Go Sam!

26-04-2007 20:52 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img style="WIDTH: 402px; HEIGHT: 878px" height="800" alt="" src="http://i31.photobucket.com/albums/c371/bambinoo/lijstjevivapaint.jpg" width="326" border="0" />
Alle reacties Link kopieren
Zo meneertje chagerijn ligt weer op bed, hij was laat wakker 7.45 maar net alweer een en al jengel. En nu slaapt hij weer lekker. Maar ja we hebben ook een druk weekend gehad met allemaal verjaardagen en visite dus ik kan het me wel voortstellen.



Thijmen doet ons nu steeds na met van alles echt zo grappig. Gisteren ging hij ook helpen stofzuigen dus dat gaat de goede kant op ;)

Verder is hij nog steeds verkouden, ik heb nu een sterk middeltje en als dat niet helpt dan naar de HA. 's Nachts hoest hij best veel en overdag is het meer snot, hij lijkt er verder geen last van te hebben maar mama's geweten wel.



Mamax, is alles goed? Ik hoop dat Sam nog lekker zijn best doet.

Amalia, wat een verhalen, schoonva en politie etc. Gelukkig loopt het met het huis dus wel goed.Wel weer een pluspunt dat schoonma nu ook eindelijk eens het licht heeft gezien. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat jij het wel hebt gehda met ze.

Kokos, leuk zeg dat het zo goed ging! En waren de reacties ook leuk na het concert? Was Lianne mee of heeft ze er niets van meegekregen?

Bridges, *; hier is Thijmen ook al eens van de commode gevallen, en dat is zeker niet leuk maar echt het gebeurt zo maar. En dat tijd voor jezelf hebben nemen moet je doen en iig bespreken met vriend. Ik heb dat een paar maanden geleden ook gedaan en de woensdagavond is nu mijn avond. Dan ga ik weg of echt iets voor mezelf doen of lekker niets. Vriend doet dan Thijmen en de rest. Hij heeft in het weekend of op onregelmatige avonden ook zijn ding dus...En ik kan je echt arniflor gelei/zalf van VSM aanraden. Die wordt heir op alle bulten, schaafwondjes en blauwe plekken gesmeerd en dan trekt het echt snel weg. Thijmen viel laatst en toen zagen we het ei opo zijn voorhoofd opkomen, zalf erop en....ei verdween.

Star, heel veel plezier in de Ardennen, ik hoop dat ze daar iest minder regen hebben deze week. Maar er tussenuit is altijd lekker

Jinny, jij ook succes...en met de huizen en met jullie kleine druktemaker en met de kilometers.
Alle reacties Link kopieren
Hebben jullie dat ook wel eens... vast wel. Ik moet nu de administratie doen en ... GEEEEEEEN ZIN! maar ja ik ga me er toch maar even toe zetten.



Mickey, vandaag thuis aan het werk? Wel lekker ook een vakantie in het vooruitzicht. Ben benieuwd hoe het kamperen bavalt met Sam, wij willen binnenkort ook een weekndje, dus ik houd me aanbevolen voor de tips.

Juud en al op de zolder begonnen? En hoe is het met het grasveld? Hier is het gras al hartsikke hoor, maar we mogen er nog niet op lopen en dus kunnen we het ook niet maaien. Is Mart alweer wakker? En hoe gaat het nu met je kaak?



Wat een regen trouwens ineens... ach hoef ik niet te sproeien.



Ik weet het ff niet meer... ga me weer even op de admin storten
Alle reacties Link kopieren


Hooooi!



Hoe gaat het met jullie allemaal? Heb af en toe wel WAT bijgelezen maar misschien mis ik wat?



Heb het op een of andere manier een beetje druk. Vrijdag een redelijk bod voor ons huis gehad en nu een tegenbod neergelegd. Zal het vandaag wel horen. Zoooo spannend!

Hoop dat het doorgaat want dan kan ik in mijn nieuwe huisje een granieten aanrechtblad nemen:P



Verder druk met ander werk zoeken... vind het gewoon zonde om een half uur heen en terug te moeten reizen, de dagen worden dan zooo lang! Heb ook helemaal niks vasts aan deze baan. Ben nu 2 en halve week vrij. Wel lekker natuurlijk :D Maar ik wil wel wat regelmaat zeg maar.



Gister zou ik ff komen forummen maar toen zag ik het topic van Zoyla. Wat een hel zeg.



Nou ik smeer m weer, heb zo een cursus... BLEH!



Dikke kusssss van Noosje


Alle reacties Link kopieren
Topic is alweer bijna vol :o



Grrrrr.... er zitten bobbels in het aanrechtblad, naast de gootsteen. De keuken is nu ongeveer anderhalf jaar oud. En wat denk je? Een jaar garantie op het keukenblad :@. Lekker! Kokosman gaat wel bellen, volgens ons zit er vocht onder en dat breidt zich natuurlijk steeds meer uit. Balen!



@Juud, :D:D:D het is veel lekkerder om een goed boek te lezen of lekker met Mart te knuffelen. Heerlijk dat hij lang slaapt vanochtend.

Nog geen foto's van het concert gezien, morgen komt het plaatselijke krantje. Nou maar hopen dat daar wel wat in staat.



We slapen in de caravan. We zijn in de Eiffel, een gebied waar we al eerder zijn geweest, maar niet in dat gedeelte.



@Mick, Lianne gaat mee hoor. Een hele week zonder mijn meisje zou ik echt niet kunnen! Eén dag logeren vind ik nog steeds veel.

Hellendoorn is ook leuk! Laat het nu maar regenen en dan aankomende week en de week erop zon.



@Enka, leuk dat Thijmen alles nadoet. Ik vind dat zo grappig, die ontwikkeling. Als Lianne een plaatje van een paard ziet, klakt ze met haar tong :D.

Lianne was niet mee naar het concert, het begon nl. om 20.00u. We hadden de babyfoon bij de buren. Reacties na het concert van familie en vriendin zijn totaal langs me heen gegaan :D, zo hyper was ik.



@Noosje, yes! En nu een goed bod vandaag en dan...  verkocht. Zou wel mooi zijn. Hoe is het met Shanna?



@Cin, je houdt Cas nog even bij je hè? Jin een paar dagen weg, ik op vakantie, Mickey op vakantie... :P

Hoe was je weekend? En hoe is het met jezelf?



@Compu, hoe is het met je meisje? Weer onrustige nachten gehad?
Alle reacties Link kopieren
Morning,



Bambino, van harte gefeliciteerd! Wat heb je gekregen van je mannen?



En Noosje, hoe is de reactie op het bod? Ik hoop het voor jullie!



Enka, ben je al aan je taaie klus begonnen?



Leuk dat je even de adrenaline voelde, Kokos!!



Bridges, wat een ellende gisteren he.. Hoe was vriend gestemd?

Hier 1 en al treurnis-->drank bood verzachting, maar ook misselijkheid!

Rottig van je eigen tijd die in het gedrang komt. Ik had het een poosje geleden ook, zet nu kruizen in de agenda (tijd voor mij) en heb nog wat oplossingen gevonden. Anders krijg ik het acuut benauwd. Helemaal met 3 voedingen op een dag. Succes ermee!

Gelukkig is het goed met Ties afgelopen. Ben ook bang dat het vandaag of morgen hier ook gaat gebeuren, in een seconde.. Ook al let je nog zo goed op.



Star, fijne vakantie!! (te laat helaas..) Thanx voor de link. :) Die ik gelijk doormail haha.
Alle reacties Link kopieren
Het gaat redelijk Kokos! Die tand is door, maar voel de volgende alweer op de loer liggen.

Wat schattig van Lianne en het geluid van het paard.

Ik word af en toe erg moe van al die dierengeluiden nadoen. ;)
Alle reacties Link kopieren
Compu, had je 'm aardig geraakt??  

Jullie gaan dus ook lekker op vakantie!! Waar gaan jullie naar toe??



Kokos, ik zou ook niet zonder Sam willen hoor, maar omdat je het over de wandelclub had, vroeg ik het me af. Snap je?
Alle reacties Link kopieren
Enka ik zal je inlichten hoe het gegaan is, ik ben ook zeer benieuwd. Als het weer meezit dan lijkt het me errug leuk voor Sam. Die is zo graag buiten.

Nee ben gewoon op het werk. Slecht he. Ik kom thuis gewoon ff niet aan het forum toe. Moet nog hoop doen voor de vakantie, qua admini enzo.

Schiet jij al een beetje op?? En verders nog vakantie plannen???



Noosje, wat goed man een bod op jullie huis. Zou lekker zijn als je het kwijt bent. Hopelijk accepteren ze jullie tegenbod.
Alle reacties Link kopieren
Ben net op het CB geweest en nu is Jonathan nog meer afgevallen ;( in totaal nu al meer dan 1 kilo. Ik snap er niks van, hij eet de laatste tijd veel beter. Hij is nu 9,5 kilo, terwijl hij in februari al boven de 10,7 zat...Ik maak me best wel zorgen. CB zei dat het niet erg is, dat hij er mooi uitziet en dat we het een beetje in de gaten moeten houden... Komt waarschijnlijk door de bijwerking van depakine daarom had hij een tijdje minder zin in eten. En dat komt nu wel weer terug. Maar hij eet wel slecht brood, en ik weet ook niet zo goed wat ik daarmee moet.... ;( sorry dat ik even ego doe. We hebben nu ook een def. afspraak staan voor de BMR prik. Heb nu medicijnen in huis dat wanneer hij een koortsstuip krijgt ik hem er zelf uit kan halen. Ik zie er wel tegenop. Vind het allemaal weer een beetje naar zo....
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Vervelend Mal, maar kan het ook niet zijn dat hij nu meer beweegt en daardoor meer verbrandt? Februari was net voordat hij het ziekenhuis in ging, toch? Zo'n ziekenhuisopname is voor hem ook ingrijpend en hij heeft daardoor ook slecht gegeten dan is het ook wel logisch dat hij wat afgevallen is. Nu eet ie weer wat meer, maar beweegt ook meer dus zo snel zullen ze niet meer aankomen.

Ik kan me voorstellen dat je tegen de prik opziet. Op welke datum moeten jullie? Kan hij er dan gelijk een reactie op geven of komt dat pas een paar dagen later?

 

*;
Alle reacties Link kopieren


Vervelend Mal, maar kan het ook niet zijn dat hij nu meer beweegt en daardoor meer verbrandt? Februari was net voordat hij het ziekenhuis in ging, toch? Zo'n ziekenhuisopname is voor hem ook ingrijpend en hij heeft daardoor ook slecht gegeten dan is het ook wel logisch dat hij wat afgevallen is. Nu eet ie weer wat meer, maar beweegt ook meer dus zo snel zullen ze niet meer aankomen.

Ik kan me voorstellen dat je tegen de prik opziet. Op welke datum moeten jullie? Kan hij er dan gelijk een reactie op geven of komt dat pas een paar dagen later?

 

*;



De BMR geeft 5 tot 10 dagen later een reaktie. Kindjes met epilepsie reageren soms (niet altijd) wat heftiger op de M in de prik. Dus we hebben net alles goed doorgenomen op het CB, ik had wat folders opgevraagd bij de epilepsie vereniging en voor ze meegenomen. En ik heb stesolid in huis van het WKZ om zelf een eventuele aanval te kunnen stoppen. We zijn wel goed voorbereid dus. Ik hoop dat het allemaal mee gaat vallen maar ik zie er heel erg tegenop. Hij moest eigenlijk vandaag de prik maar omdat we volgende week de bruiloft hebben en Jonathan dan een dagje bij mijn zus is kon dat dus niet (ik zou het heel naar vinden als hij toevallig dan net koorts krijgt ofzo, en ik wil ook wel genieten van die dag) ik moet het heel erg in de gaten houden, als Jonathan de 39 haalt moet hij meteen paracetamol namelijk. Allemaal omdat hij een verhoogd risico heeft op koortsstuipen. En het WKZ heeft ook gezegd dat als hij koorts krijgt hij sowieso wel weer een epi-aanval kan krijgen dat is heel normaal.



maar wat jij schrijft klinkt ook wel heel logisch hoor. Hij zoeft het hele huis door als hij kruipt dus aankomen gaat ook wat lastiger. Ik mocht hem van de WVK best wel vaker pannenkoekjes geven enzo als hij dat lekker vind, lekker een vet hapje voor hem.



Zit echt eventjes een beetje te ;( maak me gewoon soms nog heel erg zorgen (ook over de BMR), het moet gewoon slijten he, de angst.
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Mick, snap je wel hoor. Wij nemen de kinderwagen, driewieler en de rugdrager mee voor Lianne. Eén van ons gaat wel met de groep mee wandelen, om de beurt en een andere keer blijven we op de camping. Dan gaan we met Lianne wandelen in de wandelwagen of met de rugdrager.

Mijn ouders, broer en schoonzus gaan ook mee; misschien dat zij wel een keer een dagje willen oppassen, zodat wij met zijn tweeën met de groep kunnen lopen.



Mal, adem in, adem uit.



Even punt voor punt:



*CB zegt dat je je geen zorgen hoeft te maken, vertrouw daar op. Wanneer ga je voor de BMR? Dan zullen ze hem ook wel nakijken toch? Je kan ook tussendoor naar het weegspreekuur?



*Hij eet slecht brood. Wat is slecht? Hoe lang eet hij al slecht? Lust hij Brinta? Probeer dat anders.

Eet hij fruit? Warm eten? Toetje? Dan zou ik me niet zoveel zorgen maken. Zeker als je weet dat het een bijwerking van Depakine kan zijn.

Ik ben het met Juud eens. Jonathan is actiever geworden en dat kan natuurlijk ook meetellen. Zo lang hij actief en vrolijk is en goed drinkt, geen zorgen.



*Ik snap dat je zenuwachtig bent voor de reactie op de BMR. Hij hoeft geen koortstuip te krijgen, houd die gedachte vast. Als het wel gebeurd, dan is het heel vervelend (en eng), maar dan heb je medicatie in huis. Je kan altijd de HA bellen, dus je staat er niet alleen voor.

Lianne kreeg een aantal dagen na de prik (dat was ook verteld, incubatietijd is ongeveer 7 dagen) een dag koorts. Ik geloof ook dat de meeste kindjes hier er weinig last van hebben gehad. Dus bekijk het zo veel mogelijk positief.



Heb je nog een afspraak met het ziekenhuis voor Jonathan?



Beetje gerust gesteld?
*;
Alle reacties Link kopieren
Jonathan was wel heel boos op me dat we door de regen naar het CB gingen. Ik had wel zijn brandweerregenjas aan gedaan maar dat kon het leed niet verzachten, toen we thuis waren kreeg ik een hele boze pruillip-huilbui, hij was liever de hele dag gaan fluffen volgens mij (hij lijkt echt op me :)). 
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Postings hebben elkaar gekruist :). Wat je noemt over een verhoogde risico met epilepsie bij koorts klopt. Stesolid is echter een heel goede medicatie, ik heb ermee gewerkt bij de verst. gehandicapte kindjes.
Alle reacties Link kopieren
Bijna topic vol. Wat mij betreft gebruiken we deze titel nog een keer :)
Alle reacties Link kopieren
dankjewel kokos, Ben gewoon een beetje overstuur, M belde net gelukkig ook eventjes. Ik merk nu dat er ineens een heleboel uitkomt, en dta ik voor mezelf best wel de schjijn een beetje ophoud... is gewoon een heel stuk angst dat de epilepsie weer terugkomt en in een andere vorm... is ook wel waar wat je allemaal schrijft, ik zie gewoon alleen maar beren op de weg.



ik kan ook helemaal niet zo goed omgaan met moeilijke dingen merk ik. Ik ben ook helemaal geen leuke vriendin. Mijn vriendin uit A'dam stuurde me een kaartje en daarin stond dat ze in het ziekenhuis had gelegen met een infektie en ik schrok heel erg maar heb haar nog helemaal niet gebeld.... en ik heb die kaart al een paar dagen. Topic van Zoyla kan ik ook helemaal niks mee vind het allemaal zo erg.

Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Mal ik kan me voorstellen dat de angst er zo weer in zit, het is natuurlijk ook nog maar heel kort geleden. Je bent er nu goed op voorbereid en  verder kun je niets doen. Probeer erop te vertrouwen dat het goed gaat, dat is het enige wat je nu kan doen en wat je misschien iets minder ongerust maakt.



Boos terwijl hij zo'n mooie en stoere regenjas aan had? Het enige voordeel van nat geregend is, is dat je daarna heerlijk in je kloffie kan lopen, dus een flufmiddag dan maar :)
Alle reacties Link kopieren


:D Lianne stak haar handen naar voren toen we van de buurtsuper terug liepen, het regende heel zachtjes. Zij vindt het alleen maar leuk.



Mal, ik weet zeker dat je een goede vriendin bent!

Het is alleen zo dat je nu met andere dingen bezig bent. Bel je vriendin, bied je excuses aan en vraag hoe het gaat. Luister naar haar en pas als ze vraagt hoe het met jou is vertel dan wat er is en dat je er op dit moment meer gevoelig bent voor dat soort dingen. Wacht niet te lang met bellen, want dat wordt het alleen maar moeilijker. Je zult zien dat je dan alleen maar meer opgelucht bent.



Zoyla's topic is heftig, ik heb enkele tranen gelaten. Als het je zo raakt, lees het niet. Cin heeft ook meer afstand genomen. Niemand die het je kwalijk neemt.
Alle reacties Link kopieren
Nieuw topic geopend: Go Sam! Deel 2. :)
Alle reacties Link kopieren
Het is natuurlijk ook niet zo raar dat alles er nu uitkomt. Jullie hebben ook veel angsten om je kind gehad en jullie zijn ook beelden voorgeschoteld die niet te bevatten waren, dat hakt er gewoon in. Dat je nu even niet zo'n goede vriendin bent dat is wat jij vindt, wat vind je vriendin daar van? Jij baalt dat je er niet voor haar was, maar het was niet zo dat je niks aan je hoofd had ofzo. Wees niet zo streng voor jezelf. Ik heb ook vriendinnen die ik soms weken niet spreek, in die weken kan er een hoop gebeuren, je kunt gewoon niet overal van op de hoogte zijn. Als je het wel had geweten dan had je toch ook wat van je laten horen het is toch niet zo dat je het niet boeit? en hoe kan ze het je kwalijk nemen als je er niet van op de hoogte was? Ze had je ook een sms-je kunnen sturen dat ze in het ziekenhuis lag. Ik wil niemand de schuld geven, ik wil alleen maar duidelijk maken dat er twee voor nodig zijn om overal van de hoogte te zijn en dat je gewoon niet alles kunt weten. Bel haar gewoon op, zeg dat je het vervelend vond dat je het niet wist. Als je het uitstelt wordt het alleen maar moeilijker en dat is zo zonde van de vriendschap.



en als je het topic van Zoyla niet kan lezen omdat je dat er nu niet bij kan hebben dan geeft dat toch niet, gewoon niet lezen, je bent daarin vast niet de enige.
Alle reacties Link kopieren
695
Alle reacties Link kopieren
696
Alle reacties Link kopieren
697
Alle reacties Link kopieren
698
Alle reacties Link kopieren
699

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven