Oehh #17 Tribune voor Punkertje

14-06-2007 22:10 794 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img id="fullSizedImage" alt="Oehhhtabel.jpg" src="http://i142.photobucket.com/albums/r82/Oehhh/Oehhhtabel.jpg?t=1169559687" _extended="true" />
Alle reacties Link kopieren
Ah kijk, nu heb ik weer normale tekentjes!



Thanks yasmijn, ik zal het zo ns even proberen.

Is het trouwens nog gelukt met de tegels voor de badkamer? en wat voor een stijl en kleur gaat het worden?



NIWGN:Lekker geshopt lees ik! bij de h*ma kan ik ook nooit iets laten liggen, ze hebben zo'n leuke kinderkleding daar.

Heb vorige week nog vanalles voor mn dochter daar gekocht, 'n paar leggings, en 'n spijkerrokje.



Punkertje: De babymassage was dus zeer geslaagd, leuk!

Kan me voorstellen dat die kleintjes het heerlijk vinden, ik word ook graag gemasseerd :-]

En alles helemaal goed met jou en chickie bij de gyn/cb, top!



A-tje:Hoe gaat het met B-tje en het stappen?



Ik ga 'ns even kijken of ik die foto's kan downloaden....

Doeii
Alle reacties Link kopieren
Hahaha Gwen die Wessel ... echt een boefie ! * lacht wel maar is blij dat het niet hier is*

Ben erg benieuwd naar je metamorfosekapsel, had stiekum al een paar keer m'n mail gechecked maar vond (nog) niets. Dadelijk nog eens kijken.



Yasmijn, ik zal zo je topic eens lezen. Mr t. is er vroeg bij om nu al te gaan "headbangen" ;-)



B-tje heeft van het week-end ontdekt waar zijn loopauto nu echt toe dient (i.p.v 'm alleen maar om te gooien en het klepje van de zitting open en dicht te doen) Wanneer we 'm er nu opzetten raced 'ie als een gek door de huiskamer. Zo lachen (oké voor de staat van de meubels is het wat minder)



Oh ik hoor 'm, ga ff kijken



Later



X
Alle reacties Link kopieren
De foto's worden momenteel in "mijn album" gezet, dus ik kan ze zometeen doormailen. had meteen nog wat andere foto's erbij gedaan die jullie nog niet hadden gezien.



Oehhh hoofdbonken :-O helaas hier geen tips voor je, mijn kindjes hebben het nooit gedaan.

Hopelijk krijg je wat advies op je topic, ik zal het zo ns lezen.



En B-tje aan het racen door de kamer haha. ja als ze dat eenmaal door hebben, zijn je meubels e.d. niet meer veilig, ik weet er alles van!



Es kijken of de foto's klaar zijn......
Alle reacties Link kopieren
Check jullie mail!



Zo, en nu ga ik me hier eens nuttig maken, wessel heeft me hier toch een zooitje gemaakt.



Toedeloe...
.
.
Alle reacties Link kopieren
Meld me even snel, moet zo klaarmaken voor werken. Ik weet dus niet of ik tijd heb deze week, Bo moet donderdag heen voor haar oortjes etc. etc. Dus jullie horen zsm als ik meer tijd heb, hoor.



Maarrr: Mooie coupe, Gwen. Staat je echt heel mooi!! Mooie foto;s van de kinderen ontvangen, zeg, wauw.
Alle reacties Link kopieren
Meiden, hebben jullie dan ook dat Viva zo ontzettend traag is? Ik heb het hele weekend geprobeerd in te loggen, maar No Way Jose. En nu net... Jeeeeeee, ik doe er 10 minuten over om alleen al een topic te openen. Terwijl ik met overig internet echt geen problemen heb. Maar goed, dat trage gedoe, zorgt er wel voor dat ik nog altijd geen dikke vrienden ben met de nieuwe en, volgens het zeggen van velen, verbeterde Viva. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik er krankjorum van word iedere keer als ik 'm aanklik.



Maar goed.



* mopper mopper mopper *



Lieve NIWGN, heel veel sterkte met Bo'tje. De 20ste toch? Dikke knuffel voor jou, want het is niet makkelijk om je kleintje dan niet volledig te kunnen steunen (zwangerschap) en mee te kunnen. Laat je ons gauw weten hoe het is gegaan?



Hahahaha, Punkertje, ik heb heel erg moeten lachen om je felicitas mevrouw verhaal. Ik kan me je woede en irritatie heel goed voorstellen hoor. Wat een stomme mevrouw. Ik vond mijn felicitasmevrouw ook stom eigenlijk. Ik had haar ook afgebeld, want voelde me labiel en dacht dat mij wel een heleboel aangesmeerd zou worden. Belde ze toch terug, had ze vent aan de telefoon en die wist ze wel een afspraak aan te lullen. Die mevrouwen moeten natuurlijk zo hun centjes verdienen, dus een beetje pushen.....



Yasmijnemeis, waaaaaar zit je op msn? Steeds als ik er ben ben jij er niet en als jij er bent, ben ik er niet... * lachebekje met rollende ogen *

Ik had je topic gezien, over hoofdbonken en ledikantklapperen... Oeh. Lastig. Het schijnt vanzelf weer over te gaan, maar het lijkt me moeilijk om af te wachten zeg. Daphne doet het soms, dus ik ga er van uit eigenlijk altijd maar, dat het bij haar inderdaad een kwestie is van een pijntje hier of daar (oorpijn, hoofdpijn, algeheel gevoel van lamlendigheid) en dan pluk ik haar uit bed en valt ze bij mij op schoot in slaap. Maar bij Tris is het dus echt een 'ritueel'. Lastig hoor. Ook blauwe plekken ervan?

En Tris gaat verder ook ineens heel hard he?! Super man.



Gwen, ik vind je kapsel helemaal hot! Echt heel gaaf. Staat je echt heeel heel erg goed!



En A-tje, wat is B-tje een held zeg! Wat een knap kind! Wat een vluggerd!

* hele grote duim omhoog smiley *. Die gaat echt super hard! Lopen al! Wauw! (Aan de hoeveelheid uitroeptekens in dit kleine stukje tekst is af te lezen hoe ik onder de indruk ben van de kunsten van grote kleine B-tje * lachebekje * )
.
.
Alle reacties Link kopieren
* even binnenvallen voor een update voor Yasmijn en alle andere trouwlustige dames*



Excuus voor mijn late reactie, maar we zijn vrij snel op huwelijksreis gegaan en nog maar net terug...



Onze trouwdag was geweldig!!! En tjee wat was ik zenuwachtig die ochtend. Ik was al bang dat ik de uitzondering was op het feit dat bruidjes op de dag zelf niet nerveus zijn. Maar make-uppie goed, haartjes goed, jurk aan en op slag waren alle zenuwen foetsie!!! Ik was er helemaal klaar voor...Manlief kwam me om 11

:00 ophalen en zichtbaar (althans voor mij eerst alleen hoorbaar :-) emotioneel...Het moment dat je elkaar ziet is niet te beschrijven. Wat zag hij er mooi uit!!!

De rest van de dag vliegt voorbij, foto's maken en vervolgens op naar het gemeentehuis. We moesten vlakbij het gemeentehuis nog een paar minuten wachten zodat de ceremoniemeesters alle gasten een beetje leuk konden "neerzetten", die minuten zijn echt killing!!! Het trouwen an sich is echt voor een groot deel aan me voorbij gegaan...zoveel indrukken. Maar gelukkig heeft iemand het gefilmd...Het moment dat mijn vader me weggaf was een supermoment!!! Werkelijk iedereen in tranen, ik had de hand van mijn aanstaande man vast en wilde de hand van mijn vader niet loslaten...wat een moment was dat zeg...dat vergeet ik nooit meer...zo mooi.



Vervolgens met de alle daggasten naar de feestlocatie gegaan en lekker gegeten en gedronken. Waarna 's avonds een gewelidg feest. Ik was doodop aan het einde van de dag...maar wat was het 't waard!!!
Alle reacties Link kopieren
Even een heel kort berichtje, heb namelijk een aantal mensen beloofd even terug te bellen en wil "bankhangen".



Alles is heel goed gegaan. Ik mocht er helemaal niet bij zijn, niet bij in slaap brengen, maar ook niet als ze wakker werd. 1 ouder en dit moest dezelfde zijn!! Zucht. Dus ik heb heel veel kopjes thee gedronken en puzzels gemaakt vandaag. Toen Bo weer op haar kamertje lag, hebben vriend en ik gewisselt. Kon hij de rest van de wachttijd kopjes koffie drinken beneden. ;-)



Ze heeft weinig last gehad, het enige wat drama was is dat ze haar met drie man vast moesten houden, omdat ze geen kapje op wilde. Maar toen ze wakker werd, was ze helemaal de oude. En dan ook echt he-le-maal ;-) haha.



Nou ik lees snel bij hoor, doeg!! Bedankt voor jullie lieve lieve berichtjes.
Alle reacties Link kopieren
Hallo,



Even een pauze inlassen, heb al veel gedaan vandaag.

Vanmorgen al in de stad geweest, en lekker bij de h*ma geshopt!

En weer veel te veel meegenomen tuurlijk ;-)

Dochter is bij een vriendinnetje gaan eten in de schoolpauze, dus ik heb het even rustig nu.



Punkertje: Meeennnn wat een muts zeg, die van felicitas!

Gewoon niet meer opnemen als ze blijft bellen, dan houdt ze vanzelf wel 'n keertje op.

En wat schattig dat chickie met geluidjes kan lachen :heart:

Leuk he, om al die kleine dingetjes nu weer opnieuw te beleven.



NIWGN: Fijn dat alles goed is verlopen met Bo, en dat ze alweer de oude is. Ze is wel een taaie tante zeg!

Een dikke :hug:voor haar.



DDDJ: ik word ook gek van viva! het is hier ook zooooo traag, en moet vaak meerdere malen proberen in te loggen etc.

Echt geen verbetering hoor :-(



Nou, ik ga nog even een mandje strijken, hoef ik dat vanavond niet meer te doen. toedeloe XX Gwen
Alle reacties Link kopieren
Oh en lalie, Fijn dat jullie zo'n prachtige dag hebben gehad :heart:
Alle reacties Link kopieren
Hahahaha Punkertje en je Felicitas verhaal. Minder leuk om het mee te maken natuurlijk maar ik heb werkelijk in een deuk gelegen om de manier waarop je het hier neergezet hebt.



DDDJ leuk om weer iets van je te horen (hoe is het nu met je soll ??)



Gwen, leuk hé al die fleurige winterkleertjes bij de H*MA. En ook wel eens lekker dat dochterlief tussen de middag niet thuis is, heb je lekker de tijd aan jezelf.



NIWGN *duim op* voor Bo. Goed dat het zo voorspoedig gegaan is (oké op dat vasthouden na dan :-( )



Linnepin, ik las van de week een oude "Kinderen"(Ouder van Nu) kan ook en zag daar volgens mij jullie telg tussen staan. Klopt dat, in het julinummer ?



Sje, hoe is het met je ? Volgens mij heb je een zware en belangrijke maand achter de rug. Doe je weer eens een update ? :smooch:



Yasmijn, ben je al wat gerustgestelder na alle reacties op je "klappertopic" ?



Zo ik ga snel m'n bedje in (kon het niet nalaten om hier ff te checken op nieuwtjes)

Ben gisteren naar de Thermen geweest met 3 vriendinnen, kwam kapot thuis maar dacht dat dat van de 'inspannende' dag was... tot vanochtend dan. Supermisselijk, koorts, diarree, hoofdpijn: een flinke griep dus. Zo goed en kwaad als het ging me de dag doorgesleept en nu dus m'n bedje in.

Kom van het weekend nog wel ff aanwaaien.



Toedels !





|-(

A-tje / AAAAAAAA
Alle reacties Link kopieren
ps. Leuke nieuwe Avagator (of zoiets) Punkertje !
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen allemaal!



Hoe was jullie weekend? hier was het wel o.k.

Zaterdag lekker rustig aan gedaan, en gisteren naar open dag KDV geweest, en daarna nog naar de kermis. Dus was wel een gezellig dagje, en met heeel mooi weer!



A-tje: Hoe is het nu met je? veel beterschap iig, knap maar snel weer op (f)



Zo, ik ga aan de schoonmaak beginnen.

Toedeloe XX Gwen
Alle reacties Link kopieren
Haai!



Gwen, dat kinkt goed, jouw weekend vol met leuke dingen!



Wij hadden een groot feest van oom en tante van man, Tristan logeerde bij mijn ouders, die hebben we gisteren weer gehaald.



Verder heb ik sinds donderdag een opgezwollen kop, ben vanmorgen naar de dokter geweest en gelijk naar het ziekenhuis om bloed te prikken (nog eens een allergietest, nu ook op voeding)



Hoe is het met Bo? Sneu he, zo jong en dan al die zienehuisbezoeken enzo ... maar dapper is ze wel! Ook nog wel weer stoer van de ene kant dat ze zich zo verzette tegen het roesje dat er heel wat personeel moest helpen ;-)



A-tje nog ziek? Bah! das de bedoeling niet van een dagje Thermen.



Nou, ik ga weer werken, oi!
Alle reacties Link kopieren
Oja, Tris zit in zijn papa-periode ..



We hebben van de ceremoniemeesters allemaal bierviltjes gekregen (lagen overal uitgestald tijdens de receptie, als verrassing!) met daarop een foto van man en mij. En als Tristan daar nu mee speelt, dan zegt ie steeds: papa!



En dan zeg ik: mama staat er ook bij op?



En dan gaat het weer: papa!



Hmmzzzz (haha)
.
Alle reacties Link kopieren
Hai-jeh!



Punkertje, ist nog droog geworden, dat je ff kon kermissen?



Ik vind herfstweer (lees: teringweer) niet echt erg, maar aangezien bij ons de straat eruit ligt, wordt het zo'n smurrie in huis en dan moet ik met Tris op arm een end lopen naar mn auto, drie keer sjouwen met boodschappenkratten en luiertas ... gzzzzzzmmmzs *slikt ergernis in* adem in adem uit, het is maar voor 5 weekjes

8-O
Alle reacties Link kopieren
Vergeet ik te antwoorden op P: over een week krijg ik de uitslag vd allergietest. Ik word getest op o.a. voeding.



En haha, netjes dat de feli-doos het heeft opgegeven!



DDDJ, hoe gaat het met de pondjes?
Alle reacties Link kopieren
drie keer is scheepsrecht (en we moeten nodig van Punkertjes tribune af ;-)



Ik heb pilletjes tegen de jeuk gekregen! Wauw!



En ik heb mijn trouwjurk vandaag onder de douche voorzichtig afgespoeld met fijnwasmiddel, de meeste vlekken zijn eruitgegaan, beter want stomen, daar heb ik even geen geld voor.



Lalie, mooi dat jullie dag ook hemels was! Wat een byzondere gebeurtenis he! Ik had van mezelf verwacht dat ik die dag 1 grote jankerd zou zijn, maar ik had gelukkig maar 1 volschietmoment :-)
Alle reacties Link kopieren
He getsie Yasmijn, wat vervelend weer, allerlei van die testen en dan maar weer wachten op de uitslag.

Knap van je dat je je trouwjurk zelf hebt durven schoonmaken (k zou als de dood zijn dat ik 'm verpestte) Heb je nog speciale plannen met de jurk ?

Arme jij trouwens, lijkt me toch best balen als mr T alleen nog maar oog voor papa heeft.. Wie weet krijgt 'ie hierna heeeeeeeeeeeeeel lang de 'mamafase' ;-)



Punkertje, wat een heerlijk keutel weekendje heb je achter de rug. Lekker burgerlijk tijd gemaakt voor het gezinnetje, heerlijk hoor.

Enneuh... lof voor je, heb je die Felicitastante toch maar mooi af weten te schepen ! Tjakkaaaaa



Gwen, heb je hormonen in je lijf of ben je begonnen aan de grote najaarsschoonmaak ? hihihi



Ben weer helemaal opgeknapt, gelukkig. Tjongejonge wat was ik beroerd zeg.



Sinds wanneer deden jullie ukken trouwens geen ochtendtukkies meer ? Ik leg B-tje nu elke ochtend nog een krap uurtje terug op bed maar dat begint meer ellende te geven als genot... Maarrrr leg ik 'm niet weg dan is de tijd tot zijn middagdutje weer te lang en wordt 'ie echt stront vervelend. Dilemma dus.



Nog een klein weekje en dan ..... de grote verjaardag. Kids leven er allemaal erg naar toe en hebben flink wat weken zakgeld gespendeerd aan dé 1e verjaardag :-)

Zelf hebben we een hele gave driewieler gekocht waar hij nu al op kan (door tuigje, beschermingsringachtigiets en steuntjes naast trappers) Echt de Mercedes onder de driewielers ... hahahaha

Deze x moet ik me schikken naar vriendlief en heb moeten beloven dat ik 'm écht pas op z'n verjaardag voor de 1e x er op laat zitten (oehhhh kost moeite)

We vieren het op 2 dagen (de dag zelf en de dag er na) we hebben de familie en vrienden gesplitst anders past het écht niet in huis en tja, iedereen wil toch komen.

Nu maar hopen dat B-tje ald ie aandacht ook helemaal geweldig vind, wij hebben er in ieder geval zin in.



Toedels !



X
Alle reacties Link kopieren
Hey die A-tje!



@ gelukkig ben je weer op de been! Je vroeg of ik plannen met de jurk had. Ik hoop dat ik de verleiding kan weerstaan om hem te verkopen. Ik wil alles houden, tot en met het armbandje aan toe :-)



Leuk, een driewieler! Spannend joh, straks zijn verjaardag! Wat groot alweer he! Jouw bengel ook al 1 volgende week, wauw! Nu maar hopen dat jij het volhoudt om de driewieler nog niet aan B-tje te laten zien.



Het is zo rustig hier :-(



Gaan we even weer ons best doen? Is toevallig DDDJ in de buurt om gezellig te doen? Is jouw tijdstip, zo rond achten om ff te koekeloeren op viva :-)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven