Eind 2006, begin 2007: Ukjes met ronde buikjes en mamma´s met flubberbuikjes!!!

21-03-2007 21:47 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://i131.photobucket.com/albums/p306/Viva0607/vivatabel.jpg" border="0" />
<br />
Hey...

Alles gelezen, maar geen puf om te reageren. Idd best druk: werken, sociaal leven, huis... En dadelijk moet ik gewoon poetsen. Niet dat ik zo'n poetsmiep ben. Integendeel, maar nu is het te erg. Kind begint al te niezen van stofboel.

Pebbles: Aimee woog 2 weken geleden 5800 gram, niet gemeten (ons was je wel vergeten:)). Maar aanstaande dinsdag moet ze weer en dan ook meten. Dus wacht maar daarop, anders moet je het weer veranderen...

Ik vind de ellende die je op forum af en toe tegen komt ook confronterend. Wat hebben we dan een geluk... Vooral wiegendoodverhalen erg eng. Daar was ik meest panisch voor. Nu niet zo totdat je weer in nieuws hoort over 5 maanden oude baby op KDV. Aimee is nu 4 maanden en je wilt dan denken dat ze niet meer zo kwetsbaar zijn... Anyway ik tel mijn zegeningen. En hoop voor iedereen dat kindjes gezond blijven en heel oud worden. En wij ook natuurlijk....
Alle reacties Link kopieren
@babba: sorry, sorry dat ik Aimee was vergeten. Ik dacht dat ik dat vorige week al had aangepast maar dat ben ik dus toch vergeten.
Schande Pebbles,,,mijn kind vergeten...:)



Wat ik me afvraag zijn alle oude forumposts verloren of heeft iemand ze op geslagen??? Is eigenlijk een compleet dagboek van zwangerschap en daarna. Kan ik data nog terugvinden van eerste schopjes etc...Misschien dat iemand het weet.
Alle reacties Link kopieren
@babba: ik ben bang dat alle oude topics al weg zijn. Misschien dat degene hiervoor er nog is maar de oudere worden volgens mij automatisch verwijderd. Ik wilde laatst ook het verhaal van mijn bevalling kopieeren maar dat topic was ook al niet meer te vinden.
Bij FAQ zag ik dat ze idd na 3 maanden worden verwijderd...helaas... Staat ook uitleg hoe je ze kunt opslaan, ga ik dat maar in vervolg doen.



Heeft iemand ze al opgeslagen van afgelopen jaar? Dan zou ik die graag willen hebben.....????!
Alle reacties Link kopieren
Hey Ladies!! Daar was ik weer!!



Ik heb zoveel gemist!!! Zal ik eigenlijk nog wel meeschrijven????? Pfff, ik kan het echt allemaal niet meer inhalen...



Dames, het is hier echt gekkenhuis geweest. Dit doe ik NOOOOOOIT meer, verhuizen..wat zeg ik..emigreren!! ....met 2 kleine kinderen. Nooit meer .....



Afgelopen woensdag, eergister dus, is eindelijk de allerlaatste lading met spullen geleverd dus het uitpakken kan beginnen. Natuurlijk hebben we al het meest uitgepakt (dus geen koffie meer uit plastic bekers enzo) maar er staan nog wel een aantal dozen. Dat en het feit dat onze Nic nog steeds NIET doorslaapt maakt dat ik zo ongeveer echt aan het einde van mijn latijn zit. Vandaar ook dat ik geen energie meer heb hier regelmatig te schrijven. Ik ben alleen maar moe, zie er niet uit (en krijg zelfs opmerkingen van manlief...de stakker, m'n sexleven is nu ook echt nulkommanul) en voel me gewoon uitgeblust. Ik las trouwens dat meer van jullie daar last van hebben....hier dus nog 1. Voel me met vlagen wel eens depressief....helaas. Als ik nou gewoon eens een weekje ofzo door zou kunnen slapen...dat zou fantastisch zijn.

Aan de andere kant...als ik dan snel dat verhaal van Zoyla lees....besef ik me maar al te goed dat ik m'n smoel moet houden en niet zo moet zeiken...verdomme zeg, wat een kutstreek.:@



Ik heb nog geprobeerd foto's te plaatsen maar het lukt me niet!!! help?



Verder vroeg iemand naar het weer hier...het is warm, benauwd en we zijn inmiddels alweer een paar tornado's verder. Kortom, KUTweer dus. Fijn dat het bij jullie zo lekker is..Nederland is zo leuk als het weer mooi is!!



Ook herinner ik me nog dat iemand vroeg naar babykleertjes? Hier gaat het niet per maat, maar per "maand' .Waar helemaal niets van klopt trouwens, Nic draagt 6 to 9 months kleertjes...haha...best grappig eigenlijk.



Ooh, ik hoor hem alweer brullen....dit was het dan voor deze keer, ik probeer zo snel mogelijk weer even terug te komen.



Kus voor jullie!!



ID
Alle reacties Link kopieren
@Id, gewoon lekker mee blijven schrijven hoor...volgens mij hebben we afgesproken dat je pas na een bepaalde periode uit het schema wordt gehaald.....(euh.....iemand poekie of ocelot recentelijk nog gezien?)



@volgens mij baba...je telt idd je zegeningen als je leest wat er eigenlijk allemaal kan gebeuren met zo'n kleintje. Wat dat betreft is het forum gewoon een wereldje op zich en leeft iedereen met iedereen mee op dit soort momenten......Wat dan eigenlijk wel weer heel tof is en dat je weer even gelooft en vertrouwt dat het toch nog wel weer eens goed komt met de wereld (ze zouden toch meer vrouwen op belangrijke posities moeten neerzetten! Hillary for president!!!!)



en verder gaat hier alles z'n gangetje, gisteren de verkleedkist afgemaakt (groen met oranje bloemen echt mega super gaaf!)



ga me douchen en daarna wijffie wassen en aankleden. Ze heeft zich vanochtend er weer helemaal ondergespuugd (en mij ook, liep tussen m'n borsten door ieuw!)
Alle reacties Link kopieren
@ID: leuk om weer wat van je te horen uit het verre Amerika. Wat vervelend dat je zo moe bent. Ik kan me voorstellen dat je je ondertussen echt wel gaat afvragen wanneer Nic een keer gaat doorslapen. Is er geen mogelijkheid om overdag wat melk af te kolven zodat je man het 1 of 2 nachten kan geven? Dan kan je even bijtanken.

En blijven meeschrijven hoor, je hoort er gewoon bij. Het maakt echt niet uit dat je het heel druk hebt en maar af en toe langs komt

Dikke *; voor jou, dat je maar een snel een beetje rust krijgt.



@Ringel: Poekie heeft een tijdje terug al laten weten dat ze weinig tijd heeft  maar dat ze af en toe zou laten weten hoe het ging. Ze schrijft volgens mij meer op het tweelingenforum.

Ocelot heeft vanaf haar bevalling bijna niks meer laten horen. Misschien wordt het tijd om haar een keer uit de tabel te halen (of lees je nog mee??)
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi, even snel want Lief en Dreutel en ik gaan zo met de trein naar bevrijdingsfestival! We zien wel of het wat wordt.



Gisteravond was supergezellig, wel een beetje katerig, niet echt superveel gedronken maar kan denk ik gewoon minder hebben. We hebbens eerst lekker gegeten en daarna nog even lekker op terras gezeten. Met Mats is alles perfect gegaan en hij heeft wederom de harten van opa en oma gestolen!!!



ID, gewoon blijven schrijven zo af en toe, is denk ik voor osns leuk om te horen hoe verschillen zijn in de USA tov Nederland!



Het lijkt me raar om Ocelot zo uit de tabel te halen, we weten ook niet wat er aan de hand is, eerst maar even afwachten.



Ik heb toch weer een beetje zicht op werk, spannend, maar juich nu niet te hard, we zien wel!



Blindje, ken je die aflevering van DHW, daarin neemt Linette baby mee naar sollicitatiegesprek. De doorslag om haar aan te nemen is als ze een heel pleidooi geeft over zichzelf en waarom ze haar aan moeten nemen ze in een paar seconden zonder te kijken de luier verschoont, hilarisch!!!!



Ik ga zoon troosten en voeden ofzo!!!



Fijne dag allemaal
Alle reacties Link kopieren
@Annie ooi: kan je al op de groep voor de meeting? Mocht je niet kunnen (ik hoop het wel natuurlijk) dan kan ik iemand anders van het station halen.
Alle reacties Link kopieren
Ik zie net dat wel al weer heel erg bijna op de 700 berichtjes zitten.

We moeten dus weer een nieuwe naam verzinnen.

Een paar ideetjes:



Eind 2006, begin 2007:deel heel veel

Eind 2006, begin 2007:ze zijn al bijna het huis uit

Eind 2006, begin 2007:alweer een jaar na de test



Ik wil vanavond nog een nieuw topic aanmaken dus laat maar horen wat de nieuwe naam moet zijn.
Alle reacties Link kopieren
Deel heel veel klinkt goed.

Ze zijn alweer bijna het huis uit is nog iets te vroeg voor deze hormonale mama. Manneke slaapt voor het eerst in zijn eigen kamertje...
Alle reacties Link kopieren
@Bloempje:haha, ze mogen gewoon pas het huis uit als ze 40 zijn:D.

Gek zeker om voor het eerst je kind op een andere kamer te laten slapen. Wij slapen nog gezellig samen maar ik begin langzaam aan ook steeds meer behoefte te krijgen om mijn slaapkamer terug te krijgen. Dan hoeven we niet meer zo te fluisteren als we naar bed gaan of naar het toilet moeten (of wat anders willen doen wat vaak op de slaapkamer gebeurd:$).
Alle reacties Link kopieren
Ik zie net dat de meimoeders 2006 hun topic al "deel zoveel" hebben genoemd. Niet zo leuk als wij dan "deel heel veel" gaan gebruiken.
Alle reacties Link kopieren
Zoals het er nu uitziet, kom ik met een gevolg naar de meeting. Iemand bezwaar tegen de aanwezigheid van de andere Lindjes?



Nieuwe titel?

Eind 2006, begin 2007: van theezakjes t**ten naar theehuizen om te meeten!
Alle reacties Link kopieren
@blindje: tuurlijk mag de familie mee. Misschien dat het dan wel leuk is om bij een speeltuin ofzo te zitten. Ik neem aan dat ze daar hun energie wel even kwijt kunnen.



Volgens mij redden we morgen wel met dit topic (weinig nacht-posts meer sinds de beebs er zijn, ik kan me haast niet meer voorstellen dat ik soms om 4 uur 's nachts op het forum zat. Lang leve het verlof) dan maak ik morgen wel een nieuw topic aan met de tabel erin.
Alle reacties Link kopieren
vind iets met theezakjes wel geinig idd....



Zit eigenlijk een beetje te wachten op het januari 2008 topic...moet nu toch ook zo'n beetje wel gestart worden..........;)



Alle reacties Link kopieren
Ik zit ook al op het Januari 2008 topic te wachten. Ik denk dat een aantal dames zich aanmelden bij zo´n groep als wij hebben. Dus eind 2007, begin 2008. Of illegaal op het decembertopic schrijven ofzoiets.



Ik las dat een aantal dames de datum voor de meeting willen veranderen. Niet doen hoor dames!! Anders kan ik namelijk niet. Het is hier in de zomer altijd lastig in verband met vakanties en werk. De datum die we nu hebben kan ik tenminste. Kunnen we niet nu meeten en dan over een maand of wat weer een keer meeten?
Alle reacties Link kopieren
euhm een januari 2008??? ben je zwanger dan ringel???



ik vind titel met thee prima.



verder weinig te melden hier. gaan vanmiddag op kraamvisite
Alle reacties Link kopieren
Het nieuwe topic is aangemaakt. Nu alleen deze nog vol maken.



Volgens mij is hier het spongetje gemaakt. Floor is vandaag een stuk vrolijker terwijl ze de laatste dagen heel hangerig en zeurderig was.

Ze was vanmogen ook al heftig buikspieroefeningen aan het doen toen ze half liggend tegen mij aan zat, dat had ze nog niet eerder zo gedaan dat het haar ook lukte om tot zit te komen.
Alle reacties Link kopieren
Ik ga maar eens wat plaatjes plakken om dit topic vol te maken.....
Alle reacties Link kopieren
<img height="397" src="http://www.kiddostuff.nl/feest_stmaarten_lampion2.gif" width="561" />
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://brandpunt.dalton-vatel.nl/img/magick/bp/artikel/1019591439.jpg?resize(153)" />
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://taal.paginablog.nl/taal/Woensdag__Ik-ben-ti_50535a.jpeg" />
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.annie-mg.com/huiskamer/killendoornse_courant/afbeeldingen/0152_puzzel_pagina.jpg" />

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven