Eind 2006, begin 2007: Ukjes met ronde buikjes en mamma´s met flubberbuikjes!!!

21-03-2007 21:47 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://i131.photobucket.com/albums/p306/Viva0607/vivatabel.jpg" border="0" />
<br />
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi, ik hier nog eens...

Heb ongelooflijk weinig tijd gehad, onze zoon slorpt al mijn energie op:D

Gisteren heb ik geprobeerd wat foto's te posten op de groep maar msn was zooooooooo traag en het mislukte telkens, maar vandaag is het wel gelukt:-)





Voor in de tabel: ik ben 29, zoon weegt op dit moment 5340 gram en was op 6 maart  58 centimeter groot met een hoofdomtrek van 38 centimeter.



Ben weer vergeten om op wereldbol te duwen, momento
Alle reacties Link kopieren
Even voor de tabel:



Kyran woog 12 maart 5510 gram was 57 cm lang en had een hoofdomtrek van 39 cm.
Alle reacties Link kopieren
Blindje: gefeliciteerd met de vrij goede nachtrust:) Hier heeft zoonlief deze week ook 2 nachten goed geslapen, hallelujah:D



Ris: sterkte met je laptop, ik weet wat voor gevoel het is, de mijne crasht ook continu:@



Niniane: op de 1 of andere manier zijn die van 20/1 gisteren allemaal vervelend geweest lijkt wel;) Daan heeft ook continu gejengeld, weinig geslapen overdag en vooral heel veel gegeten.

Zouden t regeldagen kunnen zijn?

Alvast gefeliciteerd met het huis, leuke vooruitzichten:)



Laluna: ik heb mijn woonplaats op de groep staan, wil dat niet teveel vermelden aangezien de wereld heel erg klein is.  Valt het je wat mee in Nederland? Ik vind dat wel interessant aangezien mijn aanstaande nederlander is , ik in Eindhoven werk en misschien op termijn ook de overstap ga maken:D;)

Veel sterkte hoor daar met je tweeling, 'chapeau' zoals ze hier in het belgenlandje zeggen!!! Ik vind nu al geen tijd met 1tje ( beginnersonhandigheid denk ik)



mmmoi: je had bij mij op de koffie gekund, ik woon daar namelijk vlakbij:), is het je bevallen?  Ik vind het altijd wel relaxed om even naartoe te gaan en een paar uurtjes te zwemmen/bubbelen:-)

Have fun met je visite, een collega van mij komt ook dadelijk aan.



peppie: wow, 1 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat heb je hem gegeven? :-p

Maar wel super hoor, fijn toch!



Evab: grappig, t zal nog steeds zwangerschapsdementie zijn waar je last van hebt:-p





Straks meer, visite is er:R





Hoi, daar ben ik alweer... Ben net met vriendin lekker weg geweest en alles is weer binnen hoor! De kleertjes én de lamp en alles is heel erg leuk. Ik zit net mijn eigen stukje van vanochtend over te lezen en kom tot de ontdekking dat collegaatje zo komt...ooowww jaaaa! Sjee, nu alweer vergeten. Even gauw reageren dus dan kan ik nog net even wat huishoudelijks doen voordat ze komt.

@Laluna: zwart is toch ook een kleur? O nee, officieel niet hè? Nou ik vind het wel een handige oplossing van je. Ik heb wel bewondering voor je hoor, met drie kindjes. Ik heb mijn handen vol aan Jasmijn en erger me al groen en geel als zij niet slapen wil. Jij hebt er altijd wel één die niet slapen wil vrees ik!

@Blindje: het kwam gisteren volgens mij echt door de 'storm' (lees: wind) want Jasmijn is vandaag ook een stuk beter in haar hum en slaapt ineens weer wél, nou ja, het is haar vergeven. Goed idee voor de tabel, Jasmijn moet maandag naar het bureautje dus dan zal ik de nieuwe standen posten ;-) Moet manlief trouwens met haar gaan, want dat is mijn eerste werkdag!

@Niniane: heb ff niet zo goed opgelet, maar waar ga je heen verhuizen? Blijf je in dezelfde plaats of verkas je verder weg? Leuk hoor, het verhuizen zelf is wel ff vervelend maar als je eenmaal weer helemaal nieuw en schoon zit is het heeerlijk!

@Ris: succes met je laptop en zorg dat als hij het weer doet, dat je je foto's een keer op cd brandt. Bij mijn collega was hetzelfde gebeurd en die was dus niet te herstellen (die laptop dan, haha niet mijn collega) en nu is ze alle eerste foto's van haar dochter kwijt, gelukkig had ze ze al wel laten afdrukken.

@Dasjka: leuke foto's op de groep joh! Lekker ventje heb je met een lieve bos haar! Het was heerlijk tijdens het weekendje weg, bekijk de foto's op de groep maar. Volgende keer als ik er oooooit weer eens heen ga zal ik beslist bij jou een bakkie komen doen.



Hoe zit dat trouwens met de rest van de moeders? Als jullie een keer hier in de buurt naar het strand gaan (woonplaats staat op de groep) dan moet je hier maar eens langs komen! Ik ben gek op visite en ga natuurlijk maar 2 dagen werken en nog in het onderwijs ook, dus veel vrije dagen en vakantie. Jullie zijn welkom met je beeb hoor! Trouwens, misschien klikt het op de meeting wel zo onwijs goed met jullie (of paar van jullie) dat je sowieso wat meer gaat afspreken, lijkt me wel errug leuk. Jammer dat we niet allemaal heel dichtbij elkaar wonen, maar ja, zo blijft elkaar ontmoeten ook speciaal.



En nu ga ik echt wat schoonmaken in huis want zo staat collega weer voor de deur en Jasmijn slaapt! Ongelooflijk in verhouding tot gisteren, want ze heeft zowat de hele ochtend geslapen, om 12.30 uur een fles gehad (ivm de medicijnen poeder die erdoorheen moet even een keer geen borst) en slaapt nu alweer! YES!!! Voor hoelang????...



Groetjes! Mmmoi



Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,



Lief is lekker thuis, heeft ook alweer weekend, toch wel lekker hoor, dat ie nu maar 4 dagen werkt, hij maakt al van die lange dagen dus is zo'n extra dag extra lekker!



Ontsteking is weer helemaal weg, kan weer dansen, springen en bukken, alles. Toch wel vervelend maar ben niet bang om weer te krijgen.



Blindje. wat is dat? Jong Nederland, idd Scouting ofzo. (op de een of andere manier zie ik jouw man kleine kinderen in legerkleding drillen, hahahaha)



Bij mij werkt MSN ook zo langzaam, meestal  kijk ik dan tegrlijk ook naar andere dingen. Zal wel aan het programma liggen!!!



Mats huilt, HONGER!!!!



Eva; geweldige film he, lief en ik halen ook vaak dat stukje met die meeuwen aan, zo grappig, kan niet wachten om al die films met Mats te gaan kijken,



ik ga voeden!!!!!
Alle reacties Link kopieren
Dasjka, ik ken jouw dorp idd. Kwam ik indertijd 1 keer per maand doorgereden als we op stap ging iets verderop.



Hey, Grizella, wij wonen nu heel dicht bij elkaar zag ik op de groep.:) Kunnen we samen rijden als we gaan meeten. Of een mini-meet houden als juffen onder elkaar. :P
Alle reacties Link kopieren
Haha, wat goed te lezen dat er meer kindjes gisteren een "off-day" hadden! Hier dus ook. Ik heb Ella nog nooit zo sjaggerijnig gezien en meegemaakt! Gelukkig is ze vandaag weer bijna helemaal zichzelf!

Ik schrik trouwens van sommig gewichtige beebs hier! Ik dacht maar dat Ella zo'n reuzin was, maar dat valt wel mee! (vorige week was ze 5700gr en 57 cm dus dat is redelijk voor ééntje van 2,5 maand).

Mmmoi, leuk idee van je op de groep! Helaas lukt het me nog steeds niet om foto's te plaatsen (en ze staan allemaal op de laptop en niet hier op de pc op zolder; gelukkig heb ik ze ook allemaal laten afdrukken!!! pfjieuw!)



Mijn nichtje (22 jaar, 19,5 week zwanger) krijgt in augustus een meisje! Ik vind het zoooo leuk dat Ella straks een speelkameraadje heeft! MIjn zus en ik zijn aan mijn moeders kant de enige van "onze" leeftijd. Ik heb wel een nichtje van dezelfde leeftijd, maar zij en haar man kunnen geen kinderen krijgen en de rest wat zo om mij heen zit, zit al volop in de (oudere) kids, dus dat is niet echt handig. Tussen Ella en dit meisje zit straks maar een maandje of 8 én mijn nichtje en ik kunnen goed met elkaar overweg.



Weet ff niet meer wat er nog meer geschreven is, ik moet deel 3 ook nog bijlezen.... gaat ik vast niet redden!

Ik ga zo nog ff op de groep kijken. Enne... als de groep traag is ligt dat meestal niet aan je pc, maar écht aan de groep (ook als je niet kunt posten of foto's plaatsen).



Toedeloe!
Alle reacties Link kopieren
Wat veel nieuwe berichten weer. Ik durf bijna niet meer naar mijn werk te gaan omdat ik dan van alles mis.



Dat idee om het gewicht en de lengte in de tabel te zetten vind ik leuk. Ik weet alleen niet of het met lukt om steeds de tabel aan te passen maar ik ga mijn best doen.

Het zou voor mij wel makkelijk zijn als jullie de gegevens voor de tabel in een ander kleurtje doen dan de rest van het berichtje dan kan ik heel snel zien wat er in de tabel moet.



haha, ik was manlief al de hele tijd er de schuld van aan het geven dat de msn groep zo langzaam gaat. Dat hij teveel bandbreedte gebruikt of dat de computer opnieuw geinstalleerd moet worden.



@Kassy: Ik ben een week of 5-6 voor dat ik weer ging werken begonnen met een voorraadje aanleggen in de vriezer door een paar keer per dag ongveer een uur na de voeding te kolven. Ik vries dat in ijsblokjes in omdat ik niet weet hoe groot haar porties later zijn.

Vanaf een week of 2 voordat ik ging werken ben ik gestopt met een voorraad inslaan en ben ik elke dag de voeding van 11 uur steeds vroeger gaan kolven en die ga ik dan om 11 uur in een flesje. Na een paar dagen ben ik dat ook met de voeding van 15 uur gaan doen maar die kolfde ik steeds later. De eerste keer heb ik de voeding van 15 uur uit de vriezer gehaald omdat ik die steeds naderhand kolfde waardoor ik de eerste keer nog geen voeding klaar had staan. Nu is mijn lichaam er aan gewend dat er 's ochtends 2 voedingen in mijn borsten zitten en eind van de middag ook twee (en als je een hele dag niet kolft zit er echt genoeg in je borsten). Als ik een keer te weinig heb haal ik een paar klontjes uit de vriezer. Het is best wel veel werk maar ik vind het zeker de moeite waard. En mocht het niet meer lukken om 2 voedingen te kolven buiten werktijd dan kan ik er altijd nog 1 vervangen voor KV maar tot nu toe gaat het goed.



@mmmoi: ik hoop dat we het goed kunnen vinden met elkaar want  ik vind het heeeerlllijk om wat vaker naar het strand te gaan. :D

Leuk idee trouwens op de groep. Bij mij is de groep nu zo traag dat het me nog niet is gelukt om te reageren maar ik ga het zeker doen.





@Annie Ooi: Fijn dat de ontsteking weer over is. Volgens mij wordt je daar echt heel ziek van want er komt toch ook vaak hoge koorts bij?

Die post kreeg ik trouwens ook en daar stond wisten ze ook dat ik een dochter heb die Floor heet. Ik denk inderdaad dat het met Felicitas te maken heeft.



@Blindje: je gebeden zijn verhoord, het is morgen:P



@Babba: je mag opzich vanaf 4 maanden al langzaam gaan bijvoeden maar het hangt een beetje per kind af of ze er al aan toe zijn volgens mij. Met BV wordt dat halve jaar wel aangeraden dacht ik.

Ook voor jou is gisteren (gelukkig) weer voorbij.

Gaaf trouwens dat jullie naar Zuid Afrika zijn geweest (ik loop nog een beeeetje achter met reageren).



@laluna: Ik kan me voorstellen dat je met twee kleintjes snel je handen vol hebt (letterlijk). Zo'n FP schommelstoel lijkt me trouwens wel wat, af en toe wil ze echt de hele dag alleen maar bij je zitten en misschien dat zo'n ding dan ook zou werken.



Floor is vandaag ook niet op haar best. Ik wordt er helemaal gek van. Vanaf de voeding van haf 11 heeft ze even een half uurtje geslapen en voor de rest is ze wakker geweest. Ze is wel moe maar zodra ik haar in bed leg gaat ze gillen en houdt ze ook niet meer op. Als ik haar op pak is het goed en doezelt ze langzaam weg maar dat houd ik ook geen uren lang vol. Nu heb ik haar naast me op de bank gelegd in haar wrap en ze begint nu eindelijk een beetje weg te doezelen. Ik ben nu ook heeeeeel zachtjes aan het forummen anders wordt ze straks weer wakker:P.



Ik zal zo even proberen om de tabel bij te werken. Als ik iets van iemand vergeet of verkeerd er inzet  dan hoor ik het wel.



Fijn weekend voor alle werkenden onder ons, het is 5 uur!

Alle reacties Link kopieren
Ik heb de tabel zoveel mogelijk bijgewerkt. Dus F5 weer.
Alle reacties Link kopieren
Ik moet maandag met Mayte naar het bureau dus dan geef ik maten door. We hebben laatst al wel een cm langs haar lijfje gelegd en die kwam uit op 59 cm (is wel wat lang) Maar we hebben haar al wel in de 62 kleding, omdat 56 echt te klein aan het worden is (lees: te strak en te kort) Vandaag met Lief en Mayte de hele middag de stad ingeweest. En.....tadadaddaa...ik heb voor het eerst in het openbaar gevoed! Bij de v&d een beetje in een hoekje gaan zitten en het ging goed! Met dit wichie kunnen we vaker de stad in, want ze heeft eigenlijk alleen maar geslapen in de wagen.....toch een dikke 6 uur aan het shoppen geweest......(en veel leuke nieuwe kleertjes ingeslagen)



Gaan nu eten, miss tot later nog ffies.....
Sjee, je zou bijna denken dat ik niks te doen heb, dat ik wéér op dit forum ben...:$ Zoals ik al vanochtend schreef is manlief vrienden helpen verhuizen en ben ik dus alleen met Jasmijn. Zij ligt te slapen dus besloot ik ff op internet mijn foto's te laten afdrukken/bestellen. Heb een site die ik daar altijd voor gebruik en die zijn niet duur, snel en mooi thuisbezorgd. Maar het inladen van de foto's op die site duurt nogal een tijdje, dus ga ik hier maar even rondkijken.



@Ringel: Ideaal hè, als je in het openbaar kunt voeden! De V&D is daar echt het meest geschikt voor. Wilde het een keer in de Hema proberen maar dat restaurant is wel erg klein en dan zit iedereen op je lip. In de V&D heb ik het ook al een aantal keer gedaan! Jasmijn slaapt ook altijd in de wagen als wij gaan winkelen, handig hè!



@Pebbles: Je bent hier welkom hoor, gezellig! Kan altijd vriendinnen gebruiken :D. Je bent ook welkom in mijn gezellige tuintje met van de zomer een badje voor de kids, hihi!



@Ris: Bij mij was de groep ook erg traag aan het begin van de avond maar nu doet hij het weer supersnel, snap er niks van!



Nou bedenk ik me dat ik best eens kan gaan strijken, is hoooog nodig! Heb trouwens vanmiddag ook weer niks huishoudelijks gedaan voordat collega kwam, want ik kwam Jasmijns fotoboeken tegen.... natuurlijk weer kijken (jee, wat was ze klein!) en toen bedacht ik ook dat ik die foto's maar eens moest gaan bestellen.



Shit, ze wordt wakker, wacht ff....



Speen erin, hoop dat het werkt!

Die collega die hier vanmiddag was werkt vier dagen bij ons op school, alleen op maandag niet en ze is echt een tof mens. Dus ik grap voor de gein: 'Heb jij geen zin om 's maandags op te passen, op je enige vrije dag in de week, hahahaha' zegt ze: 'Nou, lijkt me best leuk!'

Goed hè? Ze gaat het ff met haar man overleggen en het hangt nog van een aantal omstandigheden af, maar misschien heb ik dus oppas voor de dag dat manlief niet meer thuis kan zijn na de zomervakantie!



Shit ze huilt weer denk dat haar slaapje echt uit is...



Tot morgen! Beloofd ;)



xxx Mmmoi



Alle reacties Link kopieren
Wat een leuke foto van Mats op de groep Annie ooi. Ik moest lachen om zijn gezichtje, echt schattig. Net of hij ergens heeel erg blij mee mee is. 
Joehoe!

Leuk idee om de lengtes en gewichten in de tabel te zetten, maar wel veel werk voor Pebbles denk ik... Maar leuk als je het wil doen hoor! Milou is woensdag gemeten en gewogen, was


61 cm en 5020 gram.

Zo, mooi in een ander kleurtje dan kun je het goed zien. Ze is nog niet zo zwaar maar wel vrij lang voor haar leeftijd. Draagt sinds een week of 2 maatje 62.



Over die foto's op de laptop, wij branden ook elke maand alle fotos op cd voor de zekerheid. En elke keer dat opa en oma hier op bezoek komen nemen ze de memorystick mee en kopieeren ze de laatste foto's, dus alle foto's van Milou staan ook bij haar opa op de pjoeter. Wel handig voor als er hier iets mis zou gaan met de fotos.



Laluna, leuk dat je in de buurt woont, lijkt me inderdaad wel leuk om elkaar eens te ontmoeten, als we wat langer schrijven hier...ergens ook wel raar om bij een vreemde op bezoek te gaan, maar wel leuk ook om nieuwe contacten in het echt te leggen he!



Leuk dat je misschien een goeie oppas hebt mmmoii!



Vandaag was Milou's opa (mijn stiefvader dus) jarig. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen. Lief bij allerlei tantes op schoot en braaf geslapen tussendoor. Hoe kom ik aan zo'n braaf kind???



Wat ik wel heb...mijn moeder vind het schijnbaar leuk als Milou bij tantes op schoot mag...dus ze wil steeds Milou van de ene tante naar de andere sjouwen...voor mij hoeft dat niet zo, ik hou haar het liefst zelf bij me of bij papa, Herkennen jullie dat?

Alle reacties Link kopieren
:o Ik zie nu de maten in de tabel erbij staan dat Max een van de grootste is (gewicht op een gedeelde eerste plaats en lengte op de eerste plaats). En dat terwijl hij een van de jongste ukkies is. Tjonge jonge, die uk van mij is echt groot.....:o
Alle reacties Link kopieren
Hey,

Zoon is vorige week gewogen en was 5860 gram.
Lengte niet bekend, hij werkte niet mee met de meting, dus volgende keer weer...



Hier alles goed. Voel me wel al paar dagen behoorlijk niet lekker. Gaat wel weer over voor ik een jongetje ben...



grtz E.
Alle reacties Link kopieren
EvaB Misselijk? Niet lekker? Goh, ben je soms zwanger???? :D:P;)



Jong Nederland is een soort scouting, maar dan zonder die rare pakjes en met iets minder strakke regels. Plindje is negen jaar lid geweest en op zijn zevntiende staflid geworden. Nu al zo´n vijftien jaar dus. Vanzelfsprekend zijn onze jongens dus ingelijfd. :D



Wilde nog iets zeggen, maar weet niet meer wat. O ja, Plindje riep toen ik hem vertelde van de meeting: `Leuk dan ga ik mee!` Niet alle hubbies zijn dus tegen kakkelende kippen.
Alle reacties Link kopieren
peppie: wow, 1 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat heb je hem gegeven? :-p

Maar wel super hoor, fijn toch!

Puur natuur! ;):D
Alle reacties Link kopieren
is idd erg fijn dat ik nu ook in het openbaar durf te voeden. Had al eens een aantal vrouwen gezien die het deden, vond het mooi, maar tegelijkertijd ook raar, omdat het tch eigenlijk best iets intiems is, tussen jou en je kindje en dat nu de hele wereld daar getuige van kan zijn! Nu nog eens checken of er meer gelegenheden zijn waar ik kan voeden, zonder dat ze er raar van op kijken.



Ik ben benieuwd hoe de beebs gaan reageren op het ingaan van de zomertijd (is vanacht!!)
Hoi hoi,



Ff een up ook al heb ik geen nieuws...bedankt voor de zomertijd tip, wist het wel maar was het nu alweer vergeten! Leg Jasmijn gewoon uurtje eerder in bed, laatste voeding iets vervroegen...denk niet dat ze er heel erg last van heeft. Druk weekend, veel weg, dus ik ga nu alweer stoppen. Het is toch rustig hier!



xxx Mmmoi
Alle reacties Link kopieren
Zo zo, eindelijk ff tijd om te reageren. Vanmorgen moest des naar Jong Nederland. Ja handig, de een op vrijdagavond en de ander op zaterdagochtend. Maar vanaf mijn huis naar daar is het twee bussen. Reistijd dus ongeveer een uur. Vanmorgen dus om half negen de bus, zodat we er om half tien waren. Dan weer terug naar huis is niet te doen, dus ik ben met Ian en Max naar het winkelcentrum aldaar gewandeled. Best een eindje lopen, zeker als het best wel koud is buiten. Bij de Mac een bak koffie gepakt en Max gevoederd en toen weer terug gewandeld. Vervolgens om half twaalf Des gehaald en dan weer met de bus naar huis. Snel wat lunchen en ik ben nu Hachee aan het maken voor morgen (verse dus duurt een uurtje of drie) en duivelse kip voor vanavond. En de was aan het wegwerken en voor de drie heren zorgen (Max heeft weer een wakkerdagje, maar is nog niet chaggie.... hopen dat dat zo blijft). En dan de rest van het huishouden nog. Pfffff. Ik verbruik mijn calorieën wel weer vandaag. Je zou toch denken dat ik kilo´s af zou vallen, maar helaas. Mijn gewicht is weer stabiel en blijft daar helaas hangen. Zwaar irritant. Zelfs met 1300 calorieën val ik niet af. Toch maar weer onder de 1000 gaan zitten dan. Daar zat ik altijd, maar na de bevalling op de 1300 blijven hangen. Tja, je moet wat hé. Verder weinig te melden hier. Ik ga weer.... druk druk druk.
Alle reacties Link kopieren
Eindelijk even rust. Kan ik even bijlezen:D. Best wel druk vandaag. Was al om 5 uur op omdat kyran wakker was. N-man was om 8 uur al naar de V&D want prijzencircus en babyfoon (wat een raar woord) in de aanbieding. Om 9 uur kwamen miijn schoonouders want die wilden perse helpen met opruimen want de makelaar komt maandag foto's maken van onze flat. Heel lief natuurlijk maar ik krijg het daar altijd een beetje benauwd van. Laat mij lekker mijn eigen ding maar doen aks ik echt hulp nodig heb vraag ik het wel. Ze gingen pas om 3 uur weg en N-man was al om 1 uur naar de voetbal (ook zo'n topper elke zaterdag, hij altijd bezet zaterdag, geen tijd voor andere dingen en pas om 7 uur thuis). Ik ga dan ook niet lekker even op de bank hangen als schoonma de ramen staat te doen. Ik heb zoiets van: ik ga verhuizen, dan ga je de ramen toch niet meer zemen? Mmm, ziet er wel weer netjes uit moet ik toegeven.:P



@mmmoi Wij blijven gewoon in hetzelfde dorp wonen. Alleen nu in een echt huis met een tuintje. Wel om de hoek bij mijn schoonouders. Ben er nog niet uit of dat nu een voordeel of nadeel is. Kan ze wel mijn ramen komen zemen hihihi en oppas is altijd dichtbij dat is wel fijn want ze vinden het heel leuk om op te passen en ze zijn heel lief voor kyran.

En ik vind het wel leuk om een keer langs te komen want ik woon niet zo heel ver van je vandaan.



@grizella Ik vind het ook niet zo prettig als kyran als een soort doorgeefobject gebruikt wordt. Ik let er vooral op verjaardagen goed op dat dat dus niet gebeurt Hoewel hij nu hij al wat groter is ik het minder erg vind dan toen hij net geboren was. Ook als hij bij iemand op schoot in slaap valt pak ik hem na een tijdje terug en leg hem in bed omdat ikvind dat daar geslapen moet worden.



@ringel Ik ben ook benieuwd hoe het gaat met de zomertijd. Kyran zal wel om 6 uur wakker worden morgen ipv om 5 uur. Helaas zal dat maandag dan wel weer anders zijn...



@ blindje Dat lijkt me ook een gedoe zo met de bus met drie kinderen.

En wat is duivelse kip dat klinkt wel goed. Ben zelf vegetarier maar N-man houd erg van vlees dus ben altij op zoek naar nieuwe dinegn om hem blij mee te maken.



Vanavond gaan we lekker met z'n tweeen uit eten voor het eerst sinds november of zo. Heb er veel zin in maar ben nu al zo moe dat het niet erg laat gaat worden denk ik. Kyran voor het eerst een avondje naar opa en oma (schoonouders). Wilde hem nog niet laten logeren dus we halen hem lekker weer op na het eten. :)
Alle reacties Link kopieren
Zo. De laptop is gereanimeerd!!! Gelukkig kan mijn zwager aardig overweg met pc's en zijn we dus niks kwijt van wat er op stond (gelukkig!)

Heb het wereldbolletje wel open staan, maar ben eigenlijk te moe om uitgebreid te reageren... sorry!



Ella doet het goed, afgezien van donderdag toen ze een huildag had, maar voor de rest is het een schatje!

Het werken is me meegevallen, maar ik merk wel dat ik absoluut geen zin heb om maandag weer te gaan... ik vind het zoooo leuk om thuis te zijn! Ik ben benieuwd hoe jullie het straks gaan vinden! Verder heb ik een voorraadje melk apart gehouden zodat ik dat dinsdag aan mijn schoonmoeder kan geven, dan heeft ze in elk geval thuis altijd wat staan. vanmiddag ook een nieuwe fles gekocht zodat die ook mee kan naar schoonmoeders.

Ik kolf nu 's morgens een borst af en vaak 's avonds ook nog. Ik ga nu proberen die avondkolfsessie wat vroeger te doen zodat mijn borsten eraan wennen het langer vol te houden zonder dat er gedronken wordt. ella slaapt nu bijna de klok rond, maar dat durf ik nog niet zo goed, ik maak haar altijd na 11 uur slapen wakker.



Ik ga nog ff op de groep kijken en dan kolven, trusten!



Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Waar zit iedereen? Nog op één oor? Het is al kwart over acht hoor dames.
Oké, volgens de wintertijd kwart over zeven en eigenlijk wil ik stiekem gewoon weer naar bed, maar ik probeer de tjakka-methode maar even uit. Gewoon positief beginnen en dan kom je de dag wel door. Max heeft vannacht best wel gespuugd. Zijn hele gezicht zat onder. Bah bah. Het is maar goed dat hij op zijn buik slaapt. Hij kon het nu zo kwijt en nog stikte hij er bijna in. Godzijdank staat hij naast mijn bed en werd ik wakker van het geluid. Hij huilde niet eens, want dat ging niet, mondje vol. Dus weer opgepoetst en verder pitten. Verder weinig te melden hier. Het is zondag, dus nog niet veel te beleven. Misschien gaan we nog even weg. O ja, ik kom niet op de groep, dus ik stem ook voor een strand meeting. Misschien is de maand Mei handig? Maar dan wel op een Zondag. Dan is (geloof ik) iedereen vrij toch?



Blindje......
Ga maar ontbijt maken en veeeeeeeel koffie drinken....
Alle reacties Link kopieren
ik kan weekend van 5/6 en 19/20 mei de vrijdag daarvoor is het hemelvaartdag. Met pinksteren moet ik ook werken (wel weer xtra centjes, die errug welkom zijn, zo'n kleintje kost een hoop geld!)



vandaag lekker in de tuin aan het klooien. Voor wie het weet ff een vraag: we hebben nu allemaal voorjaarsbollen in de tuin staan (narcissen enz.) moet je die afknippen ofzo? Ik wil de tuin graag rose (incl wit tuin hekje :P)



En nog even............HOERAAAA DE ZOMERTIJD IS ER WEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Goedemorgen dames,



Ik was ook niet zo vroeg vanochtend hoor, was er nogal laat in gegaan gisteren...vriendin en man en dochter waren hier en het was errug gezellig. Mannen natuurlijk voetbal kijken en wij aan een wijntje over de beebs kletsen, heerlijk! Ik lag er alleen pas om 2 uur in (nieuwe tijd hoor) en half 8 kwam Jasmijn (sjee, die heeft echt een wekker in haar bedje, die zelfs op zomertijd over is gegaan, ik weet echt niet hoe ze het doet!). Vandaag gaan we dagje naar familie in Rotterdam, heb niet echt veel zin, is beetje een verplichting, maar ja. Vanavond krijgen we eters dus een druk dagje, weet ook niet of ik nog meer op het forum aanwezig zal zijn vandaag! Morgen weer voor het eerst werken! Ik heb er echt wel weer zin in alleen tegen dat kolf gedoe zie ik wel op, maar ja, dat is maar voor een paar keer houd ik mezelf maar voor. Morgen is manlief lekker bij Jasmijn thuis dus dat gaat helemaal goed komen. En het is schitterend weer, dus ik kan lekker op de fiets!

Jasmijn drinkt sinds een paar dagen nog maar 4 keer trouwens. Las op het pakje van Nutrilon 1 (kant en klaar; heeft mijn moeder in huis staan voor noodgevallen! Handig hoor, zo'n meedenkende moeder) dat ze boven de 6 kilo naar 4 voedingen mogen en Pebbels had het natuurlijk ook op het consternatiebureau gehoord dus ik denk wel dat het goed is. Als ik kolf drinkt ze zo'n beetje 180 tot 200 ml dus ze krijgt wel genoeg binnen denk ik. Als je haar ziet zou je tenminste zeggen van wel, echt Hollands welvaren met die bolle wangen en ze heeft al 4 plooitjes in haar bovenbenen! Ze krijgt nu rond 7.30, 12.00, 16.30 en 21.00 uur en dan slaapt ze na die laatste voeding ingebakerd tot de volgende morgen!!! Relaxed hè. Nu ligt ze ook gevoed en lekker aangekleed in bed maar nu ligt ze te 'roepen', ze ontdekt echt haar stem, het is niet huilen maar echt roepen, lachen joh. Nu gaat mijn man er ff heen en hoor je haar gewoon hardop lachen, zo van: Yes, ik heb het voor elkaar, hihi! Leuk hoor. Mannetje moet trouwens morgen met haar naar bureautje, lachen hoor, heb wel een beetje een metroman zo!

Leuke foto's trouwens op de groep; vanochtend was hij nou ineens niet zo traag dus ik heb lekker kunnen kijken. Leuke kleren van Milou, is ook echt mijn smaak. Vind het leuk dat jullie allemaal zo actief op mijn idee reageren. Let op hoor, want donderdag komt er een nieuwe vraag!



Nou ik ga mezelf eens aankleden, beetje slow starter vanochtend...



Doeidoei!



xxx Mmmoi

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven