Herfstmoeders 2006 schrijven verder

02-05-2007 17:09 627 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://www.mijnalbum.nl/Foto=JBPF6R8O" border="0" />
Alle reacties Link kopieren
Wauw rebels, wat spannend nog maar één menstruatie. Jullie zijn zeker wel heel benieuwd hoe het zal gaan, vooral omdat het voor jullie toch niet zo vanzelfsprekend zal zijn om vlot zwanger te worden. Ik hoop hard voor je dat het allemaal gaat lukken. Heb je er wel een goed gevoel over? Ik vind het altijd heerlijk zo’n nieuw baby’tje. Het klinkt ook zo leuk een kindje van 11 dagen oud! Ik kan erg verlangen naar die periode. Hoewel het ook wel erg zwaar was. Bruiloft gaat nu echt snel! Hoe gaat jullie dag eruit zien? Tazz, wij hebben op zich ook wel een vast ritueel. Ik heb wel nagedacht of ik weer meer naar het regelmaat moet kijken, maar volgens mij gaat dat allemaal wel prima. Spannend trouwens dat je gaat stoppen met de pil dan. Gaan jullie dan met condooms vrijen?Hopelijk voel je je wat beter zonder die extra hormonen. Ronjar, wat fijn dat het allemaal zo goed gaat bij jullie en vooral dat jij je zo goed voelt! Dat boek staat hier in de kast. Ik heb hem een tijdje terug al van de bibliotheek gehaald. Ik zag het toen nog niet zo zitten omdat het wel een heftig boek is met erg veel bijhouden. Ook is het boek erg gericht op de nachten en doorslapen en dat is hier niet het grootste probleem. Op het moment komt ze vaak ’s ochtend heel vroeg (rond 5 en) en daar kan ik prima mee leven.Maar misschien moet ik er toch aan beginnen als het nu niet snel beter gaat. Dat het bij jullie vrienden heeft geholpen klinkt positief! Miepje, ik weet het niet hoor verlatingsangst. Zelfs als je bij haar blijft gaat ze heel hard huilen. Af en toe probeer ik een tijdje bij haar te zitten, maar dan huilt ze nog harder. De ‘kiekeboemethode” (om de 5 of 10 minuten even kijken) proberen we ook regelmatig, maar dan gaat ze alleen maar harder huilen wanneer ze doorheeft dat ze er niet uitmag, met als resultaat een nog hysterischer meisje en een moeder die erg veel moeite heeft om weer weg te gaan. Rijles ging op zich prima. Wel doodeng, maar op de terugweg ging het al wat beter.Wat fijn dat Sjakie zo lekker slaapt! En wat leuk dat zwager en schoonzus zo dichtbij komen wonen. Meisje is weer wakker, snel naar haar toe!
Alle reacties Link kopieren
Jeetje, wat is het hier rustig vandaag!!!Iedereen snel naar buiten gerusht, nu het wat "droger" is?Melloo, eigenlijk is het wel heel spannend, maar ik ben er eerlijk gezegd niet zo mee bezig. Eerst de bruiloft maar. En ja, misschien naïef ;-), maar ik heb er gewoon alle vertrouwen in dat wij een tweede gaan krijgen!Onze dag ziet er als volgt uit:13.00 uur lunch met de daggasten en kinderen (34 volw, 12 kinderen15.00 uur trouwen in stadhuis16.00 uur trouwen in de kerk17.00 - 18.00 uur champagne in het park18.30 - 20.30 uur eten met de daggasten21.00 - 02.00 PARTY!!! (100 gasten)Ik krijg er echt steeds meer zin in!!!Vriend heeft een licht pak (heel gaaf!) en daar zaten door de zwarte beschermhoes allerlei zwarte vlekken in (stress!!!). Dus gisteren teruggeweest en ze laten het nu stomen. Ben heel benieuwd hoe het afloopt.Zal wel goedkomen, hoop ik...
Alle reacties Link kopieren
Melloo gaan kijken als Sjakie huilt helpt bij ons ook niet, dan wordt het huilen alleen maar erger, want als we komen denkt hij dat ie eruit mag. Laat je haar lang achter elkaar huilen of niet? Misschien een keer proberen als je dat nog niet doet, huilen hoeft niet altijd erg te zijn, kan ook een vorm van verwerken zijn. Maar blijft moeilijk zeg!



Rebels, leuk zeg die indeling van jullie trouwdag. Genoeg tijd om overal van te genieten en niet alleen maar 'verplichtingen'. Gaan jullie ook nog foto's laten maken of filmen? Wat raar zeg van dat pak dat die hoes zo ging afgeven. Maar goed dat je het nu ontdekt hebt en niet pas vlak van tevoren. Hoop dat ie weer helemaal mooi terugkomt van de stomerij. Klinkt gaaf trouwens, een licht pak! Ben ontzettend benieuwd hoor, we willen zeker foto's zie na die tijd!



Heb nog verder niks gehoord van m'n baan en eigenlijk wil ik zelf ook niet bellen. Beetje vaag allemaal, maar goed.

Las trouwens op maatschappij net een topic over dat moeders moeten werken ipv lui thuis te zitten. Dan kan ik me echt opvreten! Heb maar niet verder gelezen, de openingspost vond ik al té belachelijk voor woorden.



Vanmorgen schrok ik me rot. Kwam bij Sjakie in z'n slaapkamer en toen zat ie rechtop in bed en we hadden z'n bodem nog niet naar beneden gedaan. Pfft, gelukkig was hij niet gaan staan en we hebben gelijk de bodem verplaatst naar beneden. Was nog nooit eerder voorgekomen dat hij zelf ging zitten, maar hij kan het dus wel.



Lekker weer hier vandaag, vanmiddag nog even fietsen denk ik .Sjakie heeft trouwens voor het eerst klokje rondgeslapen vannacht, van half 8 gisteravond tot kwart voor 8 vanmorgen, wist niet wat ik meemaakte, zo lekker!!
Alle reacties Link kopieren
Een vriend van ons is er de hele dag bij om foto's te maken. We doen niet apart een sessie of zo, dat past niet zo bij ons.
Alle reacties Link kopieren
Ach ja, Miepje, vrouwen willen zo graag hun eigen gelijk halen als het gaat om dit soort dingen. De instelling van: ik werk, dus moet iedereen werken. Zo hard mogelijk schreeuwen, zodat je eigen onzekerheid over je keuze gewoon overschreeuwd wordt.Want neem maar van mij aan dat dit soort uitspraken voortkomen uit onzekerheid en schuldgevoel. Ik werk zelf natuurlijk ook veel en ik sta volledig achter die keuze, maar natuurlijk vraag ik me ook wel eens af of het voor Day ook wel het beste is. En met diezelfde vraag zitten deze vrouwen ook ,hoor, neem dat maar van mij aan.Jammer dat je nog niets hebt gehoord over je werk. Waarom wil je niet zelf bellen?
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,



Alles goed met jullie? Gisteren geen tijd meer gehad,'s morgens heel druk in huis geweest, alles is weer schoon en glimmend, haha. En 's middags kwam mijn broertje gezellig langs. Zijn naar de winkel gelopen en hij heeft onze pc thuis nog even opgeschoond en sneller gemaakt. :)

Met M. alles goed. Hij kan nu zelf gaan zitten EN zelf gaan staan! Hoera! Ik had hem gisteren in de box gezet en toen ik terug in de kamer kwam stond ie! En vanmorgen ook toen we onder de douche weg kwamen, stond ie in zn bedje te kijken! Heel trots op zichzelf natuurlijk, hahahahaha, breed lachend.



T contract is inderdaad gisteren door de verkoper getekend. Ze sturen t op naar ons, dus dat krijgen we vandaag en dan kunnen wij het ondertekend retour sturen. Manlief kon echt niet bij zn werk weg gisteren, veel te druk, dus hebben t zo maar gedaan...



Miepje: leuk dat je familie met kindjes dichterbij komt wonen, gezellig voor Sjakie!

Enne, heb je je vriendin nog gevraagd of ze Sjakie niet leuk vind als naam voor kindje? Hahaha.



Rebels: wauw dus jullie gaan er na 1 menstruatie ook al voor? Spannend!!!  Hoop dat jullie niet al te lang hoeven te wachten! ( hoe doen jullie dat met t huis nu eigenlijk? )

Wat een gaaf dagschema hebben jullie op de trouwdag! Echt super. Champagne in t park: romantisch hoor... :)

Balen van t pak van je toekomstige man maar hoop dat t allemaal weer netjes gestoomd kan worden. Beter nu ontdekken dan de dag vantevoren!



Pfff. heb een blaar in mn mond. En dat doet zeer. En ik ben bang dat er ook een ontsteking zit... :S
Alle reacties Link kopieren
Leuk dat je zo enthousiast over onze trouwdag bent, Casio! Nu nog hopen op goed weer, anders is dat champagne drinken wat minder romantisch :-(Ik denk steeds maar: als het nu zo slecht is, zal augustus wel mooi worden. Dus we blijven positief!We hebben overigens geen idee hoe we het met het huis doen als een tweede zich snel aandient. Maar ik ben er van overtuigd dat er dan wel een oplossing komt. Zulke dingen vallen niet te plannen. Voor hetzelfde geld raak ik helemaal niet meer zwanger en is alle stress voor niets. Dus wat mij betreft: komt tijd, komt raad...Zo, en met deze wijze woorden sluit Rebels even af, want er wordt blijkbaar van me verwacht dat ik ook nog werk vandaag, ha ha ;-)
Alle reacties Link kopieren
Balen trouwens, Casio, van je blaar! Dat kan zo pijnlijk zijn.En wat een toppertje dat die M. al zelf gaat staan en zitten. Day heeft net ontdekt dat je in bed kunt draaien. Op jullie aanraden stoppen we de zak niet meer in, waardoor hij zelf terug kan draaien. Vannacht om 5 uur lag hij helemaal scheef in bed, onder de dekens uit naar zijn speen te zoeken. Ondanks het onmogelijke tijdstip, moest ik wel vreselijk lachen. Maar ik weet dus nog niet of dit nou zo'n succes is...Nog maar even doorproberen.
Alle reacties Link kopieren
Rebels, ik denk dat we allemaal enthousiast zijn over jullie trouwdag en ik denk dat we ook allemaal wel op zn minst 1 foto verwachten naderhand op de groep. :) Haha.

En ik duim met je mee: in augustus mooi weer!



Inderdaad, als een tweede zich snel aandient dan is er altijd wel een oplossing te vinden. Je kan het bedje altijd een poos bij jullie op de kamer zetten... Kan me voorstellen dat je, ook omdat er gezegd is dat het misschien een tweede keer niet zo makkelijk lukt, nu nog niet in de stress wilt zitten.



Wauw Day, wat goed dat je in bed het draaien hebt ontdekt! Mama lekker laten lopen 's nachts... ;) 

Hahahahaha! Sorry Rebels, moest even lachen hoor, ik zag dat ondeugende koppie van hem al helemaal lachen toen je binnenkwam...
Alle reacties Link kopieren
Hallo!

Miepje, wat leuk dat je zwager en schoonzus zo dichtbij komen wonen, zeker omdat ze ook 2 kleine kindjes hebben. Gezellig!

Heeft Sjakie vanacht weer het klokje rondgeslapen?



Melloo, gek hé, die eerste rijles? Maar went snel genoeg hoor, voor je het weet rij je over de snelweg. Weet niet meer wie het vroeg, maar ik heb nog geen nieuwe afrijdatum. Moet eerst mijn theorie opnieuw halen :( en eerlijk gezegd heb ik momenteel ook gewoon geen geld voor weer 6, 7 lessen á 63 euries en 200 euro voor een keer afrijden.. Zo duur, niet normaal meer!

Maar moet het wel doen, anders is het helemaal weggegooid geld.

Echt heel moeilijk zeg, die slaapsituatie met meisje. Enige wat ik nog kan verzinnen is inderdaad heel consequent en streng zijn, hoe moeilijk dat ook is. Lijkt me heel vermoeiend en frustrerend dat het steeds zo'n strijd is.

J. had dat de eerste paar maanden ook wel, maar nu is hij een hele goede slaper gelukkig. Hij huilt nooit meer.



Rebels, ziet er inderdaad heel goed uit, die dag van jullie! En nu nog duimen voor mooi weer! Het zal toch niet heel de zomer zo blijven neem ik aan? Augustus wordt gewoon mooi, daar gaan we vanuit!

Hopelijk komt het nog goed met het pak van je vriend. Wat stom dat zo'n beschermhoes afgeeft zeg! Fijne bescherming..

Day rolt dus lekker door in bed, ook met losse slaapzak. En als je hem héél strak instopt, lukt het hem dan ook nog?



Casio, wat stoer dat M zelf kan gaan zitten en staan! Dat ziet er vast heel eigenwijs uit! Staan bed en box al op de onderste stand? Zal vast wel..

En een blaar in je mond, au! Naar de dokter?



Hier alles goed. Eten gaat nog steeds zo zo, maar daar heb ik me maar bij neergelegd. Gisteren gewerkt en vandaag lekker een vrije dag! Mijn schoonmoeder was hier gisteren weer en je kan merken dat J. nu helemaal gewend is aan haar. Gaat heel goed, ook met slapen. Alleen had ze hem gisteren cake gevoerd bij de koffie (omdat hij zo slecht eet..) en 's middags had ze hem broodpap gegeven: brood met boter en suiker en dat overgoten met (gewone!) halfvolle melk! Dat vond ik eigenlijk niet zo erg leuk.

Ten eerste was die melk in de koelkast 2 dagen over datum (had ze niet gezien) en ten tweede is gewone melk nog niet zo goed voor die kleintjes.

Dat zei ik ook en toen zei ze "oh, dat kregen mijn kinderen vroeger ook altijd, vonden ze heerlijk!"   Ja, vroeger! Vroeger kregen ze ook al met 6 weken een fruithap en lagen ze los op de achterbank van de auto.

Maargoed, hij heeft er gelukkig geen last van gehad en vond het inderdaad lekker ;)

Gaan jullie nog leuke dingen doen dit weekend?

Wij gaan morgenmiddag naar de verjaardag van de vrouw van mijn man's neef (hoe heet dat dan??). Ze wordt 30, heeft een zoontje van bijna 4 en is hoogzwanger van de tweede. Dus da's wel leuk.

En zondag komen mijn zwager en schoonzus en stiefschoonzus met kersverse echtgenoot hier op bezoek.

En nu ga ik schoonmaken!! Is hoognodig..
Alle reacties Link kopieren
Lekker is dat, Tazz, van je schoonmoeder! Daar zou ik ook niet blij van worden. Mijn schoonmoeder is ook geneigd tot dat soort geintjes, maar daar heb ik helemaal in het begin al korte metten mee gemaakt. Klinkt heel hard, maar ik trek dat dus echt niet, dat soort dingen (ben echt ontploft toen, geef nog steeds de schuld aan de hormonen ;-)). Kan me bij jou wel voorstellen dat het wat lastiger is om het te zeggen omdat ze veel bij je oppast, maar ik vind het goed dat je het wel hebt gedaan, hoor! Anders weet ze het ook niet.Ha ha, en lekker zal hij het wel hebben gevonden, ja!
Alle reacties Link kopieren
Tazz, wat ontzettend duur zeg die rijlessen. Was een paar jaar geleden wel anders en ik had het geluk dat m'n vader het betaalde. Als je te lang wacht heb je wel de kans dat je er weer helemaal uit bent, maar dat je je theorie opnieuw moet halen werkt ook niet mee.

Fijne verjaardagen! Haha, ingewinkeld hoor met al die schoon/stief/familie!



Rebels, die man had gezegd dat hij even tijd nodig had om te kijken hoe ze het het beste konden regelen. Dus tja, als ik begin volgende week nog niks gehoord heb dan ga ik wel zelf bellen. Vind het op een of andere manier ook niet erg belangrijk, zal er ook wel mee te maken hebben.

Lastig hè dat hij opeens het hele bed door kan, maar daar raakte Sjakie redelijk snel aan gewend. Even doorzetten dus! Ach en zo'n ondeugend koppie maakt alles weer goed hè.

Ik duim ook voor mooi weer in augustus!



Vanmorgen was Sjakie om 6 uur wakker, dus geen klokje rond. Maar heeft daarna wel weer van 7 tot kwart voor 10(!) geslapen en manlief en ik ook. M'n man heeft vandaag vrij, moest vanalles regelen voor z'n eigen bedrijfje en dan is zo'n vrije dag wel handig.



Melk drinken is echt helemaal drama de laatste dagen. Hij drinkt zóóó langzaam en ook veel minder dan normaal. Maandag naar het CB, dan overleg ik wel even wat te doen. Ben ook benieuwd hoe hij gegroeid is.



Casio, zelf zitten en staan, geweldig! Echt goed van M. Hoe gaat het slapen tegenwoordig 's nachts?



Renske, bijna weekend!!



Ik ga nog even op de groep kijken. Allemaal een heel fijn weekend toegewenst!

Wij hebben vanavond een receptie van iemand van de kerk en morgenavond een verjaardag van vrienden. Dan past schoonzusje op, dus hoop dat Sjakie lekker op tijd gaat slapen. Zondag nog even bij schoonouders langs denk ik.
Alle reacties Link kopieren
Tazz, vreemde actie hoor van je schoonmoeder. Zou ik ook niet blij zijn. Blijft lastig hè zulke dingen. Bij ons is het meestal m'n schoonvader die rare dingen aan Sjakie wil geven en dan vooral chips enzo ;) Ach dat vindt ie zóóó lekker!
Alle reacties Link kopieren
Zit met rode schoudertjes achter de computer. Iedereen lekker genoten van het weer? Wij hebben gefietst met onze fietskar. Heerljik was dat. Lekker buiten, niet in de file en af en toe een stop om wat te drinken. Em vindt het leuk in de kar. Hij kijkt zijn ogen uit of hij ligt lekker te slapen.

Wat hebben julllie allemaal gedaan?



En nog een nieuwsgierig vraagje: hebben jullie kindjes ook lievelingseten? Em is op het moment helemaal weg van tomaten. Peer vindt ie ook erg lekker en kaas.



Miepje, ben benieuwd hoe het op het CB-buro was. Rebels, hopelijk is het op je bruiloft net zulk lekker weer als vandaag. Mello, vond rijles ook best spannend, goed dat je bezig bent. Taz, al een beetje opgenknapt door het lekkere weer? Was even vergeten dat je maar weinig sporten kunt doen, da's wel jammer. Merk je trouwens ook verschil na je operatie? Renske, hoe bevalt je vakantie? Lyn, alles goed? Casio, hoe gaat het met jullie huizen? S-mama, heb je nu ook studievakantie?
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen!

Waar is iedereen gebleven?? Het is zo rustig hier...



Miepje, hoe was het met Sjakie op het consultatiebureau? Hadden ze goede tips voor het slechte drinken of gaat het inmiddels weer beter?



Ronjar, klinkt ontzettend leuk wat jullie gedaan hebben, fietsen met de bolderkar! Hoe zit Em daarin dan? In een stoeltje ofzo?

Wat super dat hij er zo van genoten heeft en jullie ook natuurlijk.

Geeft niet hoor, dat je even was vergeten dat ik niet zoveel sporten kan doen. Ik merk trouwens weinig verschil met en zonder platen. Loop nog steeds moeilijk omdat mijn knie zo slecht is. Daar moet eigenlijk ook nog wat aan gebeuren, maar zie ik nog even niet zitten...



Hoe is het verder met iedereen? Renske, heb je nu al vakantie of is dit je laatste weekje?



Heb helaas niet echt van het zonnetje kunnen genieten dit weekend. We hebben zaterdag de hele middag en avond op een verjaardag gezeten en gisteren hadden we zelf visite. Wel in de tuin gezeten, maar ben alleen maar bezig geweest met hapjes en drankjes en voor J. zorgen. En ze zijn de hele middag blijven hangen :(

J. is de laatste tijd erg vroeg wakker 's ochtends (6.30 uur), terwijl hij er later in ligt. Eet ook nog steeds erg slecht. Al een paar weken nauwelijks fruit en brood, zou dat erg zijn? Heb ook het idee dat hij 's ochtends vroeger wakker is door de honger.

Verder gisteren een zwangerschapstest gedaan: negatief.

Moet wel pas volgende week ongesteld worden, maar ik geloof niet dat ik zwanger ben. Ga na deze strip dus wel stoppen met de pil en kijken hoe mijn normale cyclus is. Totdat die weer regelmatig is doen we het met condooms, daarna alleen rondom de vruchtbare dagen. Geen veilige methode, maar mocht ik zwanger raken dan is dat geen ramp. Volgend voorjaar gooien we de condooms weer helemaal de deur uit en gaan we voor het eggie.



Zo, nu ga ik boterham eten voordat J. weer wakker wordt.
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen. Wat een nacht, M was wakker van 23 tot half 1 en geen honger, geen pijn, geen vieze luier... :S Hij wou gewoon spelen! :S Hij doet nu niet anders dan zich overal optrekken tot staan. Worden we zaterdagochtend wakker van een hoop gegil en gebrabbel: STAAT meneer ons vrolijk aan te kijken, hahahahaha. Gistermorgen voor t eerst met hem gefietst, hij vond t erg leuk en wij ook. :)

Wat huizen betreft, nog geen nieuws verder...



Hee Tazz, dus een negatieve test? Klinkt goed, zoals jullie t in de planning hebben hoor. :) Zo doen wij t nu ongeveer ook, hahaha.
Alle reacties Link kopieren
Ow ja nog iets: we hebben sinds zaterdagmiddag een nieuw gezinslid, ze heet Lizzy en is een heel lief hangoorkonijntje!

( voor onze trouwdag, kadootje aan elkaar hahaha, en leuk voor M. natuurlijk, die vind het prachtig! )
Alle reacties Link kopieren
vakantie? was het maar waar, ik moet nog 2 weken.....
Alle reacties Link kopieren
Ik ook... nog 2 weken...
Alle reacties Link kopieren
Hoi,

Met Sjakie was alles goed bij het CB. Hij was goed gegroeid, zit nu op het gemiddelde lijntje, de vorige keren eronder. Hij weegt nu iets van 9200 gram en is 75 cm.

Beetje dom, heb vergeten te vragen hoeveel melk hij nou precies moest hebben. Denk dat ik morgen nog even bel. Vandaag dronk hij voor het eerst weer normaal melk, behalve net.

Wisten jullie trouwens dat pindakaas op brood nog niet mag i.v.m. pinda allergie? Ik niet, toevallig had Sjakie juist vandaag daar een hapje mee gegeten, maar hij vond het niks.



Met mijzelf gaat het iets minder, voel me eigenlijk heel beroerd sinds vanmorgen. Ook beetje vreemde klachten: hele zere onderbuik en onderrug en ontzettend vermoeide, zere benen. Verder was ik de hele dag ijskoud, dus denk dat ik een griepje te pakken heb. Ga nu lekker op de bank zitten met een fikse hoeveelheid thee.



Tot later!
Alle reacties Link kopieren
Ga hier toch nog even reageren hoor, zolang het nog kan :P



Wat leuk een konijn Casio! Ook heel leuk voor M lijkt me en grappige naam: Lizzy! Hebben jullie hem binnen staan? Ik wilde ook een konijn, lijkt me zo leuk voor J., maar mijn man vindt het maar niks. Die vindt de poes al een lastpak en we hebben ook nog een vogel op zolder. Die is dus van mijn man en is al 5 jaar! Hij dacht dat die beestjes maar 2 werden en wacht dus al 3 jaar totdat ie een keer dood gaat ;)

En aardig van M dat hij zo leuk wilde spelen gisteravond, beetje verkeerde tijd alleen. Is hij daarna wel lief gaan slapen? Hoe is het met zijn tandjes?



Miepje, allereerst: beterschap!!

Je bent toevallig niet zwanger?? :P

Ik wist inderdaad wel dat je voorzichtig moet zijn met pindakaas, want pinda-allergieën zijn vaak heel heftig. Honing mag ook nog niet, maar dat wist je denk ik wel.

Wel een net gewicht hoor, keurig op het middelste lijntje!



Hier was het vandaag weer drama met eten, zo erg, dat ik het cb vanmiddag heb gebeld. Hij wilde echt helemaal niks en had om 17.00 nog maar anderhalve fles op. Ik had zelf zoiets van: ik stop even met die bijvoeding. Het eten moet wel leuk blijven en het is nu echt een strijd. Ik werd er echt helemaal gek van.

Het advies van het cb was om inderdaad even 1 á 2 weken rust in te bouwen. Wel blijven aanbieden, maar als hij niet wil gelijk stoppen. Qua voedingsstoffen halen ze tot 1 jaar nog genoeg uit de melk, dus hij komt niks tekort. Manlief en ik hebben nu besloten om hem alleen nog maar met ons mee te laten eten en hem alles in stukjes aan te bieden. Geen potjes en gepureer meer, maar gewoon spelenderwijs een beetje knoeien en happen. Vanavond hebben we hem ook bij ons aan tafel gezet in de kinderstoel en wat stukjes broccoli en bloemkool voor hem neergelegd. Het meerendeel smeert hij uit over zijn stoel, maar als je een stukje in zijn mond stopt vindt hij het wel leuk. Normaal kreeg hij altijd eerst zijn potje en daarna zat hij erbij aan tafel als wij gingen eten.

En met zijn fruit en brood gaan we dat ook zo doen, gewoon met ons mee. Ik hoop dat hij het dan weer interessant gaat vinden en weer gewoon lekker gaat eten.
Alle reacties Link kopieren
Ook nog even reageren hier:Ongelofelijk Casio, dat M. ook weer drama schopt 's nachts. Day nl. ook...Vannacht van 1 tot 4, zaterdag op zondag ook al. Maar niet spelen, maar echt huilen. Totdat ik hem oppak. Ook in zijn slaap huilt ie, tenzij ik hem aanraak. Denk dus echt dat hij zich alleen voelt of zo. Wat is dit nu weer? Wallen tot op mijn knieën. Maar eens een nachtlampje aanschaffen, dat helpt wellicht. Als hij dan wakker wordt, kan hij iets zien. Gek is dat hij heel lief gaat slapen, maar dus helemaal overstuur wakker wordt. Nachtmerries?Heb hem vannacht maar even bij ons genomen tot hij weer sliep en toen teruggelegd.O o o, dit ben ik niet meer gewend. Gebroken nachten... Pffffffffff, misschien toch maar eens heroverwegen, die nieuwe zwangerschap ;-)Tazz, wat raar joh, van dat eten. Maar het lijkt me heel goed, zoals jullie het nu oplossen. En fijn dat het CB dit ook ondersteunt. Soms geven ze dus ook wel advies waar je iets mee kunt.Ronjar, wat lekker zeg, fietsen met de fietskar. Als wij ooit nog een huis met een tuin hebben, willen we graag een bakfiets kopen. Lijkt me zo leuk!Ga nog even op de groep kijken.
Alle reacties Link kopieren
Haha, datzelfde riep ik hier ook vanacht: "Ik hoef voorlopig even geen tweede!"

Jeetje, bij Day is het dus ook feest? En bij M en bij J dus ook..

Gisteravond toen wij net op bed lagen werd hij ook wakker. Helemaal overstuur en dus ook steeds in zijn slaap. Ik heb zelf het idee dat het dromen zijn omdat hij echt nog in zijn slaap lijkt te zitten. Is dat het ook niet bij Day?

Vermoeiend hé? Maar als ik dan dat lieve koppie zie, vol energie op de vroege morgen, dan ben ik het ook alweer snel vergeten. Voel het alleen wel aardig.

Rustig aan Rebels! Schijfje komkommer op de oogjes...
Alle reacties Link kopieren
Hee goedemorgen!



M is ziek, gisteravond 39,8 koorts. Weet niet precies wat ie heeft, zal wel een virusje zijn ofzo. Even afwachten hoe t gaat vandaag... Hij was vanmorgen wel vrolijk en hij gaat wel zelf staan enzo ( gisteravond ook ). Gisteravond wou hij niet slapen, pas rond 22 uur,toen wij ook gingen. Hij heeft bij mij gelegen de hele nacht. Om half 2 weer even wakker, nieuwe zetpil gegeven en weer in bed genomen bij mij... Geslapen tot half 6... Tja, maar even zien hoe t vandaag gaat met hem. Met zn tandjes trouwens goed; er staan 2 op doorkomen. Eentje beneden en eentje boven.



Wat vervelend dat Day en J ook zo spoken 's nachts. Kan best van nachtmerries komen natuurlijk. Een speentje geven helpt ook niet? Idd Tazz, dat lieve koppie 's morgens maakt veel goed he? Hahaha.



Tazz, fijn dat het CB goed met je mee denkt en advies geeft. Probeer het maar eens zo, kan best zijn dat dat heel goed werkt! Rustig aan en houd de moed erin!



Ja t konijntje staat binnen... Als we straks een tuin hebben dan gaat manlief zelf een buitenverblijf maken voor t konijntje...

Haha moest wel lachen om je: zit ie echt al 3 jaar te wachten tot die vogel de pijp uit gaat? Waarom verkoopt hij de vogel niet?



Miepje, ik wist wel dat pindakaas nog niet mocht ja... maar dat hapje van Sjakie kan vast geen kwaad hoor, geen zorgen. Beterschap trouwens, vervelend dat je je niet lekker voelt. Hoe is het nu met je?

Enne inderdaad: je bent niet zwanger toevallig??? Wat goed dat Sjakie mooi gegroeid is!!! Netjes van hem. Mooi op gewicht en aardige lengte hoor!
Alle reacties Link kopieren
Wat zielig Casio, dat M ziekjes is. Die kleintjes kunnen soms ineens zomaar koorts hebben en dat er verder niks aan ze te merken is. Misschien een virusje inderdaad. Gelukkig is hij verder wel vrolijk.

Hey, even een vraagje aan jou: M is toch altijd rond 6 uur wakker 's ochtends en krijgt pas om 7.30 uur zijn pap? Ga je dan gewoon met hem spelen enzo?

J. is de laatste tijd namelijk ook vroeg (6.30) en wij geven hem dan altijd gelijk zijn fles. Maar zat te denken dat we misschien gewoon even moeten wachten. Ik heb ook niet gelijk trek in eten als ik m'n bed uitkom..

Vroeg me af hoe jij dat dus doet.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven