Moet ik de wenkbrauwen van min 8 jarige zoon epileren

20-01-2017 10:51 218 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hai iedereen,



Een paar weken geleden had ik een topic geopend over mijn eigen onzekerheden en jullie advies heeft me daar heel erg bij geholpen, dank jullie wel.



Nu heb ik alleen nog een probleem. Mijn zoontje van 8 is een heel mooi mannetje, maar hij wordt op school altijd geplaagd omdat hij zo harig is. Zijn armen en benen zitten onder het zwarte dons haar (wat ik persoonlijk heel mooi vind, mijn man is ook erg behaard dus van daar) hij krijgt al een licht snorretje en ook heeft hij al okselhaar. Waar hij het meest op geplaagd wordt zijn zijn wenkbrauwen. Hij heeft mooie dikke wenkbrauwen die aan elkaar zijn gegroeid. Persoonlijk vind ik het heel mooi staan het framed zijn gezicht heel goed. Maar omdat hij zo geplaagd wordt dacht ik dat als ik zijn wenkbrauwen epileer(die kleine stukjes in het midden alleen) dat het dan over zou gaan. Maar ik weet niet of ik dit moet doen. Is het epileren van wenkbrauwen van kinderen deel van de verzorging of een vorm van kindermishandeling?



Om heel eerlijk te zijn vind het best erg dat er op die leeftijd zo naar uiterlijkheden wordt gekeken. Maar ik wil niet dat mijn zoon geplaagd wordt. Wat moet ik doen?
quote:barbaracartland schreef op 20 januari 2017 @ 23:04:

[...]





Nee, dat mag niet. Kijk uit, want nu laat je het beest los, het is vrijdag tenslotte.



Maar eens dat er verschil zit tussen het bespreken van de uiterlijke kenmerken van één persoon enerzijds en het lelijk noemen van iedereen met een bepaalde huidskleur, alleen om die huidskleur anderzijds.Onzin Barbara. Als Meds (en anderen hier) is wat ze zegt dan doet ze dat overal. Net als die ophef laatst in de napraat over de zelfmoord van die leraar. Het was niet gepast volgens sommige forummers. Forummers die wel enorm ongepaste posts deden toen die jongen werd onthoofd in Amsterdam. Het klopt gewoon niet.
quote:Het-groepje schreef op 20 januari 2017 @ 23:02:

[...]





Je mag toch wel 1 iemand om te lachen vinden? Of was meds weer ALLE vrouwen voor hoer aan het uitmaken?nee hoor, het was waarschijnlijk een vrouw met een dode cavia op haar hoofd en met borsten die uit haar veel te strakke broekpak vielen. Ging niet over huidskleur. Was gewoon een pornorella.
ik heb trouwens nog nooit wekelijks naar the voice factor gekeken. Vreselijk programma
Juist.
quote:barbaracartland schreef op 20 januari 2017 @ 23:04:

[...]





Nee, dat mag niet. Kijk uit, want nu laat je het beest los, het is vrijdag tenslotte.



Maar eens dat er verschil zit tussen het bespreken van de uiterlijke kenmerken van één persoon enerzijds en het lelijk noemen van iedereen met een bepaalde huidskleur, alleen om die huidskleur anderzijds.OMG
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:08:

[...]





Onzin Barbara. Als Meds (en anderen hier) is wat ze zegt dan doet ze dat overal. Net als die ophef laatst in de napraat over de zelfmoord van die leraar. Het was niet gepast volgens sommige forummers. Forummers die wel enorm ongepaste posts deden toen die jongen werd onthoofd in Amsterdam. Het klopt gewoon niet.je bent zelf ook zo inconsequent als een paling in een emmer snot. altijd maar zeuren en commentaar op anderen en je voornaamste kritiek is dat anderen commentaar hebben op anderen
Alle reacties Link kopieren
quote:Maccaron schreef op 20 januari 2017 @ 23:01:

[...]





Los van alles vind ik het in dit topic geen goed voorbeeld. Er wordt geopperd dat het jongetje zijn wenkbrouwen moet omarmen als het ware en er trots op zijn, want " lelijk" bestaat in weze niet. Iedereen is mooi. Maar om aan te geven dat niet alle blanke vrouwen op elkaar lijken, worden er 2 complete tegenpolen geplaatst. ( doutzen en de moeder van honey booboo) en de nadruk wordt gelegd op "wat is iedereen lelijk. "Oftewel ; niet dus. Wat is nu de boodschap die " we " willen verkondigen?Natuurlijk bestaat "lelijk". Maar "lelijk" is voor iedereen anders. Je aanpassen gaat niet veel helpen, er zullen altijd mensen zijn die je lelijk vinden. Je kunt beter aan je zelfvertrouwen (of in dit geval aan het zelfvertrouwen van je kind) werken om gelukkig te zijn met jezelf en je te omringen met mensen die jou wel de moeite waard vinden.
I don't care what is written about me so long as it isn't true.
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:08:

[...]





Onzin Barbara. Als Meds (en anderen hier) is wat ze zegt dan doet ze dat overal. Net als die ophef laatst in de napraat over de zelfmoord van die leraar. Het was niet gepast volgens sommige forummers. Forummers die wel enorm ongepaste posts deden toen die jongen werd onthoofd in Amsterdam. Het klopt gewoon niet.Ik vind wat ik zeg geen onzin. Dus nu hebben we een impasse bereikt. Het is me wat.
quote:barbaracartland schreef op 20 januari 2017 @ 23:13:

[...]





Ik vind wat ik zeg geen onzin. Dus nu hebben we een impasse bereikt. Het is me wat.jij zegt nooit onzinnige dingen
quote:S-Meds schreef op 20 januari 2017 @ 23:12:

[...]



je bent zelf ook zo inconsequent als een paling in een emmer snot. altijd maar zeuren en commentaar op anderen en je voornaamste kritiek is dat anderen commentaar hebben op anderenMijn commentaar gaat never nooit over uiterlijkheden.
quote:barbaracartland schreef op 20 januari 2017 @ 23:13:

[...]





Ik vind wat ik zeg geen onzin. Dus nu hebben we een impasse bereikt. Het is me wat.Dus die ophef over die zelfmoordleraar omdat het ongepast zou zijn vond je terecht, maar het kwam niet in je op om dat onthoofdingstopic toen ongepast te vinden? Gek zeg.
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:15:

[...]





Mijn commentaar gaat never nooit over uiterlijkheden.

en die ijdeltuiterij met muziek is alleen maar uiterlijk vertoon



mijn commentaat ging niet over uiterlijk, wel over zedelijkheid en dierenmishandeling
Willekeur.
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:16:

[...]





Dus die ophef over die zelfmoordleraar omdat het ongepast zou zijn vond je terecht, maar het kwam niet in je op om dat onthoofdingstopic toen ongepast te vinden? Gek zeg.je gaat nu wel erg off topic. napraat is hiervoor bedoeld
quote:S-Meds schreef op 20 januari 2017 @ 23:17:

[...]



en die ijdeltuiterij met muziek is alleen maar uiterlijk vertoon



mijn commentaat ging niet over uiterlijk, wel over zedelijkheid en dierenmishandelingJouw avatar is geen uiterlijk vertoon?
sommige masaimannen in Kenia..... waanzinnig mooi, ben zelf getrouwd met de liefste bleekscheet die er bestaat en we hebben samen weer zo'n witte geproduceerd, hij is ook prachtig, al zeg ik het zelf.

Maar voor die donkere kindjes met kroeshaar en mooie ogen zal ik altijd een zwak blijven houden. Geen idee waarom: kwestie van smaak.

Ieder ras heeft er prachtexemplaren tussen zitten, vind die verscheidenheid juist zo mooi
Alle reacties Link kopieren
Irish, kan dit niet in napraat?

De wenkbrauwen-huidskleur was al een raar onderwerp, maar wel nog te volgen. Deze discussie heeft echter helemaal niets met dit topic te maken.
I don't care what is written about me so long as it isn't true.
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:16:

[...]





Dus die ophef over die zelfmoordleraar omdat het ongepast zou zijn vond je terecht, maar het kwam niet in je op om dat onthoofdingstopic toen ongepast te vinden? Gek zeg.Ik heb geen idee over welk topic je het hebt, ik ben hier nog niet zo lang. Maar ik ben meestal vrij soeverein in mijn overtuigingen.
Sorry hoor Meds, je kan hier wel dan al heel erg lang zijn. Maar soms klopt wat je zegt gewoon simpelweg niet.

En dat meldt ik dan even.
quote:barbaracartland schreef op 20 januari 2017 @ 23:19:

[...]





Ik heb geen idee over welk topic je het hebt, ik ben hier nog niet zo lang. Maar ik ben meestal vrij soeverein in mijn overtuigingen.Jij was er toen al hoor. No worries.
quote:DorothyParker schreef op 20 januari 2017 @ 23:18:

Irish, kan dit niet in napraat?

De wenkbrauwen-huidskleur was al een raar onderwerp, maar wel nog te volgen. Deze discussie heeft echter helemaal niets met dit topic te maken.Jawel dat heeft het wel.
In de napraat doe ik linkjes btw.
Alle reacties Link kopieren
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:20:

[...]





Jawel dat heeft het wel.

Zelfmoord van een leraar? Echt?



Ga deze discussie verder in napraat. Het past hier niet!
I don't care what is written about me so long as it isn't true.
Maar goed, dit gaat al lang niet meer over wenkbrauwen epileren, sorry to
quote:IrishCassidy schreef op 20 januari 2017 @ 23:08:

[...]





Onzin Barbara. Als Meds (en anderen hier) is wat ze zegt dan doet ze dat overal. Net als die ophef laatst in de napraat over de zelfmoord van die leraar. Het was niet gepast volgens sommige forummers. Forummers die wel enorm ongepaste posts deden toen die jongen werd onthoofd in Amsterdam. Het klopt gewoon niet.O jeetje. Ik hou dan wel niet van hoofden maar dit had ik niet verwacht. Daar sta ik ook niet achter hoor.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven