moet wel lang van tevoren, 90 minuten, maar dan ben je wel voor de hele dag klaar). Babietjes tot 6 maanden moet je zoveel mogelijk uit de zon houden en ook als ze in de schaduw liggen moeten ze worden ingesmeerd.



Voor de tabel: Joris weegt nu 7275 gram en is 95 cm lang.

Alle reacties Link kopieren
Ehm Basu ik hoop dat je 65 bedoelt en niet 95 :o hihihihihihi.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb even op de site van de kanker bestrijding gekeken daar hebben ze ook info over kids in de zon en daar staat niks op over insmeren in de schaduw. Er staat alleen dat je de kleintjes de eerste 6 maanden uit de zon moet houden maar meer dus niet. Ik maakte me al zorgen :$ gister namelijk 2 uurtjes in de tuin bij vrienden gezeten met Mollewop (Mollige Pollewop ;)) in de schaduw, maar heb dus nog helemaal geen zonnebrand in huis. Zal binnenkort wel eens zonnebrand gaan kopen voor haar en dan smeren als we echt langere tijd buiten zullen zijn.
Alle reacties Link kopieren
Oh mijn was is echt binnen no time droog in de tuin hihihihi en Elmo ligt eronder om het goed te bewaken (lees ligt te luibakken in de schaduw). ;)
FF snel,



Je moet die kleintjes ALTIJD insmeren, ws staat het niet op de site omdat ze daar vanuit gaan, dat je dat wel doet. Het gaat nl om de gevaarlijke straling, en die heb je ook in de schaduw. En een zonnehoedje/petje op ivm de hoofdhuid die je vaak door haren niet goed kan insmeren.

Ik heb het net nog voor je opgezocht in de dermatologiefolders, maar minimaal smeren met factor 28, het liefst 50 , voor in de schaduw.



Mainecoon, ik denk niet dat je je hier nu al druk over moet maken,  1 keer kan geen kwaad als ze niet verbrand is, maar zou haar wel in het vervolg insmeren.



xx



xx
O ja; Mollewop:D:D:D
Alle reacties Link kopieren
Heb het weer overleefd, werkelijk waar heel de nacht niks gedaan!

Maar het zit er weer op!

Vandaag niet veel meer geslapen (van 8:30-12:00), toen lekker naar Hoek van holland geweest met mijn schoonouders wat gedronken op een terrasje...heerlijk!!

En vanavond dan maar lekker op tijd naar bed!!



Nurse, lekker dat ze het nu weten dan hoef je geen smoesjes meer te verzinnen.



Loewyz, hmm klinkt best lekker dat etentje!



basu, niet opgeven hoor, ego mag ook!

Zo Joris is ook al een hele kerel!



Knorretje, balen dat je ziek bent met dit weer!

Lekker he als je die laatste voeding er af kan laten, hier gaat dat ook wel goed, maar soms geven we hem nog wel als het schema wat afwijkt.



Ainhoa, fijn dat het weer wat beter gaat met laura!



Heb Amber vanmiddag naar het strand ook maar ingesmeerd en een "hoofddoekje"gegeven (hihi onze blanke turk!)



Wat bijvoeden betreft zijn we ook maar een stapje terug gegaan, want de fruit en groente hapjes vind ze nog niet zo geweldig, maar pap gaat er wel in dus dat blijven we wel geven.



Wat een super weer he vandaag! zag alleen dat het van de week al weer minder wordt.



Ga even de tafel dekken, eten is bijna klaar (rode kool met kippepoot)



Marloes

Alle reacties Link kopieren
Ehm Basu ik hoop dat je 65 bedoelt en niet 95 :o hihihihihihi.
Ja, dat bedoelde ik.......(heb ik eindelijk een keertje tijd, zit ik nog onzin te schrijven ook!):$:D
Marloes; Klinkt goed op een terrasje, was vast erg druk, of niet? Lekker dat je weer uit de nacht bent, hoop dat je straks wat kan slapen! Volgens mij ook lastig met je eetpatroon enzo he?



Basu; Niet stoppen hoor, ik beloof plechtig niet meer zoveel te teuten:P



Lekker in de tuin gezeten, Noof op een kleedje; echt genieten!





fijne avond!



x
A1mee; Ik wilde je nog even laten weten dat ik aan jullie denk. Ik hoop dat het al wat beter gaat met je schoonvader.*;
Alle reacties Link kopieren
Onze blanke turk:





En nog meer nieuwe



[fgcolor=#ff8c00]foto's![/fgcolor]






Marloes
Alle reacties Link kopieren
Mette, leuke foto! Wat knap dat ze wel op haar arm steunt!!



Ik hou mijn eetpatroon gewoon als normaal, ontbijt dus eigenlijk met warm eten, maar moet zeggen dat dat eigenlijk wel gaat.

Alleen eet ik over 24 uur genomen wel minder dan normaal, maar dat is goed voor de lijn zullen we maar zeggen!!



Marloes
Alle reacties Link kopieren
Pffff, wat word er hier toch veeeeeeeeel geschreven.

In ieder geval gaat het hier weer wat beter. Veel gepraat en eruit gegooid en we gaan toch alles op alles zetten om eruit te komen samen.



Liefs Blindje
Alle reacties Link kopieren
Mette,

Bemeste tuinaarde kan volgens mij geen kwaad hoor. Als je dit binnen



zou gebruiken als potgrond voor je kamerplanten dan is het niet zo



handig. Dan komen er allemaal vliegjes uit omdat het andere mest is.



Buiten kan het geen kwaad.

Ik vind Nova echt wel op jou lijken hoor.





Tinus



Mooi is dat gillen he? Boyd doet het ook aan 1 stuk door. Ik lach me



kapot er om. Soms trekt hij zo'n gezicht alsof hij heel hard wil gaan



gillen en dan komt er bijna niets uit. Als ik dus boven zijn gezicht hang



en hem kusjes op zijn mond geef, dan gaat Boyd ook ontzettend



gillen en lachen. Wat een genot om te horen ! Ik kan de hele dag



naar hem kijken (en dat gebeurd dus ook)





Boyd



Vandaag lekker de hele dag in de tuin geweest. Boyd op zijn kleed



in de schaduw met alleen zijn rompertje aan. Hij had het bloedheet



met zijn kleren aan. Wij lopen in korte broek en hij lag nog in lange



mouwen en lange broek.



Buiten hebben we gezellig gegourmet met z'n drieen. Boyd in de



wipper erbij. Het was een hele gezellige dag.



Zelfs Nils is buiten komen zitten met een boekje. Dat doet hij nooit,

gezellig buiten zitten. Maar nu hij een zoon heeft die ook buiten

spartelt, vindt hij het wel ineens leuk.





Gisteren waren we naar een feestje van kennissen. Boyd was mee en



heeft zich voorbeeldig gedragen. Hij was niet huilerig of hangerig. Hij had



al een uurtje of 2-3 alle mensen bekeken (bar interessant natuurlijk) en



toen ineens liet hij ook van zich horen en ging gezellig zitten gillen van



pret. Ik was zo trots op hem dat hij zijn stem liet horen. Een teken



dat hij het prima naar zijn zin had bij pappa op schoot.





Ik ben alles aan het eten wat los en vast zit. Vanochtend was ik wel



47 kg. Nu maar hopen dat het er een beetje aanblijft zitten als ik morgen



weer ga werken.
Marloes; wat een leuke foto's! Die met die helm, echt lachen! Broer en zus samen ook heel schattig!

Nova kan best goed op haar buik, maar steunt meer op links, op de foto zie je dat denk ik wel iets. Ze is nu zelfs aan het proberen op voorzichtig aan wat te gaan spelen op haar buik, maar je ziet dat dat wel heel moeilijk is voor haar omdat ze en het grootste gewicht op die arm heeft en met haar hand iets wilt pakken. Maar ook al lukt het dus vaak niet blijft ze het proberen



Joni; Werkse weer vandaag, ik hoop dat het goed gaat! Gelukkig kom je alweer iets aan, gourmetten is daar natuurlijk ook goed voor, en gezellig!Super dat het zo lekker gaat met Boyd, je schrijft altijd zo enthousiast over hem, leuk om te lezen!



Ga m'n moppie weer in bed stoppen, en even stofzuigen.



x
Alle reacties Link kopieren
Ben ik ook weer eventjes!!! Even ego...:$vanaf vandaag ga ik weer echt mee doen hoor! (heb jullie in het weekend laten verslonzen;(;))



De nieuwe titel is helemaal top! had zelf geen betere kunnen verzinnen!!!:D











Mette en Marloes:

Mooie foto's!!!!!!!!



Mainecoon:

Mollewop...gehehehe die houden we dr in!:D



Blindje:

Fijn dat je goed hebt kunnen praten met je man!!





De rest weet ik zo even niet uit mn blote hoofd....:$



Wat is het toch héééééét hè dames! *verhitte smilie*

Heb net mn huis aan kant gemaakt zodat ik de rest van de dag maar weinig hoef te doen!

Roxanne heb ik om 8:00 gevoed, terug gelegd en nu slaapt ze nog...ff viva-en dan maar.

Het is best warm in huis, vanmorgen heeft manlief om 4:30 alles open gezet en ik ga alles zo weer dicht doen, zo blijft het toch redelijk koel in huis.

Roxanne dr kamertje krijg ik niet koeler dan 23 graden, maar goed, heb dr nu alleen in een pampertje, slaapzakje en een lakentje dr overheen gespannen liggen dus te hot zal ze het wel niet hebben.



Mn misselijkheid heb ik een heel eind onder controle..gelukkig..maar prettig is het niet...mn eigen parfum en poepbroeken van mn meissie zijn op het moment niet echt te harden maar goed...een paar weekjes nog hè?! dan is het hopelijk weer over.



Het Brusjes-jurkje deed het goed! Al viel het bij mn schoonouders pas na een kwartier op :D Was een erg grappig kwartier voor mn man en mij!




:D





2 mei heb ik een intake bij de vk en 11 mei een 2e echo.

Spannend weer:)



Nou, ik ga eventjes snel wat eten.. misschien tot vanmiddag!!



Heel veel liefs, Nurse

Alle reacties Link kopieren
Verveel me een beetje....zal ik dr gewoon wakker maken? :P





:D





HEY! trouwens wel iets vreemds, een rookmelder op de bovenverdieping is nu al 2 keer afgegaan zonder dat ik weet waarom en zonder dat ik weet welke..., we hebben dr 7 hangen en ik ben telkens te laat:@..

Pffffff toen ie net voor de eerste keer afging! *zweet brak me uit* PIEPPIEPPIEP door mn babyfoon.....: ik alles laten vallen en als een dolle kip naar boven gestormt

('' Aaahhh!!!! Mn meisje!!!! mn meisje!!!'':o:?)

Maar niets...nada....noppes....

Roxanne heeft geen last dr van, slaapt dr gewoon doorheen:?

''PIIIIEP, PIIIIEEEP, PIIIIIIEEEEEEEP!''
Alle reacties Link kopieren
Pomptiedomptiedom:)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven